-
[quote=LordAbizi;854887]בשביל גאונים, לך לעולם המתמטיקה, ותדלה אפילו שם אחד מתוך הרשימה
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]מתמטיקאים זמינים:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]תאלס, אוקלידס, קושי, לגרנז', רול, גדל, דיריכלה, אבל, לופיטל, קרמר, שוורץ, הרמיט, קנטור, שרדר, ברנשטיין, הילברט, לבג, דארבו, פורייה, פרמה, טיילור, מקלורן, גרהם, שמידט, אוילר, פיבונצ'י, רימן, פסקל, ון דר מונדה, ורונסקי, יעקובי, סילבסטר, ליפשיץ, קיילי, המילטון, בסל, פרסבל, שטורם, ליוביל, ג'ורדן,[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
ותוסיף לרשימה זו את אלה שבחתימה שלי, ותקבל אוסף גדול הרבה יותר של גאונים שאפשר באופט [B]בטוח [/B]להעזר בהם.[/quote]
וויקיפדיה?
-
יש לי שאלה חשובה בביצי פוקימון לפתח את האיווי שלי בעזרת האבו הזוהרת היחידה שלי לגלייסאון (אם לא אז אני יכול לפתח את הוולפיקס חורף שלי לניין פוקס חורף זה הרבה יותר נדיר) או לפתח את איווי לאספאון ולחסוך את האבן? זה חשוב להגיב בבקשה
-
[quote=OoOoOoO;854901]אוי נו באמת...
הוא סחף אחריו אומה שלמה, אתה צריך להיות גאון בשביל זה.
זה כמו היטלר, שבלי להעליב או משהו, גם כן היה גאון, אני לא מצדיק אותו אבל הוא היה גאון.[/quote]
נו בסדר, גאנויות מטיפוס אחר. בשביל להלחם בגל הטמטום עלינו גאונות שתשכנע אותם שהם לא קיימים. בשביל זה יש מתמטיקאים שיכולים לשכנע בנקל כל אחד שהוא לא קיים.
@NiGhtShiFt, לא זה קובץ מהמחשב שלי.
-
[quote=Spamer Girl;854891]3>
לא יכולה להעלות תמונות,אין לי על המחשב \אין לי מצלמה והפלאפון שלי שבור ובמילא לא הייתם מבינים מה יש שם כי זה יוצא איכות חרא[/quote]
חבל =[
אולי בעתיד
-
[QUOTE=OmerFake;854911]יש לי שאלה חשובה בביצי פוקימון לפתח את האיווי שלי בעזרת האבו הזוהרת היחידה שלי לגלייסאון (אם לא אז אני יכול לפתח את הוולפיקס חורף שלי לניין פוקס חורף זה הרבה יותר נדיר) או לפתח את איווי לאספאון ולחסוך את האבן? זה חשוב להגיב בבקשה[/QUOTE]
שאלה יהיו הצרות שלך בחיים :)
בסה"כ, אפשר להעלות גם את ניוטון..
-
ניצן,יש לי חירטוט שאת תמצאי לו חיבה,רוצה?
-
עקפתי את אדון משהו יששששששששששש
-
[quote=the necromancer nilasak;854924]ניצן,יש לי חירטוט שאת תמצאי לו חיבה,רוצה?[/quote]
מה?
-
-
-
הייי .....
ראיתם רק שרון העלתה תמונות כולם העלו
-
[quote=gal142536;854939]הייי .....
ראיתם רק שרון העלתה תמונות כולם העלו[/quote]
חחח כע P:
-
[quote=gal142536;854939]הייי .....
ראיתם רק שרון העלתה תמונות כולם העלו[/quote]
אז היא המנהיגה שלהם...
אנשי המתחרת! עזרו את כל המאמצים שלכם כדי לנסות לשכנע את Sharoni שהיא לא קיימת!
(אני כבר דנתי איתה רבות בה"פ, אבל אז היא ניסתה לשכנע אותי שאני בן אדם וכמובן שהיא העלתה חרס בידיה).
אם נצליח להוריד את הראש, הגוף כבר יפול לבד!
-
[QUOTE=Viper;854944]חחח כע P:[/QUOTE]
מה כע כולם העלו כי הם רוצים עוד תמונות שלה חחחח
-
[QUOTE=Viper;854944]חחח כע P:[/QUOTE]
חחח יאללה עפתי תהנו