[QUOTE=Hit Man;1490257]פעם ניהלתי משחקי הישרדות שלא היו מביישים שום גרסה טלויזיונית. זה חסר לי.[/QUOTE]
שמע העונה שאני ניהלתי הסתיימה לפני כמה ימים, אתה מוזמן לקחת פיקוד
Printable View
[QUOTE=Hit Man;1490257]פעם ניהלתי משחקי הישרדות שלא היו מביישים שום גרסה טלויזיונית. זה חסר לי.[/QUOTE]
שמע העונה שאני ניהלתי הסתיימה לפני כמה ימים, אתה מוזמן לקחת פיקוד
[QUOTE=totodile;1490258]I'm sorry, אשתדל כמה שפחות עד שהמחשב שלי יסתדר.[/QUOTE]
אם אני יכול גם אתה יכול
אני מגיב בפורום 99% מהזמן מהאייפון ומצליח אין סיבה שאתה לא
אני צריך 20 שחקנים פעילים. אתה יכול להבטיח לי שלאחר שאני ארים משחק על הדף, שירשמו כל כך הרבה מתמודדים? ואם לא, אז לשם מה טרחתי כל כך?
שאלת השאלות, עובדה שבסופו של דבר אתה זה שתקעת לי את הפעילות
20 אנשים בחיים לא יהיו לך כאן, אני הסתפקתי ב8 וביקשתי מהם לחתום לי שהם יישארו פעילים לכל אורך הפעילות מה שבפועל אני לא יכול לאכוף
אבל אלה הסיכונים שצריך לקחת
לא יודע. לילה טוב.
לילה טוב @hit^man
אגב מי ששם התלונן על תיוגים במשחק שמפריעים לו, אז הוא יכול פשוט ללכת למעלה וללחוץ על לבטל התראות מהנושא הזה. אני עשיתי את זה, ואני פשוט רואה כשמישהו מגיב ובודק זה לא סיפור..
דור איפה אתה
[QUOTE=~GOLD~;1490274]דור איפה אתה[/QUOTE]
הינני כאןןןן
[QUOTE=LordAbizi;1490271]אגב מי ששם התלונן על תיוגים במשחק שמפריעים לו, אז הוא יכול פשוט ללכת למעלה וללחוץ על לבטל התראות מהנושא הזה. אני עשיתי את זה, ואני פשוט רואה כשמישהו מגיב ובודק זה לא סיפור..[/QUOTE]
אבל אז אני מפספס תגובות של השה"מ והוא מתעצבן שאני לא מגיב >:
[quote=lordabizi;1490271]אגב מי ששם התלונן על תיוגים במשחק שמפריעים לו, אז הוא יכול פשוט ללכת למעלה וללחוץ על לבטל התראות מהנושא הזה. אני עשיתי את זה, ואני פשוט רואה כשמישהו מגיב ובודק זה לא סיפור..[/quote]
מדוייק
[quote=~gold~;1490274]דור איפה אתה[/quote]
הוא לא יאמר לך הוא חסוי
[quote=edgar;1490275]הינני כאןןןן
אבל אז אני מפספס תגובות של השה"מ והוא מתעצבן שאני לא מגיב >:[/quote]
@edgar
היה לי פשוט חשק לאומיגל, הוא עבר :(
עזוב כל הstd שמה
הכי מרגש
חחח לא הבנתי את התגובה שלך @pikachu^4^ever סהר
הרי אתה יודע מה המתקפות שלה
[QUOTE=SKULL KID;1490290]חחח לא הבנתי את התגובה שלך @pikachu^4^ever סהר