-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595720][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple][B]שוב, אתה מדבר יותר מידי. משפט משפט. אל תתחיל לספר את כל סיפור חייך ברקע אחד. ריאליסטיות.[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אני אנדרו הית',האם תרצי לשמוע את הסיפור מדוע יש לי צלקות?"[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;595711][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]הוא נראה מהורהר. אחרי ששאלת אותו הוא מפנה אליך את המבט בהפתעה. "תראה אותי, הייתי מת מבפנים לפני זה, ואני מת מבפנים גם עכשיו. רק שעכשיו אני יכול להצית את הנודים שלי כמו קני מסאות' פארק בלי למות."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
XDDDDDDDDDDDDD
-------------
"אין לך משהו יותר טוב לעשות ?"אשאל אותו בזמן שאני צוחק .
"שחושבים על זה אני לא יותר טוב יש לי מחסן בתוך הגוף ..."אומר..
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא צוחקת. "מה אתה ה[URL="http://www.imdb.com/character/ch0000180/mediaindex"]ג'וקר[/URL]?" היא שולת[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"מה אני יכול לעשות? כל המשפחה שלי מתה, והתמכרתי להרואין..."[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[COLOR=dimgray][B][QUOTE]
[COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]"מה אני יכול לעשות? כל המשפחה שלי מתה, והתמכרתי להרואין..."[/B][/COLOR][/spoiler]
[/QUOTE]
[SPOILER]
"אתה עדיין בסמים ?"אשאל אותו .
[/SPOILER][/B][/COLOR]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"עכשיו כבר לא." הוא אומר. "הפלוס היחיד בלהיות אינפרנל. אין לסמים שום השפעה.. לא טובה ולא רעה... אבל אחרי שרצחו את אשתי... כן הייתי על סמים..."[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595737][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא צוחקת. "מה אתה ה[URL="http://www.imdb.com/character/ch0000180/mediaindex"]ג'וקר[/URL]?" היא שולת[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"מה אני יכול לעשות? כל המשפחה שלי מתה, והתמכרתי להרואין..."[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
"לא.. אני לא הג'וקר. כשהייתי קטן נפלתי מהחלון.. וניצלתי כי נפלתי על שיח.." אגיד את זה עם קצת קושי.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple][B]
לא לשכוח לשים את התגובה בתוך ספויילר...
----------------------------------------
היא שוב מצחקקת. "וואו איזה כבד אתה... לא ראית את "האביר האפל"?"[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595749][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]"עכשיו כבר לא." הוא אומר. "הפלוס היחיד בלהיות אינפרנל. אין לסמים שום השפעה.. לא טובה ולא רעה... אבל אחרי שרצחו את אשתי... כן הייתי על סמים..."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
[SPOILER]"מצטער לשמוע "אומר לו .
"טוב נחליף נושא ?אני לא אוהב לדבר על דברים כאלה ..."אומר.[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]אייס נראה כועס. "אנחנו צריכים לדבר על זה. כי אני צריך שתבין."[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[quote=Steve;594641]"על הצדק ?
מה אני חושב עליו ..
לדעתי הוא דבר טוב , זה הכל"
אגיד לו בעודי לא מבין מאיפה השאלה המוזרה הזאת .[/quote]
"אוקיי..." אומר.
"מצטער אם אני נשמע חטטן אלב תוכל לאמר לי מה ריי בשבילך?, והאם הבחנת בכתובת מסויימת עליו כשניסו לרצוח אותו?" אשאל לפתע.
-
[quote=הראשון מהסוף;595764][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס נראה כועס. "אנחנו צריכים לדבר על זה. כי אני צריך שתבין."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"מצטער שאני לא אוהב לשמוע על אנשים מתים .."אומר לו .
"תמשיך "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler][COLOR=DimGray][B] "תראה, אני מצטער שגרמתי לך להכנס לכלא, והייתי נכנס במקומך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- ברוך השב, הסתכל בחוקים, הוספתי חוק חדש.
[COLOR=Red]אריאל וסטיב- [/COLOR][/B][/COLOR][spoiler][B][COLOR=Red]תמשיכו לדבר, אני לא מתערב עד להודעה חדשה:cool:[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595780][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler][COLOR=dimgray][B] "תראה, אני מצטער שגרמתי לך להכנס לכלא, והייתי נכנס במקומך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"זה בסדר כבר סלחתי לך ברגע שכיוונת עליי תאקדח "אומר לו עם חיוך.
"אגב מה עבר עליך בזמן שהייתי בכלא ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][spoiler]"נו אני מנסה לספר לך יא קרצייה." הוא אומר בחצי חיוך. "אגב, למה דוקא ברגע שכיוונתי עליך את האקדח סלחת לי?"[/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595789][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler]"נו אני מנסה לספר לך יא קרצייה." הוא אומר בחצי חיוך. "אגב, למה דוקא ברגע שכיוונתי עליך את האקדח סלחת לי?"[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"בחיי מה זה השאלה המטומטמת הזאת ?"אומר לו.
"למה אתה לא היית סולח למישהו עם הוא היה מכוון עליך אקדח ?"אשאל.
[/SPOILER]