שוב, אני לא אומר מה הדעה הרפואית המקובלת, אני אומר מה דעתי.
מבחינתי לישון בשש בבוקר זה לא טוב. גם כשהייתי חוזר מחו"ל בחמש בבוקר לארץ, לא הייתי ישן (וגם במטוס לא הייתי ישן כל כך), והייתי גורר את עצמי עד עשר כדי לכפות על הגוף שלי לישון בשעות שלו.
Printable View
שוב, אני לא אומר מה הדעה הרפואית המקובלת, אני אומר מה דעתי.
מבחינתי לישון בשש בבוקר זה לא טוב. גם כשהייתי חוזר מחו"ל בחמש בבוקר לארץ, לא הייתי ישן (וגם במטוס לא הייתי ישן כל כך), והייתי גורר את עצמי עד עשר כדי לכפות על הגוף שלי לישון בשעות שלו.
לכפות זה בכלל לא בריא.
חוץ מזה איך אתה יכול לכפות על עצמך?
אני לא יכולה לעשות כלום בערך, אז בטח שלא לכפות על הגוף שלי לישון x:
בפעם המאתיים, אני לא מתיימר להציג את מה שבריא, אני מציג את מה שאני חושב. אני מנהל משטר דיקטטורי נוקשה כנגד הגוף שלי, שבו אני מנסה להפוך אותו למכונה שאני רוצה שהוא יהיה. זה כולל לעשות הכל בצורה רובוטית. לכן אם יוצא שבלילה אחד אני לא ישן, הגוף צריך להענש על כך כדי שהוא ילמד את הלקח. אם הגוף שלי בכל זאת נאבק, אז אני סוג של פשוט נרדם ללא שליטה, אבל למזלי זה קרה רק פעמיים מאז אוקטובר. פעם כשחזרתי מהטירונות וישנתי רק שלוש שעות בגלל שמירות, ואז דיברתי עם חבר שלי בסקייפ, הלכתי לרגע למיטה שלי, ובפעם הבאה שאני שם לב אני עונה על הודעה שלו מלפני שעה שאין לי מושג מתי הוא שלח אותה, והפעם השנייה היא מצב דומה שבו חזרתי משמירה ואז גם די איבדתי את ההכרה לשעתיים.
Tldr:
אני מנהיג משטר דיקטטורי נוקשה כנגד הגוף שלי. אם הוא מתנגד, הוא יכול לנסות למרוד. המטרה שלי היא לדכא את הגוף שלי ולהפוך אותו לכפוף לחלוטין לחוקים שאני מציב לעצמי.
אוי ואבוי ._.
תודה על הסיכום הקצר שעשית לי כי באמת לי היה לי כוח לקרוא את הכול xdf
משפט ההצגה של ריס הוציא אותי מהבוץ! עכשיו אני יכול להוכיח שבמרחב הילברט יש הרחבה [b]יחידה[/b] לכל המרחב של פונקציונל לינארי חסום שמוגדר על תת מרחב סגור שלו.
בהצלחה
ועכשיו גם עשיתי את החלק השני של השאלה הזו, שבה אני נדרש להראות שבמרחב נורמי כלשהו (שאינו בהכרח מרחב הילברט) ניתן למצוא אינסוף הרחבות עבור פונקציונל המוגדר בתת מרחב סגור לכל המרחב ששומרת על הנורמה.
נותרו לי 3 שאלות במטלה הזו, שתיים מהן לכאורה קשות.
[quote=made of stone;1433669]השעון הביולוגי שלך לא מתקלקל מה?
הלוואי ויכולתי לקום ככה כל הזמן, אני מסוגלת לישון עד שבע בצהריים אם אף אחד לא יעיר אותי..[/quote]
אני לא חושב שיש שעה כזאת "שבע בצהריים"..
[quote=darknaruto;1433683]אני לא חושב שיש שעה כזאת "שבע בצהריים"..[/quote]
בשבילי יש ):
גם שבע בלילה
חהחהחה
בוקר טוב אנשים!
דה פאק?
זה אותו נו"ד מאפריל?
אותו אחד....
אני חושש מאוד לעתיד הסדרה נארוטו. בקצב הזה, אין לי סיבה להאמין שיהיו להם שוב פרקים עלילתיים בזמן הקרוב.
[quote=סקילה זה אח;1433691]דה פאק?
זה אותו נו"ד מאפריל?[/quote]
אומג
שמישהו יפתח חדש
היי :) ערב טובב.