-
[quote=Steve;710537][B]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
שניכם מתחילים ללכת לכיוון היער , בדרך אתם רואים את ג'ק .. הבחור הנחמד שפגשתם במסיבה
אתם רואים שהוא דווקא מחזיק חרב , הוא לא מבחין בכם ואתם מגיעים ליער , הוא עדיין לא שם לב
שאתם מאחוריו ופתאום רץ לכיוונו יצור שאתם לא מבינים מהו , הוא רץ במצב של תקיפה וג'ק
עדיין לא שם לב שלא באמת אין אף אחד מאחוריו !
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"ג'ק היזהר " אומר וארוץ לכיוון מה שרץ אליו עם החנית מונפת " אהההההההה " אצעק והעיף את החנית שלי לכיוון היצור[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;710853][B][COLOR="RoyalBlue"]מגנוס ~
[SPOILER]הבנות מבטיחות שהן מתלבשות יפה ובאות לשיעור , אז אתם יוצאים החוצה למסדרונות
ג'יימס מיד פותח בריצה לכיוון חדרי הלימוד ,
אתה רץ אחרי ג'יימס במחשבה שהוא זה שרץ מהר
אבל בתוך שנייה אתה עוקף אותו ומגלה שהגוף החדש שלך מאוד מאוד מועיל .
אתם מגיעים לכיתה ומתיישבים בכיסאות שישבתם בהם בשיעור הקודם , בשורה האחורית כמובן .
מיד הכיתה מתמלאת והשיעור מתחיל "לפני שאני מתחיל לספר לכם על מקומות העבודה ,
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"היו לי חוויות..." אגיד "אבל אני מעדיף לא לספר אותן אלא שתתחיל לספר על העבודות. "אגיד למורה.[/SPOILER]
-
[B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
ג'יימס מיד לוקח לפיד ושניכם רצים אל היצור , ג'ק מסתובב אחרי שהזעקתם אותו ומעיף את היוצר
הזה - [IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
כן , זה חזיר בר נועז שהתכוון לתקוף את ג'ק , החזיר מתרומם ונוהם לכיוונכם .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אז אתה רד דידי , אתה עובד בחנות עתיקות כבר הרבה זמן , בעל חנות העתיקות מאוד סומך עליך
אבל אתה שם לב שהוא מסתיר ממך כמה דברים , לפני כמה ימים הגיע לקוח שביקש שריון .
יש לכם רק שריון אחד בחנות אבל כריס אמר לו שהוא לא יכול למכור אותו , האדם שאל אותו
אם הוא שמור ללוחם גראנאדו , כריס מיד נבהל והצביע עליך , הוא חשב שאתה לא רואה
שהוא מצביע עליך , האיש חייך והתכוון לעזוב וכריס הבטיח שהוא יביא לו שריון חדש .
היום , אתה מתחיל יום עבודה חדש .. עדיין לא מבין למה השריון שנמצא בחנות מיועד לך .
אתה עומד בקופה ומחכה ללקוחות ואז מגיע שליח עם חבילה , בחבילה יש שיריון חדש והשליח אומר
"שלום , זה השריון שביקשתם , כריס כבר שילם עליו אבל דמי משלוח עולים 50 שקל הוא לא שילם לי עוד 50 שקל" .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אוקיי אני חושב שאתה לא מבין על איזה עבודות אני מדבר .. אני מדבר על מקום עבודה
שזה המקום שתעבוד בו ותרוויח כסף , אני לא מדבר אל מקצוע הלחימה שלך כמו לוחם או אשף
אלא על עבודה אמיתית . אתה רוצה אולי לשאול משהו על המקצועות או שהתכוונת למה שאני התכוונתי ?" הוא שואל אותך .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;712082][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אוקיי אני חושב שאתה לא מבין על איזה עבודות אני מדבר .. אני מדבר על מקום עבודה
שזה המקום שתעבוד בו ותרוויח כסף , אני לא מדבר אל מקצוע הלחימה שלך כמו לוחם או אשף
אלא על עבודה אמיתית . אתה רוצה אולי לשאול משהו על המקצועות או שהתכוונת למה שאני התכוונתי ?" הוא שואל אותך .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"כן התכוונתי למקצוע העבודה,איזה עבודות יש כאן בממלכה?" אשאל אותו[/SPOILER]
-
[COLOR="RoyalBlue"][B]מגנוס ~
[SPOILER]ג'יימס לוחש לך "תגיד..איזה מקצוע אתה מעדיף ?" ובגלל שאתם באמצע שיעור הוא גם עונה על זה אם אתה היית שואל אבל ממש בלחש "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
חרב כבדה שתקרע לגזרים את האויבים שלי" הוא אומר ומחייך ומקשיב למורה .
המורה עונה על שאלות טפשיות של התלמידים ומיד מציג את העבודות שאתם יכולים לעסוק בהם
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים[/SPOILER][/B][/COLOR]
-
[SPOILER]
אז אתה רד דידי , אתה עובד בחנות עתיקות כבר הרבה זמן , בעל חנות העתיקות מאוד סומך עליך
אבל אתה שם לב שהוא מסתיר ממך כמה דברים , לפני כמה ימים הגיע לקוח שביקש שריון .
יש לכם רק שריון אחד בחנות אבל כריס אמר לו שהוא לא יכול למכור אותו , האדם שאל אותו
אם הוא שמור ללוחם גראנאדו , כריס מיד נבהל והצביע עליך , הוא חשב שאתה לא רואה
שהוא מצביע עליך , האיש חייך והתכוון לעזוב וכריס הבטיח שהוא יביא לו שריון חדש .
היום , אתה מתחיל יום עבודה חדש .. עדיין לא מבין למה השריון שנמצא בחנות מיועד לך .
אתה עומד בקופה ומחכה ללקוחות ואז מגיע שליח עם חבילה , בחבילה יש שיריון חדש והשליח אומר
"שלום , זה השריון שביקשתם , כריס כבר שילם עליו אבל דמי משלוח עולים 50 שקל הוא לא שילם לי עוד 50 שקל" .
[/color][/SPOILER]
[QUOTE][SPOILER]"מוזר אף אחד לא הודיעה לי על המשלוח"אני אומר ומוסיף "אני אלך להביא לך 50 שקלים חכה פו דקה".
אני מתחיל להתקדם לעבר הקופה בעודי חושב 'המון דברים מוזרים קוראים בזמן האחרון,אני חייב לדעת מה קורא כאן'.
ומתחיל לחפש כסף לשליח.[/SPOILER][/QUOTE]
-
[B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח את הקופה ורואה שזה השטר האחרון של 50 השקלים , כל השאר רק מאיות ו-200 .
מיד אתה מביא את זה לשליח וחותם על הטופס שמביא לך , שמוודא שקיבלת את החבילה .
אתה פותח את החבילה ומניח את השריון באגף הפריטים השמורים , לא עוברות שתי דקות והלקוח
שהזמין את השריון מגיע "שלום .. באתי לקחת את השריון לחימה שלי" הוא אומר
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;712090][COLOR="RoyalBlue"][B]מגנוס ~
[SPOILER]ג'יימס לוחש לך "תגיד..איזה מקצוע אתה מעדיף ?" ובגלל שאתם באמצע שיעור הוא גם עונה על זה אם אתה היית שואל אבל ממש בלחש "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
המורה עונה על שאלות טפשיות של התלמידים ומיד מציג את העבודות שאתם יכולים לעסוק בהם
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים[/SPOILER][/B][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"יותר מעניין אותי שליח מכתבים ואוסף נשקים,תוכל להרחיב עליהם?" אשאל את המורה.[/SPOILER]
-
[QUOTE][QUOTE=Steve;712100][B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח את הקופה ורואה שזה השטר האחרון של 50 השקלים , כל השאר רק מאיות ו-200 .
מיד אתה מביא את זה לשליח וחותם על הטופס שמביא לך , שמוודא שקיבלת את החבילה .
אתה פותח את החבילה ומניח את השריון באגף הפריטים השמורים , לא עוברות שתי דקות והלקוח
שהזמין את השריון מגיע "שלום .. באתי לקחת את השריון לחימה שלי" הוא אומר
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE][/QUOTE]
[SPOILER]"אם כן הוא הגיעה ליפני כמה דקות אני מיד אבי לך אותו,הוא נימצא באגף של הפריטים השמורים"אני אומר לו ומתחיל להתקדם לעבר האגף,אני מחפש את השריון ואומר לאדם "עוד שנייה אני מגיעה".
אני שואל אותו "אם... סתם יש לי שאלה,מה אתה רוצה לעשות עם השריון?".[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;710564][B][color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה נכנס להתקלח ומיד אחריך ג'יימס מתקלח , שניכם מתלבשים בבגדים יפים ויוצאים מהחדר
ג'יימס מיד פותח בריצה לכיוון חדרי הלימוד ,
אתה רץ אחרי ג'יימס במחשבה שהוא זה שרץ מהר
אבל בתוך שנייה אתה עוקף אותו ומגלה שהגוף החדש שלך מאוד מאוד מועיל .
אתם מגיעים לכיתה ומתיישבים בכיסאות שישבתם בהם בשיעור הקודם , בשורה האחורית כמובן .
מיד הכיתה מתמלאת והשיעור מתחיל "לפני שאני מתחיל לספר לכם על מקומות העבודה ,
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אני אשתוק כסימן שאין לי שאלה או משהו להגיד,אחכה עד שהוא יסיים[/SPOILER]
-
[B][color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
ג'יימס לוחש לך "תגיד..איזה מקצוע אתה מעדיף ?" ובגלל שאתם באמצע שיעור הוא גם עונה על זה אם אתה היית שואל אבל ממש בלחש "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
הוא לוקח את השריון ומשלם עליו 7500 שקלים , כמחירו הסטנדרטי .
הוא מופתע מאוד שאתה שואל והוא אומר "אבל בעל החנות אמר שהשריון השני הוא בשבילך
ואפילו כתוב את השם שלך עליו אתה רואה ?" הוא אומר ומצביע על החלק התחתון של השריון
עליו כתוב 'Red Dd' "זה שריון שנצמד אליך לגוף ומגן אליך , אני נוסע למימד אחר שם נלחמים הרבה.."
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"שליח מכתבים זה הרי דוור ששולחים אותו למקומות מסויימים לחלק מכתבים .
ואוסף נשקים זה לא בידיוק אוסף נשק אלא אוסף את החומרים לנשקים ועוזר להכין את הנשקים ."
הוא אומר לך ושואל "אז מה אתה מעדיף ?"
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
הוא לוקח את השריון ומשלם עליו 7500 שקלים , כמחירו הסטנדרטי .
הוא מופתע מאוד שאתה שואל והוא אומר "אבל בעל החנות אמר שהשריון השני הוא בשבילך
ואפילו כתוב את השם שלך עליו אתה רואה ?" הוא אומר ומצביע על החלק התחתון של השריון
עליו כתוב 'Red Dd' "זה שריון שנצמד אליך לגוף ומגן אליך , אני נוסע למימד אחר שם נלחמים הרבה.."
[/color][/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]'אוקי זה מוזר' אני חושב בעודי מלווה את האיש אל היציאה,לאחר מיכן אני הולך לעבר השריון ומחפש את מה שכתוב עלו.[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;712082][B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
ג'יימס מיד לוקח לפיד ושניכם רצים אל היצור , ג'ק מסתובב אחרי שהזעקתם אותו ומעיף את היוצר
הזה - [IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
כן , זה חזיר בר נועז שהתכוון לתקוף את ג'ק , החזיר מתרומם ונוהם לכיוונכם .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
ו[SPOILER]"וואו זה לא כמו החזיר שראינו אבל הוא שונה קצת " אומר "בוא הנה יא חתיכת חזיר " אומר ואנסה לתקוע לחזיר את החנית איפשה[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;712171][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"שליח מכתבים זה הרי דוור ששולחים אותו למקומות מסויימים לחלק מכתבים .
ואוסף נשקים זה לא בידיוק אוסף נשק אלא אוסף את החומרים לנשקים ועוזר להכין את הנשקים ."
הוא אומר לך ושואל "אז מה אתה מעדיף ?"
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"עכשיו כשהרחבת על זה החלטתי שאני רוצה לעבוד באוסף נשק" אגיד לו[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
אתה רץ עם החנית שלך מופנית אל החזיר ומיד הוא מעיף אותה עם הקרניים שלו , ג'יימס
מתעצבן ותוקע את החנית שלו בגב של החזיר , החזיר מתעצבן מאוד ונושף , הוא עושה משהו
שגורם לחנית לצאת מגבו וליפול ואז הוא דוהר לעבר ג'יימס ומפיל אותו לרצפה .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
"אם אתה לא מאמין לי אתה יכול ללבוש את השריון , אם לא קורה כלום הוא לא שלך ,
אם הוא כן שלך .. אתה תדע מה לעשות איתו" הוא אומר ויוצא מהחנות עם חיוך על הפנים
אחרי שקיבל את השריון שלו .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אוקיי מעולה רשמתי אותך תגיע לספרייה אחרי השיעור הזה מגנוס"
הוא אומר ומשחרר אותך , ג'יימס מיד נרשם גם הוא לאוסף החומרים לנשקים ,
אתה רואה שליסה ואמילי חברתה נירשמו למחלקות דואר שזה באמת עבודה לכוסיות .
"נלך להתארגן ?" שואל ג'יימס .
[/color][/SPOILER]
[/B]