-
[b]פלינט~[/b]
סוף סוף, טיילו מתאפס על עצמו בעזרת מיקוד אנרגיה, ומצליח להתחמק ממתקפת הכנף של פליפר, ואז הוא מרחף לעבר ענף ומתיישב עליו ומתחיל לזהור באפור בהיר והוא מחזיר לעצמו כוחות . בינתיים נידורינה נכשלת מלפגוע במייטי, המגן על עצמו בעזרת הגנה ואז הוא שולח לעברה קרן קרח והוא מעיף אותה לאחור, אבל אז פליפר מתקרב אליו מאחור ותוקף אותו באקדח מים חזק.
"פליפר עזוב את טיילו" אומרת המאמנת "תתמקדו באומנייט שלה תשתמש בקרן בילבול ואז אקדח מים! נידורינה גם את בעיטה כפולה!" קוראת המעודדת.
[b]דארן~[/b]
בורמי, מצליח להתאפס על עצמו לחלוטין ואז מזנק לעברה של איגליבאף ונושך אותה בעצמה ואז מסתובב ואז מעיף אותה על הזירה, אבל מכיוון שהזירה עשוייה מספוג איגליבאף עדיין בסדר.
"בואי נשיר!" אומר דני בקולו, שמתחיל כבר להעלות לך על העצבים. ואיגליבאף מצמידה את שתי ידייה ומתחילה לשיר בקול חולמני, ונעיר. אבל בורמי דוחף אותה שוב ומונע ממנה לשיר.
"אוקי, זה לא עובד מה דעתך על זה?" אומר דני "איגליבאף שוב אגרוף בילבול!" קורא דני ואיגליבאף קופצת לעברו של בורמי עם ידה מושטת לאחור.
[b]אוסטין~[/b]
שנון! Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מזנק על אחד מהגזעים ומתחיל לנער עשרות עלים מצמרת העץ, אבל סנובול לא מוותרת ושורפת את כולם עם הניב אש שלה ואז קופצת על העץ של טריקו ונושכת אותו עם הניב קרח שלה.
טריקו, למרות שנפגע קשה, לא מוותר וחובט בפניה של סנובול (ביץ' סלאפ בשפה העממית :p) ומפיל אותה מהענף.
[b]ניל~[/b]
קלפה שולחת באוויר עשרות לבבות קטנים וורדים הנדבקים על איגליבאף ואז היא רצה לעברה וחובטת בפניה של איגליבאף המתעוררת מהמתקפה.
"איגליבאף אגרוף בבילבול!" קורא דני, אבל איגליבאף אינה מצליחה לעשות דבר והיא פשוט מנסה לדבר.
"מה קורה פה?!" שואל אותך דני בפליאה.
[b]אליסה~[/b]
אתה חוזרת במהירות לעבר העיר ואז נכנסת למרכז. שם האחות ג'וי, מחייכת ומברכת אותך לשלום. אתה מעלה חיוך צבוע על פנייך ונותנת לה את הפוקדורים שלך. אחרי מספר דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
את מודה לה ויוצאת משם ומגיעה עד מהרה למכון, אבל כשאת מגיעה עומד שם בחור גבוהה ושרירי "מצטער עלמתי, מתנהל בפנים קרב מכון רשמי, את לא יכולה להיכנס" הוא אומר ומאיץ בך ללכת משם.
-
[quote=Ritsuka Kun;1335615]
[B]אוסטין~[/B]
שנון! Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מזנק על אחד מהגזעים ומתחיל לנער עשרות עלים מצמרת העץ, אבל סנובול לא מוותרת ושורפת את כולם עם הניב אש שלה ואז קופצת על העץ של טריקו ונושכת אותו עם הניב קרח שלה.
טריקו, למרות שנפגע קשה, לא מוותר וחובט בפניה של סנובול (ביץ' סלאפ בשפה העממית :p) ומפיל אותה מהענף.
[/quote]
"טריקו רד מהר" הורה לו... "קפוץ על גבה וכסה עם ידיך את עיניה.. תן לה להילחץ ולטלטל אותך אז אחוז היטב, השתמש בשאיבת חיים!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615]
[b]אליסה~[/b]
אתה חוזרת במהירות לעבר העיר ואז נכנסת למרכז. שם האחות ג'וי, מחייכת ומברכת אותך לשלום. אתה מעלה חיוך צבוע על פנייך ונותנת לה את הפוקדורים שלך. אחרי מספר דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
את מודה לה ויוצאת משם ומגיעה עד מהרה למכון, אבל כשאת מגיעה עומד שם בחור גבוהה ושרירי "מצטער עלמתי, מתנהל בפנים קרב מכון רשמי, את לא יכולה להיכנס" הוא אומר ומאיץ בך ללכת משם.[/QUOTE]
"אני יודעת, אני רק צריכה להגיד משהו לניל, המאתגר. זה יקח בדיוק דקה. אתה יכול אפילו ללוות אותי ולראות שזה באמת נכון" אני מסבירה לו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615][b]פלינט~[/b]
סוף סוף, טיילו מתאפס על עצמו בעזרת מיקוד אנרגיה, ומצליח להתחמק ממתקפת הכנף של פליפר, ואז הוא מרחף לעבר ענף ומתיישב עליו ומתחיל לזהור באפור בהיר והוא מחזיר לעצמו כוחות . בינתיים נידורינה נכשלת מלפגוע במייטי, המגן על עצמו בעזרת הגנה ואז הוא שולח לעברה קרן קרח והוא מעיף אותה לאחור, אבל אז פליפר מתקרב אליו מאחור ותוקף אותו באקדח מים חזק.
"פליפר עזוב את טיילו" אומרת המאמנת "תתמקדו באומנייט שלה תשתמש בקרן בילבול ואז אקדח מים! נידורינה גם את בעיטה כפולה!" קוראת המעודדת.
[/QUOTE]
"טיילו קדימה תגן על אומנייט! תשתמש במיקוג אנרגיה ותעוף במהירות לפליפר ותנקר אותו בגבו בחוזקה! מבלי שהוא יוכל להתנגד! לאחר מכן תחמוק בעזרת מהירותך ממתקפותיו ותנהם באוזני נידוקינה כדי שתיבהל ולא תצליח לתקוף! תסתתר מאחוריי ההגנה של אומנייט!" אדריך את טיילו
-
[quote=Ritsuka Kun;1335579][B]סם~[/B]
ארון מקשיח, שוב ,את גופו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, מנסה שכמה שיותר להתחמק מהבועות ואז מסתער עליה ,מהאוויר, מרסק את ראשו בצד גופה. קורסולה מתעלפת מעוצמת המתקפה.
"אוי לא באבלס!" קוראת המאמנת ומחזירה אותה לפוקדור.
[/quote]
"כל הכבוד ארון ידעתי שתצליח" אומר בזמן שאתחיל ללכת לכיוונו, "זה היה קרב טוב את מאמנת טובה" אומר ל*שכחתע תשם ואין לי כוח לבדוק חח* ואחייך אלייה, 'זה היה יכול להיות נחמד אם היא תצטרף אלי במסע' אחשוב לעצמי בזמן שאלטף את רון בראשו.
-
אדם~
נינקדה שלך, קופץ לעברו של סאנדשרו ונושך שוב, את צווארובחוזקה ומוצץ ממנו את שאריות חייו. סאנדשרו נופל מעולף על המדרון.[quote][/quote]
''פוקדור צא!'' אני מכריז וזורק את הפורדור...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615][b]
[b]ניל~[/b]
קלפה שולחת באוויר עשרות לבבות קטנים וורדים הנדבקים על איגליבאף ואז היא רצה לעברה וחובטת בפניה של איגליבאף המתעוררת מהמתקפה.
"איגליבאף אגרוף בבילבול!" קורא דני, אבל איגליבאף אינה מצליחה לעשות דבר והיא פשוט מנסה לדבר.
"מה קורה פה?!" שואל אותך דני בפליאה.
[/QUOTE]
"קוסם טוב לא מגלה סודות, קלפה תשתמשי בעוד חבטה!"אומר.
"ולא, אני לא מאמן תינוקות"
-
[b]אוסטין~[/b]
טריקו קופץ מהענף ונוחט על גבה של סנובול, ומכסה את עינייה והיא נלחצת ומתחילה לרוץ מצד לצד בניסיון להעיף ממנה את טריקו, ואז טריקו מתחיל לזהור באדור והאור מקיף גם את סנובול וטריקו סופג ממנה חיים. "סנובול שאגה! ואז ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מתחילה לשאוג בקול ענק הגורם לטריקו לפחד ולברוח ממנה ואז היא רצה אליו ונושכת את רגלו עם ניב אש.
טריקו פצוע.
[b]אליסה~[/b]
"מצטער, אם לא נכנסת איתו מתחילת הקרב. את לא יכולה להיכנס" מתעקש השומר וחוסם את דרכך.
[b]פלינט~[/b]
אתה לא יכול כל תגובה לומר לו להתחבא מאחורי אומנייט, כי לא כל תור אומנייט משתמש בהגנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו טס מלפני פליפר וחוסם את המתקפה שלו, אבל נפגע בעצמו. למרות זאת הוא לא מוותר והוא עושה סיבוב באוויר ועף גבוה באוויר ומנקר את גבו של פליפר וגורם לו ליפול על האדמה. בינתיים נידורינה בועטת פעמיים באומנייט השולח עליה אקדח מים ומעיף אותה לאחור. אז טיילו מתקרב לעברה ונוהם לה באוזן ומפחיד אותה.
"לכל הרוחות תפסידו כבר!" קוראת המעודדת "פליפר, אקדח מים נידורינה עוקץ רעל על טיילו!" היא צועקת בזעם.
[b]סם~[/b]
היא סתם דמות~ ם:
אבל אם אתה רוצה~ לך על זה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דונה מודה לך, ומחזירה את קורסולה לפוקדור "בהצלחה בהמשך!" היא אומרת ומתחילה ללכת משם.
[B]אדם~[/B]
ציטוט! X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור ריק על סאנדשרו, והוא נכלא בתוכו. הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להגלגל, אבל אז הדבר הכי פחות צפוי קורא. הפוקדור מתכדרר במורד הגבעה במהירות.
[B]ניל~[/B]
קלפה רצה לעברה של איגליבאף וחובטת בה בחוזקה ומעיפה אותה שוב על המזרן הרך "טוב איגליבאף קחי נשימה ארוכה!" אומר דני ואיגליבאף מתחילה לשאוב אוויר לתוכה והיא מתחילה להתנפח לגודל ענק והיא מתחילה לרחף מעליכם גבוהה מעל הזירה. "עכשיו הבנתי, השתמשת בהדרן על הדיבור שינה של איגליבאף, ולכן היא לא יכולה לתקוף מספר רנדומלי של תורות. לכן, האני משתמש באחת מהיכולות הטבעיות שלה. וזה להתנפח." אומר דני בחיוך "עכשיו תשלחי את כל האוויר בפרץ מהיר!" קורא דני ואיגליבאף שלו משחררת את כל האוויר הכולא בגופה, בצורה של סילון אוויר ומעיף את קלפה אחורנית.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335670]
[b]אליסה~[/b]
"מצטער, אם לא נכנסת איתו מתחילת הקרב. את לא יכולה להיכנס" מתעקש השומר וחוסם את דרכך.
[/QUOTE]
"תקשיב, זה ממש חשוב שהוא ידע את זה, באמת. אולי תעביר אותו אז עכשיו בשמי? פשוט תגיד לו שאליסה סיימה עם העיסוקים שלה ושכשהוא מסיים שילך אל מרכז הפוקימונים" אני אומרת לו בתוקפנות. אם הוא לא מסכים אני מסננת לעברו "שמוק" והולכת בעצבים אל היער למצוא שם תעסוקה.
-
[quote]אדם~
ציטוט! X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור ריק על סאנדשרו, והוא נכלא בתוכו. הפוקדור נופל על האדמהומתחיל להגלגל, אבל אז הדבר הכי פחות צפוי קקורא הפוקדור מתכדרר במורד הגבעה במהירות.[/quote]
''שיט!'' קראתי בלחץ, החזרתי את נינקדה ורצתי במהירות לעבר הפוקדור כדי לתפוס אותו... מקלל את השה''ם שלי מבין השיניים...
-
[quote=Ritsuka Kun;1335670]
[B]סם~[/B]
היא סתם דמות~ ם:
אבל אם אתה רוצה~ לך על זה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דונה מודה לך, ומחזירה את קורסולה לפוקדור "בהצלחה בהמשך!" היא אומרת ומתחילה ללכת משם.
[/quote]
"היי חכי רגע, את לא יכולה ללכת לבד כשהפוקימון שלך פצוע, בואי איתי אני אלווה אותך עד העיר" אומר בזמן שאלך אחרייה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335670]
[b]פלינט~[/b]
אתה לא יכול כל תגובה לומר לו להתחבא מאחורי אומנייט, כי לא כל תור אומנייט משתמש בהגנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו טס מלפני פליפר וחוסם את המתקפה שלו, אבל נפגע בעצמו. למרות זאת הוא לא מוותר והוא עושה סיבוב באוויר ועף גבוה באוויר ומנקר את גבו של פליפר וגורם לו ליפול על האדמה. בינתיים נידורינה בועטת פעמיים באומנייט השולח עליה אקדח מים ומעיף אותה לאחור. אז טיילו מתקרב לעברה ונוהם לה באוזן ומפחיד אותה.
"לכל הרוחות תפסידו כבר!" קוראת המעודדת "פליפר, אקדח מים נידורינה עוקץ רעל על טיילו!" היא צועקת בזעם.
[/QUOTE]
"יש לי רעיון!" אומר לפתע, "טיילו אנחנו הולכים לעשות משהו שונה! אל תתחמק מעוקצי הרעל! תנסה להילחם בפגיעה! אחר כך תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל לנקר את פליפר בחוזקה!!" אקרא, 'נקווה שעוקצי הרעל ירעילו את טיילו ובזכות היכולת שלו הוא יתחזק' אחשוב לעצמי ואביט בציפייה בקרב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335670][b]
[B]ניל~[/B]
קלפה רצה לעברה של איגליבאף וחובטת בה בחוזקה ומעיפה אותה שוב על המזרן הרך "טוב איגליבאף קחי נשימה ארוכה!" אומר דני ואיגליבאף מתחילה לשאוב אוויר לתוכה והיא מתחילה להתנפח לגודל ענק והיא מתחילה לרחף מעליכם גבוהה מעל הזירה. "עכשיו הבנתי, השתמשת בהדרן על הדיבור שינה של איגליבאף, ולכן היא לא יכולה לתקוף מספר רנדומלי של תורות. לכן, האני משתמש באחת מהיכולות הטבעיות שלה. וזה להתנפח." אומר דני בחיוך "עכשיו תשלחי את כל האוויר בפרץ מהיר!" קורא דני ואיגליבאף שלו משחררת את כל האוויר הכולא בגופה, בצורה של סילון אוויר ומעיף את קלפה אחורנית.[/QUOTE]
"קלפה השתמשי שוב בהקסמה, אחר כך השתמשי בחבטה,תחכי שאיגליבאף תוציא את האוויר ותקפצי הצידה, איגליבאף לא תוכל להגיב למשך כמה שניות"אומר לקלפה בשקט
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615][
[b]דארן~[/b]
בורמי, מצליח להתאפס על עצמו לחלוטין ואז מזנק לעברה של איגליבאף ונושך אותה בעצמה ואז מסתובב ואז מעיף אותה על הזירה, אבל מכיוון שהזירה עשוייה מספוג איגליבאף עדיין בסדר.
"בואי נשיר!" אומר דני בקולו, שמתחיל כבר להעלות לך על העצבים. ואיגליבאף מצמידה את שתי ידייה ומתחילה לשיר בקול חולמני, ונעיר. אבל בורמי דוחף אותה שוב ומונע ממנה לשיר.
"אוקי, זה לא עובד מה דעתך על זה?" אומר דני "איגליבאף שוב אגרוף בילבול!" קורא דני ואיגליבאף קופצת לעברו של בורמי עם ידה מושטת לאחור.
[/QUOTE]
"בורמי תחסום מהר עם הגנה," אני אומר במהירות לבורמי, "ואז תעבור לכוח נסתר בכל הכוח שלך! קדימה תגמור את איגליפאף!" אני מוסיף ומצביע לעבר איגליפאף.
-
[B]אליסה~[/B]
"אני אמסור לו כשהוא יסיים את הקרב" הוא אומר ברצינות . את מתעצבנת, מסננת לעצמך קללות על הבחור הענק. אתה מתחילה ללכת בחזרה לדרך 26 בועטת ברצפה בזעם, מנסה למצוא משהו מעניין לעשות כשלפתע (ואתה תאהב את זה) את מבחינה בפוקימון וקטן מסתובב באיזור ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]).
[B]אדם~[/B]
נעלבתי :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את נינקדה ומתחיל לרוץ במהירות לעבר הפוקדור שמתגלגל. אחרי עשר דקות של ריצה, וכמה נפילות כואבות על התחת, אתה סוף סוף מגיע לפוקדור. ממש בתחתית הגבעה.
אתה מסתכל למעלה ורואה שירדת את כל הארוכה בחזה, והשארת את מייקל למעלה.
[B]סם~[/B]
"אני אהיה בסדר" אומרת לך דונה בחיוך "שכחת שקורסולה יכולה לרפא את עצמה?" היא שואלת בחיוך "ואני לא הולכת לעיר. אני נשארת ביער" היא מוסיפה בקול מעט תמים.
[B]פלינט~[/B]
כל הכבוד על הפעלת היכולת שלו!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו עומד כנגד העוקצי רעל של נידורינה, והוא זוהר לרגע בסגול מרושע ולמרות זאת הוא נראה חזק יותר ואז, הוא זוהר בצבע כתום אדמדם ואז טס במהירות לעברו של פליפר ומנקר אותו בחוזקה, עוצר אותו מההתקפה, ומפיל אותו בעצמה על האבנים. פליפר מתעלף.
מהצד השני מייטי שולח קרן קרח ענקית לעברה של נידורינה ומקפיא אותה.
נידורינה גם היא לא יכולה להלחם.
"לכל הרוחות אתכם!" המעודדת צורחת ומסתערת לעברה של תמי, המתחמקת ממנה ומביאה לה מכה מאחורי צווארה, המעודדת גם היא מתעלפת על המקום.
[B]ניל~[/B]
היא כבר הוציאה את האוויר מהפה שלה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפה מנשקת את ידה ואז שולחת עשרות לבבות כתומים וורודים לעברה של איגליבאף, ואיגליבאף מתכסה כולה בלבבות. קלפה לא מהססת ואז רצה וחובטת בגופה של איגליבאף. לפתע, קלפה מתחילה להזיז את שתי ידייה מצד לצד, עד שהן זוהרות באור בהיר ויוצרות כדור אור בהיר מלפניה, ואז הכדור אור יוצא בצורה של יד ענקית, המכה את איגליבאף במכת קראטה.
קלפה למדה מטרונום!
"איגליבאף אל תוותרי תשלחי פעימת מים!" קורא דני ונראה לחוץ.
[B]דארן~[/B]
בורמי עוטף את עצמו בכיפת אור בהירה והודף את איגליבאף לאחור ף ואז הוא מתחיל לזהור באור בהיר, אבל שונה מתמיד והוא מתחיל לרחף ולשנות את צורתו. בורמי התפתח למוטים! [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d2/Spr_5b_414.png[/IMG]
מוטים עף במהירות לעברה של איגליבאף ומתחיל לזהור בכחול בהיר ושולח עליה מתקפת בלבול הפוגעת בה בעצמה אדירה.
"את לא מוותרת איגליבאף! תשמשי ברוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח בעלת רסיסי קרח, עפה לעברו של מוטים ופוגעת בו.