[quote=ארו סאנין;1167027]ליאור טוריקו זה סוג של וואן פיס??כי בפרק הראשון רואים שמה את זה מוואן פיס[/quote]
זה פרק שפישל עם וואן פיס
אל תסכל את זה זה יתן לך ספוילירים לאנימה לפחות עד פרק 10
Printable View
[quote=ארו סאנין;1167027]ליאור טוריקו זה סוג של וואן פיס??כי בפרק הראשון רואים שמה את זה מוואן פיס[/quote]
זה פרק שפישל עם וואן פיס
אל תסכל את זה זה יתן לך ספוילירים לאנימה לפחות עד פרק 10
בוקר טוב כולם.
במשחק של מאי אין צורך בתנועות גוף כדי להפעיל את הכוחות שלנו, זאת הסיבה שהכוח של אונו לא יוצא לא מאוזן. חוץ מבמקרא שמישהו בחר בכוח פיזי גדול.
וכדי שכוח ההיפנוט לא יהיה לא מאוזן צריך שיהיה צורך בקשר עין בשבילו.
נניח שאם אונו מחליטה לגרום לי לדפוק את הראש בקיר (חסר לך) אני עדיין יכול לשלוח גל של מים תוך כדי בשביל לחנוק אותה...
[quote=גלעד2111;1167030]בוקר טוב כולם.
במשחק של מאי אין צורך בתנועות גוף כדי להפעיל את הכוחות שלנו, זאת הסיבה שהכוח של אונו לא יוצא לא מאוזן. חוץ מבמקרא שמישהו בחר בכוח פיזי גדול.
נניח שאם אונו מחליטה לגרום לי לדפוק את הראש בקיר (חסר לך) אני עדיין יכול לשלוח גל של מים תוך כדי בשביל לחנוק אותה...[/quote]
אני עדיין יכול לפוצץ לכולם את הראש עם וואקום, לכן הכוח שלי הכי חזק! (גם יותר משלך)
[quote=גלעד2111;1167030]בוקר טוב כולם.
נניח שאם אונו מחליטה לגרום לי לדפוק את הראש בקיר (חסר לך) אני עדיין יכול לשלוח גל של מים תוך כדי בשביל לחנוק אותה...[/quote]
לא אתה לא אתה מהופנט ואין לך כולת לשלוט בוף כל מה שהיא אומרת לך לעשות אתה עושה .
אז לראות את חלק ב של פרק 1?או בכלל לא לראות את 1 ולעבור ל2
ולוקאס יש לי צמחים שיגנו עלי וגם ישתקו אותך
[quote=דניאל15;1167032]לא אתה לא אתה מהופנט ואין לך כולת לשלוט בוף כל מה שהיא אומרת לך לעשות אתה עושה .[/quote]
אין לה יכולת היפנוט
היא יכולה לשלוט בגוף של בני אדם
[quote=ארו סאנין;1167034]אז לראות את חלק ב של פרק 1?או בכלל לא לראות את 1 ולעבור ל2[/quote]
אם אתה רוצה ספוילרים תראה את 1
תעבור ל2
אוקי תודה עכשיו אני רואה
הכוח שלי הכי חזק בתאכלס... אני מפוצץ אותכם בקליק Xd
ליאור תגיב
[quote=ארו סאנין;1167040]ליאור תגיב[/quote]
בקרוב נראה לי עוד 10 דקות
אלי מה הכוח שלך במשחק של מאי (בטוח חלש יותר משלי)
[QUOTE=KillerBee;1167042]אלי מה הכוח שלך במשחק של מאי (בטוח חלש יותר משלי)[/QUOTE]
מה הכוח שלך אצל מאי?
אש הכי חזק
בוקר טוב...
שליטה בצמחים ואם אני מקיף את עצמי בצמחים אתה לא יכול לפגוע בי עם ואקום וגם לוקח זמן לעשות ואקום ובזמן הזה אני יכול לברוח