-
[QUOTE=Meganium;1102071][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-
[/B][/U]"טדיאורסה, נצל את זה כדי להשתמש בחבטות זעם. טורצ'יק, כל הכבוד, עכשיו תשתמש בשריטות" אתה אומר להם.
טדיאורסה שולף את ציפורניו ושורט את זיגזגון בפרעות,הוא נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם, טורצ'יק רץ לכיוון מקוהיטה ושורט אותו,השריטות לא עושות נזק משמעותי ומקוהיטה פוגע בטורצ'יק עם זריקת ידיים.
לפתע אתם שומעים סירנה,אתה מביט אחורה ורואה את השוטרת ג'ני [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=91116302.png][img]http://www.up2me.co.il/images/91116302.png[/img][/url] רכובה על אופנוע,במושב שנמצא ליד השוטרת אתה מבחין בילדה ממקודם.
"פאק!" אומר הבחור ומחזיר את מקוהיטה לפוכדור ומתחיל לברוח לים,הוא רץ לכיוון החוף, "לא כל כך מהר!" צועקת השוטרת ג'ני ושולפת פוכדור וזורקת אותו,ממנו יוצא פוקימון אדום עם פסים שחורים שרץ על ארבע, "תתפוס אותו! מהירות אקסטרים!" אומרת השוטרת, הפוקימון רת במהירות על וחוסם את הדרך לים בשביל הבחור, "ארקניין.." הפוקימון נוהם בכעס.
"השוטרת מגיעה וחונה את הקטנוע, "יפה יפה מה יש לנון כאן.." אומרת השוטרת בעוקצנות כשהיא מביטה בבחור, "חייל של צוות אקווה.. כל כך מלבב.. עכשיו תספרו לי מה קרה כאן" אומרת השוטרת ומסתכלת עליך ועל הילדה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אממ..." אני חושב לרגע ואז מספר לשוטרת ג'ני את מה שקרה מהרגע שראיתי את הבחור מאיים על הילדה. אני מעלים את הסיבה שבגללה אני בחוף, ומנתנהג כמו ילד תמים שרוצה לשמור על החוק ועל האנשים. 'אני רק מקווה שהוא לא ישתחרר, כי אז הוא יספר עליי לממונים עליו והם ידעו להזהר ממני...' אני חושב, מעט לחוץ, משתדל לא להראות זאת על פניי.
-
[quote=Meganium;1102071]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"אוקיי לזה נקרא בשמות קוד ספינרק, למהלך ההגנה נקרא מגן חוטים ולמהלך ההתקפה נקרא פטיש חוטים מפני שאנו מנחיטים את גוש החוטים על היריב כמו פטיש!" אתה אומר לספינרק בחיוך,הוא מסתכל עליך במבט חמוד בחזרה.
"אוקיי שוב, מהלך ההגנה הלך יותר טוב.. אז בנתיים בוא נעבוד על שלמות המהלך! שהמגן יוכל לחסום לפחות שתי התקפות!" אתה אומר.
"אוקיי אני יספור מאחד ועד 10.. בזמן הזה ספינרק, אני רוצה שתבנה את מגן החוטים, כשאגיע ל-10 נסי לקרוע את המגן על עלי תער צ'יקוריטה!" אתה פוקד עליהם.
"צ'יקו!" קוראת צ'יקוריטה, "ספינרק!" קורא ספינרק בחיוב.
"אוקיי אני יספור מאחד ועד 10.. בזמן הזה ספינרק, אני רוצה שתבנה את מגן החוטים, כשאגיע ל-10 נסי לקרוע את המגן על עלי תער צ'יקוריטה!" אתה אומר ומתחיל לספור, "צא! ספינרק מגן חוטים!" אתה קורא.
ספינרק יורה את החוטים, "1...2....3..." אתה סופר.
אתה רואה שספינרק מנסה להכין את הכדור יותר מהר,הוא מכין את החוטים ונוצר כדור זהה לקודם כשאתה מגיע בדיוק לספרה 10.
"צ'יקו!" קוראת צ'יקוריטה ושולחת עלי טער,עלי הטער חותכים את הכדור כמו בפעם הקודמת אך אתה שם לב שיותר עלים נדרשו בשביל לקרוע את הכדור מאשר את הקודם.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
ההית ממשיך את זה לעוד כמה נסיונות.. כי אני מתאמן על זה ככה שאין יותר מידי מה לכתוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי זה היה לא רע, אני מבחין שזה משתפר ספינרק!" אומר לו ואסמן לו בחיוך עם האגודל שזה בסדר (כמו שעושים "לייק")
לאחר מכן אומר לשניהם "אוקיי חברים, ננסה שוב עוד פעם אחת עד 10.. ומהפעם הזאת אני מוריד את הספירה ל-8 שניות!"
ואוסיף לעודד "קדימה חבר לא להתייאש, המטרה היא ליצור מגן חזק ועמיד לשתי מתקפות לפחות. תוך 5-6 שניות! כך תשלוט בחוטים באופן מושלם וגם סגנון ההתקפה פשיט חוטים יבוא בקלות!"
ואז אנסה איתו את זה מספר פעמים!
-
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"אוקיי זה היה לא רע, אני מבחין שזה משתפר ספינרק!" אתה אומר לו ומסמן עם ידיך סימן שזה בסדר.
"אוקיי חברים, ננסה שוב עוד פעם אחת עד 10.. ומהפעם הזאת אני מוריד את הספירה ל-8 שניות!" אתה מסביר לשניהם.
אתה מעודד את ספינרק ואתה מבחין שמצב רוחו עולה,הוא נראה נחוש ללמוד את המהלכים החדשים.
אתה מתחיל לספור,הוא יורה חוט ומלפף אותו,אתה סופר עד 8 ואותו כדור נראה שוב,צ'יקוריטה מורידה אותו בעזרת כמה עלים.
ספינרק מנסה שוב,עוד פעם יוצא אותו כדור וצ'יקוריטה מצליחה לפרק אותו עם קצת יותר עלים.
כעבור כמה ניסיונות אתה רואה שהחוזק של הכדור עולה ולצ'יקוריטה לוקח יותר זמן לפרק אותו.
אתה פתאום מבחין בוונסה ואליז חוזרות ביחד עם טוטודייל וג'ירפרינג, "איך הולך עם האימונים?" שואלת וונסה,אליס מגיעה אליך ואתה רואה שהיא מחזיקה פוכדור, "לכדתי מריפ" אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
אתה מתחיל לספר לשוטרת ג'ני את הסיפור והילדה מספרת את מה שקרה לפני שבאת.
"אני הולך להסתבך" אומרת השוטרת ג'ני וניגשת לאופנוע שלה ומוציאה ממנו אזיקים וקושרת את הבחור, "אל תדאגי.. אני אשתחרר,צוות אקווה יבואו לעזור לי!" אומר הבחור בשחצנות,השוטרת מושיבה אותו במושב שלידה והיא מתחילה לנסוע בעוד שהפוקימון הגדול רץ לידה.
"תודה רבה לך.. בלעדיך לא הייתי יוצאת מזה.. קוראים לי לוסי גנסלי" אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]אז בשביל מה יש לך את הפוקידע? את כבר בדקת אותם ואת לא זוכרת,ופבעם הרבעית! סידוט מתפתח לנאזליף![/SPOILER]
את רצה לכיוון המפתח,אח'ד הבחורים שם לב לכך ומנסה לתפוס אותך,אחד הזיגזגונים נוהם לעברו ומעסיק אותו.
את מצליחה לקחת את המפתח אבל שאר הבחורים חוסמים את המעבר.
וורמפל ממשיך להילחם בפוקימון,יורה חוטים ועוקצי רעל,הפוקימון מגן על עצמו ומתקיף גם הוא.
הפוקימון משתמש בבילבול,מרים את וורמפל באוויר ומטיח אותו על עץ בחוזקה,וורמפל נפגע קשות מהמתקפה ומתקשה לקום,הוא מביט בפוקימון היריב ומתקשה לעמוד,את מסתכלת עליו ולפתע מבחינה אותו זוהר באור לבן,כל גופו זוהר באור לבן בוהק, הפוקימונים חודלים מלהילחם ומביטים בוורמפל.
את מבחינה שהוא מתחיל לשנות צורה,לאט לאט האור נעלם ולפניך עומד [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=82417610.png][img]http://www.up2me.co.il/images/82417610.png[/img][/url] "סילקון!" אומר הפוקימון.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1102394][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"אוקיי זה היה לא רע, אני מבחין שזה משתפר ספינרק!" אתה אומר לו ומסמן עם ידיך סימן שזה בסדר.
"אוקיי חברים, ננסה שוב עוד פעם אחת עד 10.. ומהפעם הזאת אני מוריד את הספירה ל-8 שניות!" אתה מסביר לשניהם.
אתה מעודד את ספינרק ואתה מבחין שמצב רוחו עולה,הוא נראה נחוש ללמוד את המהלכים החדשים.
אתה מתחיל לספור,הוא יורה חוט ומלפף אותו,אתה סופר עד 8 ואותו כדור נראה שוב,צ'יקוריטה מורידה אותו בעזרת כמה עלים.
ספינרק מנסה שוב,עוד פעם יוצא אותו כדור וצ'יקוריטה מצליחה לפרק אותו עם קצת יותר עלים.
כעבור כמה ניסיונות אתה רואה שהחוזק של הכדור עולה ולצ'יקוריטה לוקח יותר זמן לפרק אותו.
אתה פתאום מבחין בוונסה ואליז חוזרות ביחד עם טוטודייל וג'ירפרינג, "איך הולך עם האימונים?" שואלת וונסה,אליס מגיעה אליך ואתה רואה שהיא מחזיקה פוכדור, "לכדתי מריפ" אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"הולך בסדר גמור! בעוד כמה זמן נצליח להשתמש במהלך בצורה ממש טובה!" אומר להם בנחישות.
לכן מכן אביט באליס ואומר לי "מאריפ?!" ואחשוב לעצמי מיזה, אשלוף את הפוקדע, אני מזין את השם בפוקדע ומחפש...
ואז אוסיף לשאול "זהו? טוטודייל למד ניב קרח?"
-
[QUOTE=Meganium;1102394][COLOR="Black"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]אז בשביל מה יש לך את הפוקידע? את כבר בדקת אותם ואת לא זוכרת,ופבעם הרבעית! סידוט מתפתח לנאזליף![/SPOILER]
את רצה לכיוון המפתח,אח'ד הבחורים שם לב לכך ומנסה לתפוס אותך,אחד הזיגזגונים נוהם לעברו ומעסיק אותו.
את מצליחה לקחת את המפתח אבל שאר הבחורים חוסמים את המעבר.
וורמפל ממשיך להילחם בפוקימון,יורה חוטים ועוקצי רעל,הפוקימון מגן על עצמו ומתקיף גם הוא.
הפוקימון משתמש בבילבול,מרים את וורמפל באוויר ומטיח אותו על עץ בחוזקה,וורמפל נפגע קשות מהמתקפה ומתקשה לקום,הוא מביט בפוקימון היריב ומתקשה לעמוד,את מסתכלת עליו ולפתע מבחינה אותו זוהר באור לבן,כל גופו זוהר באור לבן בוהק, הפוקימונים חודלים מלהילחם ומביטים בוורמפל.
את מבחינה שהוא מתחיל לשנות צורה,לאט לאט האור נעלם ולפניך עומד [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=82417610.png][img]http://www.up2me.co.il/images/82417610.png[/img][/url] "סילקון!" אומר הפוקימון.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה וורמפל התפתח לסיליקון!" אני קוראת באושר, ובודקת את כול הפוקימונים שלא בדקתי ממקודם בפוקדע כולל את סילקון ואת המתקפות החדשות שלו "אוקי זיגזיגונים תעסיקו תאנשים ושיבואו אחריכם! כול שאר הפוקימונים הילחו מקורפיש בעיקר ובנאזליף! " אני קוראת ומנסה להתחמק מהאנשים ולפתוח את הכלוב
-
[QUOTE=Meganium;1102394][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
אתה מתחיל לספר לשוטרת ג'ני את הסיפור והילדה מספרת את מה שקרה לפני שבאת.
"אני הולך להסתבך" אומרת השוטרת ג'ני וניגשת לאופנוע שלה ומוציאה ממנו אזיקים וקושרת את הבחור, "אל תדאגי.. אני אשתחרר,צוות אקווה יבואו לעזור לי!" אומר הבחור בשחצנות,השוטרת מושיבה אותו במושב שלידה והיא מתחילה לנסוע בעוד שהפוקימון הגדול רץ לידה.
"תודה רבה לך.. בלעדיך לא הייתי יוצאת מזה.. קוראים לי לוסי גנסלי" אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"בבקשה" אני אומר בחיוך מבויש "הייתי חייב, הוא היה לוקח לך את הפוקימון". אני מגרד בשערי במבוכה "שמי דיויד" אני אומר "איזה פוקימון הוא רצה לקחת לך?" אני שואל אותה בשקט, ומחזיר בינתיים את שני הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם.
-
[QUOTE=Meganium;1102071][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
אתה נעצר במהירות,ניקולס נראה מופתע, "מ- מאיפה אתה יודע?" אתה שואל אותו.
"אף אחד לא יודע על זה... אף... אחד..." אתה מוסיף.
"תירגע.. אני אספר לך הכל" אומר ניקולס ועוצר גם הוא, "אני.. ניקולס,בן למשפחת מלוכה גדולה באונובה,שנאבקת מזה שנים רבות במלוכה של צוות פלזמה ובג'נסיס,אני,נבחרתי למשימה חשאית ביותר,סודות מדינה נמצאים בראשי,ואתה הולך לדעת אותם" אומר לך בקול מסקרן אך עם זאת מסתורי.
"לפני שנים רבות,כל העולם היה תחת שלטונם של הצוותים הנוראיים שהשליטו במחוזות השונים פשע ושחיתות,בני אדם ופוקימונים רבים מתו,היו חייבים להפסיק את המאבק" ממשיך להסביר.
"כוחות הממשלה וצוות האליט פור,שבנוי מכל ראשי האליט פור של כל מחוז,התאגדו ביחד כדי לצאת למאבק,כעבור זמן רב של מלחמה,כוחות הממשלה וצוות האליט פור הצליחו להשקיט את הצוותים הרעים והחזירו לעולם שקט ושלווה" ממשיך להסביר,אתה נהיה מופתע יותר ויותר.
"אך לפני 3 שנים.. הצוותים החלו לצוץ מעל פני השטח,יצדו מהסדקים והחלו לבצע את הדברים הנוראיים שעשו,אבל תוכנית ממשלתית חדשה עלתה על פני השטח,בכל מחוז יבחרו ילד אחד,שיוסמך על ידי סוכנים של הממשלה ויעצור לעקוב אחרי הצוותים,הוא זה שיעזור להוריד את הפשע בעולם,הוא יעקוב וידווח על כל פעולה שהם עושים,לפני 3 שנים סוכנים של הממשלה נסעו לכל רחבי המחוז ובדקו את הילדים ואת קצב התפתחותם ובחנו את המתאימים ביותר,ומצאו אותך כמתאים ביותר למשימה הזאת, אתה הוכשרת מזה 3 שנים למשימה הזאת בלי שידעת על כך,הוריך לא יודעים על כך כלום,במשך 3 שנים ביקרו אותך סוכני הממשלה וראו איך גדלת וסיפרו להוריך שהייתה לך מחלה נדירה ושהם בדקו האם אתה בסדר,במשך התקופה הזאת אני קיבלתי דיווחים ומסמכים על המצב הבריאותי שלך,אני מכיר אותך כבר 3 שנים וזאת הפעם הראשונה שאני פוגש אותך..." מסביר ניקולס,אתה המום ואין לך מה לומר.
"אז יש לי רק דבר אחד לומר לך... אני,ניקולס,קצין המבחן שלך.." אומר ומסתכל עליך,לראות מה תגיד.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
בלי יכולת לדבר, אני מחפש מקום לשבת בו ולהירגע. אני אחפש בקבוק מים בתיקי, ולאחר מכן אביט באיש הזה שוב. "זה אומר... שאני לא באמת חולה?" אני שואל את ניק. "הכל היה שקר, כדי שאוכל לבצע עבודות בשביל הממשלה?" מעט כועס, אני קם על רגליי במהירות. "אם כך, שלום ולא להתראות." אני אומר ומתרחק מניקולס במהירות, מתקדם לעבר העיר הבאה לבדי, מריץ בראשי מחשבות.
-
[quote=Meganium;1102071][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"שומע, אני יוצא להסתובב קצת בעיר, אז אם אתה רוצה לצאת לדרך תצא, אני לא אעכב אותך" אתה אומר לו ושואל אם יש לו את המספר שלך.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מסובב את ראשו בשלילה ואתה שומר בתוך הפוקידע את המספר שלו והוא את שלך.[/COLOR]
[COLOR=red]"להתראות" הוא אומר ונכנס למרכז הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך בעקבות אלקטאבז,הוא מוביל אותך לשיח,ממנו אתה שומע, "תומאס! בוא לכאן!" קול מסתורי נשמע מהשיח.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני מתקרב לאט לאט לדיח "צ'אד, זה אתה?" אני שואל ומנסה להציץ לשיח.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"צ'אד, זה אתה?" אתה שואל תוך כיד ניסיון להציץ לשיח.
"כן זה אני בוא!" אתה שומע את קולו של צ'אד לוחש אליך,אלקטאבז מוביל אותך למאחורי השיח,שם אתה רואה את צ'אד יושב ישיבה מזרחית ומחזיק את הקופסא ממקודם.
"שב" אומר ותוך כמה שניות אתה ואלקטאבז מתיישבים.
"קודם כל.. איך היה? אני מקווה שלא נפגעת" אומר צ'אד ומחייך אליך, "אני רוצה להראות לך משהו..." אומר צ'אד ובאיטיות פותח את מכסה הקופסא,אתה מביט בסקרנות לתוך הקופסא וכשהיא נפתחת במלואה אתה מבחין ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=40007861.png][img]http://www.up2me.co.il/images/40007861.png[/img][/url] אבן סגולה ומבריקה, "זאת האבן של מיו,פוקימון אגדי ממחוז קנטו" אומר צ'אד,אתה מופתע למה שאתה שומע, "את האבן הזאת מיו יצר ובתוכה הוא מאחסן כוח שעוזר שעוזר לשמור על המקומות בהם האבן נמצאת,אריאנה כבר בזמן רב בחיפושים אחר האבן הזאת ואני אחריה כבר כמה שבועות" מסביר צ'אד.
"אנחנו חייבים לשמור על הדבר הזה..אם הוא יהיה בידיים הלא נכונות דברים נוראים יקרו!, תרצה לעזור לי?" שואל אותך צ'אד.
מה תעשה?[/COLOR]
"הולך בסדר גמור! בעוד כמה זמן נצליח להשתמש במהלך בצורה ממש טובה!" אתה מדווח להם על מצבך ומראה שהכל בסדר.
"מאריפ?!" אתה אומר ומוציא את הפוקידע שלך,מקיש את שמו של הפוקימון ואתה מוצא את המידע.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=74189134.png][img]http://www.up2me.co.il/images/74189134.png[/img][/url] "מאריפ-פוקימון הצמר,פרוותו הצמרירית מתנפחת כאשר זרמים חשמליים עוברים בה,מגע איתו יכול לחשמל" אומרת הפוקידע ונכבית.
"זהו? טוטודייל למד ניב קרח?" אתה שואל את אליס, "ובכן.. קודם כל התחלנו את האימונים עם טוטודייל באגם שנמצא לא רחוק מכאן.. פתאום הבחנתי במאריפ וונסה המליצה לי לתפוס אותה.. אז הפסקנו את האימונים ותפסתי אותה,אחר כך המשכנו את האימונים,טוטודייל שולט בזה אבל צריך עוד לשפשף את זה" אומרת אליס, "טוטודייל ניב קרח!" אומרת אליס בהתלהבות וטוטודייל פוער את פיו,שיניו מתחילות להתעטף באור לבן בוהק,טוטודייל רץ ונוגס בעץ,משחרר את הנשיכה ואתה שם לב לסימני נשיכה חזקים מוקפים בקרח.
"אילו תרגילים תירגלת עם ספינרק?" שואלת אליס בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR]
"בבקשה" אתה אומר לה בחיוך ביישן, "הייתי חייב, הוא היה לוקח לך את הפוקימון" אתה מוסיף.
"איזה פוקימון הוא רצה לקחת לך?" אתה שואל אותה, "יש לי רק את רלטס.." עונה לך.
"תוכל לבוא איתי חזרה לעיר? אני רוצה לגמול לך על כך שהצלת אותי" אומרת לוסי בחיוך חמוד.
מה תעשה?[/COLOR]
"מעולה וורמפל התפתח לסיליקון!" את קוראת באושר,.
את מוציאה את הפוקידע שלך ובודקת את הפוקימונים שלא בדקת.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=88722153.png][img]http://www.up2me.co.il/images/88722153.png[/img][/url] "מדיטייט-פוקימון המדיטציה,מדיטייט מבצעים מדטיציה במקומות שקטים בלי אף איש,הם אוכלים רק פרי אחד ליום כדי לגרום לעצמו סבל,הסבל עוזר לו לחזק את הרוח שלו ואת עצמו" אומרת הפוקידע, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=82417610.png][img]http://www.up2me.co.il/images/82417610.png[/img][/url] "סילקון-פוקימון הפקעת,סילקון הוא ההתפתחות של וורמפל,סילקון מוקף בפקעת קשיחה שמגנה עליו ממתקפות,סילקון שותה מי גשמים שנמצאים על גופו בזמן שהוא מחכה להתפתח" אומרת הפוקידע ונכבית.
"אוקי זיגזיגונים תעסיקו תאנשים ושיבואו אחריכם! כול שאר הפוקימונים הילחו מקורפיש בעיקר ובנאזליף! " את מדריכה את הפוקימונים והולכת לכלוב,האנשים עדיין עומדים שם,הזיגזגונים נוהמים לכיוון האנשים,את מנסה להתפלח ושלא יראו אותך,את מצליחה להגיע לפתח הכלוב,את פותחת את הכלוב אבל לפתע אחד מהבחורים ופס את ידיך ולוחץ אותה בכוח,הוא מכאיב לך ואת קוראת בכאב,טריקו ששומע אותך יורה קליע זרעים בראשו של הבחור שמשחרר אותך,הפוקימונים מגיחים מהכלוב,את רואה שבכלוב נמצאים בעיקר זיגזגונים,נאזליפים שיוצאים מהכלוב ונוהמים לכיוון האנשים,לאחר שהפוקימונים יוצאים את מבחינה בעוד שני פוקימונים, הראשון נראה מאוד חולמני והולך בישנוניות,והשני נראה כמו צמח שמנמן שצועד מצד לצד.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
אתה נכנס לשוק שאתה שומע את דבריו של ניקולס.
אתה מחפש בתיקך מים אבל אתה לא מוצא, "זה אומר... שאני לא באמת חולה?" אתה שואל את ניקולס, "לא אתה לא" עונה לך ניקולס ומביט בך, "הכל היה שקר, כדי שאוכל לבצע עבודות בשביל הממשלה?" אתה שואל אותו, "זה לא היה שקר,אתה לא עשית שום עבודות,לא העבדנו אותך,פשוט במהלך השלוש שנים האלו עקבו אחריך סוכני ממשלה שיראו את התפקוד שלך,בדקו את בריאותך ובדקו את הכושר הגופני שלך ואת היכולות שלך" ניקולס מסביר ומפסיק לדבר.
"אם כך, שלום ולא להתראות." אתה אומר ומתחיל לצעוד במהירות מצ'אד, "וואלאס חכה!" אומר ניקולס ורץ אחריך ונעמד מולך, "אבל אתה לא מבין? העולם נמצא בסכנה! מחוז אונובה המוכר והאהוב על כל כך הרבה אנשים לא ימשיך להתקיים כמו שהוא אם לא נעשה בזה משהו! צוות פלזמה משליט פה את הטרור ואת המשטר שלו! וזאת התשובה שלך? אני לא חיכיתי 3 שנים בשביל שתגיד לי לא! אתה תהיה זה שיעזור להחזיר למחזו אונובה את השקט והשלווה!" מסביר ניקולס בנחישות,מסתכל לתוך עיניך ומחכה לתשובה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1103177][COLOR="Red"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"מעולה וורמפל התפתח לסיליקון!" את קוראת באושר,.
את מוציאה את הפוקידע שלך ובודקת את הפוקימונים שלא בדקת.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=88722153.png][img]http://www.up2me.co.il/images/88722153.png[/img][/url] "מדיטייט-פוקימון המדיטציה,מדיטייט מבצעים מדטיציה במקומות שקטים בלי אף איש,הם אוכלים רק פרי אחד ליום כדי לגרום לעצמו סבל,הסבל עוזר לו לחזק את הרוח שלו ואת עצמו" אומרת הפוקידע, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=82417610.png][img]http://www.up2me.co.il/images/82417610.png[/img][/url] "סילקון-פוקימון הפקעת,סילקון הוא ההתפתחות של וורמפל,סילקון מוקף בפקעת קשיחה שמגנה עליו ממתקפות,סילקון שותה מי גשמים שנמצאים על גופו בזמן שהוא מחכה להתפתח" אומרת הפוקידע ונכבית.
"אוקי זיגזיגונים תעסיקו תאנשים ושיבואו אחריכם! כול שאר הפוקימונים הילחו מקורפיש בעיקר ובנאזליף! " את מדריכה את הפוקימונים והולכת לכלוב,האנשים עדיין עומדים שם,הזיגזגונים נוהמים לכיוון האנשים,את מנסה להתפלח ושלא יראו אותך,את מצליחה להגיע לפתח הכלוב,את פותחת את הכלוב אבל לפתע אחד מהבחורים ופס את ידיך ולוחץ אותה בכוח,הוא מכאיב לך ואת קוראת בכאב,טריקו ששומע אותך יורה קליע זרעים בראשו של הבחור שמשחרר אותך,הפוקימונים מגיחים מהכלוב,את רואה שבכלוב נמצאים בעיקר זיגזגונים,נאזליפים שיוצאים מהכלוב ונוהמים לכיוון האנשים,לאחר שהפוקימונים יוצאים את מבחינה בעוד שני פוקימונים, הראשון נראה מאוד חולמני והולך בישנוניות,והשני נראה כמו צמח שמנמן שצועד מצד לצד.
מה תעשי?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
אני בודקת אותם בפוקדע ומוציעה אותם במהירות "כול הפוקימונים החדשים תיקפו את קורפיש ומדיטייט לאחר מכן עברו לנאזליף ולשד! כול הזיגזיגונים החדשים תיקפו את האנשים ושאר הפוקימונים תיקפו את השד ונאזליף!" אני קוראת "התקף!" אני קוראת בקול חזק
-
[quote=Meganium;1102071]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"כן,המכון יתמחה בסוג אבן" אומרת סוזן.[/COLOR]
[COLOR=blue]"טוב,אני אבחר בגולדין,מנקי ואולי גם בצ'ימצ'אר,אבל שיתפתח!" אתה אומר לה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אבל איך בגולדין? אני לא חושבת שבמכון תהיה זירת מים.. אלא זירת סלעים" אומרת סוזן.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אני רוצה להיות מאמנת! הכי חזקה שיש!" אומרת סוזן ואתה לפתע שם לב בבידוף ושינקס שצעודים לידכם ומחזיקים את העצמות בפיהם.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[I]גולדין יכולה להשתתף בקרבות,פשוט יהיה לה קשה להתחמק..מבין?[/I]
אקח את העצמות מפוקימוניי ואחזיר אותם לפוכדורים.
"שיהיה" אומר ואמשיך ללכת לעיר אורברג.
-
[quote=Meganium;1103177]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"הולך בסדר גמור! בעוד כמה זמן נצליח להשתמש במהלך בצורה ממש טובה!" אתה מדווח להם על מצבך ומראה שהכל בסדר.
"מאריפ?!" אתה אומר ומוציא את הפוקידע שלך,מקיש את שמו של הפוקימון ואתה מוצא את המידע.
[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=74189134.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/74189134.png[/IMG][/URL] "מאריפ-פוקימון הצמר,פרוותו הצמרירית מתנפחת כאשר זרמים חשמליים עוברים בה,מגע איתו יכול לחשמל" אומרת הפוקידע ונכבית.
"זהו? טוטודייל למד ניב קרח?" אתה שואל את אליס, "ובכן.. קודם כל התחלנו את האימונים עם טוטודייל באגם שנמצא לא רחוק מכאן.. פתאום הבחנתי במאריפ וונסה המליצה לי לתפוס אותה.. אז הפסקנו את האימונים ותפסתי אותה,אחר כך המשכנו את האימונים,טוטודייל שולט בזה אבל צריך עוד לשפשף את זה" אומרת אליס, "טוטודייל ניב קרח!" אומרת אליס בהתלהבות וטוטודייל פוער את פיו,שיניו מתחילות להתעטף באור לבן בוהק,טוטודייל רץ ונוגס בעץ,משחרר את הנשיכה ואתה שם לב לסימני נשיכה חזקים מוקפים בקרח.
"אילו תרגילים תירגלת עם ספינרק?" שואלת אליס בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[SPOILER][COLOR=Black]היי מעתיקן רשע, מה שכתבת לתומאס על אבן המיו האגדית זה אותו דבר כמו שרשמתי באחד מעדכוניי לשחקן ב"פוקימון המסע האולטימטיבי!" הראשון שלי.
אתה עובר על חוק, וחוק ברזל, אתה עלול להיענש בחומרה על דברים כאלה.. תן קרדיט בסוגריים מתחת לעדכון של תומאס...[/COLOR][/SPOILER]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אמחא כפיים בשעננות לטוטודייל ואומר להם "כל הכבוד לכם, זו תיהיה מתקפה יעילה ביותר!"
ואז אחר כך אומר לאליס "חכי ותראי.." ואראה לה את המתקפות.
"צ'יקוריטה, ספינרק, מוכנים? קדימה מגן חוטים!" אומר לשניים בחיוך ואתחיל לספור עד 10.
-
[QUOTE=Meganium;1103177][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"בבקשה" אתה אומר לה בחיוך ביישן, "הייתי חייב, הוא היה לוקח לך את הפוקימון" אתה מוסיף.
"איזה פוקימון הוא רצה לקחת לך?" אתה שואל אותה, "יש לי רק את רלטס.." עונה לך.
"תוכל לבוא איתי חזרה לעיר? אני רוצה לגמול לך על כך שהצלת אותי" אומרת לוסי בחיוך חמוד.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"את לא צריכה לגמול לי על כלום" אני אומר בביישנות "אני הייתי צריך לשמור על החוק ולנצח את הבחור". אני מרכין את ראשי, מבויש קמעה ופוסע אחריה לכיוון העיר בחזרה. 'מי זה רלטס?' אני חושב לעצמי ושואל את לוסי "את מוכנה להראות לי את רלטס?" אני שואל "את הפוקימונים שלי כבר ראית במהלך הקרב"
-
[quote=Meganium;1103177][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"צ'אד, זה אתה?" אתה שואל תוך כיד ניסיון להציץ לשיח.[/COLOR]
[COLOR=red]"כן זה אני בוא!" אתה שומע את קולו של צ'אד לוחש אליך,אלקטאבז מוביל אותך למאחורי השיח,שם אתה רואה את צ'אד יושב ישיבה מזרחית ומחזיק את הקופסא ממקודם.[/COLOR]
[COLOR=red]"שב" אומר ותוך כמה שניות אתה ואלקטאבז מתיישבים.[/COLOR]
[COLOR=red]"קודם כל.. איך היה? אני מקווה שלא נפגעת" אומר צ'אד ומחייך אליך, "אני רוצה להראות לך משהו..." אומר צ'אד ובאיטיות פותח את מכסה הקופסא,אתה מביט בסקרנות לתוך הקופסא וכשהיא נפתחת במלואה אתה מבחין ב- [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=40007861.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/40007861.png[/IMG][/URL] אבן סגולה ומבריקה, "זאת האבן של מיו,פוקימון אגדי ממחוז קנטו" אומר צ'אד,אתה מופתע למה שאתה שומע, "את האבן הזאת מיו יצר ובתוכה הוא מאחסן כוח שעוזר שעוזר לשמור על המקומות בהם האבן נמצאת,אריאנה כבר בזמן רב בחיפושים אחר האבן הזאת ואני אחריה כבר כמה שבועות" מסביר צ'אד.[/COLOR]
[COLOR=red]"אנחנו חייבים לשמור על הדבר הזה..אם הוא יהיה בידיים הלא נכונות דברים נוראים יקרו!, תרצה לעזור לי?" שואל אותך צ'אד.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אתה בטוח שאתה רוצה שאשמור עליה? אני לא מספיק חזק בשביל זה" אני אומר לו בחשש "אתה לא יכול לתת אותה לפרופסור אוק או לשוטרת ג'יני?" אני שואל אותו.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
(קרדיט ל-nivx10 על הרעיון)
"אתה בטוח שאתה רוצה שאשמור עליה? אני לא מספיק חזק בשביל זה" אתה אומר לו בחשש.
"מה פתאום! אני לא רוצה שתשמור עליה טיפשון! ברור שאתה לא מתאים בשביל הדבר הזה!" אומר צ'אד.
"אני אשמור עליה,אבל פשוט נצטרך להישאר ביחד,כדי שנוכל להזעיק את השוטרת ג'ני אם ינסו ללכוד את האבן" מסביר צ'אד, "אילו פוקימונים יש לך?" שואל צ'אד.
מה תעשה?[/COLOR]
"כל הכבוד לכם, זו תיהיה מתקפה יעילה ביותר!" אתה מריע לאליס ולטוטודייל.
"חכי ותראי.." אתה אומר לאליס,מה שגורם לה להסתקרנן יותר.
"צ'יקוריטה, ספינרק, מוכנים? קדימה מגן חוטים!" אתה פוקד עליהם.
ספינרק מסתכל על וונסה,אליס,ג'ירפרינג וטוטודייל ונראה לחוץ ונרגש, "ספינרק!" הוא אומר ויורה חוט לאוויר.
לאט לאט הוא מתחיל ללפף אותו,במהירות אתם רואים כדור נופל על הרצפה,הוא חותך אותו ונכנס אליו.
"צ'יקורי!" קוראת צ'יקוריטה ושולחת עלי טער,העלים מגיעים וחותכים את הכדור לאט לאט,כעבור מספר עלים הכדור מתפרק וספינרק עומד איפה שהיה הכדור, וונסה מסתכלת החיוך, "יפה מאוד,אני רואה שספינרק למד את זה יפה,אבל זה לא מספיק" אומרת וונסה בנימה רצינית, "בשביל שספינרק יוכל להיכנס לכדור במהירות יותר,הוא צריך לבנות את הכדור בלי כל הבפנים,כי עד שהוא חותך את החוטים שנמצאים בפנים שיוכל להיכנס הוא מוצא את עצמו כבר בחוץ" מסבירה וונסה,אתה מבחין כמה ניסיון יש לה בצורת הדיבור שלה.
היא ניגשת ולספינרק ומתכופפת, "במקום ללפף את החוט ההתחלתי,תנסה להניע את ראשך כדי לסובב את ראשך מעט בשביל שהחוטים יתלבשו מעל הקצה של החוט ההתחלתי ולא יקיפו אותו,תנסה עכשיו! צ'יקוריטה תהיה מוכנה לתקוף" אומרת וונסה ומסתכלת עליך בחיוך רחב.
ספינרק יורה חוט אחד ומתחיל לנענע את ראשו,החוטים קצת מפוזרים ולא מתלבשים אבל לאחר כמה זמן של ניסיון כיפת חוטים מתחברת לחוט שמרכיבה כדור אף יותר גדול,הוא נוחת על הקרקע,ספינרק חותך אותו ונכנס פנימה,צ'יקוריטה שולחת עלי טער ומפרקת את הכדור.
"עכשיו אתם תצטרכו להתאמן על עמידותו של הכדור,אני נשארת כאן ובינתיים אליס תחזרי למרכז הפוקימונים ותרפאי את מאריפ,נראה עד כמה היא חזקה" וונסה מדברת לשניכם,אליס הולכת לכיוון מרכז הפוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
"את לא צריכה לגמול לי על כלום" אתה עונה לה בביישנות, "אני הייתי צריך לשמור על החוק ולנצח את הבחור" אתה אומר לה והיא מחייכת אליך חיוך רחב וחמוד.
"את מוכנה להראות לי את רלטס?" אתה שואל אותה בזמן שאתם חוזרים לעיר.
"כן בבקשה!" היא אומרת ומוציאה מכיסה פוכדור,מחזיקה אותו בידה ולוחצת עליו,ממנו יוצאת קרן לבנה שהופכת לפוקימון קטן עם קסדה על הראש, "רלטס!" הפוקימון אומר ומסתכל על שניכם, "רלטס ואני חברות כבר המון זמן!, אומרת בקטון חמוד, "אתה בטוח שאתה לא רוצה תגמול?" שואלת לוסי.
מה תעשה?[/COLOR]
את מוציאה את הפוקידע ובודקת את הפוקימונים.
הפוקימון הראשון מתגלה לך כ- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=64445210.png][img]http://www.up2me.co.il/images/64445210.png[/img][/url] "סלקוט'-הפוקימון המרושל,סלקוט' מבלה את רוב זמנו בלנוח ולהתעצל,אנשים שמביטים בו מרגישים בעצמם עייפים" אומרת הפוקידע.
את מכוונת אותה על הפוקימון השני והוא מתגלה לך כ- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=71501228.png][img]http://www.up2me.co.il/images/71501228.png[/img][/url] שרומיש-פוקימון הפטרייה,כששרומיש מרגיש מאוים,הוא משחרר נבגים רעילים מראשו שיכולים להכאיב מאוד אם לא מתרפאים בזמן" אומרת הפוקידע ונכבית.
כל הפוקימונים מסתכלים על האנשים בכעס,חוץ מסלקוט' שמסתכל סביב ושוכב על הרצפה.
שרומיש הקטנה והשמנמנה הולכת להמון הפוקימונים שמרוכז באנשים.
"מה נעשה?" אומר אחד האנשים,מדטייט,סייבלי ונאזליף נסוגים אחורה ומוחזרים לפוכדורים שלהם.
"אה יש לי!" אומר אחד הבחורים,מוציא מכיסו כדור אפור וזורק אותו על הרצפה,מהכדור יוצא עשן שמתפזר בכל המקום וגורם לכולם להשתעל,לאחר שהעשן מתפזר אתם מגלים שהאנשים נעלמו כאילו לא היו.
הכלוב נשאר עומד והאוהל נראה הרוס,יכול להיות שאפשר למצוא פה משהו חשוב,הפוקימונים מביטים זה בזה ומתרחקים מהמקום.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]קודאק-[/B][/U]
[SPOILER]לא עד כדי כך,אל תשכח שהיא דג,והיא צריכה מים בשביל לנשום גם,ולמה אתה צריך להגיע לשם כל כך מהר?[/SPOILER]
אתה לוקח את העצמות משינקס ובידוף ומחזיר אותם לפוכדורים.
אתה וסוזן ממשיכים הדרך שלכם ורואים שלט ליד פתח מערה "שער אורבורג".
"אז הגענו.. שניכנס?" סוזן שואלת ומסתכלת עליך.
מה תעשה?[/COLOR]