-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130204][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]מגבי משתמש במתקפת ניב אש כמו תמיד שפוגעת במגבי היריב,אבל המגבי היריב מצליח להשתמש באגרוף אש בצורה הטובה ביותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]שני המגבי כבר עייפים מהקרב הארוך והמשעמם הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי אומר לך:"נעים מאוד,שמי רוג'ר ואני שומר פוקימונים או פוקריינג'ר אני עובד יחד עם מחתרת הפוקימונים ובין השאר אני עוזר להם לגייס חברים חדשים למחתרת,ראיתי איך אתה נלחם והצורה שבה נלחמת זו בדיוק הצורה שאנחנו צריכים למלחמה שלנו נגד צוות די וצוות הציידים שלהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוי זה קרב עלוב..." אמרמר "יש לך פוקימונים אחרים..?" אשאל ואקווה לתשובה חיובית.
אז אפנה אל מגבי "אם לא נעשה משהו הקרב הזה לא ייגמר לעולם.. תשתמש בניב אש! בכל הכוח!" אצעק בתקווה
-
[QUOTE]Born This Way
*זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?
פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.
טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.
ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".[/QUOTE]
[I]תעביר אותי לעיר עם המכון הראשון לפי הסדרה בהואן...
אבל בבקשה אחרי הקרב...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא!" אומר לג'ון ואז אצביע על קורפיש, "פיפלאפ חסל אותו באקדח מים עם ניקור מקדחה בכול הכוח!" אפקוד על פיפלאפ בכעס.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130180][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]סקווירטל הפעם מוכנה לזה ומתחמקת ממתקפת חוט הפלדה של ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק אבל סקווירטל משתמשת במתקפת ראש מים שפוגע בברמי בצורה מדויקת מאוד ומנטרלת את ניב החרק של ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך בהיסוס קל:"השם שלי?השם שלי הוא,קית',כן השם שלי זה קית',ואתה?" מגבי שלך משתמש בניב אש שפוגע במגבי היריב שמשתמש באגרוף אש שגם פוגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את בורמי ומוציא את בידוף ואומר לו ''תשתמש בחפירה ושאתה יוצא מהבור תתקוף בניב על בכל הכוח''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130157][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתרגש קצת שאני הולך לקבל התחלתי ואז אדפוק מס' פעמיים בדלת המעבדה של הפרופסור.אומר לפרופסור " הלו פרופסור אני מאמן מתחיל שבא לקחת מימך את התחלתי שלו למסע תיתפתח לי פליז "
-
[quote=Yuma Tsukumo;1128123][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הייתי עייף שכתבתי את זה...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/RIGHT]
[/quote]
שחכתי שהוא גם מסוג אדמה...
---
"צא סינדקוויל!" אורה לסינדקוויל שלי להתחיל בקרב "תתקוף בגלגל להבה את אחד מהסווינאב!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130157][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מובן. אז אנחנו הולכים לשם?" אני אשאל בחיוך ואחכה לראות מה הם יורו לי,
-
[quote=Yuma Tsukumo;1130157]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אחשוב 'וואו,אין כאן פוקימונים אה?' ואז אמשיך לחפש פוקימונים אבל הפעם יותר עמוק.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש שמשהו פוגע בסירה הקטנה שאתה,רד וגרין שטים בה,אתה שומע את רד אומר לגרין:"יכול להיות שהם עלו עלינו?" אתה שומע קול חדש,קור קר,מזלזל ומרושע שאומר:"כן,זה יכול להיות" אתה רואה איש עם מסיכה אדומה שמכסה את עיניו גלימה אדומה,חולצה שחורה ושיער בלונדיני ארוך,הוא אומר לכם:"שלום לכם,הרבה זמן לא נפגשנו,אגב,רד,יש לך דרישת שלום מבלו" אתה רואה נערה בעלת שיער כחול נופלת מהשמיים ונוחתת על הרפסודה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך לצלול,אתה רואה משהו קטן מאוד שט לעברך,אתה רואה שזהו הפוקימון האגדי מאנפי נסיך המים,הוא אומר לך בטלפתיה:"אתה לא שייך לפה,אתה שייך לעולם שלמעלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את ברמי ומוציא את בידוף,סקווירטל משתמשת במתקפת ראש מים חזק מאוד שמצליח להרתיע את בידוף מלהשתמש במתקפת חפירה,הוא משתמש במתקפת ניב על בצורה חזקה מאוד אך הוא מפספס בסנטימטר את רגלה של סקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זו העיר פטלבורג או רוסטבורו,אבל זה לא משנה במילא אתה בין שתי הערים האלה...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מחזיר את טוטודייל שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגעת בקורפיש אך הוא מצידו משתמש במתקפת קרן בועות שהודפת לזמן קצר את פיפלאפ ואת מתקפת ניקור המקדחה שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]קית' אומר לך:"מצטער אין לי פוקימונים אחרים,טוב במילא התחנה שלי מגיעה עכשיו" אתה רואה שקית' מחזיר את מגבי מזנק מעל הגדר,אתה שומע קול של משהו פוגע במים,אתה רואה את הסוכן פלטינה מאחוריך הוא אומר לך:"האי איירון מתקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]רוג'ר אומר לך:"אתה צריך כמה דברים בשביל להוכיח שאתה לוחם מחתרת אמיתי,דבר ראשון,אומץ,דבר שני,קור רוח,דבר שלישי,תושייה,דבר רביעי,אהבה לפוקימונים,דבר חמישי ואחרון,טקטיקת קרב טובה,אם יש לך את כול זה אתה לוחם מחתרת מושלם אם אין לך את הדברים האלה עדיין תוכל להיות לוחם מחתרת אבל תצטרך לעבוד קשה מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אדמה חזק על אש...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סווינב אחד משתמש במתקפת ראש אדמה שפוגע בסינדווקויל שלך,שני הסווינב משתמשים במתקפת רוח קרה שמקפיאה לכמה דקות את סינדווקויל שלך. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדלת נפתחת,אתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך הוא אומר לך:"חשבתי שתבוא רק בצהריים,צ'רמנדר שלך עוד לא הגיע מהמעבדה של פרופסור ביל בסרולין,אכפת לך לחכות כמה דקות",פרופסור אוק נכנס לביתו,אתה שומע אותו מדבר עם מישהו,כנראה בפוקפון,כעבור חמש דקות הוא חוזר ובידו פוכדור הוא אומר לך:"הישר מהמעבדה של פרופסור ביל,צ'רמנדר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130624][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש שמשהו פוגע בסירה הקטנה שאתה,רד וגרין שטים בה,אתה שומע את רד אומר לגרין:"יכול להיות שהם עלו עלינו?" אתה שומע קול חדש,קור קר,מזלזל ומרושע שאומר:"כן,זה יכול להיות" אתה רואה איש עם מסיכה אדומה שמכסה את עיניו גלימה אדומה,חולצה שחורה ושיער בלונדיני ארוך,הוא אומר לכם:"שלום לכם,הרבה זמן לא נפגשנו,אגב,רד,יש לך דרישת שלום מבלו" אתה רואה נערה בעלת שיער כחול נופלת מהשמיים ונוחתת על הרפסודה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך לצלול,אתה רואה משהו קטן מאוד שט לעברך,אתה רואה שזהו הפוקימון האגדי מאנפי נסיך המים,הוא אומר לך בטלפתיה:"אתה לא שייך לפה,אתה שייך לעולם שלמעלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את ברמי ומוציא את בידוף,סקווירטל משתמשת במתקפת ראש מים חזק מאוד שמצליח להרתיע את בידוף מלהשתמש במתקפת חפירה,הוא משתמש במתקפת ניב על בצורה חזקה מאוד אך הוא מפספס בסנטימטר את רגלה של סקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זו העיר פטלבורג או רוסטבורו,אבל זה לא משנה במילא אתה בין שתי הערים האלה...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מחזיר את טוטודייל שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגעת בקורפיש אך הוא מצידו משתמש במתקפת קרן בועות שהודפת לזמן קצר את פיפלאפ ואת מתקפת ניקור המקדחה שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]קית' אומר לך:"מצטער אין לי פוקימונים אחרים,טוב במילא התחנה שלי מגיעה עכשיו" אתה רואה שקית' מחזיר את מגבי מזנק מעל הגדר,אתה שומע קול של משהו פוגע במים,אתה רואה את הסוכן פלטינה מאחוריך הוא אומר לך:"האי איירון מתקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]רוג'ר אומר לך:"אתה צריך כמה דברים בשביל להוכיח שאתה לוחם מחתרת אמיתי,דבר ראשון,אומץ,דבר שני,קור רוח,דבר שלישי,תושייה,דבר רביעי,אהבה לפוקימונים,דבר חמישי ואחרון,טקטיקת קרב טובה,אם יש לך את כול זה אתה לוחם מחתרת מושלם אם אין לך את הדברים האלה עדיין תוכל להיות לוחם מחתרת אבל תצטרך לעבוד קשה מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סווינב אחד משתמש במתקפת ראש אדמה שפוגע בסינדווקויל שלך,שני הסווינב משתמשים במתקפת רוח קרה שמקפיאה לכמה דקות את סינדווקויל שלך. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדלת נפתחת,אתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך הוא אומר לך:"חשבתי שתבוא רק בצהריים,צ'רמנדר שלך עוד לא הגיע מהמעבדה של פרופסור ביל בסרולין,אכפת לך לחכות כמה דקות",פרופסור אוק נכנס לביתו,אתה שומע אותו מדבר עם מישהו,כנראה בפוקפון,כעבור חמש דקות הוא חוזר ובידו פוכדור הוא אומר לך:"הישר מהמעבדה של פרופסור ביל,צ'רמנדר".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב.." אגש אליו "בוא נצא.." אומר לו ואגש לעבר היציאה במהירות
"חבל שלא יכולנו לגמור את הקרב הזה מגבי.." אומר למגבי ואחזיר אותו לפוכדור "בפעם הבאה נעשה קרב אחר.." אומר לו..
-
[quote=Yuma Tsukumo;1130624]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סווינב אחד משתמש במתקפת ראש אדמה שפוגע בסינדווקויל שלך,שני הסווינב משתמשים במתקפת רוח קרה שמקפיאה לכמה דקות את סינדווקויל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תשתמש בגלגל להבה כדי לחמם את עצמך ולפגוע בהם!" אורה לסינדקוויל
---
לא אמרתי שלא..
-
[QUOTE]Born This Way
*זו העיר פטלבורג או רוסטבורו,אבל זה לא משנה במילא אתה בין שתי הערים האלה...
ג'ון מחזיר את טוטודייל שלו.
פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגעת בקורפיש אך הוא מצידו משתמש במתקפת קרן בועות שהודפת לזמן קצר את פיפלאפ ואת מתקפת ניקור המקדחה שלו.[/QUOTE]
אז אני רוצה לדיוופורד
~~~~~~~~~~~~~~
"פיפלאפ חסל אותו כבר! תלמד מתקפה או משהו! אתה חייב לנצח אותו!" אומר לפיפלאפ בכעס ובאכזבה ממנו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130624][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
][/QUOTE]
"גם לך יש דרישת שלום, ממנצ'לקס שלי! צא מנצ'לקס, נשיכה על האיש הבלונדיני שנראה כמו נקבה, ולאחר מכן תנסה לקפוץ גבוה באוויר ולנחות עליו בחושקה בשביל להשתמש במעיכה!" אני אומר בחיוך קל ומקווה שמנצ'לקס יפגע באיש
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130624][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדלת נפתחת,אתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך הוא אומר לך:"חשבתי שתבוא רק בצהריים,צ'רמנדר שלך עוד לא הגיע מהמעבדה של פרופסור ביל בסרולין,אכפת לך לחכות כמה דקות",פרופסור אוק נכנס לביתו,אתה שומע אותו מדבר עם מישהו,כנראה בפוקפון,כעבור חמש דקות הוא חוזר ובידו פוכדור הוא אומר לך:"הישר מהמעבדה של פרופסור ביל,צ'רמנדר".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאוק , תודה רבה על צ'ארמנדאר שנתת לי " .אני יוצא מהמעבדה שהפוכדור של צ'ארמנדאר בידי.אני פותח את הפוכדור בשביל להכיר את צ'ארמנדאר .אני אומר לצ'ארמנדאר " שלום צ'ארמנדאר שמי זאק נעים להכיר אותך " .לאחר מכן אלך לדרך 1ואחפש שם פוקימונים שצ'ארמנדאר יוכל להביס בקלות רבה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1130624][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]רוג'ר אומר לך:"אתה צריך כמה דברים בשביל להוכיח שאתה לוחם מחתרת אמיתי,דבר ראשון,אומץ,דבר שני,קור רוח,דבר שלישי,תושייה,דבר רביעי,אהבה לפוקימונים,דבר חמישי ואחרון,טקטיקת קרב טובה,אם יש לך את כול זה אתה לוחם מחתרת מושלם אם אין לך את הדברים האלה עדיין תוכל להיות לוחם מחתרת אבל תצטרך לעבוד קשה מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לרוג'ר במהירות: "טוב, אז אני מתחיל להראות את כל הדברים שאמרת לי שצריך לראות כדי להפוך להיות ללוחם מחתרת מושלם" ואז אני מחכה את לתשובה שלו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1130157][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את ברמי שלך,קוטורי מוציאה את סקווירטל שלה,מנהיג המכון של העיר אורבורג מכריז:"הקרב בין איתי מהעיירה טוונליף לבין קוטורי מהעיר סנופויט מתחיל עכשיו,הקרב הוא שלושה על שלושה,כול אחד יכול לשנות את הפוקימונים שלו מתי שיבחר,הקרב יגמר שלצד אחד לא יהיו יותר פוקימונים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קרב השלושה על שלושה שלך נגד קוטורי מתחיל!
קוטורי-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי-0[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי נגד סקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים והוא פוגע בטוטודייל היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן של טוטודייל היריב אומר לך:"הטוטודייל שלך יודע פצצת מים כמו שצריך אני מבין,טוב קיבלתי את המידע שרציתי,אתה יכול לעבור" הוא מחזיר את הטוטודייל שלו וממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שפוגע בפיג'י הקפוא ומנפץ את כלא הקרח שלו,פיג'י מסתכל על גליליי ובורח משדה הקרב,המאמן אומר לך:"סליחה שהברחתי אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט בספינה ורואה בסיפון העליון שדה קרב מישורי כמו שצריך,אתה רואה מאמן קורא:"מישהו רוצה קרב מולי,קרב אחד על אחד,המגבי שלי נגד כול פוקימוני בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אש או חשמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בטוח,אדמה לא מושפעת מחשמל,סווינב הוא אדמה-קרח,ואלקיד חשמל טהור שיודע רק מתקפה אחת בלבד,וזו מתקפה מסוג חשמל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב שוב ותצטט את ההודעה הקודמת,אוקיי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב בכל מקרה היה לבאלבזור קרב קשה ולא הינו מצליחים לנצח אותו"אני אומר ומתכונן להמשיך בחיפוש פוקימון אחר להלחם בו