-
רואים מה אמרתי לא אומרים לי היי חחח וליאור
תאמין לי אני מודה שאני סוג של מקנא בך וגם מרחם עלייך מצד אחד אני מרחם עלייך שאין לך כל כך חברים ומאחל לך בהצלחה מצד שני עם החברים שיש לי הלוואי שלי לא היו חברים
עם איך ש''חברים'' שלי יורדים עליי אני מעדיף להיות בלי חברים כל הזמן מאמללים אותי אני בן 13 וחצי ובגללם אני בכיתי מול הכיתה אני הייתי פעם תלמיד מאיות ועכשיו אני תלמיד של 60 50
אבל אל תיקח דוגמה ממני וחברים זה טוב שיש (יש כמה שהם חברים טובים שלי ולא יורדים)
ותמיד אפשר למצוא משהו משותף עם אחרים
-
איזה מגניב עכשיו כל מי שצופה בנו"ד מנהל
-
אז אל תיהיה חבר שלהם או תעמיד אותם במקום.
איזה חברים הם אם הם מעליבים אותך?
-
-
"החברים" של עידן
תראה ליר לא הכל שחור ולבן (חוץ מהמשחקים של דדור 5 חחח) יש חברים יותר ויש חברים פחות אבל אלו שייורדים עליך לא נחשבים חברים...
-
אני אמרתי משהו על שחור לבן?
דרך אגב, איפה אתה בפוקימון X
-
[QUOTE=JuJenngo;1044660]אני אמרתי משהו על שחור לבן?
דרך אגב, איפה אתה בפוקימון X[/QUOTE]
סיימתי לקרוא עד היום לפי מה שראיתי הוא ב20% של הכנת הקומיקס הבא מקווה שהוא עדיין פעיל
-
[QUOTE=Ilan;1044661]סיימתי לקרוא עד היום לפי מה שראיתי הוא ב20% של הכנת הקומיקס הבא מקווה שהוא עדיין פעיל[/QUOTE]
גם אתה קורא את הקומיקס של היטמן?
-
תראו מה לעשות זה לא קל הם סוחפים את כל השכבה ילדים שאני לא מכיר יורדים עלי אבל אל תחשבו שאני כזה חנון שלא מחזיר וסופג הכל אמנם אני לא טוב בלרדת אבל הם כן חוטפים מכות ויש לי את החברים שלי פשוט מי שדיברתי עליהם הם החברים שלי לשעבר לפני שהם התחילו לרדת עליי עכשיו אני לא מדבר איתם אבל הבני ****
האלו עדיין יורדים עליי אבל מצאתי את מי להיות איתם ודבקתי איתם ועכשיו הרוב טוב אבל לא הכל
-
זה לא הקומיקס של היטמן....
זה קומיקס מחו"ל
-
[QUOTE=Ilan;1044664]זה לא הקומיקס של היטמן....[/QUOTE]
אז של מי?
הוא באתר שלו לא
-
מה מה זה הקומיקס של היטמן? חחח
-
אני הולך ל5 שעות לשחק במשחק רשת ביי
-
זה הקומיקס Pokemon X
הקומיקס של היטן הוא המנגה לא?
תחפש באינטרנט קראתי את כל הקומיקס של Pokemon X עד היום בשבוע הוא היה מגניב
לא מאמין שאימא של ברנדן רוצה להיתחתן עם מאצוק [COLOR="White"]היא תצטער לשמוע שהמאצ'וק שברנדון מביא לה נקבה[/COLOR]
-
הפוקימון x הזה זה ארוך אני רק בקטע שהנשיא הזה מבקש מהם להעביר מכתב לבן שלו סטיבן האלוף טוב זזתי אני עייף לילה טוב