-
[quote=Rin Kagamine;1274806]חח וואלה? XD
---
באמת? ם: אבל כבר יש לילדים מבית ספר למוזיקה תוכנית, יש להם את בית ספר למוזיקה! O:[/quote]
אבל זה נגמר, והם "עולים כיתה" (ציטוט של עדאל קושוב) XDD
ובגלל שפגשתי אותה, החלטתי שאני המעריץ מספר 1 שלה!!
[IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377908_348329855184615_100000228096105_1699049_1106932375_n.jpg[/IMG]
אני מוסיף את זה לחתימה סתם חח..
אה ואני חבר שלה בפייסבוק!!!
-
מאי! כיף לראות אותך!
ח"ח על הפתיחה המחודשת של המ"ת. תחזרי להיות פעילה של ממש (ואין חובה להגיב כל שנייה, רק שישאר קצב נורמאלי).
-
[QUOTE=Cool Nick;1274808]אבל זה נגמר, והם "עולים כיתה" (ציטוט של עדאל קושוב) XDD
ובגלל שפגשתי אותה, החלטתי שאני המעריץ מספר 1 שלה!!
[IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377908_348329855184615_100000228096105_1699049_1106932375_n.jpg[/IMG]
אני מוסיף את זה לחתימה סתם חח..
אה ואני חבר שלה בפייסבוק!!![/QUOTE]
אתה צילמת את זה?! XD
חח ובהצלחה בלהיות המעריץ מספר אחת שלה. 3:
[QUOTE=HeavySnorlax;1274809]מאי! כיף לראות אותך!
ח"ח על הפתיחה המחודשת של המ"ת. תחזרי להיות פעילה של ממש (ואין חובה להגיב כל שנייה, רק שישאר קצב נורמאלי).[/QUOTE]
היי גלעד D: אני ינסה ^^ ותודה
-
לא זה מהפייסבוק הוכחה.. Xd
וזאת בצד זה עדי ביטי, אני גם חבר שלה בפייסבוק!!!! אני מעריץ ילדות בכיתה ה' חח
-
[QUOTE=Cool Nick;1274812]לא זה מהפייסבוק הוכחה.. Xd
וזאת בצד זה עדי ביטי, אני גם חבר שלה בפייסבוק!!!! אני מעריץ ילדות בכיתה ה' חח[/QUOTE]
אהה. XD
חשבתי כבר שנכנסת להם לחדר וצילמת אותם. O-ם
חחח גם את עדי אתה מעריץ?
-
חר חר חר, איזה כיף לי שאני לא חולה במחלה של האנושות כולה. אם אני צריך סיבה לרומם את מצב הרוח שלי, זה תמיד על ידי הזכרות שאני לא חולה במחלה שיש לשאר.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1274815]אהה. XD
חשבתי כבר שנכנסת להם לחדר וצילמת אותם. O-ם
חחח גם את עדי אתה מעריץ?[/QUOTE]
אני מכיר אותה לפניי בית ספר למוסיקה אז אני לא מתלהב ממנה XD
תכלס גם את עדאל, אבל לא נורא חח..
-
[QUOTE=LordAbizi;1274816]חר חר חר, איזה כיף לי שאני לא חולה במחלה של האנושות כולה. אם אני צריך סיבה לרומם את מצב הרוח שלי, זה תמיד על ידי הזכרות שאני לא חולה במחלה שיש לשאר.[/QUOTE]
איזו מחלה?
-
-
-
[QUOTE=DareDevil;1274834]חזרתי מבצפר[/QUOTE]
אני עדיין בבית ספר...
-
מאי את כותבת עכשיו המשכים?
היי דניס, וג'ללו Xd
-
[quote=HeavySnorlax;1274833]איזו מחלה?[/quote]
פייסבוק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1274838]פייסבוק.[/QUOTE]
גם אני לא דבוק בה! XD
ת'אמת, יש לי פייסבוק שמישהי מהקבוצת רובוטיקה שלי פתחה על שמי כדי שייראה כאילו אני חבר בקבוצה בפייסבוק...
N.M.T.C.!
נו מאי תגיבי כבר! קרדיט לגלעד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1274838]פייסבוק.[/QUOTE]
אבא שלי הכריח אותי לפתוח פייסבוק למרות שלא רציתי.
(אבל יש לו סיבה, אתה אמור פשוט להתפלא ולשאול למה).
-
[QUOTE=HeavySnorlax;1274840]אבא שלי הכריח אותי לפתוח פייסבוק למרות שלא רציתי.
(אבל יש לו סיבה, אתה אמור פשוט להתפלא ולשאול למה).[/QUOTE]
וואלה? למה? XD
-
[quote=PizzaBlaster;1274839]גם אני לא דבוק בה! XD
ת'אמת, יש לי פייסבוק שמישהי מהקבוצת רובוטיקה שלי פתחה על שמי כדי שייראה כאילו אני חבר בקבוצה בפייסבוק...
N.M.T.C.!
נו מאי תגיבי כבר! קרדיט לגלעד.[/quote]
אה, גם מישהו מהכיתה שלי עשה את זה, אבל הוא כמעט מצא את מותו בגלל זה. (אני כמעט הרגתי אותו)
[quote=HeavySnorlax;1274840]אבא שלי הכריח אותי לפתוח פייסבוק למרות שלא רציתי.
(אבל יש לו סיבה, אתה אמור פשוט להתפלא ולשאול למה).[/quote]
נשחק את המשחק שלך, "למה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1274842]אה, גם מישהו מהכיתה שלי עשה את זה, אבל הוא כמעט מצא את מותו בגלל זה. (אני כמעט הרגתי אותו)
נשחק את המשחק שלך, "למה?"[/QUOTE]
כי אני מהאנשים הכי מנותקים מהעולם שקיימים. אני לא מעודכן בגרוש, וגם היה לי קשה להתעדכן מהצוות שלי בהדרכה. עכשיו אני הרבה יותר מעודכן במה שקורא סביבי (אם כי לא בהברה).
-
עכשיו אני מגיב במשחק, למרות שהיום הזה הוא אחד הימים הכי עמוסים שיש לי..
-
[QUOTE=DareDevil;1274845]עכשיו אני מגיב במשחק, למרות שהיום הזה הוא אחד הימים הכי עמוסים שיש לי..[/QUOTE]
כנ"ל.
מחר מבחן בתנ"ך, להשלים שיעורים של היום כי לא הייתי בגלל המחנה, ויש לי עבודה שאני עושה עם חברים לעוד שבוע ושניהם חולים.. /=
-
-
[quote=HeavySnorlax;1274844]כי אני מהאנשים הכי מנותקים מהעולם שקיימים. אני לא מעודכן בגרוש, וגם היה לי קשה להתעדכן מהצוות שלי בהדרכה. עכשיו אני הרבה יותר מעודכן במה שקורא סביבי (אם כי לא בהברה).[/quote]
טוב, גם אותי אפשר למנות בטקגוריה של אנשים שמנותקים מהעולם. אני פעם פתחתי פייסבוק, כדי שאני אוכל להלחם בחשבון הפייסבוק שהתחזה להיות אני, אבל ברגע שהגענו להסכם והוא מחק את החשבון על שמי, מחקתי את החשבון על שמו של Nonsuspicious Person.
-
[QUOTE=DareDevil;1274849]אבל אתה לא מגיב במשחק D=[/QUOTE]
חח אהבתי..
עכשיו אני נזכר שאמרת מתישהו שאני ואו מאי או אוהד נצא למשימה ביחד מתישהו..
עכשיו הבנתי למה אני עם אוהד D=
-
זה לא בגלל זה
לא ידעתי שאני אעשה איוונט כשאמרתי את זה, אבל בסופו של דבר כל שחקן ייפגש מתישהו עם כל שאר השחקנים..
-
[QUOTE=LordAbizi;1274850]טוב, גם אותי אפשר למנות בטקגוריה של אנשים שמנותקים מהעולם. אני פעם פתחתי פייסבוק, כדי שאני אוכל להלחם בחשבון הפייסבוק שהתחזה להיות אני, אבל ברגע שהגענו להסכם והוא מחק את החשבון על שמי, מחקתי את החשבון על שמו של Nonsuspicious Person.[/QUOTE]
אהבתי את הרעיון שלך.
-
-
[QUOTE=DareDevil;1274857]עוד שני המשכים ב5 דק'..[/QUOTE]
יפה.. מאי גם את עושה המשכים?
-
[QUOTE=Cool Nick;1274858]יפה.. מאי גם את עושה המשכים?[/QUOTE]
בזה הרגע מאי לא כאן.
-
הלכתי
הגבתי את ההמשכים הכי קצרים שהגבתי בחיים
-
[QUOTE=HeavySnorlax;1274860]בזה הרגע מאי לא כאן.[/QUOTE]
אני כאן 3:
[QUOTE=Cool Nick;1274858]יפה.. מאי גם את עושה המשכים?[/QUOTE]
כן, נשארו לי עוד 10 ^^
-
-
איזה יופי מצאתי אוצר. אני יודע שאם אני אי פעם אפתח את המשחק שלי, זה יהיה רק אחרי שאני אקרא את ספר ההוראות של Baldur's Gate 1 שמצאתי אצלי באיזשהי מגירה. אני גם אקרא אותו כדי לשאוב רעיונות לסיפור שלי. גם זה ספרון די עתיק, אלפים מתורגמים בו לשדונים, משתמשים במונח תקליטור, וכל מיני דברים כאלה. קצת מוזר, כי זה לא כל כך ממזמן... המשחק יצא ב-1998, אז זה לא אמור להיות כל כך עתיק. או שמא השפה העברית הדרדרה כה קשות מאז? גם אפשרי. בכל מקרה, זה נחמד לראות את ההערות שאח שלי שרבב פה ושם (למשל מספר טלפון לתמיכה טכנית שגוי פורסם בחוברת ואח שלי תיקן אותו, והייתה עוד איפשהו טבלא שהייתה חסרה בה כותרת לאחת העמודות ואח שלי הוסיף אותה... רק מראה עד כמה עמוק הוא היה שקוע בעסקי ה-DND.)
-
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1274870]אני כאן 3:
כן, נשארו לי עוד 10 ^^[/QUOTE]
חח משתתף בצערך.. אם זה כל כך עמוס לא היית צריכה לפנות מקומות פנויים..
-
דניס, תשנה את הגיל במשחק שלי..
-
למה את לא עושה לי המשך מאי כבר הגבתי מזמן?
-
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1274901]הגבתי במ''ת שלי 3:[/QUOTE]
יש!! תגיבי מהר! לפני שכולם יתנפלו ויגיבו ~
-
אם יש ניסים בעולם, זה שהאיבר הכללי של נוסחת פיבונצ'י לא נראה לך כמו שום דבר שייתן לך מספר שלם, אבל אם אתה מתחיל להציב בו מספרים אתה מקבל שהוא אכן שלם! האיבר הכללי של סדרת פיבונצ'י הוא:
(((אחד + שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1) מינוס ((אחד מינוס שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1)) חלקי שורש 5.
וזה מדהים, שאתה מציב N = 0, N = 1, N = 2, וזה יוצא שלם!!!
סדרת פיבונאצ'י היא בהחלט אחד ה"שעשועים" הגדולים שיש במתמטיקה. ב-3 קורסים שונים מציגים 3 שיטות שונות לחשב אותה...
-
[QUOTE=LordAbizi;1274911]אם יש ניסים בעולם, זה שהאיבר הכללי של נוסחת פיבונצ'י לא נראה לך כמו שום דבר שייתן לך מספר שלם, אבל אם אתה מתחיל להציב בו מספרים אתה מקבל שהוא אכן שלם! האיבר הכללי של סדרת פיבונצ'י הוא:
(((אחד + שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1) מינוס ((אחד מינוס שורש 5) חלקי 2) בחזקת (n+1)) חלקי שורש 5.
וזה מדהים, שאתה מציב N = 0, N = 1, N = 2, וזה יוצא שלם!!!
סדרת פיבונאצ'י היא בהחלט אחד ה"שעשועים" הגדולים שיש במתמטיקה. ב-3 קורסים שונים מציגים 3 שיטות שונות לחשב אותה...[/QUOTE]
הרבה פעמים עלתה בדעתי השאלה הזאת, מה זה אביזי?