מי מוכן עוד בערך חצי שעה להיות התגובת ניסיון שלי לסיקור ולהגיד אם זה ארוך מידי?
Printable View
מי מוכן עוד בערך חצי שעה להיות התגובת ניסיון שלי לסיקור ולהגיד אם זה ארוך מידי?
[quote=cho'gath;1458026]אביזי מאמין שהיטמן עושה רע והיטמן מאמין שהוא עושה טוב, מה הבעיה?[/quote]
בגלל חוק הוינר נראלי שאני בצד של אביזי שליט המאדים
למען האמת אם לשפוט לפי הסוף של יוגיהו ג'י איקס אז אני כן מייצג את האופל, כי אני אומר בדיוק את מה שdarkness אומר. זה שיש לבני אדם רצונות ושאיפות פוגע בהם, ולכן כולם צריכים להפטר מהייחוד שלהם ולהפוך לתודעה קולקטיבית ולהשאב לתוך הkriiro wordo / daaaarknessu... והיטמן מן הוא זה שאומר לכל האנשים שנשאבו כבר לתוך הdarkness להאמין בלב הקלפים ובקשרים שהם יוצרים ושגם אם כושלים אז לא נורא.
אבל רק באנימות הטוב מנצח, וזה למה אני יודע שבסופו של דבר אני אנצח.
[QUOTE=Amitlv;1458027]מי מוכן עוד בערך חצי שעה להיות התגובת ניסיון שלי לסיקור ולהגיד אם זה ארוך מידי?[/QUOTE]
מעניין מי באמת...
אני באמת רוצה שההנהלה תתיחס ותסביר לי את פשר חוק הוינר
אני פשוט לא מוצא אותו לנכון
מה זאת פרבילגיה להחליף כינוי עכשיו? את שאר המותרות אני מבין אבל השינוי כינוי זה באמת שטותי
[quote=horatio;1458028]בגלל חוק הוינר נראלי שאני בצד של אביזי שליט המאדים[/quote]
רק המנהלים והילדים בני 4 שהיטמן הביא לטובתו,תבדוק במשוב כמה נושאים היו תלונות עליו
[quote]
למען האמת אם לשפוט לפי הסוף של יוגיהו ג'י איקס אז אני כן מייצג את האופל, כי אני אומר בדיוק את מה שdarkness אומר. זה שיש לבני אדם רצונות ושאיפות פוגע בהם, ולכן כולם צריכים להפטר מהייחוד שלהם ולהפוך לתודעה קולקטיבית ולהשאב לתוך הkriiro wordo / daaaarknessu... והיטמן מן הוא זה שאומר לכל האנשים שנשאבו כבר לתוך הdarkness להאמין בלב הקלפים ובקשרים שהם יוצרים ושגם אם כושלים אז לא נורא.
אבל רק באנימות הטוב מנצח, וזה למה אני יודע שבסופו של דבר אני אנצח.
[/quote]
לא רק דארקנסס,גם סטוריוס בעונה 2 ניסה לגרום לכל העולם ליפול תחת lod,גם מאדארה מנסה לעשות את זה,מלא רעים באנימות מנסים לגרום לעולם להפוך להיות טוב יותר
סרטוריוס היה כזה סקסי
שלום (:
יש יש לי היום יום הולדת!
[quote=alien;1458032]רק המנהלים והילדים בני 4 שהיטמן הביא לטובתו,תבדוק במשוב כמה נושאים היו תלונות עליו
לא רק דארקנסס,גם סטוריוס בעונה 2 ניסה לגרום לכל העולם ליפול תחת lod,גם מאדארה מנסה לעשות את זה,מלא רעים באנימות מנסים לגרום לעולם להפוך להיות טוב יותר[/quote]
וגם czb רצה להרוג את האלים ולאחד את כל האנושות תחת זהות אחת שבה לא יכולים להיות שקרים.
וחרף כל זאת לדעתי המצב הכי דומה למצב של ג'יידן ודארקנס אלא שכאן דרקנס ינצח.
[quote=alien;1458009]נכון רצית לשנות את הכינוי לג'ינקס\jinx?[/quote]
אני רציתי :p
[quote=yort3m;1458000]הרגע הזה שאתם אומרים, אני קודם אוכל ואז אשחק lol
ואז אחרי האוכל
אני אעשה כמה דברים פה וכמה עדכונים פה ואז אשחק lol
ואחרי זה אומרים
אני רק אלך לשם ואז אשחק lol
וכשאתם באים לשחק lol
הוא מעדכן במשך חצי שעה שיכולתם לעדכן כבר לפני...[/quote]
חחח רותם
הרוקיסט עם התעויוט כתיב
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1458038#post1458038[/url]
שחר אין לך כבוד
כבר פעם שנייה שאתה לא מגיב לי
אני מתחיל לחשוב שאתה כבר לא אוהב אותי ))):
אף אחד לא אוהב אותך,זה בגלל שאתה לא זיהית שאני זה אני ):
כוחות השכנוע של שפשף גברו על אלה של טאלון.
[quote=alien;1458042]אף אחד לא אוהב אותך,זה בגלל שאתה לא זיהית שאני זה אני ):[/quote]
מה אני אעשה עשית ניתוח פלסטי למשתמש
[quote=cho'gath;1458043]כוחות השכנוע של שפשף גברו על אלה של טאלון.[/quote]
אין דבר כזה, הכוחות על של אלון זה שכנוע
הוא... סופר משכנע