-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל סטאנקי תוקף בגז רעיל, שמקשה על טריקו לתקוף סטאנקי קופץ שוב על טריקו ותוקף אותו בשריטה ללא הפסקה, לפתה טריקו דוחף את הסטאנקי ממנו ותוקף אותו בחבטה בביטנו, לפתע נוצר פיצוץ של גז רעיל שממסטל את הטריקו שלך, אפילו אתה מריח את הריח וכמעט נחנק, המאמן והסטאנקי שלו מתחילים לצחוק.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בטורטוויג ומעיף אותו על העץ, טורטוויג חוזר לעצמו הוא תוקף בעלי תער ללא הפסקה ופוגע בגסטלי חזק מאוד גסטלי נראה חלש מאוד, לפתע גסטלי תוקף בפרצוץ מפחיד ומפחיד את טורטוויג הפצוע.
(גסטלי למד פרצוף מפחיד)[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]ברגע ששלדר מבחין בך הוא עוזב את ידך הפצוע וחוזר לאגם המוזהב, אתה מכניס את היד שלך שוב לאגם ולפתע אתה מוציא מאובן, לפתע אתה נזכר שפרופסור גרי יכול להחזיר מאובנים לחיים.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem221.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 10:36 AM
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל סטאנקי תוקף בגז רעיל, שמקשה על טריקו לתקוף סטאנקי קופץ שוב על טריקו ותוקף אותו בשריטה ללא הפסקה, לפתה טריקו דוחף את הסטאנקי ממנו ותוקף אותו בחבטה בביטנו, לפתע נוצר פיצוץ של גז רעיל שממסטל את הטריקו שלך, אפילו אתה מריח את הריח וכמעט נחנק, המאמן והסטאנקי שלו מתחילים לצחוק.[/i]
[/b][/quote]
ממסטל? :lol:
------------
"טריקו תשתמש בספיגה בכל הכוח על סטאנקי!ואז תתקוף במתקפה מהירה ובחבטה!"אני צועק לו.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]ברגע ששלדר מבחין בך הוא עוזב את ידך הפצוע וחוזר לאגם המוזהב, אתה מכניס את היד שלך שוב לאגם ולפתע אתה מוציא מאובן, לפתע אתה נזכר שפרופסור גרי יכול להחזיר מאובנים לחיים.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem221.png[/img] [/b][/quote]
"מגניב.." אני אומר ומנסה למצוא דרך יציאה
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בטורטוויג ומעיף אותו על העץ, טורטוויג חוזר לעצמו הוא תוקף בעלי תער ללא הפסקה ופוגע בגסטלי חזק מאוד גסטלי נראה חלש מאוד, לפתע גסטלי תוקף בפרצוץ מפחיד ומפחיד את טורטוויג הפצוע.
(גסטלי למד פרצוף מפחיד)[/i] [/b][/quote]
"יש!כל הכבוד גסטלי!השתמש עכשיו בליקוק כאשר טורטוויג מפוחד!"אני אומר לגסטלי
-
[quote][b]
~JolTeoN~
אה חבל, טוב, לילה טוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה טורטוויג בו נתחיל עם חבטה" אמר ג'ולי, טורטוויג רץ במהירות אל הפיצ'ו שתקף בזנב ברזל, טורטוויג רץ לכיוונו של פיצ'ו ובשניה האחרונה זז הצידה וחמק מהמתקפה של פיצ'ו, הוא הסתובב ואז תקף בחבטה בכל הכוח ופגע בפיצ'ו חזק והפיל אותו על הדשא.
[/b][/quote]
אני נותן לשניהם שם לנקבה-קוקי זכר-פיצ'י
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צאי קוקי מכת ברק ואז הקסמה,פיצ'י זעזוע רעם ואז זנב ברזל"אני אומר לשניהם
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מסוחרר בגלל הגז הרעיל הוא לא מצליח לתקוף הסטאנקי תוקף בחבטת זעם שוב ופוגע חזק בטריקו, טריקו ניראה מסוחרר מדי הוא רואה הכל כפול, והוא לא יודע לאן לתקוף.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה לוקח את אחת האבנים הזוהרות כדי שיאירו לך את הדרך החשוכה, לפתע אתה רואה שיש מן מדרגות שנימצאות בצד השני של המערה הם מובילות ליציאה אחרת.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בליקוק ומחסל את טורטוויג, אתם מנצחים בקרב, אתה רואה שיש עוד מלא פוקימונים ביער שאתה יכול לאמן בעזרתם את גסטלי.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אחלה רק תגיד לפיצ'ו שלך מה לעשות בקרב.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 11:31 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה לוקח את אחת האבנים הזוהרות כדי שיאירו לך את הדרך החשוכה, לפתע אתה רואה שיש מן מדרגות שנימצאות בצד השני של המערה הם מובילות ליציאה אחרת.[/i]
[/b][/quote]
בעצם.. אני חוזר שוב לאגם כדי לחפש פוקימון מים..
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בליקוק ומחסל את טורטוויג, אתם מנצחים בקרב, אתה רואה שיש עוד מלא פוקימונים ביער שאתה יכול לאמן בעזרתם את גסטלי.[/i] [/b][/quote]
אני מרפא את גסטלי במרכז הפוקימונים הקרוב וחוזר לחפש עוד פוקימון שאוכל לאמן בעזרתו את גסטלי
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה חוזר אל האגם אתה לא רואה הרבה פוקימונים מעניין חוץ מקרבי שלדר ופוליוואג.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa098.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa060.png[/img]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]הינה ההמשך שלך
~~~~~~~~
איך אתה מוציא את קוקי הוצאתה כבר את פיצ'י, תקרא טוב לפני שאתה מגיב, תגיב מחדש להמשך הקודם שלך.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה יוצא מפארק הפוקימונים, והולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את גסטלי, אחרי שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה שפארק הפוקימונים נסגר, אתה מתסובב בכעיר מחפש משהו לעשות לפתע אתה רואה את פרופסור גרי אוק ואת העוזר לו אוגי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 11:44 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה חוזר אל האגם אתה לא רואה הרבה פוקימונים מעניין חוץ מקרבי שלדר ופוליוואג.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa098.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa060.png[/img]
[/b][/quote]
"היי מישהו רוצה להצתרף אלי?" אני שואל אותם
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 01:46 AM
[b] [b]טוב בקרוב יתקיים האוונט הראשון שהוא יהיה בעצם ההתחלה של המשחק, הוא יתחיל בעמוד 50 שאני מקווה שנגיעה עליו עד יום ראשון, באוונט תגלו סוף סוף מה המשימה שלכם במשחק, כי יש משימה רצינית וקשה, ומול איזה מפלצת אתם עומדים, את הגילוי של המפלצת רציתי לדחות לעמוד 100 אבל יש מטרה למשחק ואני רוצה שתתחילו אותה כמה שיותר מוקדם, אז היום בלילה אני העשה מן מרתון, לא חובה השתתפות אבל היום תוכלו להתקדם הרבה[/b]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תופס את הסוכרייה ואוכל גם אותה, שפצ'יריסיו תוקף שוב במתקפה מהירה טוטודייל חומק וברגע שפצ'יריסיו עוצר טוטודייל תוקף במתקפה מהירה ופוגע בו, פצי'ירסיו עף באוויר לכמה שניות ואז נופל על האדמה. [/b][/quote]
'כל סוכריה מביאה לו מתקפה!' אחשוב ואזרוק לו את הסוכריה השלישית
-
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מסוחרר בגלל הגז הרעיל הוא לא מצליח לתקוף הסטאנקי תוקף בחבטת זעם שוב ופוגע חזק בטריקו, טריקו ניראה מסוחרר מדי הוא רואה הכל כפול, והוא לא יודע לאן לתקוף.[/i]
[/b][/quote]
"טריקו תשתמש בספיגה על כל הזירה!ואז תתקוף במתקפה מהירה את כל הזירה!"אני צועק לו
-
[quote][b]
~JolTeoN~
הינה ההמשך שלך
~~~~~~~~
איך אתה מוציא את קוקי הוצאתה כבר את פיצ'י, תקרא טוב לפני שאתה מגיב, תגיב מחדש להמשך הקודם שלך.
[/b][/quote]
אה אופס חשבתי שזה קרב כפול סורי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פיצ'י גל רעם ואז זנב ברזל לראש שלו "אני אומר
~~~~~~
וכמה מתקפות אפשר בהמשך אחד??
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 06:13 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]לילה טוב
~~~~~~~~~~~~
"או בשימחה, דרך אגב שמי ג'ולי." אמרה ג'ולי ושלפה פוקדור מהכיס, לפתע היא זרקה אותו לגובה וממנו יצא פוקימון דמוי צב המכונה טורטוויג.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb387.png[/img] [/b][/quote]
"טורטוויג הא? בסדר גמור! צא גם אתה טורטוויג! תשתמש בנסיגה ובעלי תער!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 11:44 AM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה יוצא מפארק הפוקימונים, והולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את גסטלי, אחרי שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה רואה שפארק הפוקימונים נסגר, אתה מתסובב בכעיר מחפש משהו לעשות לפתע אתה רואה את פרופסור גרי אוק ואת העוזר לו אוגי.[/i] [/b][/quote]
"היי פרופסור גרי מה קורה?"אני רץ אליו ושואל אותו