מזתומרת? לא הבנתי את השאלה..
Printable View
מזתומרת? לא הבנתי את השאלה..
[QUOTE=Druddigon man;1176284]בת כמה היא? 80? יש O=[/QUOTE]
לא, היא בת 3 .
צריך לקלח אותה, להחליף לה חיתול, לעשות לה אווירון באוכל ועוד כמה דברים .
[QUOTE=Druddigon man;1176289]מזתומרת? לא הבנתי את השאלה..[/QUOTE]
נגיד אתה מקריא את השיר... מה אחרי זה?
[quote=טוסטר משולשים;1176290]לא, היא בת 3 .
צריך לקלח אותה, להחליף לה חיתול, לעשות לה אווירון באוכל ועוד כמה דברים .[/quote]
מי הבעל? קשיש?
עזוב עדיף כבר שתביא לי את ברוק, נקווה שהוא יודע לנקות מרצפות טוב..
לא יודע דניאל, זה עדיין בסקיצה..
[QUOTE=Druddigon man;1176292]מי הבעל? קשיש?
עזוב עדיף כבר שתביא לי את ברוק, נקווה שהוא יודע לנקות מרצפות טוב..
לא יודע דניאל, זה עדיין בסקיצה..[/QUOTE]
לא, הבעל שלה רק בן 102 .
ברוק לא בקטע הזה, הוא בקטע ה'אחר'
עדיין מעוניין ?
[quote=טוסטר משולשים;1176293]לא, הבעל שלה רק בן 102 .
עדיין מעוניין ?[/quote]
תביא את הבעל... עדיף כבר מכולם..
[quote=טוסטר משולשים;1176293]לא, הבעל שלה רק בן 102 .
עדיין מעוניין ?[/quote]
סילן (מהמשאלות הכי טובות) הוא הומ*
[QUOTE=Druddigon man;1176294]תביא את הבעל... עדיף כבר מכולם..[/QUOTE]
הגיע, תכירו .
[quote=טוסטר משולשים;1176298]הגיע, תכירו .[/quote]
גם אני רוצה אחד
[quote=אין על פוקימון;1176300]גם אני רוצה אחד[/quote]
פיליפיני ? אתה לא תקבל אף אחד מהעם המגניב שלי
[QUOTE=טוסטר משולשים;1176301]פיליפיני ? אתה לא תקבל אף אחד מהעם המגניב שלי[/QUOTE]
למה? :peee:
"צא ג'יאודוד"!
תרביץ לו עד עמקי נשמתו על מה שהוא אומר על העם המגניב שלנו !
[quote=טוסטר משולשים;1176303]"צא ג'יאודוד"!
תרביץ לו עד עמקי נשמתו על מה שהוא אומר על העם המגניב שלנו ![/quote]
בהחלט עם מדלוקי :)
מה קורה?
טוב, Blackbeard, אם אתה אי פעם תראה את התגובה הזאת, אז זו התגובה שלי למה שכתבת לי אתמול לאחר שהתנדפתי:
הפנים שלי מועדות לעתיד! אין לי שום כוונה להפוך את המקום טוב יותר לאנשים ישנים שנעלמו. להפך, המטרה שלי היא להפוך את פורום חת"ם למקום שבו כל אחד יוכל למצוא את מקומו, אפילו אם הוא יודע לכתוב בדיוק את מה שצריך. (בהתאם לדוגמא שלך עם ההתקפה של צ'ארמנדר. לכתוב שתי מילים במצבים מסויימים עדיף מסיפור. מה שאני אישית מעדיף במשחק תפקידים זה כמות מזערית של מילים שמביעה את הרעיון. אני גם מעדיף שאנשים יפעילו את הראש ויחשבו קצת על מה שהם עושים, אבל אם לא אז לא.)
ולדעתי הבעיה בטיעונים שלך זה שאתה עושה אנלוגיה לא נכונה למשחק תפקידים. משחק כדורגל זה תחרות בין שתי קבוצות שמנסות להרוג אחת את השנייה, ולהשאר אחרונה שתשרוד (בקירוב טוב). לכן אפשר לראות איזו קבוצה טובה יותר, ולבדוק אילו שחקנים תורמים לכך.
לעומת זאת, משחק תפקידים זה קרב על ההשרדות. משחק תפקידים לא צריך להרוג את שאר משחקי התפקידים, אלא רק לבסס את הקיום שלו בעולם. אפשר לראות את זה כמו כדורגל של קבוצה אחת, שמשחקים למשל בזירה של לבה או משהו אחר, והמטרה היא שתשאר להם כמות חוקית של שחקנים כשירים לשחק בסוף 90 דקות.
יכול להיות שגם האנלוגיה שלי עכשיו די אידיוטית, אבל אין לי כל כך מושג מה אני כותב עכשיו, אז זה ייתכן. מה שאני בגדול מנסה לאמר זה שבמשחק כדורגל קבוצה אחת מנצחת אםם הקבוצה השנייה מפסידה, אבל משחק תפקידים אינו מקבל הצלחה על חשבון משחקים אחרים. ייתכן שכל המשחקים מצליחים. הקרב להשרדות כאן הוא מלחמה בין מנהל המשחק לבין דרישות השוק. אם המנהל יספק את הדרישות האלו, יירשמו למשחק שלו. הוא אחר כך יוכל להטיל עוד דרישות, ולקבל קומץ של שחקנים שלא יעשו לו בעיות. אם המנהל לא יספק את דרישות השוק, הוא ימות, ואז הוא יצטרך להבין מה לא היה בסדר ברעיון שלו. זה למה זה אבולוציה. אלו לא סתם מילים יפות.
אם כי דבר אחד צריך להבהיר: תהא דעתי על האידיאלוגיה שלך אשר תהא, זה דבר טוב מאוד שאתה מנסה לקדם אותה באמצעות מדריכים ועל ידי זה שאתה דן איתי על כך. זו בדיוק הפעולה שצריך לנקוט כדי לקדם מטרה.