סיימתי משחק עם אוולין היא הדמות הכי כיפית במשחק! אני מרגיש פרו למרות שהפסדנו
Printable View
סיימתי משחק עם אוולין היא הדמות הכי כיפית במשחק! אני מרגיש פרו למרות שהפסדנו
פורסם כל מה שהולך לצאת בפאץ' הבא
[quote=mundo_master;1405841]סיימתי משחק עם אוולין היא הדמות הכי כיפית במשחק! אני מרגיש פרו למרות שהפסדנו[/quote]
קושי משחקים איתה ת'אמת
[quote=Ezreal;1405842]פורסם כל מה שהולך לצאת בפאץ' הבא[/quote]
ומה שיוצא זה..?
NVM I FOUND
[QUOTE=Ahri;1405848]קושי משחקים איתה ת'אמת
[/QUOTE]
כן אני יודע במזל קניתי אותה אני ראיתי רק משחק אחד שלה נגדי ואחרי שקניתי את טימו ופידל (זה היה בתקופה שלא הערכתי את שאר הדמויות) אז החלטתי לקנות אותה ולמדתי איך לשחק איתה ועכשיו כל כך כיף איתה
אלון בתור אנשים שידועים בתור אנשים שמשחקים UNDER RATED (EVE OLDSCHOOL, trundle,karma) קח בחשבון שזה לא קושי משחקים, זה קושי עם הקבוצה.
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך עם EVE כי אני משחק איתה מOLD SCHOOL
אני מחפש חברים לקבוצה בlol,מישהו מעוניין?
אני!
4 קבוצות זה הכי טוב
[QUOTE=scrapi;1405960]אלון בתור אנשים שידועים בתור אנשים שמשחקים UNDER RATED (EVE OLDSCHOOL, trundle,karma) קח בחשבון שזה לא קושי משחקים, זה קושי עם הקבוצה.
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך עם EVE כי אני משחק איתה מOLD SCHOOL[/QUOTE]
לא תודה עם אוולין אני לא צריך עזרה כבר הבנתי איך לשחק איתה טוב אבל תודה בכל מקרה
[QUOTE=The Venom;1405961]אני מחפש חברים לקבוצה בlol,מישהו מעוניין?[/QUOTE]
חייבים להיות ברמה 30 בשביל קבוצה לא?
[QUOTE=evelynn;1405976]לא תודה עם אוולין אני לא צריך עזרה כבר הבנתי איך לשחק איתה טוב אבל תודה בכל מקרה[/QUOTE]
חחחחחחחחח חמוד, זה גם מה שאמרתי במחשבת לפני שקיבלתי 60, תמיד יש למה להשתפר
[quote=scrapi;1405960]אלון בתור אנשים שידועים בתור אנשים שמשחקים UNDER RATED (EVE OLDSCHOOL, trundle,karma) קח בחשבון שזה לא קושי משחקים, זה קושי עם הקבוצה.
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך עם EVE כי אני משחק איתה מOLD SCHOOL[/quote]
בקושי משחקים איתה*
לא קושי משחקים איתה.
IF YOU SAY SO ALON
וeve אתה דורש כיף
[SPOILER]בפרצוף
[SPOILER]עם כיסא[/SPOILER][/SPOILER]
מישהו רוצה משחק?
[QUOTE=Kirito;1405990]חייבים להיות ברמה 30 בשביל קבוצה לא?[/QUOTE]
אם כן,לא ידעתי,אם לא אז..... מה?
[QUOTE=evelynn;1406012]מישהו רוצה משחק?[/QUOTE]
בוא נראה אותך משחק EVE
מישהו יכול להכין bulid לteemo?
[QUOTE=ניר משהו.;1406346]מישהו יכול להכין bulid לteemo?[/QUOTE]
AP OFF TANK AD או ON HIT EFFECT?
פורסמו כמה עדכונים שונים , הוכן לינקייה לפורום ומחר חוקים.
יש לכם עד מחר להגיש הימורי Fw לשבוע 48!.
סוף עונה 2 ב6.11 לפי העדכון ו50 שובועות ללעונה השנייה
[QUOTE=scrapi;1406348]AP OFF TANK AD או ON HIT EFFECT?[/QUOTE]
ON hit
[QUOTE=ניר משהו.;1406699]ON hit[/QUOTE]
[url]http://www.solomid.net/guides.php?g=4644-skinnyboywill-teemo-build-guide[/url]
רק החפצים פה נכונים
זיגס הוא אומן
אתם יודעים למה?
בגלל ש-art Is A Blast!!!
[quote=火拳のエース;1406732]זיגס הוא אומן
אתם יודעים למה?
בגלל ש-art Is A Blast!!![/quote]
1+.
איך הסתדרת איתו? צריכים טיפים? :/
אני אעשה השבוע מדריך, במיוחד כי השבוע הוא גם חינם וזה יעזור..
אתה בכלל לא יודע מאיפה הבאתי את המשפט הזה Xdd
הסתדרתי איתו די טוב,אני רק צריך בילד של As,CDR ו-ap והכל הבסדר,האולטי שלו כ''כ טוב (:
[quote=火拳のエース;1406735]אתה בכלל לא יודע מאיפה הבאתי את המשפט הזה Xdd
הסתדרתי איתו די טוב,אני רק צריך בילד של As ו-ap והכל הבסדר,האולטי שלו כ''כ טוב (:[/quote]
ידוע, לא אמרתי שהוא אומר את זה, באמת נשמע לי מוזר. אבל כשהבנתי ת'פירוש, הסכמתי..
לא צריך attack speed לזיגי, מכיוון שהפאסיב שלו לא קשור בכלל לattack speed. פעם הייתי בטוח שכן, וגם אני התבלבלתי
אבל הפאסיב הוא שכל 10 שניות ישלך סופר בומב, לא שכל כמה התקפות.
אגב, ככל שהאולטי יותר רחוק ממך, ייקח לו יותר זמן להגיע. אם מי שנגדך באמצע האולטי, זה יוריד יותר.
אני הבנתי את הפאסיב שלו,אני לוקח As תמיד בשביל שהיריבים ימותו לי יותר מהר וככה אני לא אספוג מלא נזק,זה וגם בגלל שאני שונא שחקנים שאיתי שלוקחים לי הריגות [לא רק אתה] אז המהירות של ההתקפה שלי מאוד חשובה
[QUOTE=火拳のエース;1406737]אני הבנתי את הפאסיב שלו,אני לוקח As תמיד בשביל שהיריבים ימותו לי יותר מהר וככה אני לא אספוג מלא נזק,זה וגם בגלל שאני שונא שחקנים שאיתי שלוקחים לי הריגות [לא רק אתה] אז המהירות של ההתקפה שלי מאוד חשובה[/QUOTE]
המהירות התקפה לא קשורה ה cd שלך קשור אם אתה משחק עם זיגז ואתה לא רוצה שיגנבו....
אני מדבר על התקפות רגילות,שאין לי מנה או ה-cd שלי עדיין בפעולה
אם מישו רוצה אני יכול לעשות מדריך לליאונה או סונה
[quote=scrapi;1406785]אם מישו רוצה אני יכול לעשות מדריך לליאונה או סונה[/quote]
תעשה גם אם מישהו לא מבקש
[quote=Ezreal;1406950]תעשה גם אם מישהו לא מבקש[/quote]
זה משפט מוזר. כי אתה מבקש ממנו לעשות תמדריך גם אם לא יבקשו, אבל באותם רגעים אתה מבקש ממנו.. קיצר S:
[quote=Ahri;1406961]זה משפט מוזר. כי אתה מבקש ממנו לעשות תמדריך גם אם לא יבקשו, אבל באותם רגעים אתה מבקש ממנו.. קיצר S:[/quote]
אני אתקן בשבילך מר טאלון החמולוג.
תעשה גם אם אף אחד לא צריך כרגע
רק לי המשחק לא עובד?
עד שמצאתי זמן פנוי ):
[QUOTE=Skyfall;1407024]רק לי המשחק לא עובד?
עד שמצאתי זמן פנוי ):[/QUOTE]
היה את הפאטץ
תעדכנו את הקליאט שלכם עוד פעם!
ריוט תיקננו באגים
[QUOTE=Ezreal;1407107]תעדכנו את הקליאט שלכם עוד פעם!
ריוט תיקננו באגים[/QUOTE]
מה זאת אומרת, איזה באגים??
היה כמה באגים במפה החדשה והם שמו גם את elise במסך פתיחה
[QUOTE=Ezreal;1407112]היה כמה באגים במפה החדשה והם שמו גם את elise במסך פתיחה[/QUOTE]
אוקיי ויש את הסקין של Elise כבר??
אליס יצאה.
במסך הפתיחה, תחכו קצת....... ותשמעו את Elise מספרת את הlore שלה.
[I]The Shadow Isles. They say they don't exist. Mythical islands haunted by ghosts and specters. Tales to frighten children. But I know better; I have been there. When I first set foot there, I immediately knew something was wrong with that place. My skin crawled, and in the pit of my stomach, I felt a terrible revulsion. Life didn't belong there. But I also knew, somehow, deep inside, I knew, that the islands welcomed me. They wanted me. As I wandered deeper, I saw death all around me. Ghostly trees, grass, and flowers engulfed me in their horrifying radiance. It was so quiet and so beautiful. I passed my hand through a spectral leaf fluttering in the wind, but there was no wind. That was when I understood that Death was another world, and I was at its door. Then I heard the song: The Spider's song. My companion cried out in terror and fell to his knees. I embraced him. I told him he had nothing to fear; he was going to a better place. I will take them ALL to a better place.[/I]
[I][B]איי הצל. הם אומרים שהם לא קיימים. האי האגדי רדוף על ידי השדים ורוחות רפאים. סיפורים שנועדו להפחיד ילדים. אבל אני מכירה טוב יותר, אני הייתי שם. כאשר דרכה רגלי שם לראשונה מייד ידעתי שמשהו לא בסדר עם אותו המקום. עורי סמר, ובשיפולי הבטן, הרגשתי סלידה נוראית. חיי לא שייכים לשם. אבל אני גם יודעת, איכשהו, עמוק בפנים ידעתי, שהאיים קבלו אותי. הם רצו אותי. כששוטטתי עמוק יותר, ראיתי את המוות סביבי. עצי רפאים, דשא, פרחים והציפו אותי בזוהר המזעזע שלהם. זה היה כל כך שקט וכל כך יפה. אני העברתי את היד שלי דרך עלה רפאים, מתנפנף ברוח, אבל לא הייתה שום רוח. זה היה שהבנתי שהמוות הוא עולם אחר, ואני הייתי בדלתה. ואז שמעתי את השיר: השיר של העכבישים. הנלווה שלי זעק באימה ונפל על ברכיו. חבקתי אותו. אמרתי לו שאין לו מה לפחד, הוא הולך למקום טוב יותר. אני אקח את כולם למקום טוב יותר.[/B][/I]
[I][/I]
את הLORE שלה ואת הLORE של הSHADDOW ISLES
I Want My Voli Back
סתם, השבוע הזה בכלל לא שיחקתי )):
[QUOTE=Bamba Style;1407128]I Want My Voli Back
סתם, השבוע הזה בכלל לא שיחקתי )):[/QUOTE]
כי זה שבוע סביר, הוא טוב רק בגלל vayne