-
^בבקשה
[quote=lordabizi;1461002]אוקיי עכשיו תעריך את המשפט הקודם כשבמקום "לא נכון" כתוב "נכון".
כן כן כן גם חייזרים טועים מדי פעם!!! X{!!![/quote]
חחחחח
אם יש בזה משהו נכון, וזה לא סתם bash חסר טעם רק לשם הbash עצמו אלא באמת בשביל לשפר משהו, אז אני מניח שלא תהיה לו בעיה לנסח את זה בצורה פחות עוקצנית. אמרתי לו, אם יש לו טענות אני יותר ממוכן להקשיב לו ולנסות לטפל בבעיה, זה הכל
-
[quote=lordabizi;1460988]1. ממבט חטוף נראה לי שאפשר לחלץ מההודעה שלו ביקורת בונה.
2. סוף סוף הבנתי מה אני רואה בחתימה שלך, את המשוגע שהשתילו לו עכבישים לגוף והוא נהיה מטורף כזה.
1. אני חושב שזה די טיפשי לקרוא לזה פילר. כי סך הכל זה היה יחסית מעניין וזה נותן לנו מושג כללי עם מי גוקו הסתובב ב-7 השנים החסרות.
2. כי אני לא ראוי להתאמן עם הגרנד קאי. לקאיו הצפוני יש קריטריונים ברורים. לחצות 100 מיליון קילומטר: קלי קלות למשועמם כרוני שכבר מת ולא צריך מזון ואין לו באמת גוף. להצחיק אותו: אני מניח שזה יהיה גם לא קשה במיוחד כי הוא צוחק מכל דבר ואני אחרי... אדם משעשע מדי פעם. ומשם הכל זה כבר אימון.[/quote]
זה פילר כי זה לא הופיע במאנגה- כלומר, אתה לא באמת יכול להיות בטוח שזה מה שקרה, יכול להיות שגוקו פשוט הרים משקולות 7 שנים ברצף.
-
מעניין אם אני יכול לשנות לעצמי כינוי :ם
-
אני מתגעגע לפעם,
שהייתי מכין עבודה,
תמיד היו אומרים לי איפה עלי להשתפר
ואיך לשפר כל עבודה
-
[quote=cho'gath;1461007]זה פילר כי זה לא הופיע במאנגה- כלומר, אתה לא באמת יכול להיות בטוח שזה מה שקרה, יכול להיות שגוקו פשוט הרים משקולות 7 שנים ברצף.[/quote]
זו הגדרה טיפשית לפילר לדעתי. אני לא פועל לפיה. ההפרדה צריכה להיות האם יש תועלת בפרק או לא. ותועלת יכול לבוא מהמון דרכים.
-
פילר זה פשוט כל מה שלא canon
-
[quote=canaan;1461014]פילר זה פשוט כל מה שלא canon[/quote]
ואני אגיד שוב... אני לא מסכים עם הדיכוטומיה הזו. זה שנושא לא כוסה במנגה או whatever לא אומר שלא מעניין לראות אותו.
-
זה שזה לא כוסה במנגה לא אומר שזה בהכרח לא קאנון
הסרט החדש למשל לא מופיע במנגה, אבל הוא כן קאנון.
-
[quote=fishbones;1460984]ברוך השםםםםם
[img]http://24.media.tumblr.com/c07bdf7a0a854224e5e515b2223c0872/tumblr_miw82uabd21rtuw6eo1_250.gif[/img]
אפשר להתכווח על זה[/quote]
מניאק גם אני רוצה לשנות ניק :(
-
[quote=canaan;1461016]זה שזה לא כוסה במנגה לא אומר שזה בהכרח לא קאנון
הסרט החדש למשל לא מופיע במנגה, אבל הוא כן קאנון.[/quote]
נו אוקיי, אמרתי "מנגה או whatever". כל אדם צריך לשפוט לפי דעתו האם היה פרק מועיל או לא ולפי זה לחלק. כי יש פילרים בנארוטו שלדעתי הם עדיפים על פרקים קאנון שבהם נארוטו וססקה חופרים אחד לשני ומראים סצינות מהילדות שלהם שכבר ראינו בפעם ה8029844.
-
[quote=lordabizi;1461018]נו אוקיי, אמרתי "מנגה או whatever". כל אדם צריך לשפוט לפי דעתו האם היה פרק מועיל או לא ולפי זה לחלק. כי יש פילרים בנארוטו שלדעתי הם עדיפים על פרקים קאנון שבהם נארוטו וססקה חופרים אחד לשני ומראים סצינות מהילדות שלהם שכבר ראינו בפעם ה8029844.[/quote]
לא אומר שלא, יש פילרים שגם אני נהנה מהם והם כן מועילים להבנה בנוגע לסדרה
אבל הם עדיין פילרים
אנשים נותנים לזה קונוטציות שליליות כל כך לפעמים סתם ככה ):
-
[QUOTE=Canaan;1461019]לא אומר שלא, יש פילרים שגם אני נהנה מהם והם כן מועילים להבנה בנוגע לסדרה
אבל הם עדיין פילרים
אנשים נותנים לזה קונוטציות שליליות כל כך לפעמים סתם ככה ):[/QUOTE]
צריך [SIZE=6][B][I]להרוג [/I][/B][/SIZE][SIZE=2]אותם.[/SIZE]
-
-
אני פציפיסט אלים. אני מאמין שצריך להגיע לשלום עולמי על ידי כך שבני אדם יכסחו אחד לשני את הצורה. יש לך בעיה עם זה?
-
[quote=avenger;1461017]מניאק גם אני רוצה לשנות ניק :([/quote]
יש לך כינוי סקסי
ואתה סקסי
מה צריך יותר מזה?!