-
[QUOTE=The Charmander;1382196][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מנסה שוב. אתה מתרכז ואתה מרגיש בחיבור בינך לבין פאנג. יכולת לספר שהקשר בניכם הוא טוב ושאתה עונה על כל צרכיו של פאנג. כח חזק ובלתי מוסבר גרם לליבך להגביר קצב. בדמיונך גופך התמלא בקור. לבתע אתה מרגיש שמפיך יוצאים אדים של קור. היית משוכנע בזה. עם זאת, בזה זה נגמר. לא הצלחת לראת לאן זה ממשיך משם.[/QUOTE]
אנשום עמוק ואוציא אדים מהפה, את האדים אדמיין זזים לאורך ידי עד לכף היד הימנית ושם נערמים לכדור.
-
אנג'ל~
אתה מנסה איכשהו להעביר את האדים מהפה לכף היד. ריכוז רב נדרש להצליח לעשות זאת וזה נראה כאילו אתה מתחיל לקלוט את העניין. האדים מתחילים להתגבש לכדור בזמן שהקור חודר לעצמותיך. ממש קר לך. נראה שלא תוכל להמשיך ולחזק את האנרגיה בקצת הזה. מעלות חום גופך צונחות במהירות מטרידה.
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 8
נדל ענק 10
ציטוט:
סאנדמן:
התקפה:3
דיוק: 2
הגנה:3
מהירות:1
יכולת: כשעפר הארץ מחזיק בידיו למשך חמש שניות את הדמון היריב, הדמון משותק. תקף רק לדמונים.
אתה מזנק קדימה יחד עם סנדמן המבולבל. הוא מביט על הנדל ומגלה שיש לו יותר מעשרות ידיים.
אתה מנסה לחבוט בנדל אך הוא מסתער לעבר סאנדמן ודוחף אותו. אתה מגלה שהוא מהי בצורה יוצאת דופן.
במהלך הקרב שלכם אתה לפתע מרגיש בפיצוץ גדול ובצעקות וברעש מחריש אוזניים. המוכר נמלט מהמקום.[/quote]
'סאנדמן-תפוס אותו בצד אחד!' אומר לסאנדמן ואנסה לתפוס את הנדל בצד השני ולמשוך על מנת לקרוע אותו.
-
[QUOTE=The Charmander;1382373]אנג'ל~
אתה מנסה איכשהו להעביר את האדים מהפה לכף היד. ריכוז רב נדרש להצליח לעשות זאת וזה נראה כאילו אתה מתחיל לקלוט את העניין. האדים מתחילים להתגבש לכדור בזמן שהקור חודר לעצמותיך. ממש קר לך. נראה שלא תוכל להמשיך ולחזק את האנרגיה בקצת הזה. מעלות חום גופך צונחות במהירות מטרידה.[/QUOTE]
'עכשיו!' אחשוב לעצמי וברגע אחד אנסה לשלוח את הכדור קדימה תוך כדי סיבוב היד על מנת לקבל עוד תנופה.
-
[B]וונדי ~
[/B]
אביך חוזר איתך חזרה הביתה. ממלמל משהו שהוא לא מאמין שזה אכן קרה לו. הו מביט בך ואומר לך לבוא אחריו. אתם נכנסים חזרה הביתה ועוברים דרך המטבח. מה שגורם לאביך למרר בבכי. הוא מתעשט ומסמל לדייזי ולך להיכנס אל חדר השינה של הורייך. מתוך הארון של אמך הוא מוציא חרב חדה ובוהקת.
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdikWdW_-5sZrb-vwLi8qnV2S1IySdCUqI2qCSMRLdrIrnXLVmmQ[/IMG]
"אני יודע שאמא שלך הייתה רוצה שזה יהיה שלך. החרב הזאת עובדת על מיומנות של מהירות ומתמחת בשליטה של אלמנט האוויר. אנא השתמשי בחרב בשיקול נכון וישר."
אני יהנהן ואנגב את הדמעות מעייני 'אני עוד אנקום' אחשוב בליבי.
''אבא לחרב הזאת יש שם?'' אשאל את אבי אחרי הכל לכל חרב יש שם.
לאחר מכן אני יכניס את החרב לנדן שלי ואומר לאבי ''אבא מתי יום הלימודים הראשון בבית ספר מתחיל?'' לאחר שיענה לי אקפוץ לחברתי ואומר לה כי אני ממש מצטערת אך אני עוברת לבית ספר אחר, אך כמובן נוכל עדיין לשמור על קשר.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
(מד החיים שלך יתחיל לרדת כל תגובה.)
ג'ואי 7
אתה בא לעשות מהלך נוסף ולפתע פיצוץ בתוך החנות גורם לנדל להסתלק ולהתחפר במהירות. אתה מביט סביב ורואה שאתה נמצא ממש בתוך חנות בוערת. הקרב השיח את דעתך ואתה נמצא במצב מסוכן.
[b]אנג'ל ~
[/b]
ממש לפני שאיבדת את ההכרה הקור נטש את גופך לכדי כדור בדולח נקי ועדין. הצלחת להעתיק את היכולת המדוייקת של השימוש באנרגיה של פאנג.
'אנג'ל, אני נחלש מאוד.' אמר לפתע פאנג. 'אני מרגיש כאילו אתה שואב ממני את כל הכוח.'
[b]וונדי ~
[/b]
"אימך נהגה לקרוא לחרב 'שוסעת שמיים'. את צריכה לזכור שהחרב אינה דומה לחרבות שאימנתי אותך להשתמש בהן עד היום. יש לה יכולות קסומות. ייקח לך מעט זמן עד שתגלי את סודה אבל אני בטוח שתנהגי בה בחוכמה." אמר אביך והגיש לך אותה. החרב היתה קלה להפליא. האחזיה בחרב היתה כה טובה, שזה הרגיש כאילו החרב עצמה אוחזת בך. הבטת בחרב לרגע כשעינייך הבחינו בידית החרב אוחזת את הזרוע שלך. שליטה מלאה בחרב.
-
[QUOTE=The Charmander;1382503]
[b]אנג'ל ~
[/b]
ממש לפני שאיבדת את ההכרה הקור נטש את גופך לכדי כדור בדולח נקי ועדין. הצלחת להעתיק את היכולת המדוייקת של השימוש באנרגיה של פאנג.
'אנג'ל, אני נחלש מאוד.' אמר לפתע פאנג. 'אני מרגיש כאילו אתה שואב ממני את כל הכוח.'
[/QUOTE]
'אוקי כאן נפסיק להיום, מחר בערב נמשיך, אם נשלוט בזה זה יהיה מעולה 'אומר ואתיישב.
'טוב נקווה שטסה סיימה להתקלח 'אחשוב לעצמי ואלך לעבר האוהל שלה.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אתה מזדקף ופונה לכיוון אוהלה של טסה כשהיא מתנגשת בך. היא בדיוק רצה במהירות לכיוונך.
"אנג'ל, עוד ילד נרצח במרחק של עשרה קילומטרים מכאן!
-
[QUOTE=The Charmander;1382512][b]אנג'ל ~[/b]
אתה מזדקף ופונה לכיוון אוהלה של טסה כשהיא מתנגשת בך. היא בדיוק רצה במהירות לכיוונך.
"אנג'ל, עוד ילד נרצח במרחק של עשרה קילומטרים מכאן![/QUOTE]
"מה ? איפה?"אשאל וארוץ אחריה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
טסה עלתה על דיה והחלה לרכב במהירות. פאנג רץ לצידך ונראה נחוש וכועס. חסוס כבר זימן את המטאטא שלו ועף לצידה של טסה. אתה מזדנב מאחורה.
-
[QUOTE=The Charmander;1382515][b]אנג'ל ~
[/b]
טסה עלתה על דיה והחלה לרכב במהירות. פאנג רץ לצידך ונראה נחוש וכועס. חסוס כבר זימן את המטאטא שלו ועף לצידה של טסה. אתה מזדנב מאחורה.[/QUOTE]
'התאוששת?'אשאל את פאנג ואעלה על גבו.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
'זה לא הזמן שלי להתאושש כרגע. רצח בילדים נעשה פה כרגע ואני חייב לעזור!' צרח פאנג בתוך ראשך וממש שעט לעבר דיה וחסוס. כשהגעת ראית לעיניך את חסוס מעולף כשפניו מגורות על החול החם. הוא איבד חמצן.
טסה ודיה נראו מותשים וכל זה קרה תוך שניות אחדות!!! הם נראו בתוך כיפה ענקית בצבע אדום שקוף. לא היה ברור איפה האוייב.
"לא משנה מה תעשה אנג'ל!" קרא טסה בקול מותש. "אל תיכנס לכיפה האדומה." והתעלפה.
-
[QUOTE=The Charmander;1382519][b]אנג'ל ~[/b]
'זה לא הזמן שלי להתאושש כרגע. רצח בילדים נעשה פה כרגע ואני חייב לעזור!' צרח פאנג בתוך ראשך וממש שעט לעבר דיה וחסוס. כשהגעת ראית לעיניך את חסוס מעולף כשפניו מגורות על החול החם. הוא איבד חמצן.
טסה ודיה נראו מותשים וכל זה קרה תוך שניות אחדות!!! הם נראו בתוך כיפה ענקית בצבע אדום שקוף. לא היה ברור איפה האוייב.
"לא משנה מה תעשה אנג'ל!" קרא טסה בקול מותש. "אל תיכנס לכיפה האדומה." והתעלפה.[/QUOTE]
'פאנג בגלל שהראות יותר נמוכה אני הולך להשתמש בחוש הריח והשמיעה שלך תודיע לי אם אתה מוצא משהו'
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אני מרגיש שיש פה מישהו.' אומר פאנג בראשך. חסוס מסתובב על גבו ומזדקף. הוא חייך לעצמו בקול מוזר והושיט את ידו לכיוונך מבלי להביט אפילו. כאב עצום פילח את גופך מלמעלה עד למטה.
-
[QUOTE=The Charmander;1382527][b]אנג'ל ~
[/b]
'אני מרגיש שיש פה מישהו.' אומר פאנג בראשך. חסוס מסתובב על גבו ומזדקף. הוא חייך לעצמו בקול מוזר והושיט את ידו לכיוונך מבלי להביט אפילו. כאב עצום פילח את גופך מלמעלה עד למטה.[/QUOTE]
'פאנג תקפיא לו תרגליים תשתמש בקרן קרח 'אומר לפאנג במהירות.