-
[QUOTE=Freddy Krueger;1185193]אני אהבתי את הסרט הראשון.
אם אני חושב שזה אז שהחבורה נתקעה ומצאה אוטובוס שלקח אותם למזבלה ששם הם נלחמו. יכול להיות?[/QUOTE]
הסרט הראשון של דיג'ימון? כן או לא? O:
[QUOTE=Artist Ninja;1185194]אלון, עדיין משדרים את זה.
שקד, מ"ת על מה?
והעונה הראשונה יחסית משעממת... לפחות בהתחלה.[/QUOTE]
משחק על דיג'ימון, סיימתי לבנות אותו, עכשיו אני צריך לשפצר ולהגיש לאביזי..
וכן, בעונה הראשונה אין יותר מדי עלילה מורכבת, זה די אכזבה, אבל היא טובה, לפי דעתי היא העדיפה על הרביעית עם הדיג'י נבחרים שהופכים לדיג'ימונים בעצמם, לא אהבתי את הקונספט הזה..
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1185197]הסרט הראשון של דיג'ימון? כן או לא? O:
משחק על דיג'ימון, סיימתי לבנות אותו, עכשיו אני צריך לשפצר ולהגיש לאביזי..
וכן, בעונה הראשונה אין יותר מדי עלילה מורכבת, זה די אכזבה, אבל היא טובה, לפי דעתי היא העדיפה על הרביעית עם הדיג'י נבחרים שהופכים לדיג'ימונים בעצמם, לא אהבתי את הקונספט הזה..[/QUOTE]
זאת הבעיה, אני לא יודע אם זה הסרט הראשון אבל אני יודע שזה של דיג'ימון.
-
[quote=Artist Ninja;1185194]אלון, עדיין משדרים את זה.
שקד, מ"ת על מה?
והעונה הראשונה יחסית משעממת... לפחות בהתחלה.[/quote]
מוזר...ומפחיד באותו זמן XD
-
-
[QUOTE=Freddy Krueger;1185200]זאת הבעיה, אני לא יודע אם זה הסרט הראשון אבל אני יודע שזה של דיג'ימון.[/QUOTE]
ראיתי את כל שמונת הסרטים הראשונים, את השאר לא היה לי כוח.
אני לא זוכר קטע כזה באחד מהסרטים האלה, אולי במשהו שעוד לא ראיתי.
הסרט הראשון לפי היפנים זה סרט קצרצר בו רואים את טאי וקארי כשהם היו הרבה יותר צעירים, לפני העונה הראשונה, קטע שבו הם מוצאים את קורומון, שעושה דיג'יגדל לאגומון ובסוף נלחם בתור גריימון בדיג'ימון ציפור ששכחתי את שמו.
הסרט הראשון של האמריקאים זה שילוב של השלושה הראשונים של היפנים, אותו דיבבו לעברית, הסרט השני של היפנים זה עם הוירוס באינטרנט שבשבילו מאט וטאי נכנסים לאינטרנט יחד עם גריימון מלחמתי וגרורומון מתכתי שבסוף משתלבים ביחד כדי להגיע לצורה של אומנימון. הסרט השלישי של היפנים או על העונה השנייה, יש ילד שגידל שני דיג'ימונים, האחד גדל לדיג'ימון שנקרא וונדימון אבל במקום לגדול לצורה הנחמדה אחר כך משהו השתבש והוא גדל לצורת הוירוס שלו, דיוויס והאלה מנסים להלחם בזה, הוא והילד משתמש על וימון וטררינימון (נראה לי ככה קוראים לו) בדיג'יביצים המוזהבות ששכחתי את השם שלהם והדיג'ימונים עם הביצים מביסים את הצורה הרשעה, הוא הופך חזרה לטוב ונראה שבסוף הוא מת הוא חוזר צורה או כמה צורות אחורה אבל הפעם טוב.
-
אני ראיתי עם הוירוס והשני דיג'ימונים,כול הזמן הזה חשבתי ששני אלה קשורים זה בזה,הלכתי להקדיש
-
[QUOTE=Primo;1185206]אני ראיתי עם הוירוס והשני דיג'ימונים,כול הזמן הזה חשבתי ששני אלה קשורים זה בזה,הלכתי להקדיש[/QUOTE]
טררנימון ווונדימון הזה קשורים, הם כסיכול דיג'ימונים תאומים אם אני לא טועה, כי הרי טררנימון מאוד דומה ללופמון, שניהם ארנבים, השינוי היחד זה הצבע והקרניים אני חושב.
-
נו אז מה אתם אומרים לעשות ריבורן למשחק שובו של סיירוס (תלחצו על החתימה) או לפתוח משחק על החיים בla בתור גאנגסטר
-
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=P__471a35EY&playnext=1&list=PL89C83CDF2B385DF0[/YOUTUBE]
-
ג'טיקס זאת חתיכת נוסטלגיה מטורפת...
-
[QUOTE=ShockoMan;1185233]ג'טיקס זאת חתיכת נוסטלגיה מטורפת...[/QUOTE]
פוקס קידס הרבה יותר O:
-
חבל שדיסני החליפו אותם,עד היום אני מתבלבל,כשאני אומר לאח שלי להעביר ל-82 [יש לי Hot] יוצא לי "תעביר לג'טיקס"
-
אני לא מאמין שאתה לא זוכרים את פוקס קידס O:
-
אני זוכר אותו,כשהתחברנו להוט,זה היה הערוץ הראשון שראיתי,התוכנית הייתה "דני שובבני" מישהו זוכר את זה Xd
-