-
מקס
"אל תזלזל בי!! אני פרופור מכובד למתמטיקה, " הוא אומר ומרים את הקול "ואני למדתי במהלך הלימודים שלי, ששום דבר אינו פשוט!" הוא מוציא אקדח ומכוון לראש שלך "אז תגיד לי, למה באת למכון הזה, ואין כאן סושי!!" הוא צועק. (תזכור שאתה בן 11 במשחק, ואתה לא אמור להתייחס בשאת נפש לאקדחים שמכוונים לראש שלך)
ניתאי
זה בסדר, גם אני לא
--
וויזמיר מסתובב ופוגע בבידוף עם האזניים שלו
"בידוף, השתמש במהירות, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף רץ במהירות, בורח מוויזמיר, מסתובב ודוחף אותו במהירות, לאחר מכן הוא מסתובב ומתכונן לנשוך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 09:44 PM
[b]
תמיר
אתה מתרחק מהנהר ואתה מוצא לוטד שנראה שהוא חוזר מהנהר, ומשום מה לא הבחנת בו קודם. יכול להיות שהוא הסווה את עצמו בתור צמח במים. [/b][/quote]
"צא גיבל!" אני קורא ומוציא אותו מהפוכדור
"אתה מוכן ללמוד מתקפה חדשה,זעם דרקון(DRAGON RAGE)?" אני שואל אותו,ואז אומר לו:"תרכז אנרגיה ואש מתוך הגוף שלך לתוך כדור גדול ותירה אותו מהפה שלך.תנסה עכשיו על לוטד!" אני קורא ומצביע על לוטאד המסכן... :ph34r:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:43 AM
[b]
ירין
ממך לא ציפיתי לדבר כזה... יש לך קופסא שמצויר עליה טלפון נייד... וזה לא בטעות! [/b][/quote]
סליחה אני עייף... :D חחח..
-------
אני פוצח את הקופסא ומתקשר למספר
-
תמיר
גיבל טעון כדור, אם כי הוא יוצא די קטן, ויורה אותו אל לוטאד, לואד מבחין בכדור ברגע האחרון וקופץ הצידה. הוא משתמש באקדח מים
ירין
אתה מוציא מהקופסא טלפון נייד ומחייג את המספר, ומהטלפון עונה פרופסור רוזנשיין
"המספר.. אתה בוודאי ירין" הוא עונה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:56 AM
[b] מקס
"אל תזלזל בי!! אני פרופור מכובד למתמטיקה, " הוא אומר ומרים את הקול "ואני למדתי במהלך הלימודים שלי, ששום דבר אינו פשוט!" הוא מוציא אקדח ומכוון לראש שלך "אז תגיד לי, למה באת למכון הזה, ואין כאן סושי!!" הוא צועק. (תזכור שאתה בן 11 במשחק, ואתה לא אמור להתייחס בשאת נפש לאקדחים שמכוונים לראש שלך)
[/b][/quote]
יש סיכוי שאני יכול לשנות את גילי ל15?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 11:12 AM
[b]
ירין
אתה מוציא מהקופסא טלפון נייד ומחייג את המספר, ומהטלפון עונה פרופסור רוזנשיין
"המספר.. אתה בוודאי ירין" הוא עונה [/b][/quote]
"כן, קיבלתי את החבילה הזאת ואמרו לי להתקשר למספר הזה" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 07:16 AM
[b] דודי
"אוקיי, המנהיג בדיוק הגיע למכון, כנס, בהצלחה" הוא אומר ומפנה את הדלת. אתה נכנס פנימה, והשומר קורא למנהיג, ואז הוא בדיוק מסתובב אחורה. המנהיג קורא לשופטים, והם מגיעים מחדר אחר. הם משחקים מ'ארבע יוצאת ידי' וזה שמפסיד ניגש לעמדת הדגלים. השלושה האחרים ניגשים לשולחן עם מחשבים ניידים, שהם מחברים אותם לחיישנים ומחשבים. לאחר מכן הם מסמנים לשופט הדגלים להתחיל
"קרב המכון בין המאמן ולבין פול מורפי מנהיג המכון יתחיל כעת. הקרב יהיה שלוש על שלוש פוקימונים כנגד שלוש, ולכן אם למאמן יש יותר משלוש פוקימונים, מותר לו להשתמש בלכל היותר שלוש. קבלת תג המכון תקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של המנהיג לא יוכלו להלחם עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר שופט הדגלים
"בידוף צא!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף, ולאחר מכן הוא מסמל לך שתורך לפעול. [/b][/quote]
"צא טרוויג עלי טער"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 10:56 AM
[b] ניתאי
זה בסדר, גם אני לא
--
וויזמיר מסתובב ופוגע בבידוף עם האזניים שלו
"בידוף, השתמש במהירות, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף רץ במהירות, בורח מוויזמיר, מסתובב ודוחף אותו במהירות, לאחר מכן הוא מסתובב ומתכונן לנשוך. [/b][/quote]
אז הוא שולט במתקפה?
------------------------------
"וויזמיר,תרכז את כל כוחך באוזן אחת ואז כשהוא יבוא לנשוך אותך תחבוט אותו לכיוון הקיר בעזרת האוזן!"
-
מקס
רק אם תוקפא למשך 4 שנים של המשחק, אבל זה מבטיח לך שהפעם הבאה שתגיב תהיה אחרי המשחק.
ירין
"כן זה המספר שלי, עברתי במרוול היום, קניתי קצת טלפונים לעוזרים שלי, כדי שיהיה קל יותר לדבר איתם, והיה שם מבצע, שאפשר לקנות עוד טלפונים בתוספת מכיר לא גדולה מדי, אז קניתי. חשבתי למי להביא את הטלפונים המיותרים, אז חשבתי להביא אותם לכל אלה שלקחו ממני פוקימונים היום, וזה כולל אותך. המספר שלך כתוב על העטיפה. אז אתה רוצה לשאול עוד משהו?" הוא שואל
דודי
"בידוף דחיפה!" אומר פול מורפי. בידוף מתחמק מעלי התער, ולבסוף פוגע בטורטוויג
ניתאי
אני לא יודע, המתקפה לא יותר מדי חזקה, אז אני מניח שאפשר לאמר שהוא עדיין לא שולט בה.
--
וויזמיר מתרכז, ובינתיים בידוף נושך אותו, אבל בגלל שבידוף נושך אותו, כשוויזמיר מכה בו עם האוזן, אז הם עפים ביחד בצורה סיבובית, ולבסוף בידוף עוזב את וויזמיר, ושניהם פוגעים ברצפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 11:32 AM
[b] ירין
"כן זה המספר שלי, עברתי במרוול היום, קניתי קצת טלפונים לעוזרים שלי, כדי שיהיה קל יותר לדבר איתם, והיה שם מבצע, שאפשר לקנות עוד טלפונים בתוספת מכיר לא גדולה מדי, אז קניתי. חשבתי למי להביא את הטלפונים המיותרים, אז חשבתי להביא אותם לכל אלה שלקחו ממני פוקימונים היום, וזה כולל אותך. המספר שלך כתוב על העטיפה. אז אתה רוצה לשאול עוד משהו?" הוא שואל
[/b][/quote]
"כן, אתה יודע משהו על צוות נאילא?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 12:12 PM
[b] תמיר
גיבל טעון כדור, אם כי הוא יוצא די קטן, ויורה אותו אל לוטאד, לואד מבחין בכדור ברגע האחרון וקופץ הצידה. הוא משתמש באקדח מים [/b][/quote]
"כל הכבוד גיבל!אתה הכי טוב!תנסה עוד פעם!!"
-
[b] דודי
"בידוף דחיפה!" אומר פול מורפי. בידוף מתחמק מעלי התער, ולבסוף פוגע בטורטוויג
[/b][/quote]
"דחיפה! ואז נשיכה!"
-
[b] מקס
רק אם תוקפא למשך 4 שנים של המשחק, אבל זה מבטיח לך שהפעם הבאה שתגיב תהיה אחרי המשחק. [/b][/quote]
לא ממש הבנתי-_-
"היי תיזהר!" אני אומר בבהלה
-
[b] ניתאי
אני לא יודע, המתקפה לא יותר מדי חזקה, אז אני מניח שאפשר לאמר שהוא עדיין לא שולט בה.
--
וויזמיר מתרכז, ובינתיים בידוף נושך אותו, אבל בגלל שבידוף נושך אותו, כשוויזמיר מכה בו עם האוזן, אז הם עפים ביחד בצורה סיבובית, ולבסוף בידוף עוזב את וויזמיר, ושניהם פוגעים ברצפה. [/b][/quote]
"מהר וויזמיר,תחבוט בו עם אוזנייך!"
-
ירין
"חכה אני מריץ חיפוש" הוא אומר, ואתה שומע קולות של נקישה במקלדת... "לא החיפוש לא הניב תוצאות, אין לי אף קובץ עליהם במחשב שלי. מי הם?"
תמיר
גיבל נפגע מאקדח המים, ולאחר מכן משגר עוד כדור, שעדיין די קטן, ומצליח לפגוע בלוטד
דודי
טורטוויג דוחף ופוגע בבידוף.
"בידוף נשוך גם אתה!" אומר פול מורפי, ושניהם נושכים זה את זה.
מקס
בקיצור, אין אפשרות לשנות את הגיל במשחק, חוץ משיעבור זמן במשחק, אז אם אתה רוצה לעבור מ11 ל15, אתה צריך להעביר 4 שנים, אבל המשחק שלי לא אמור להמשך 4 שנים או לכול היותר שנה אחת.
--
"שאני אזהר?! התפקיד שלי הוא לשמור על המכון! אתה חושב שזה מסעדה, ולכן אתה בהכרח חולה נפש! אז תגרום לי לשנות את דעתי!!" הוא אומר ודורך את האקדח.
ניתאי
"תברח!" אומר פול מורפי. בידוף מתחיל לברוח אף נפגע מאחת האזניים "כעת נשיכה!!" בידוף מתחיל לרוץ.