-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 08:44 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתה חושף את עצמך אתה יכול להיהרג =הקפאה לשבוע\=
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מיסתכל איפו יש פוקימונים של גאלקטיק ורואה פיתאום חייל מיתקדם מוציא שני פוקקימונים
1.[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/scizmilo.png[/img]
2.[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/charidoom.png[/img]
האם תיתקוף אותו?? [/b][/quote]
אז במי נילחמתי מיקודם?
----
"היי צריך עזרה?" אני שואל אותו
-
[b]ירין[/b]
בפוקימון עצבני שלא היה של אף אחד
~~~~~~~
הוא אומר לך :"כן תעזור לי לחסל את הפרופסור ריד הזה גם כן אליט פור חטטן" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 08:58 PM
[b] [b]ירין[/b]
בפוקימון עצבני שלא היה של אף אחד
~~~~~~~
הוא אומר לך :"כן תעזור לי לחסל את הפרופסור ריד הזה גם כן אליט פור חטטן" מה תעשה?? [/b][/quote]
למה לא אמרת? הייתי תוס אותו!
--
אני אמור לקבל שוב תפרס..
יש לי בקופה 3 אבני פיתוח..
---
"איפה הוא?" אני שואל
-
[b]ירין[/b]
אתה לא יכול ליתפוס כל פייק ואתה לא יכול לקבל יותר תפרס זה מוגבל עד 2 פמים לכל אחד בינתיים זה מוסיף לך נקדות לזכייה בפרס הסודי של האוונט.
~~~~~~~~~~~~~~
"שם נילחם בסגנית מארס צא אווילזרד תקוף בדופק אש אפלה ואתה מיזור ברקן קרח ואז בזנב אקווה "הוא עונה לך ורץ לכיוון של הפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:03 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתה לא יכול ליתפוס כל פייק ואתה לא יכול לקבל יותר תפרס זה מוגבל עד 2 פמים לכל אחד בינתיים זה מוסיף לך נקדות לזכייה בפרס הסודי של האוונט.
~~~~~~~~~~~~~~
"שם נילחם בסגנית מארס צא אווילזרד תקוף בדופק אש אפלה ואתה מיזור ברקן קרח ואז בזנב אקווה "הוא עונה לך ורץ לכיוון של הפרופסור. [/b][/quote]
אוף..לא נורא..
----
מה לעשות לפגוע בפרופסור???
----
אני מנסה לקרוא לעזרה בלי שידעו שאני קורא לעזרה
-
[b]ירין[/b]
תחליט לבד או שאתה מתגלה או שאתה תוקף
~~~~~~
הפרופסור שעסוק בקרב שלו נגד מארס והסקוניטנק שלה לא שם לב כשהפוקימונים של החייל תוקפים את הבלסטואיס שלו ומחסלים אותו הפרופסור מוציא את טריניטר שלו ופוריגון זי וצועק:"פוריגון צא מיתקפה משולשת וטריניטר צאי מיתקפת דופק אפל ואז רעידת אדמה ואתה פוריגון להביור" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 06:12 PM
[b] [b]מאט[/b]
תגיב למה שניתאי אמר =]
ו7 הודעות לביצה.
[/b][/quote]
"טרופיוס תקוף אותו בעלי תער ואז באס אווירי"אני צועק לטרופיוס
-
[b]מאט[/b]
במי ליתקוף ?? בניתאי??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:50 PM
[b] [b]מאט[/b]
במי ליתקוף ?? בניתאי?? [/b][/quote]
לא!בסבתא שלי שמאמנת את הפיקאצ'ו שלה בכפר למעטה..
ברור שאת ניתאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B)
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 07:37 PM
[b] [b]ארתור[/b]
אתה מחפש חייל צוות גאלקטיק ורואה אחד שלידו עומד [img]http://www.arkeis.com/images/sprites/lemur.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל צא ותתקוף אותו בהפתעה בפעימת מים ואז בעוד מתקפה ממה שאתה יודע" אגיד בזמן שאוציא את מיזל מהפוקדור שלו
-
[b]מאט[/b]
אתה יאנו בטוח שאתה רוצה ליתקוף מישהוא מהצוות שלך ??
כי אז זה יחשב לבגידה ואם הורגים אותך זה שבוע ההקפאה.
[b]ארתור[/b]
רשום לך ההתקפות בדף הרשומים =]
~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל תוקף בפעימת מים ופוגע בפוקימון שמשמיע קול כזה:סוריקי סוריקיטי" ואז תוקף בבעיטה כפולה אך מיזל תוקף אותו בבועות ואז ישר בנשיקה מתוקה שמבלבלת אותו סוריקיטי עומד ליתקוף באגרוף מך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 10:06 PM
[b] [b]מאט[/b]
אתה יאנו בטוח שאתה רוצה ליתקוף מישהוא מהצוות שלך ??
כי אז זה יחשב לבגידה ואם הורגים אותך זה שבוע ההקפאה.
[/b][/quote]
מהצוות שלי?
הוא מרגל או שהוא חבר רשמי בצוות גלקטיק..?
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:17 PM
[b] [b]ירין[/b]
תחליט לבד או שאתה מתגלה או שאתה תוקף
~~~~~~
הפרופסור שעסוק בקרב שלו נגד מארס והסקוניטנק שלה לא שם לב כשהפוקימונים של החייל תוקפים את הבלסטואיס שלו ומחסלים אותו הפרופסור מוציא את טריניטר שלו ופוריגון זי וצועק:"פוריגון צא מיתקפה משולשת וטריניטר צאי מיתקפת דופק אפל ואז רעידת אדמה ואתה פוריגון להביור" מה תעשה?? [/b][/quote]
א יודע..
----
אני מנסה לקרוא למאמנים שיבאו לעזור ואז אני בורח ומסתכל מהצד
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 10:06 PM
[b] [b]ארתור[/b]
רשום לך ההתקפות בדף הרשומים =]
~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל תוקף בפעימת מים ופוגע בפוקימון שמשמיע קול כזה:סוריקי סוריקיטי" ואז תוקף בבעיטה כפולה אך מיזל תוקף אותו בבועות ואז ישר בנשיקה מתוקה שמבלבלת אותו סוריקיטי עומד ליתקוף באגרוף מך מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל תשתמש בנשיקה מתוקה כדי לעצור אותו ואחרי זה תשתמש בבועות ומיד אחרי זה תהרוס לו את האוזניים עם יללה ואז תראה לו מה זה עם בועות"
-
[b]מאט[/b]
אתה שואל יותר מידי שאלות ודברים שאתה שבמשחק אתה לא אמור לדעת גם אם הוא מרגל אתה לא יודע את זה!!
הוא מהצוות שלך תגיב להמשך הקודם
[b]ירין[/b]
הפרופסור מיסתכל עלייך ומסמן לך לעזור לחייל בינתיים הפוקימונים של הפרופסור מנצחים את של החייל.
[b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה אך סוריקיטי מתחמק ופוגע במיזל,מיזל תוקף בבועות ואז ביללה הסוריקיטין ניפגע קלות אך עדיין יכול להילחם מיזל תוקף בבועות פעם נוספת אך סוריקיטי מיתחמק ותוקף באגרוף חשמל מה תעשה??