-
[QUOTE=ttrrtte;1357825][SIZE="4"]
[B]ריי[/B]
אתה מרים את לאפיס ולזולי
הם נראים מעט מפוחדים, לאפיס בכלל מבועת אך הם נרגעים לאחר זמן מה
פוצ'אינה מתרגמת את דברייך ולאפייס ולזולי מדברים איתה למשך כמה דקות פוצ'אינה אומרת שהייתה סופה בעמק אור הירח, כולם הסתתרו אבל הם לא הספיקו ונסחפו עם הסופה
[/QUOTE]
"אוקיי , אז רוצים להמשיך איתי במסע עד שנגיע לעמק אור הירח?ואם תרצו להיות איתי בצוות אז אני אשים אתכם בפוקדור משלכם או אם אפשר אז באותו פוקדור?" אשאל אותם ואם הם יהנהנו אז אוציא את כל הפוקימונים שלי ואעשה בין כולם הכירות .
------------------------------------------------------------
זה אפשר שבשישיה יהיו יותר מ6 פוקימונים כי כולל הביצים יהיו לי 8 וזה אפשר לשים 2 פוקימונים באותו פוקדור ?
-
[B]ריי[/B]
אפשר יותר ולא אי אפשר 2 באותו אחד
אך נראה כי לאפיס ולזולי מאוד מתרגשים, לפתע הם קופצים [B]אל תוך[/B] עץ, ממש דרכו ונעלמים!
אתה מאוד מופתע אך קופץ גם כן יחד עם פוצ'אינה
אתם יוצאם בעמק מלא שדות ענקיים בין שני גבעות ענקיות, הירח פרוש מעל
המוני פוקימונים שאתה לא מזהה עפים ומתרוצצים סביב, לפתע קרן זהובה נוראת
אתה מביט למלעה ורואה אישה בעלת שיער אפור על סלמנס
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwLveFLl3k2fIUxDLHcL-oBilO_0llTUHsECBc8Mhp4wI6xx3P[/IMG]
-
[quote=ttrrtte;1357983][B]אריאל[/B]
אני לא עייפה נשתדל לא להקיא על המחשבxd
[B]קווין[/B]
למען האמת כן, אח שלי גילה את זה אכלתי בבוקר לחם לא בסדר><'
''האגדה די פשוטה למען האמת, אניי יספר אותה בקצרה, היא מספרת על עמק שנקרא עמק אור הירח בו חיים המון פוקימונים שונים ממה שיש כאן, ובעמק הזה חיים זוג פוקימונים תאומים בשם לאפיס ולזולישהקשר ביניהם פשוט בלתי ניתן להפרדה, לאפיס הוא הבן הוא די פחדן אבל גם מאוד סקרן, לזולי היא הבת היא בעלת המון ביטחון עצמי וסקרנות הם תמיד מכניסים את עצמם לצרות, האגדה מספרת על כך שיום אחד, הייתה שריפה ענקית בעמק, המוני סלאמנסים פלשו לעמק וניסו להשמיד את הכל
לאפיס ולזולי, הם היו רק גורים, אבל הם הפגינו כח עצום ולא נורמאלי שנלחמו מול הסאלמנסים במקום להתחבא, אבל הסאלמנסים היו רבים מידי, לזולי הבינה שיש רק דרך אחת לעצור אותם, למרות שהייתה רק גורה, לזולי הקריבה את עצמה בכך שהפכה את הגוף שלה לאנרגיה טהורה שסילקה את הסאלמנסים מהעמק, אומרים שרוחה עוד מגנה על העמק, מראב צער האובן לאפיס התפתח לפוקימון טנראון, פירוש המילה טנראון היא גן עדן, אומרים שהוא עדיין מבקר את אחותו.'' ריאלו מסיימת ''זאת האגדה האהובה עליי'' היא מוסיפה בחיוך[/quote]
מזל שהוא גילה את זה אחרי שאכלת:)...סתם! סליחה זה לא היה יפה:sorry:
לאח שלי היה יותר גרוע:D המשוגע הזה ניסה לאכול אבטיח עם ערק!!:O אח"כ כל הצום הוא היה חולה אז הוא לא צם...
"טווב" אני אומר " אז איך הפוקימונים האלה הגיעו לפה? ואיפה זה בכלל עמק הירח?" אני שואל בנימה עניינית (ראיתי שאצל האחרים הפוקימונים האלה הראו להם את עמק הירח אבל אל תשכחי שאני מתחבא אז הם עדיין לא ראו אותי:))
-
[b]קווין[/b]
מה זה ערק? 0-ם
____________________-
''אין לי מושג דבר אחד בטוח הם לא אמורים להיות פה, הם רק גורים'' אומרת ריאלו בחשש
''אני לא מאמינה שאני רואה את לאפיס ולזולי מולי, כמובן שיש כמה מהם, אבל הם נורא נדירים'' מסבירה ריאלו
''רק מי שגר בעמק יודע היכן הוא כך שלי איןה מושגגג'' אומרת ריאלו בחיוך
הגורים מתחילים לשחק זה עם זה במשחקי נשיכות ורדיפה
-
[quote=ttrrtte;1357993][B]קווין[/B]
מה זה ערק? 0-ם
____________________-
''אין לי מושג דבר אחד בטוח הם לא אמורים להיות פה, הם רק גורים'' אומרת ריאלו בחשש
''אני לא מאמינה שאני רואה את לאפיס ולזולי מולי, כמובן שיש כמה מהם, אבל הם נורא נדירים'' מסבירה ריאלו
''רק מי שגר בעמק יודע היכן הוא כך שלי איןה מושגגג'' אומרת ריאלו בחיוך
הגורים מתחילים לשחק זה עם זה במשחקי נשיכות ורדיפה[/quote]
סוג של משקה חריף...זה כמו וויסקי וודקה (סתם לידע כללי אני לא שותה אני רק מכיר אותם כי כשיש שמחות כמו חתונות וכאלה במשפחה אז תמיד יש מישהו שפתאום מוציא אותם אבל לדעתי הטעם של זה מזעזע)
אפשר יותר ולא אי אפשר 2 באותו אחד
אך נראה כי לאפיס ולזולי מאוד מתרגשים, לפתע הם קופצים [B]אל תוך[/B] עץ, ממש דרכו ונעלמים!
אתה מאוד מופתע אך קופץ גם כן יחד עם פוצ'אינה
אתם יוצאם בעמק מלא שדות ענקיים בין שני גבעות ענקיות, הירח פרוש מעל
המוני פוקימונים שאתה לא מזהה עפים ומתרוצצים סביב, לפתע קרן זהובה נוראת
אתה מביט למלעה ורואה אישה בעלת שיער אפור על סלמנס
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwLveFLl3k2fIUxDLHcL-oBilO_0llTUHsECBc8Mhp4wI6xx3P[/IMG][/QUOTE]
"כולכם , כול הפוקימונים שפה וגם את פוצ'יאנה תתחבאו , לא נראה לי שהאישה הזאת באה כדי לומר שלום." אומר , "מה זאת הייתה הקרן הזאת?" אומר ואתחיל להיזכר בחדשות , "רק רגע , את היא , הציידת ג'י , את לא תקחי את הפוקימונים האלה , שמעת!" אומר בכעס , "סקווירטל :סחרור מים , סאנדייל :נשיכה , פוניטה : גלגל להבה , יאנמה : נשיכת חרק." אומר בכעס .
-
[QUOTE]אריאל
אני לא עייפה נשתדל לא להקיא על המחשבxd
שמתי לב שלא הוספת לסקווירטל את האקדח מים. והקאת את הנשמה בלילה?
"הם יוכלו להישאר, כמובן." אומר ואוציא אותם. נחזור לעץ לפני שהירח ייעלם וההזדמתנות לחזור הביתה תיעלם.
-
[B]קווין[/B]
צ'ואי מעט חושש ללכת ולכן ריאלו יוצאת
הגורים מעט נרתעים למראה שלה אבל כאשר היא מדברת בשפתם הם נרגעים
ריאלו חוזרת לשיחים ואומרת ''אתה יכו לצאת עכשיו, הם הלכו לאיבוד''
לפתע קרן זהובה חוצה במהירות את השיחים ''לאפיס, לזולי אתם שלי'' אתם שומעים קול קר ורואים
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwLveFLl3k2fIUxDLHcL-oBilO_0llTUHsECBc8Mhp4wI6xx3P[/IMG]
[B]ריי[/B]
אתה קולט בכעס שזאת בציידת ג'יי ומורה לפוקימונים שלך לתקוף
הציידת ג'יי מתחמקת יחד עם הסלמנס שלה ומורה לו לתקוף בקרן על עוצמתית שנורא במהירות.
פוצ'אינה משתמשת מבין העצים בכדורי צל, אתה רואה אותם פוגעים בסלמנס וג'יי שלא מסיני מאיפה זה בא להם
אך הם עדיין לא נכנעים ושולחים קרניים זהובות אל עבר מקור ההתקפה, לרגע כדרי הצל נפסקים ואתה חושש שפוצ'אינה נפגעה אך הם מתחדשים במהירוצ
סלמנס שולח קרן על אל בין העצם ותרחה נשמעת
[B]אריאל[/B]
לא^^ אני יוסיף עוד מעט
חלמתי על קשת בענן חדי קרן אז מרגישה מעולהP:
-
[quote]אריאל
לא^^ אני יוסיף עוד מעט
חלמתי על קשת בענן חדי קרן אז מרגישה מעולהp:
אוקייייייי..............
בא לך מרתון?
אני מסתכל עליהם בשמחה והולך לכיוון העיר הרביעית כי אין לי פה מה לעשות יותר.
-
ציטוט-
[SPOILER]
[QUOTE=ttrrtte;1357825][SIZE="4"]עידכנתי חפצים ופוקימונים עם שחכתי נא לפנות אליי תודה ענקית ליצור אחד על העזרה[/SIZE]
[B]אריאל[/B]
לאפיס ממהר בפחד מאחרוייך, אבל כפי שהפוקדע אמר לזולי מלאת ביטחון עצמי ותקדמת אל עבר הצבא של הציידת ג'יי, היא יורה מן קרן סגולה שאתה לא מזהה מפיה, סלמנס נראה כנפצע די קשה מהמתקפה, לאפיס לוקחביטחון מאחותו ומתיישב לידה הוא משתמש באותה התקפה מוזרה, סלמנס צונח ארצה, שנייה לפני ההתרסקות קופצת הציידת אל פלייגון של אחד מחייליה
הגורים מתחילים לרייט את כל הפלייגונים!
[B]נתן[/B]
אתה בודק אותם בפוקדע
''לאפיס (הכחול) ולאזולי (הורודה)
לאפיס ולזולי תמיד נולדים כתאומים והם כמעט בלתי ניתנים להפרדה, הקשר ביניהם חזק ומיוחד מאוד.
לאפיס ולזולי הם זוג פוקימונים על חושיים, הם חברותיים מאוד.
לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.''
איווי מביטה בך למשמע השאלה ופורצת בצחוק ''עם האגדה נכונה, כדאי שאביא פופקורן כי זה הולך להיות חתיכת מופע בידור'' היא אומרת ולא מפסיקה לצחוק
[B]אנדי[/B]
הפרופסור מגיש לך את הפוקדור של צ'יקוריטה, פוקדורים ריקים(אין סופי) ופוקדע.
אתה יוצא לדרך אחת שלפתע אתה שומע רחש מבין העצים
אתה מסתתר ורואה פרצוף נערה בעלת שיער סגלגל, היא לא רואה אותך וחוצה במהירות את השביל לצד השני של היער, היא נראת פצועה ומבועתת, אתה כמעט מתעלף שאתה קולט שיש לה אוזני וזנב פלאסל!
[B]קווין[/B]
ריאלו לא יודעת וצ'ואי נראה בסדר גמור
אתה הולך לכיוון הצרחה ורואה זוג גורים ישנים אחד על השני
נראה שהם צרחו תוך כדי שינה
[IMG]http://uploads.upng.co.il/79337863f6.png[/IMG]
לפתע הורוד פוקח עיינים ונושך את אוזני הכחול שמתעורר בפיהוק
[B]ריי[/B]
אתה מרים את לאפיס ולזולי
הם נראים מעט מפוחדים, לאפיס בכלל מבועת אך הם נרגעים לאחר זמן מה
פוצ'אינה מתרגמת את דברייך ולאפייס ולזולי מדברים איתה למשך כמה דקות פוצ'אינה אומרת שהייתה סופה בעמק אור הירח, כולם ההסתתרו אבל הם לא הספיקו ונסחפו עם הסופה
[B]דן[/B]
אתה הולך למעמקי היער ורואה שני גורי פוקימונים ישנים אחד על השני
[IMG]http://uploads.upng.co.il/79337863f6.png[/IMG]
לפתע הורוד פוקח את עיניו ונושך את אוזן הכחול שמתעורר בפיהוק רחב[/QUOTE]
[/SPOILER]
"מופע בידור? למה את מתכוונת?", אשאל אותה. אני אסתכל אל לאפיס ולאזולי ואשאל את איווי. "הם נראים לי רק גורים קטנים. את חושבת שכדאי לי לתפוס אותם או שהם בסכנת הכחדה?"
-
[B]אריאל[/B]
עידכנתי לך ונראה כרגע אני מגיבה
חנות
מכון
שוק
מרכז פוקימונים
מלון לינה
מזח לדיג
[B]נתן[/B]
''אני מתכוונת שעם אתה מתכוון לנסות ללכוד אותם דרך קרב אין לך סיכוי, אולי הם רק גורים קטנים אבל עם האגדה נכונה הם יודעים..להגן על עצמם בו נאמר'' היא אומרת וצוחקת
הגורים מתחילים לקפץ מסביב
-
[quote]אריאל
מכון
שוק
מרכז פוקימונים
מלון לינה
מזח לדיג[/quote]
זאת לא העיר גולדנרוד ממחוז ג'וטו?
סוף סוף הצלחתי להשיג את צ'יקוריטה ופנפי בפוקימון סול סילבר!
אני הולך למזח הדיג ומקווה לתפוס פוקימון מים עם עוד משהו.
-
ציטוט-
[SPOILER][QUOTE=ttrrtte;1358036][B]אריאל[/B]
חנות
מכון
שוק
מרכז פוקימונים
מלון לינה
מזח לדיג
[B]נתן[/B]
''אני מתכוונת שעם אתה מתכוון לנסות ללכוד אותם דרך קרב אין לך סיכוי, אולי הם רק גורים קטנים אבל עם האגדה נכונה הם יודעים..להגן על עצמם בו נאמר'' היא אומרת וצוחקת
הגורים מתחילים לקפץ מסביב[/QUOTE][/SPOILER]
"אוקיי... אז הלכנו? זה נראה לי בזבוז זמן להיות כאן", אגיד לאיווי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1357951][b]דן[/b]
[b]אנדי[/b]
ממש סורי שאני תוקעת לך אותה על ההתחלה והכל אבל כולם כבר פגשו את המעורבים שלהם ואני חייבת שגם אתה תפגוש הנה אתה צריך לקרא את זה-
[spoiler]חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
אז הנה (חשוב שתקראו זה מאוד חשוב להמשך המ''ת)
''...אז..רגע אתה אומר שהצלחתם בניסוי המעורבים?'' אמר האיש בלבוש השחור
''כן אדוני!'' אמר המדען
''זה נהדר מעולה, עם איזה פוקימונים הצלחתם עד עכשיו?'' אמר שוב האיש בשחור
''וולפיקס, איווי, ריולו, סקווירטל פוצ'יאנה , פלאסל ופיקאצ'ו'' אמר המדען
''יפה מאוד! יש לך תצלומים של מעורבים?'' שאל האיש בשחור
''אמ..כן כמובן אדוני.1'' אמר המדען והושיט למפקדו כמה תצלומים
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
בתמונה שאחריה הופיע נער בעל אוזני וזנב פוצ'יאינה וכך הלאה..
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/spoiler]
[/QUOTE]
"תרגעי אני לא רוצה לפגוע בך, אני חבר" ואז אנסה לטפל בה אם תרופות (אם יש לי) ואתן לה אוכל ושתייה ואשאל אותה מה קרה לה
-
[B]אריאל[/B]
אתה הולך אל המזח ולוקח חכה.
אתה שם פיתיון על החכה ומתיישב
לפתע החכה מתחילה לזוז בטירוף\ אתה מושך ומושך
ולפתע מוציא
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/129-f.png[/IMG]
[B]נתן[/B]
''כן'' מסכימה אתך איווי
ברוכה הבאה לעיר דריק!
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSopdihSj7Dcz7vT2B4qqrWIccSODk5Cq9VLP96oF-WBGF4uWA[/IMG]
בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
[B]אנדי[/B]
אתה מנסה להרגיע אותה ומתקרב אליה, מתקרב אליה בצע אחד יותר מידי
היא עוצמת עיינים בפחד ומשגרת אלייך כדור חשמל!
אתה עף לאחור הנערה אומרת ''אל תתקרב!'' אתה רואה בעורפה פצע חמור יותר מהאחרים, הוא נראה יחסית חדש ולא מפסיק לדמם, אתה שם לב לכיתוב מקועקע על צווארה ''רכוש של צוות הרס''