-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021572][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד יורה להביור לעבר כול הזזירה ולעצמו.הזירה מתחילה להעלות באש.צ'אריזארד תוקף באגגרוף חשמל על האדמה.אגרוף החשמל עושה סדק באדמה של הזירה.צ'אריזארד משתמש בלהביור משולב עם אגרוף חשמל לעבר פולויראט.פולויראט רץ במהירות ומנסה להתחמק.פולויראט מצליח להתחמק מהשילוב התקפות.פולויראט תוקף בשאיבת הידרו על צ'אריזארד שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תטוס משם במהירות בעזרת להביור ואז תשתמש שוב באגרוף חשמל אל האדמה כדי שפולויראט יתחשמל ואז תקוף אותו באגרוף חשמל עם להביור כדי להעיף אותו מהזירה!אתה יכול צ'אריזארד!זה קטן אליך וגם פולויארט!"אומר לצ'אריזארד בתקווה שהוא יצליח לעשות את כול המתקפות ולנצח את פולויראט.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור על זירת הקרב כדי לעוף אל האוויר במהירות.כך צ'אריזארד מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של פולויראט.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על האדמה.פולויראט קופץ ומצליח להתחמק משיתוק.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל עם להביור את פולויראט.פולויראט לא מצליח להתחמק מן שילובס התקפות ונפגע קצת.אך לא מחושמל.פולויראט שוב משתמש במשאבת הידרו על צ'אריזארד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס עף לעבר מספרי האיקס ושואב אותם.סאלאמנס נפגע קצת מזה.הואהופך את מספרי האיקס למגן.לאחר מכן הוא עף לעבר פינסיר בדחיפה כשישש עליו במספרי איקס.פינסיר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.פינסיר מתאווש מהפגיעה שספג.לינה אומרת"מהלך יפה כול הבוד.פינסיר אגרוף ממוקד על סאלאמנס".פינסיר רץ במהירות לעבר סאלאמנס באגרוף ממוקד חזק ביותר.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
סאלאמנס עף לעבר מספרי האיקס ושואב אותם.סאלאמנס נפגע קצת מזה.הואהופך את מספרי האיקס למגן.לאחר מכן הוא עף לעבר פינסיר בדחיפה כשישש עליו במספרי איקס.פינסיר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.פינסיר מתאווש מהפגיעה שספג.לינה אומרת"מהלך יפה כול הבוד.פינסיר אגרוף ממוקד על סאלאמנס".פינסיר רץ במהירות לעבר סאלאמנס באגרוף ממוקד [/quote]
אני אומר לסאלמנס: "עכשיו הוא טוען לאגרוף הממוקד. תעוף, תנשוך לו את היד בה הוא עושה את האגרוף הממוקד ותעוף עם פינסיר. שאתה מגיע לקצה הזירה, תטיח אותו מחוץ לזירה בעזרת ניב אש!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021581][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור על זירת הקרב כדי לעוף אל האוויר במהירות.כך צ'אריזארד מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של פולויראט.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על האדמה.פולויראט קופץ ומצליח להתחמק משיתוק.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל עם להביור את פולויראט.פולויראט לא מצליח להתחמק מן שילובס התקפות ונפגע קצת.אך לא מחושמל.פולויראט שוב משתמש במשאבת הידרו על צ'אריזארד[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בצעקה על כול הזירה תוך כדי שאתה מתחמק מהמשאבת הידרו של פולויארט ואז אחרי שאתה מתחמק תשתמש בצעקה פולויארט ואז תשתמש באגרוף חשמל קטלני על הגוף של פולויארט המסכן!"אומר בקול חששי אבל שמח.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד מתמק מן משאבת הידרו של פולויראט.ואז הוא תוקף צעקה שמחרידה את זירת הקרב.צ'אריזארד תוקף בצעקה שוב שמחרידה את כול הזירה.ואז במהירות צ'אריזארד עף לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט משתמש במשאבת הידרו על האדמה.זזה נותן לו תנופה גדולה לאוויר ובנוסף מתחמק מן אגרוף החשמל של צ'אריזארד.פולויראט נוחת על האדמה ותוקף באגרוף דינאמי את צ'אריזארד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס עף במהירות לעבר פינסיר לפני שהוא מספיק לגמור את אגרוף הממוקד שלו.הוא נושך את היד שבה פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.זה פוגע חזק בפינסיר והיד מתחילה לו לכאוב.סאלאמנס עף לקצה הזירה ואז הוא מטיח אותו על קצה הזירה בניב אש.ניב האש פגע בפינסיר קשות ונוצר פיצוץ מהטחה של סאלאמנס.ענן אבק גדול נוצר ומפריע לראות עם פינסיר עף מהזירה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021588][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד מתמק מן משאבת הידרו של פולויראט.ואז הוא תוקף צעקה שמחרידה את זירת הקרב.צ'אריזארד תוקף בצעקה שוב שמחרידה את כול הזירה.ואז במהירות צ'אריזארד עף לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט משתמש במשאבת הידרו על האדמה.זזה נותן לו תנופה גדולה לאוויר ובנוסף מתחמק מן אגרוף החשמל של צ'אריזארד.פולויראט נוחת על האדמה ותוקף באגרוף דינאמי את צ'אריזארד.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור על היד של פולויארט ואז תשתמש באגרוף חשמל על האדמה!"אצעק לצ'אריזארד ואוסיף:"אחרי שתעשה זאת תתחמק מכול המתקפות של פולויארט ותשתמש באגרוף חשמל עם להביור על הגוף שלו בכול הכוח!"
-
[quote]ניר
סאלאמנס עף במהירות לעבר פינסיר לפני שהוא מספיק לגמור את אגרוף הממוקד שלו.הוא נושך את היד שבה פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.זה פוגע חזק בפינסיר והיד מתחילה לו לכאוב.סאלאמנס עף לקצה הזירה ואז הוא מטיח אותו על קצה הזירה בניב אש.ניב האש פגע בפינסיר קשות ונוצר פיצוץ מהטחה של סאלאמנס.ענן אבק גדול נוצר ומפריע לראות עם פינסיר עף מהזירה. [/quote]
אני אומר ללינה: "בוא נבדוק מי ניצח." ואני מוציא את ביוטיפלי ואומר לו: "תפעיל רוח כסופה כדי להעיף את העשן!" ואז אגיד לסאלמנס: "אם אתה שומע קול שפינסיר רוצה להכנס לזירה, תשגר לשם דראכו מטאור."
-
[B][COLOR="Blue"]נ[B][COLOR="Blue"]יר
אתה מחליט לבדוק מי ניצח בקרב.אתה מוציא את ביוטפלי החוצה.ביוטפלי משתמש ברוח כסופה שמעיפה את העשן מזירת הקרב.אתה רואה שפינסיר עוד לא יצא מהזירה.אתה מחזיר את ביוטפלי לפוכדור שלוסאלאמנס תוקף בדראכו מטאור את פינסיר.פינסיר לא מצליח להתחמק מן דראכו המטאור ונפגע.אך הוא לא יוצא מהזירה.פינסיר תוקף במספרי איקס את סאלאמנס[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צאזיארד יורה להביור לעבר האגרוף של פולויראט.הלהביור לא מזיז לפולויראט אך הוא מבטל את האגרוף הדינאמי שלו.צאריזארד משתמש באגרוף חמל על הזירה שלא עושה כלום.פולויראט יורה קרן בועות לעבר צ'אריזארד.צאריזארד עף ומצליח להתחמק מכול הבועות.ואז הוא תוקף בלהביור ובאגרוף חשמל.הלהביור והאגרוף החשמל מפספסים את פולויראט.מכיוון שהוא התחמק בזמן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021601][B][COLOR="Blue"]נ[B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
צאזיארד יורה להביור לעבר האגרוף של פולויראט.הלהביור לא מזיז לפולויראט אך הוא מבטל את האגרוף הדינאמי שלו.צאריזארד משתמש באגרוף חמל על הזירה שלא עושה כלום.פולויראט יורה קרן בועות לעבר צ'אריזארד.צאריזארד עף ומצליח להתחמק מכול הבועות.ואז הוא תוקף בלהביור ובאגרוף חשמל.הלהביור והאגרוף החשמל מפספסים את פולויראט.מכיוון שהוא התחמק בזמן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור על הזירה כדי שיווצר להבות!"אצעק לצ'אריזארד ואז אוסיף:"אחרי שהזירה תהיה בלהבות תפתיע את פולויארט באגרוף חשמל וגם תעיף אותו לשמיים ותפיל אותו בעזרת אגרוף חשמל ועם להביור!"
-
[quote]אתה מחליט לבדוק מי ניצח בקרב.אתה מוציא את ביוטפלי החוצה.ביוטפלי משתמש ברוח כסופה שמעיפה את העשן מזירת הקרב.אתה רואה שפינסיר עוד לא יצא מהזירה.אתה מחזיר את ביוטפלי לפוכדור שלוסאלאמנס תוקף בדראכו מטאור את פינסיר.פינסיר לא מצליח להתחמק מן דראכו המטאור ונפגע.אך הוא לא יוצא מהזירה.פינסיר תוקף במספרי איקס את סאלאמנס[/quote]
אני אומר לסאלמנס: "עכשיו תגמור את זה, תשאב את המספרי איקס ואז תכנס בפינסיר וככה תוציא אותו מהזירה!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1017137][COLOR=red][B]לוקאס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה לא מוותר להיכנע בקלות לטריס.אתה מחליט להראות לו את כוחות הלחימה שלך שלמדת כשהיית קטן.אתה קורא שוב לגיראטינה אך הוא שוב לא עונה לך ולא מופיע לקראתך.אתה משתמש באגרוף מאך סיבובי על טריס.וגם מונפרנו משתמש באגרוף מאך סיבובי על טריס.טריס מתחמ קבקלות מהאגרוף מאך של מונפרנו.את האגרוף מאך שלך הוא תופס בידו ומחזיק לך תיד בכוח וכמעט שובר לך תיד. טריס אומר לך"החלטת כבר ?"[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
אני יכול להיות צייד כמו ניר?
-----------------------------------
"אוקיי החלטתי,תעזוב לי את היד!" אומר לו בכעס וזילזול ואז אומר לעצמי:"אוקיי קדימה,אני תומך בך מונפרנו" אנסה לחשוב לעצמי בראש על לעביר למונפרנו מסרים ואז אנסה להגיד לו:"מונפרנו מהר,תקפוץ מעל גבי ותשתמש עליהם באגרוף מאך מלמעלה!" אחייך אל האיש אחזיק את ידיו ואחכה שמוננפרנו יפגע בו.
-
[COLOR=Red][B]לוקאס
ניר רוצח,תשלח את הטופס הרשמה אלי לה.פ
טריס אומר לך"אני לא מאמין לשקר הזה.".מונפרנו קופץ מעל הגב שלך ומשתמש באגרוף מאך.הוא מצליח לפגוע באנשיו של טריס.לאחר מכן הוא מחטיף אגרוף מאך לפרצוף של טריס.כויה נוצרת בפניו של טריס.טריס אומר לכם"טוב נו עליך עליכם".אתה מרגיש עייף ואתה מתמוטט על האדמה וגם מונפרנו מתמוטט ל האדמה.לאחר שעה.אתה מוצא את עצמך קשור ליד עמוד מברזל בחדר ענק שעשוי מברזל ומונפרנו לא איתך.
[COLOR=Blue]ניר
סאלאמנס שואב את מספרי האיקס של פינסיר.סאלאמנס נפגע קצת מהמהלך הזה. סאלאמנס עף לעבר פינסיר והוא נכנס בו בחוזקה.פינסיר נפגע קשה וועף לעבר הקיר של הזירה.פינסיר מתעלף.השופט אומר"סאלאמנס מנצח בקרב.ניר ניצח במכון החר של העיר בג". לינה המומה מזה שניצחת את פינסיר.היא מחזירה את פינסיר בחזרה לפוכדור שלו.ומוסיפה" אתה מדהים הצלחת בקלות להביס את פינסיר שלי"
[COLOR=Red]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור על הזירה.כתוצאה מכך הזירה עולה בהרבה להבות שמקפיות את פולויראט.צ'אריזארד נכנס דרך הלהבות ועף הישר לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט נפגע מאגרוףף החשמל.צ'אריזארד מעיף אותו לאוויר ותוקף באגרוף חשמל ובלהביור.הלהביור ואגרוף החשמל פוגעים בפולויראט קשה ומשתקים אותו לזמן מה.ג'וד בהלם ממה שקרה בזירת הקרב.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021620][COLOR=Red][B][COLOR=Red]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור על הזירה.כתוצאה מכך הזירה עולה בהרבה להבות שמקפיות את פולויראט.צ'אריזארד נכנס דרך הלהבות ועף הישר לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט נפגע מאגרוףף החשמל.צ'אריזארד מעיף אותו לאוויר ותוקף באגרוף חשמל ובלהביור.הלהביור ואגרוף החשמל פוגעים בפולויראט קשה ומשתקים אותו לזמן מה.ג'וד בהלם ממה שקרה בזירת הקרב.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד צ'אריזארד עכשיו תתפוס את פולויארט תעוף איתו ותפיל אותו לזירה בעזרת צעקה עם אגרוף חשמל ותפול איתו שאתה משתמש באגרוף חשמל עדיין!"אומר לצ'אריזארד בנחישות ואז אגיד לג'וד:"צ'אריזארד הזה הוא כמו הצ'אריזארד של אש אז הוא הכי טוב הצ'אריזארד הזה!"
-
[quote]ניר
סאלאמנס שואב את מספרי האיקס של פינסיר.סאלאמנס נפגע קצת מהמהלך הזה. סאלאמנס עף לעבר פינסיר והוא נכנס בו בחוזקה.פינסיר נפגע קשה וועף לעבר הקיר של הזירה.פינסיר מתעלף.השופט אומר"סאלאמנס מנצח בקרב.ניר ניצח במכון החר של העיר בג". לינה המומה מזה שניצחת את פינסיר.היא מחזירה את פינסיר בחזרה לפוכדור שלו.ומוסיפה" אתה מדהים הצלחת בקלות להביס את פינסיר שלי"[/quote]
אני אומר לה: "דווקא האינפרנופ הלוזר שלי היה יכול לנצח אותו גם."
אקח ממנה את התג, אצא מהמכון וארפא את הפוקימונים.
אחרי זה אמשיך לשרוף את העיר בג, אקח משם את כל הברזלים החזקים והטובים, ואעוף לדרך הבאה.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך לפוכדור שלו.אתה ניגש ללינה כדי לקבל את תג המכון שזכית בו.לינה מוציאה מן הכיס שלה את תג המכון מושיטה לך אותו. [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/127.png[/IMG]אתהלוקח את תג המכון ושם אותו בכיס שלך.אתה יוצא מן המכון והולך למרכז לפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה יוצא מן המרכז לפוקימונים .אתה שוב שורף את העיר בג ולוקח את הברזלים הכי טובים של העיר.כשאתה מגיע לדרך 4 אתה שומע פיצוץ אדיר וחזק שמגיע מהמשך הדרך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד תופס את פולויראט המשותק בעזרת שתי ידו וכאשר הוא נמצא בגוב רב.הוא תוקף את פולויראט בהצעקה ובאגרוף חשמל.הצעקה והאגרוף חשמל פוגעים קשה בפולויראט.צ'אריזארד ממשיך להשתמש באגרוף חשמל על פולויראט כשהוא נופל.פולויראט מתרסק בזירת הקרב.אתה רואה שהוא עומד השיתוק יצא לו.פולויראט תוקף במשאבת הידרו את צ'אריזארד.ג'וד אומר לך"מי זה אש?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021633]][B][COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד תופס את פולויראט המשותק בעזרת שתי ידו וכאשר הוא נמצא בגוב רב.הוא תוקף את פולויראט בהצעקה ובאגרוף חשמל.הצעקה והאגרוף חשמל פוגעים קשה בפולויראט.צ'אריזארד ממשיך להשתמש באגרוף חשמל על פולויראט כשהוא נופל.פולויראט מתרסק בזירת הקרב.אתה רואה שהוא עומד השיתוק יצא לו.פולויראט תוקף במשאבת הידרו את צ'אריזארד.ג'וד אומר לך"מי זה אש?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"למה משנה ג'ון..."אומר לג'ון ואז אגיד לצ'אריזארד:"צ'אריזארד תתחמק בעזרת צעקה שתרעיד את כול הזירה,אחר-כך תעוף במהירות על פוליארט בצעקה כדי לשתק אותו ואז תעיף אותו מהזירה בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי!"
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך לפוכדור שלו.אתה ניגש ללינה כדי לקבל את תג המכון שזכית בו.לינה מוציאה מן הכיס שלה את תג המכון מושיטה לך אותו. אתהלוקח את תג המכון ושם אותו בכיס שלך.אתה יוצא מן המכון והולך למרכז לפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה יוצא מן המרכז לפוקימונים .אתה שוב שורף את העיר בג ולוקח את הברזלים הכי טובים של העיר.כשאתה מגיע לדרך 4 אתה שומע פיצוץ אדיר וחזק שמגיע מהמשך הדרך.[/quote]
אני מחליף את ביוטיפלי בדרפיון
וכמו כל נערה בלונדינית אני הולך אל הסכנה המתמשכת בדרך 4...
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיר ג ושם אתה מחליף את דרפיון שלך ביוטפלי.דרפיון נכנס לשישיה שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לדרך 4.בדרך 4 אתה הולך למקום שממנו שמעת את הפיצוץ האדיר.כעבור 2 דקות אתה מגיע למקום הפיצוץ ואתה רואה מכתש ענקי נוצר מולך ובמרכזו מטארויט ענק נחת על מחוז המים.וזוהר מימנו אור אדום לבן זוהר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בצעקה.בזכות הצעקה הוא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של פולויראט.הצעקה גורמת לשבירת משאבת הידרו של פולויראט.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפוויראט ומשתקת אותו לזמן מה.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את פולויראט.האגרוף החשמל פוגע בפולויראט ומעיף אותו.אבל פולויראט כמעט יוצא מהזירה.מצב השיתוק יוצא מימנו והוא תוקף בקרן בועות את צ'אריזארד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021645][B][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בצעקה.בזכות הצעקה הוא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של פולויראט.הצעקה גורמת לשבירת משאבת הידרו של פולויראט.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפוויראט ומשתקת אותו לזמן מה.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את פולויראט.האגרוף החשמל פוגע בפולויראט ומעיף אותו.אבל פולויראט כמעט יוצא מהזירה.מצב השיתוק יוצא מימנו והוא תוקף בקרן בועות את צ'אריזארד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תתחמק מהבועות ואז תשתמש בצעקה על פולויארט ואם הוא ישתתק תפוס אותו,תעוף איתו לשמיים ותיפול איתו עם אגרוף חשמל ומתי שאתם קרובים לאדמה תעזוב אותו כדי שהוא יתעלף ואז שהוא נופל על האדמה ונשכב שם תשתמש באגרוף חשמל על האדמה כדי להרוג אותו!"אצעק לצ'אריזארד החמוד שלי
-
[quote]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיר ג ושם אתה מחליף את דרפיון שלך ביוטפלי.דרפיון נכנס לשישיה שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לדרך 4.בדרך 4 אתה הולך למקום שממנו שמעת את הפיצוץ האדיר.כעבור 2 דקות אתה מגיע למקום הפיצוץ ואתה רואה מכתש ענקי נוצר מולך ובמרכזו מטארויט ענק נחת על מחוז המים.וזוהר מימנו אור אדום לבן זוהר.[/quote]
אני לוקח את הg 500, חותך את המטאור לחלקים ושם אותם בשקים.
לאחר מכן, אני הופך לרוח ונכנס לבין 2 אבנים לרווח צר מאוד ששום יצור לא ילך לשם בגלל חוסר חמצן, וארה לעצמי בראש עם רובה אדמה.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה לוקח רובה G500 ואיתו אתה חותך את המטאור לחלקים.את החלקים שחתכת אתה לוקח לעצמך.לאחר מכן אתה הופך לרוח ונכנס למקום שאף יצור חי לא יכול לחיות בו.אתה לוקח רובה אדמה ויורה לעצמך בראש.אתה מתמוטט ומת.
GAME OVER
לפתע אתה מוצא את עצמך בעולם מוזר שאין בו אור רק חושך.מולך נמצאת דלת ענקית ו 2 שלדים עוצמתיים עומדים ליד שני פתחי הדלת.הם אומרים לך"ניר ברוך הבא למחוזות האופל.אבאיזה מחוז תרצה לחיות?.רק שתדע מכאן אין דרך חזרה"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות של פולויראט ונפגע קשה.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפולויראט ומשתקת אותו לזמן קצר.צ'אריזארד תתופס את פולויראט המשותק בשתי ידו.הוא עף לגובה רב.צ'אריזארד עף לעבר האדה כהוא נותן לפולויראט אגרוף חשמל.כשהם קרבוים לאדמה צ'אריזארד משחרר את פולויראט.פולויראט מתרסק באדמת זירת המכון ומתעלף.השופט אומר"פולויראט הפסיד.צ'אריזארד ניצח.המנצח הוא תומר"[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה לוקח רובה G500 ואיתו אתה חותך את המטאור לחלקים.את החלקים שחתכת אתה לוקח לעצמך.לאחר מכן אתה הופך לרוח ונכנס למקום שאף יצור חי לא יכול לחיות בו.אתה לוקח רובה אדמה ויורה לעצמך בראש.אתה מתמוטט ומת.
Game Over
לפתע אתה מוצא את עצמך בעולם מוזר שאין בו אור רק חושך.מולך נמצאת דלת ענקית ו 2 שלדים עוצמתיים עומדים ליד שני פתחי הדלת.הם אומרים לך"ניר ברוך הבא למחוזות האופל.אבאיזה מחוז תרצה לחיות?.רק שתדע מכאן אין דרך חזרה" [/quote]
אני צוחק צחוק רשע ומסתכל על המחוזות. אני חושב לעצמי 'פוקימון מים כבר יש לי, פוקימוני אש כבר יש לי, אבל אין לי פוקימוני עשב!" אגיד לשלדים: "אני רוצה ללכת למחוז העשב האפל." ואחכה שהם יקחו אותי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021651][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]
תומר
צ'אריזארד לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות של פולויראט ונפגע קשה.צ'אריזארד שוב משתמש בצעקה על פולויראט.הצעקה פוגעת בפולויראט ומשתקת אותו לזמן קצר.צ'אריזארד תתופס את פולויראט המשותק בשתי ידו.הוא עף לגובה רב.צ'אריזארד עף לעבר האדה כהוא נותן לפולויראט אגרוף חשמל.כשהם קרבוים לאדמה צ'אריזארד משחרר את פולויראט.פולויראט מתרסק באדמת זירת המכון ומתעלף.השופט אומר"פולויראט הפסיד.צ'אריזארד ניצח.המנצח הוא תומר"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד צ'אריזארד ניצחת פוקימון חזק אליך!כול הכבוד עכשיו תנוח וחתזור לפוקדור שלך!"אומר לצ'אריזארד בעידוד ואחזיר אותו לפקודור שלו.
"היה קרב טוב ג'ון!אבל איפה התג שלי ג'ון?"אשאל את ג'ון.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אתתה אומר כמה מילים טובות לצ'אריזארד.צ'אריזארד שמח שהוא ניצח פוקימון מים.אתה מחזיר את צ'אריזארד לפוכדור שלו שינוח לעת עתה.ג'וד אומר לך"הפוקימונים שלך נתנו קרב טוב.אימנת את הפוקימונים שלך היטב.על זה שניצחת אתה זוכה בתג מכון הלחימה של העיר קרן.אז הנה התג.בהצלחה ב3 המכונים האחרונים שנותרו לך להביס."ג'וד מגיש לך את תג [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/062.png[/IMG]מכון העיר קרן [/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
לאחר חשיבה של כמה שניות אתה מחליט ללכת למחוז עשב האופל.השלדים אומרים לך"אוקי אנחנו נביא אותך למחוז העשב האפל.רק שתדע מפה לא תוכל לחזור.אז כנס דרך השער הזה והוא יביא אותך למחוז עשב האופל".השער שהשלדים מחזיקים נפתח.אתה נכנסלתוך השער ואתה מגיע לעולם חדש.עולם חשוך וקודר מאוד.מולך נעמד יער גדול.מן היער יוצאים 3 אנשי זאב שתוקפים ביללת זאב.קרן אור סגולה נשלחת לעברך[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
לאחר חשיבה של כמה שניות אתה מחליט ללכת למחוז עשב האופל.השלדים אומרים לך"אוקי אנחנו נביא אותך למחוז העשב האפל.רק שתדע מפה לא תוכל לחזור.אז כנס דרך השער הזה והוא יביא אותך למחוז עשב האופל".השער שהשלדים מחזיקים נפתח.אתה נכנסלתוך השער ואתה מגיע לעולם חדש.עולם חשוך וקודר מאוד.מולך נעמד יער גדול.מן היער יוצאים 3 אנשי זאב שתוקפים ביללת זאב.קרן אור סגולה נשלחת לעברך [/quote]
אחשוב לעצמי 'מתקפה סגולה זה בטח מסוג רעל או רוח, מה שאומר שהכי נכון שדרפיון ילחם פה.' ואז אוציא את דרפיון ואגיד לו: "תספוג את המתקפה, ואז טיל סיכות שיפגע בכולם!" אחכה שיעשה זאת, ואחשוב שוב 'אם אינפרנופ חוסל ולא כובתה לו הלהבה, זאת אומרת שעדיין יש לו את החיזוק הפרוע.' אוציא את אינרנופ ואסתכל על האש השחורה שיוצאת ממנו ואגיד לו: "הסתערות אש!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021655][COLOR=Red][B]תומר
אתתה אומר כמה מילים טובות לצ'אריזארד.צ'אריזארד שמח שהוא ניצח פוקימון מים.אתה מחזיר את צ'אריזארד לפוכדור שלו שינוח לעת עתה.ג'וד אומר לך"הפוקימונים שלך נתנו קרב טוב.אימנת את הפוקימונים שלך היטב.על זה שניצחת אתה זוכה בתג מכון הלחימה של העיר קרן.אז הנה התג.בהצלחה ב3 המכונים האחרונים שנותרו לך להביס."ג'וד מגיש לך את תג [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/062.png[/IMG]מכון העיר קרן [/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה!"אצעק לג'ון ואז אקח את התג.
אחרי שאני אקח את התג ארפא את הפוקימונים שלי ואז אחליף את סטיליקס בסניזל ואקנה לו Razor claw(אני לא יודע את השם של זה).
אחרי שאני קנה לו את החפץ אוציא את סניזל ואגיד לו:"קח את החפץ הזה ובעזרתו תתפתח!"ואז אשיט לו את החפץ כדי שהוא יתפתח.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מודה לג'וד על התג שהוא נתן לך.אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון,ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפאות תפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך תפוקימונים ובנוסף מחליפה לך את סטיליקיס בסניזל שלך.אתה מחליט לקנות תחפץ שמפתח את סניזל.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לחנות שליד המרכז.המוכר אומר לך"מצטער ילדנגמר לנו את החפץ במלאי.אבל תוכל למצוא את החפץ בדרך 4 או בהר געש.עדיף לך לחפש תחפץ זה יותר זול בשבילך"[/B][/COLOR]
[B]
[COLOR=Blue]ניר
יללת זאב היא מסוג אופל
אתה מוציא את דרפיון החוצה שיעזור לך נגד אנשי הזאב שתוקפים אותך.דרפיון סופג תמתקפה.המתקפה לא מזיזה בכלל לדרפיון שלך.דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא יורה הבה סיכות לעבר אנשי הזאב.טיל הסיכות פוגע באנשי הזאב לא מביס אותם.אתה מוציא את אינריימפ החוצה.איינריימפ יוצה החוצה.הוא מיד תוקף בהסתערות אש את אנשי הזאב.אנשי הזאב מתחמקים מן הסתעות האש של אינרייפ ונסוגים ליער.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021660][COLOR=Red][B]תומר
אתה מודה לג'וד על התג שהוא נתן לך.אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון,ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפאות תפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך תפוקימונים ובנוסף מחליפה לך את סטיליקיס בסניזל שלך.אתה מחליט לקנות תחפץ שמפתח את סניזל.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לחנות שליד המרכז.המוכר אומר לך"מצטער ילדנגמר לנו את החפץ במלאי.אבל תוכל למצוא את החפץ בדרך 4 או בהר געש.עדיף לך לחפש תחפץ זה יותר זול בשבילך"[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי תודה ויש לך חליפה חום שמונעת חום בהר הגעש?"אשאל את המוכר ואחרי שהוא יענה לי והוא יגיד שיש לו חליפת חום אני אקנה אותה והלביש אותה.
אחרי שאני אלבש אותה אלך לחפש את החפץ שמפתח את סניזל.
-
[quote]ניר
יללת זאב היא מסוג אופל
אתה מוציא את דרפיון החוצה שיעזור לך נגד אנשי הזאב שתוקפים אותך.דרפיון סופג תמתקפה.המתקפה לא מזיזה בכלל לדרפיון שלך.דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא יורה הבה סיכות לעבר אנשי הזאב.טיל הסיכות פוגע באנשי הזאב לא מביס אותם.אתה מוציא את אינריימפ החוצה.איינריימפ יוצה החוצה.הוא מיד תוקף בהסתערות אש את אנשי הזאב.אנשי הזאב מתחמקים מן הסתעות האש של אינרייפ ונסוגים ליער. [/quote]
"יפה אינפרנופ!" אגיד לאינפרנופ ואעלה על הגב של דרפיון בעזרת הזנב שלו. אוציא את הפוקדור האחרון שלי ואחשוב: "זה הפוקדור האחרון שלי. אם אני לא ינצל אותו בחוכמה ואתפוס לי איזה פוקימון, חבל שהגעתי לפה בכלל' אגיד לאינפרנופ: "לך בכל היער ותחפש פוקימונים טובים לתפיסה, שאתה מוציא תפעיל להביור לשמיים."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה אומר מילה טובה לאנריימפ על הקרב שלו נגד אנשי הזאב.אתה עולה על הגב של דרפיון בעזרת הזנב של דרפיון.איינריימפ שומע אותך ורץ לתוך היער.כעבור 10 דקות של המתנה אתה רואה להביור יוצא מן היער.אתה מבין שזה אינריימפ מצא משהו ביער הגדול.אתה מורה לדרפיון לרוץ לעבר המקום של איינריימפ.דרפיון רץ הכי מהר שהוא יכול ותוך דקה הוא מגיע לאיינריימפ.אתה רואה שסוג של חול טובעני אפל תפס את איינריימפ ואם לא תציל אותו תאבד את איינריימפ שלך בחול טובעני אפל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
המוכר אומר לך"כן בודאי שיש לי.החליפה הזאת תגן מימך מחן החום הכבד ומן מתקפות האש של פוקימוני האש.".המוכר הולך רגע למחסן ומשם מביא חליפה לבנה שדומה לחליפת אסרונאט.הוא מוסיף"החליפה ולה 50$".אתה מוציא מן הכיס שלך 504 ומביא את הסכום למוכר.המוכר לוקח תכסף ומביא לך תחליפה.אתה לובש תחליפה ומתחיל ללכת לדרך 4.אתה מגיע לדרך 4 ורואה מולך הרבה אבנים גדולות שאולי בהן נמצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021679][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
המוכר אומר לך"כן בודאי שיש לי.החליפה הזאת תגן מימך מחן החום הכבד ומן מתקפות האש של פוקימוני האש.".המוכר הולך רגע למחסן ומשם מביא חליפה לבנה שדומה לחליפת אסרונאט.הוא מוסיף"החליפה ולה 50$".אתה מוציא מן הכיס שלך 504 ומביא את הסכום למוכר.המוכר לוקח תכסף ומביא לך תחליפה.אתה לובש תחליפה ומתחיל ללכת לדרך 4.אתה מגיע לדרך 4 ורואה מולך הרבה אבנים גדולות שאולי בהן נמצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא קיבאגו תשבור את האבנים בעזרת שבירת לבנים!"אומר ואוציא את קיבאגו מהפוקדור שלו.
-
[quote]ניר
אתה אומר מילה טובה לאנריימפ על הקרב שלו נגד אנשי הזאב.אתה עולה על הגב של דרפיון בעזרת הזנב של דרפיון.איינריימפ שומע אותך ורץ לתוך היער.כעבור 10 דקות של המתנה אתה רואה להביור יוצא מן היער.אתה מבין שזה אינריימפ מצא משהו ביער הגדול.אתה מורה לדרפיון לרוץ לעבר המקום של איינריימפ.דרפיון רץ הכי מהר שהוא יכול ותוך דקה הוא מגיע לאיינריימפ.אתה רואה שסוג של חול טובעני אפל תפס את איינריימפ ואם לא תציל אותו תאבד את איינריימפ שלך בחול טובעני אפל.[/quote]
אני אומר לסרפיון: "טיל סיכות כדי שהחול יפול ואינפרנופ יעלה"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אני זאב עודכנו בפוקימונים מיוחדים
דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא נזהר שלא ליפגוע באינריימפ.טיל הסיכות מונע מאינריימפ לטבוע בחול הטובעני.איינריימפ יוצא החוצה מהחול הטבועני.והוא מודה לך שהצלת אותו.אתה מחליט ששלותכם תלכו ביחד ביער הגדול.אתם מתהלכים ביער הגדול.כעבור הליכה קצרה אתם רואים מוכלם מקדש ענק שקצת מפחיד.לידו נמצא שלט שכתוב עליו"מקדש האופל הנצחי"
"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את קיבאגו כדי שישבור את האבנים.קיבאגו יוצא החוצה לשבור אבנים.הוא משתמש בשבירת לבנים על אבן.הוא שובר אותה לרסיסים ומימנה לא יוצא כלום.קיבאגו עובר לשבור אבן אחרת.הוא שובר אותה בשבירת לבנים.גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על עוד אבן אבל גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו מתחיל להתיאש.הוא תוקף עוד אבן בשירת לבנים.מן האבן יוצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021698][B][C"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את קיבאגו כדי שישבור את האבנים.קיבאגו יוצא החוצה לשבור אבנים.הוא משתמש בשבירת לבנים על אבן.הוא שובר אותה לרסיסים ומימנה לא יוצא כלום.קיבאגו עובר לשבור אבן אחרת.הוא שובר אותה בשבירת לבנים.גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על עוד אבן אבל גם באבן הזאת אין כלום.קיבאגו מתחיל להתיאש.הוא תוקף עוד אבן בשירת לבנים.מן האבן יוצא החפץ שמפתח את סניזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד קיבאגו תודה!"אומר לקיבאגו ואחזיר אותו לפקודור שלו.
אני אקח את החפץ של סניזל,אוציא את סניזל ואגיד לו:"הינה החפץ שמפתח אותך קח אותו!"אומר לו ואגיש לו את החפץ שמפתח אותו.
-
[quote]ניר
אני זאב עודכנו בפוקימונים מיוחדים
דרפיון משתמש בטיל סיכות.הוא נזהר שלא ליפגוע באינריימפ.טיל הסיכות מונע מאינריימפ לטבוע בחול הטובעני.איינריימפ יוצא החוצה מהחול הטבועני.והוא מודה לך שהצלת אותו.אתה מחליט ששלותכם תלכו ביחד ביער הגדול.אתם מתהלכים ביער הגדול.כעבור הליכה קצרה אתם רואים מוכלם מקדש ענק שקצת מפחיד.לידו נמצא שלט שכתוב עליו"מקדש האופל הנצחי"[/quote]
שוב, כמו כל נערה בסרט בלונדיני אני נכנס אל הסכנה השוררת בתוך המקדש..
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נכנס אל תוך המקדש המוזר עם דרפיון ואיינריימפ שלך.אתה מתחיל להתהלך במקדש ואתה מגיע לחדר ענק שבו אתה נמצא בגובה רב שלא רואים אותם.ומטחתיך נמצאים כ 20 אנשים שלובשים חליות סגולות שחורות ואומרים"הו הו אדון,הו הו אדון .אדון האופל קום לתחיה,קום לתחיה".מתחתם מופיע מעגל שחור ענק שכולא מגן דוד כחול.קרן אור חזקה יוצאת לעבר התיקרה.אתה רואה עשן וליד האנשים מופיע פוקימון.אתה לא מצליח לשים לב מי זה בגלל העשן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר לקיבאגו כול הכבוד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה לוקח את החפץ של סניזל ואז מוציא את סניזל החוצה.סניזל נרגש שהוא עומד להתפח לויבל.סניזל לוקח את החפץ ושם על ראשו.אתה מחכה דקה וכום לא קורה.אתה מחכה עוד כמה דקות וכלום לא קורה.אתה ניזכר שסניזל מתפתח רק בליה ועכשיו אור יום.(תוכל לפתח אותו היום בערב).[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021708][B][B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר לקיבאגו כול הכבוד ומחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה לוקח את החפץ של סניזל ואז מוציא את סניזל החוצה.סניזל נרגש שהוא עומד להתפח לויבל.סניזל לוקח את החפץ ושם על ראשו.אתה מחכה דקה וכום לא קורה.אתה מחכה עוד כמה דקות וכלום לא קורה.אתה ניזכר שסניזל מתפתח רק בליה ועכשיו אור יום.(תוכל לפתח אותו היום בערב).[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה באסה נכון סניזל?"אשאל את סניזל בשאלה רטורית ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו.
אני אשים את החפץ בתוך כיסי ואז אלך להר הגעש למצוא חפצים למסע שלי.
-
[quote]ניר
אתה נכנס אל תוך המקדש המוזר עם דרפיון ואיינריימפ שלך.אתה מתחיל להתהלך במקדש ואתה מגיע לחדר ענק שבו אתה נמצא בגובה רב שלא רואים אותם.ומטחתיך נמצאים כ 20 אנשים שלובשים חליות סגולות שחורות ואומרים"הו הו אדון,הו הו אדון .אדון האופל קום לתחיה,קום לתחיה".מתחתם מופיע מעגל שחור ענק שכולא מגן דוד כחול.קרן אור חזקה יוצאת לעבר התיקרה.אתה רואה עשן וליד האנשים מופיע פוקימון.אתה לא מצליח לשים לב מי זה בגלל העשן.[/quote]
אני מיד קופץ מהר למטה ובשקט ומוציא את הסכין שלי, אני לוקח את 1 האנשים איתי בשקט מתוך העשן ומגיע למקום שבו לא רואים אותי, ומשם אני לוקח לו את הציוד ואת הבגדים שם עלי. ואז אני קושר אותו ליד המקדש.
אני נכנס לתוך המקדש ועושה כאילו שאני אחד מ20 האנשים, אחכה שהעשן יעלם ואראה מי עומד לפני.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מיד קופץ לעבר האנשים בלי שישימו לב אליך.אתה מוציא תסכין שלך וחוטף את אחד האנשים.אתה מגיע למקום שלא רואים אותן.שם אתה קושר אותו לעמוד ולוקח לו תבגדים.אתה נכנכס בין ה20 האנשים.אף אחד לא שם לב מה שקרה פה.העשן נעלם ואתה מבחין שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/491.png[/IMG] דארקאי.הוא אומר לכם בשפת בני האדם"נתנינים שלי תודה שהחזרתם אותי לחחים.עכשיו הגיע הזמן לפלישה על המחוזות."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סניזל ואתה מתבאסים מזה שסניזל יוכל להתפתח בלילה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך 4.כעבור זמן קצר אתה מגיע להר געש.אתה מרגיש שהאדמה מתחילה לרעוד.אתה רואה שמן הר געש יוצאת קרן אדומה חזקה.לאחר שהיא נלעמת הרבה פוקימוני אש מתחילים לרדת מן הר הגעש לכיונך.נראה שמשהו קורה פה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021722][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
סניזל ואתה מתבאסים מזה שסניזל יוכל להתפתח בלילה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך 4.כעבור זמן קצר אתה מגיע להר געש.אתה מרגיש שהאדמה מתחילה לרעוד.אתה רואה שמן הר געש יוצאת קרן אדומה חזקה.לאחר שהיא נלעמת הרבה פוקימוני אש מתחילים לרדת מן הר הגעש לכיונך.נראה שמשהו קורה פה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני לא אשאר כאן"אמלמל לעצמי ואז אברח לכיוון בעיר הבאה עם המכון הרוח.
אם אני לא אצליח לברוח אוציא את צ'אריזארד ואגיד לו:"תשתמש באגרוף חשמל על הפוקימוני אש!"