-
[COLOR=black][FONT=Arial]שם משתמש:[/FONT][/COLOR] totodaili
[COLOR=black][FONT=Arial]שם במשחק:[/FONT][/COLOR] נבו
[COLOR=black][FONT=Arial]תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:[/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i337.photobucket.com/albums/n398/PunchoftheHead/CaladbolgAlterationTrainerSpriteSin.png[/IMG]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים התחלתי: צ'יקוריטה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות:[/FONT][/COLOR] אין
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;920817]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו קדימה בוא נעשה את זה, ננצל את המהירות שלך! קדימה תפס על עץ ואז קפוץ מעץ לעץ לכיוון פלייגון במהירות! וקפוץ עליו בחבטה חזקה!!" אגיד לטריקו בנחישות
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש בעל המסכה זורק את גיבל למים שליד המכון והוא אומר לך:"תן לספקטרה פנטום את הפתק יא חתיכת בן בלייעל,בוגד דם שכמוך מצודד בפוקימונים במקום בבני האדם,באחיך בהוריך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה חבורת פיקאצ'ו מתאספים לפני אבן צהובה גדולה,אתה מזהה שזו אבן חשמל,אתה רואה שני פיקאצ'ו עולים לכיוון האבן ונוגעים בה,תוך שנייה אחת שני הפיקאצ'ו מתפתחים לריאצ'ו גדולים וחזקים.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי נסוג בגלל זרמי האוויר הקרים,אתה רואה את אלטירה של לילי משתמשת בזרמי האוויר בשביל להגיע לטבעת,אתה רואה את קורומורי משתמש בקרן על חושית בשביל לפגוע בה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה דרטיני נוסף נכנס בדהרה מהירה לזירה והוא משתמש במתקפת דופק דרקון שפוגע בכול שלושת הדרטינים והוא מביס אותם,אתה רואה אותו רץ אל עבר הברי הכחול,עומר מחייך ואומר:"זה הדרטיני שקלטתי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא נעלמים ונשאר רק טרפינץ' אחד,אתה שומע את קולו של סירס שאומר לך:"עכשיו!זהו הטרפינץ' האמיתי תלכוד אותו בפוכדור הנסתר,עכשיו או לעולם לא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]לא ניתן להירשם יותר...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גלווד וטוטודייל סליחה אבל ההרשמה סגורה...[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה דרטיני נוסף נכנס בדהרה מהירה לזירה והוא משתמש במתקפת דופק דרקון שפוגע בכול שלושת הדרטינים והוא מביס אותם,אתה רואה אותו רץ אל עבר הברי הכחול,עומר מחייך ואומר:"זה הדרטיני שקלטתי!".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אוקי בוא נתפוס אותו" אני מוציא את צ'ובו ואומר לו"אגרופף פלדה ואז גחלת עליו"
-
[quote=מאסטר גלסיון;921996][COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש בעל המסכה זורק את גיבל למים שליד המכון והוא אומר לך:"תן לספקטרה פנטום את הפתק יא חתיכת בן בלייעל,בוגד דם שכמוך מצודד בפוקימונים במקום בבני האדם,באחיך בהוריך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה לא עניינך מה קורה עם ההורים שלי והפוקימונים שלי!" אומר לו בכעס עם דמעה שזולגת על עיני ואצעק:"אני לא ייתן לך להרוס את העולם,הפוקימונים זה הדבר היחיד שנשאר לי!,אתה לא תיקח לי אותם ותהרוס את העולם!" אצעק עליו ואתן לו אגרוף בבטן,ואז אצעק:"אני לא ייתן לך לעשות את זה!" אכעס יותר ואז אחזיר את גיבל לפוקדור,הוציא את טרטוויג ואפקוד עליו:"תשתמש בכדור אנרגיה עליי,מהר!" ואז שהכדור יגיע אליי אני יזוז כדי שיפגע באיש עם המסכה
-
[quote=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי נסוג בגלל זרמי האוויר הקרים,אתה רואה את אלטירה של לילי משתמשת בזרמי האוויר בשביל להגיע לטבעת,אתה רואה את קורומורי משתמש בקרן על חושית בשביל לפגוע בה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קורמורי נכון שאינך יכול לעוף במצב זה, אבל אתה יכול גם להשתמש בזרמי האוויר כאל מין מאורר או דחיפה ובכך להגביר את מהירותך!"אני אומר לו ומעתיק את הרעיון מאלריטה.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921996]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא נעלמים ונשאר רק טרפינץ' אחד,אתה שומע את קולו של סירס שאומר לך:"עכשיו!זהו הטרפינץ' האמיתי תלכוד אותו בפוכדור הנסתר,עכשיו או לעולם לא!".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה סירס אני ממש מודה לך" אגיד לסירס.
"קדימה פוכדור צא!!!" אגיד ואזרוק את הפוכדור על טרפינץ'.
"טריקו אני מקווה שהצלחנו כי זה מה שסירס אמר" אגיד לטריקו
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה חבורת פיקאצ'ו מתאספים לפני אבן צהובה גדולה,אתה מזהה שזו אבן חשמל,אתה רואה שני פיקאצ'ו עולים לכיוון האבן ונוגעים בה,תוך שנייה אחת שני הפיקאצ'ו מתפתחים לריאצ'ו גדולים וחזקים.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]לא ניתן להירשם יותר...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גלווד וטוטודייל סליחה אבל ההרשמה סגורה...[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את פיקאצ'ו ''עם הוא גם רוצה להיתפתח לריאצ'ו''?
ואני חושב לעצמי ''שזה לא הזמן שלו להיתפתח אבל עם הוא רוצה אז למה לא''.
-
[quote=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
לא הבין ואצעק:"מה זאת אומרץ חזרתי בזמן? מה הוא הצ'אנס הונסף שלי ולמה אני מתעלם מעצמי?" ואתחיל להסתובב בלחץ ולחכות לתגובה מהפתק..
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתק אומר לך:"אתה סוג של רוח זמנית,אתה רואה מה עשית קודם ומה הטעות שלך שיגיע הזמן אתה תחזור להיות אנושי ואתה תתקן את הטעות שאתה עשית ואז תמשיך במשימה שלך,ע''ח שומר היערות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]כמו סרט אתה רואה איך ספקטרה פנטום תופס את כדור האנרגיה ומשגר אותו אליך במהירות אך אתה רואה שטרטוויג קופץ להגן עליך והוא נפגע בצורה חמורה מאוד מהמתקפה שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו חוזר במהירות לכתפך ואתה מבין שהוא רוצה ללמוד מתקפות קודם,אתה רואה שליד אבן החשמל שמפתחת את הפיקאצ'ו נמצא כדור צהוב ויפה אתה נזכר באיש מהברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי משתמש שוב ושוב בקרן על חושית אבל אלטירה לא מוותרת והיא מחזירה לו במתקפות דופק דרקון ודופק צל שגורמות נזק רב לשני הצדדים,אתה רואה את לילי לא זזה ממקומה במשך הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הדרטיני תופס את צ'אובו בעזרת זנבו והוא מפיל את צ'אובו על רצפת הקרח הקפואה של האי ספרון הקפוא מכול,אתה שומע את עומר אומר לך:"מה אתה חושב למה אתה חושב דרקון ומתכת הם הסוגים הכי חזקים בעולם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתק אומר לך:"אתה סוג של רוח זמנית,אתה רואה מה עשית קודם ומה הטעות שלך שיגיע הזמן אתה תחזור להיות אנושי ואתה תתקן את הטעות שאתה עשית ואז תמשיך במשימה שלך,ע''ח שומר היערות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]כמו סרט אתה רואה איך ספקטרה פנטום תופס את כדור האנרגיה ומשגר אותו אליך במהירות אך אתה רואה שטרטוויג קופץ להגן עליך והוא נפגע בצורה חמורה מאוד מהמתקפה שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו חוזר במהירות לכתפך ואתה מבין שהוא רוצה ללמוד מתקפות קודם,אתה רואה שליד אבן החשמל שמפתחת את הפיקאצ'ו נמצא כדור צהוב ויפה אתה נזכר באיש מהברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי משתמש שוב ושוב בקרן על חושית אבל אלטירה לא מוותרת והיא מחזירה לו במתקפות דופק דרקון ודופק צל שגורמות נזק רב לשני הצדדים,אתה רואה את לילי לא זזה ממקומה במשך הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הדרטיני תופס את צ'אובו בעזרת זנבו והוא מפיל את צ'אובו על רצפת הקרח הקפואה של האי ספרון הקפוא מכול,אתה שומע את עומר אומר לך:"מה אתה חושב למה אתה חושב דרקון ומתכת הם הסוגים הכי חזקים בעולם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו ''ללכת ולהביא את כדור החשמל כדי שילמד מתקפה חדשה''
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
!".][/QUOTE]
אמר:"הבנתי" ואסתכל טוב על מעשיי ואחפש היטב את טעותי ואחשוב איך את קן אותה ברשע שאחזור להיות אנושיי.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "אני מבין אותך אז אצטרך להחליש אותו אין בעיה!"
"קדימה טריקו תרוץ במהירות לעבר טרפינץ' ותשתמש בחבטה חזקה!!" אגיד לטריקו בנחישות
-
[quote=מאסטר גלסיון;923951]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
ארכין את מבטי לריצפה,אכעס יותר ואצעק:"אף אחד,אבל אף אחד לא פוגע בטרטוויג שלי!" ארוץ אליו ואתן לו אגרוף,הוציא את אלקיד,הושיט לו את הפוקדור ואומר לו:"תיקח את גיבל רטטה וטרטוויג למקום מבטחים,אני יבוא ברגע שהוכל" אחייך אליו ואחזור להילחם בספקטרה
-
[quote=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורמורי תמשיך ככה במתקפת חזקות, כאשר היא תיהיה מתושת תעוף מהר לעבר החישוק!"אני אומר וממשיך לצפות בשקט בהמשך הקרב.