אתם מוזמנים לשתף את כולם בתפקיד שלכם, סיפורים שהתרחשו מאחורי הקלעים, או סיכומים שלכם.
Printable View
אתם מוזמנים לשתף את כולם בתפקיד שלכם, סיפורים שהתרחשו מאחורי הקלעים, או סיכומים שלכם.
מואהאהאהאה!
אני רוצחת מנצחת דור 2!
מי שרוצה לדעת במשחק הדמות שלי כשבאה לרצוח נראתה ככה:
[IMG]http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/295/2/d/princess_luna_is_looking_evil_by_dualx-d4dmh9t.png[/IMG]
[quote=ellmik12;1453043]מואהאהאהאה!
אני רוצחת מנצחת דור 2![/quote]
זה היה כל כך קל
אני השוטר החדש,גיליתי על רותם ולא הספקתי להשתמש בזה בגלל הכניסה המאוחרת שלי לתפקיד
וגם אני מנצח!
אתם הייתם כול כך איוורים
איך לא עליתם עלי?
כול יום אני רצחתי ברצף חח
[quote=ellmik12;1453043]מואהאהאהאה!
אני רוצחת מנצחת דור 2!
מי שרוצה לדעת במשחק הדמות שלי כשבאה לרצוח נראתה ככה:
[img]http://th00.deviantart.net/fs70/pre/i/2011/295/2/d/princess_luna_is_looking_evil_by_dualx-d4dmh9t.png[/img][/quote]
אין מה לסמוך עליך יותר אם הציעו לך את זה בפעם השנייה
היית צריכה לסרב
כי היית צריכה לדעת שלא תקבלי אמון אחרי זה אם יגלו את זה
איך הרוצחים ניצחו? היה כתוב בכותרת שנשארו 8 אנשים. יש 3 רוצחים, כלומר, היו 5 אזרחים, ועכשיו יש 4 אזרחים ו3 רוצחים...
[quote=ellmik12;1453046]אתם הייתם כול כך איוורים
איך לא עליתם עלי?
כול יום אני רצחתי ברצף חח[/quote]
חשבתי עלייך ואז חשבתי שאת לא,משחק יפה רוצחת. אני שוטר וחמקתי מהראדר שלכם,תסבירי לי איך זה? אני עצום מדי לעיר הזו,הא?
זה בגלל שכולכם אידיוטים כלכך
תודה בכ"מ משחק נחמד
אבל עם רצחתי ונהיה תיקו ורצחנו יותר אזרחים מרוצחים סימן שהרוצחים מנצחים
[quote=cho'gath;1453051]איך הרוצחים ניצחו? היה כתוב בכותרת שנשארו 8 אנשים. יש 3 רוצחים, כלומר, היו 5 אזרחים, ועכשיו יש 4 אזרחים ו3 רוצחים...[/quote]
כי עכשיו אמור להיות לילה שבוא בטוח נרצח אזרח אחד אז זה כבר לא משנה
ביום הראשון רותם אמר לי לאסוף חיילים לברית שלנו, ואז נרצחתי באותו הלילה... :um_face:
שאלה של צופה ופרשן מהצד לאזרחים:
למה לעזאזל לא הקשבתם לי?!
[QUOTE=LordAbizi;1453058]שאלה של צופה ופרשן מהצד לאזרחים:
למה לעזאזל לא הקשבתם לי?![/QUOTE]
כי זה היה הורס לנו את המשחק:nose_pick:
שאלה של מישהו שלא באמת אכפת לו,אתם מודעים לזה שהמשחק הזה לא היה הוגן בכלל?לא נתנו [b]שום רמזים [/b]שהאזרחים ידעו מי הרוצחים,משחק לא הוגן