-
[QUOTE=PO ZON;706847][B]elbaz2008[/B]
[B][B]יגאל[/B]
[B]פאר ופאנפי מבצעים את מה שאמרתה ופוגעים בגי'אודודים, אבל קאקול לא מצליח לתקוף עדיין בזנב ברזל, הג'יאודודים המבוהלים בוחרים, אתה ממשיך להסתובב באזור, לפתע אתה רואה את פיבי המאמנת שדיברתה איתה במרכז הפוקימונים, ניראה שהיא מאמנת את הפוקמונים שלה.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/IMG][IMG]http://i45.tinypic.com/20rsif9.png[/IMG]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לה שלום ושואל אותה עם היא יכולה לעזור לי ללמד את קאקול זנב ברזל
-
הרשמה למשחק
שם משתמש: !!פוקימון_המימד_הבא!!
שם במשחק: ג'ייק
תמונת מאמן: [IMG]http://C:\Documents and Settings\Administrator\שולחן העבודה[/IMG]
רקע:ג'ייק הוא הגיע ממשפחה עניה.הוא מאוד השתעמם בכפרו הקודם, להוריו היו המון בעיות
לכן הם עברו למחוז קוזמו. הם החליטו לעבור לכפר וולט כי הוא כפר נפלא ושלו. מכיוון שג'ייק
השתעמם מאוד בכפרו הקודם בגיל 7 קנו לו גרווליט קטן בן 3 חודשים, עד היום הוא ארקניין בגיל 5.
ג'ייק ראה את אחיו של חברתו בכפרו הקודם יוצא למסע פוקימונים, היום הוא החליט שזה הגיל המתאים
לצאת גם למסע.
ציוד:
תגים:
פוקימונים:טארטוויג
בקשות: בבקשה בבקשה בבקשה תקבל אותי אחי. אני יודע שהרקע ארוך מוות אבל פליז סבבה?
-
[quote=PO ZON;707187][B]Damond_Pearl[/B]
[B]בוקסווב תוקף בחבטה אבל קרוגנאק הודף אותו ואז תוקף אותו במכת בוץ ובוקסווב מגן על עצמו בנקמה השניים פוגעים זה בזה ונפגעים באותה מידה.[/B][/quote]
אני אומר לבוקסווב: "בוקסווב השתמש בחבטה ואז נקמה הכי חזקים שלך על קרוגנאק".
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]מווסק שובר את אחת האבנים ושובר אותה על הראש של פיפלאפ שנופל אל תוך מיי הבוץ, פיפלאפ מחוסל.[/B]
[B]"לא פיפלאפ, אני לא אתן לך לך, צא דוצ'ק ניקור" אמרה המאמנת והוציא פוקימון דמוי ברווז.[/B]
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9154/20565611.png[/IMG]
[B]elbaz2008[/B]
[B]סייטר לא מתפתח בהחלפה, הוא מתפתח בעזרת חפץ, קוראים לו נראה לי סמיכת מתכת או משהו, אבל אני אבדוק.[/B]
[B]-----------------------------[/B]
[B]"מגנמייט תקוף ברעם עכשיו" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף ברעם.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]קבוטופס תוקף בכוח עתיד ונמסטים תוקף במתקפה מהירה, קבוטופס תוקף בכוח עתיק ומפציץ את כל הזירה, נמסטים חומק במתקפה מהירה, קבוטופס מתחיל לתקוף בציפרון מתכת, נמסטים ממשיך לחמוק עד שהוא נתקל באחד מציפורני המתכת ונפצע חזק, קבוטופס מתקרב לנמסטים לתת את המכה הסופית נמסטים מנצל את ההזדמנות ותוקף בסחרור להבה ופוגע בקבוטופס שנופל על האדמה.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]"כן, בו נלחם זה יעזור לקאקול שלך להתחזק, רוצה להלחם?" שאלה פיבי.[/B]
[B]!!פוקימון_המימד_הבא!![/B]
תוסיף רק תמונת מאמן ואני אקבל אותך.
[B]Damond_Pearl[/B]
[B]בוקסווב תוקף בחבטה ומוריד לקרוגנאק מכה על הראש ואז הוא תוקף אותו בנקמה ומעיף אותו על אחד העצים, קרוגנאק נראה מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור, הפוקדור מכניס עליו את קרוגנאק, הפוקדור זז מצד לצד, וכעבור כמה שניות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה קרוגנאק.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;709953][B]PokeStyle[/B]
[B]מווסק שובר את אחת האבנים ושובר אותה על הראש של פיפלאפ שנופל אל תוך מיי הבוץ, פיפלאפ מחוסל.[/B]
[B]"לא פיפלאפ, אני לא אתן לך לך, צא דוצ'ק ניקור" אמרה המאמנת והוציא פוקימון דמוי ברווז.[/B]
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9154/20565611.png[/IMG]
[B]elbaz2008[/B]
[B]סייטר לא מתפתח בהחלפה, הוא מתפתח בעזרת חפץ, קוראים לו נראה לי סמיכת מתכת או משהו, אבל אני אבדוק.[/B]
[B]"מגנמייט תקוף ברעם עכשיו" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף ברעם.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]קבוטופס תוקף בכוח עתיד ונמסטים תוקף במתקפה מהירה, קבוטופס תוקף בכוח עתיק ומפציץ את כל הזירה, נמסטים חומק במתקפה מהירה, קבוטופס מתחיל לתקוף בציפרון מתכת, נמסטים ממשיך לחמוק עד שהוא נתקל באחד מציפורני המתכת ונפצע חזק, קבוטופס מתקרב לנמסטים לתת את המכה הסופית נמסטים מנצל את ההזדמנות ותוקף בסחרור להבה ופוגע בקבוטופס שנופל על האדמה.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]"כן, בו נלחם זה יעזור לקאקול שלך להתחזק, רוצה להלחם?" שאלה פיבי.[/B]
[B]!!פוקימון_המימד_הבא!![/B]
תוסיף רק תמונת מאמן ואני אקבל אותך.
[B]Damond_Pearl[/B]
[B]בוקסווב תוקף בחבטה ומוריד לקרוגנאק מכה על הראש ואז הוא תוקף אותו בנקמה ומעיף אותו על אחד העצים, קרוגנאק נראה מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור, הפוקדור מכניס עליו את קרוגנאק, הפוקדור זז מצד לצד, וכעבור כמה שניות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה קרוגנאק.[/B][/QUOTE]
אני אומר לה שכן ומוציא את קאקול
-
[QUOTE=PO ZON;709953]
[B]Tiger[/B]
[/B][/QUOTE]
"כל עוד הוא על הרצפה להביור!על תיתן לו לקום!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]"קדימה בייליף תתקפי בעלי תער" אמרה פיבי, בייליף עומדת לתקוף בעלי תער.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בלהביור אבל נראה שזה משפיעה פחות מאוד על קבוטופוס שהוא פוקימון אדמה, לפתע קבוטופס תוקף בשבירת אבנים ושובר אבן על ראשו של נמסטים המופתע שחוטף מכה חזקה מאוד שגורמת לו לסחרחורת.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;709998][B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בלהביור אבל נראה שזה משפיעה פחות מאוד על קבוטופוס שהוא פוקימון אדמה, לפתע קבוטופס תוקף בשבירת אבנים ושובר אבן על ראשו של נמסטים המופתע שחוטף מכה חזקה מאוד שגורמת לו לסחרחורת.[/B][/QUOTE]
שבירת לבנים לא שוברת אבן על הפוקימון היריב(?)!
היד של הפוקימון זוהרת בלבן,והוא נותן מכת קרטה על היריב
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Brick_Break_(move)"]כאן[/URL]
אבל בכל זאת,עד שתשנה אם תרצה כמובן,אני אמשיך מפה.
--
"תשתמש במתקפה מהירה!"
-
[quote=po Zon;709998][b]יגאל[/b]
[b]"קדימה בייליף תתקפי בעלי תער" אמרה פיבי, בייליף עומדת לתקוף בעלי תער.[/b]
[/b][/quote]
אני אומר לקאקול לתקוף בקרן קרח את עלי הטער ואחר כך לתקוף בזנב ברזל את בייליף
-
[QUOTE][B]elbaz2008
סייטר לא מתפתח בהחלפה, הוא מתפתח בעזרת חפץ, קוראים לו נראה לי סמיכת מתכת או משהו, אבל אני אבדוק.[/B]
[B]"מגנמייט תקוף ברעם עכשיו" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף ברעם.[/B][/QUOTE]
בטח שסייטר מתפתח עפ החלפה...עם החלפה ומעיל מתכת...
"סייטר השתמש במקפה מהירה!עכשיו"
-
[B]Tiger[/B]
[B]אני חושב שהתבלבלתי בין זריקת אבנים לשבירת לבנים.[/B]
[B]----------------------------------[/B]
[B]נמסטים משתמש במתקפה מהירה וקבוטופס בציפורן מתכת, השניים פוגעים זה בזה אבל נמסטים נפגע חזק יותר הוא עף על קיר המכון ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר, אתה מפסיד בקרב מול המאמן, "נתנתה אחלה קרב" אמר המאמן והחזיר את קבוטופס[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף בקרן ובייליף תוקפת בעלי תער, קרן הקרח חוסמת את עליי התער, קאקול מנסה לתקוף בזנב ברזל הזנב שלו זוהר הוא עומד לפגוע בביליף אבל שוב הוא לא מצליח בייליף מנצלת את הקרבה ותוקפת בחתך ופוגעת חזק בקאקול.[/B]
[B]elbaz2008[/B]
[B]נוותר על ההחלפה, רק מעיל מתכת, שיטה מפרגת ההחלפה הזו.[/B]
[B]---------------------------[/B]
[B]סייטר תוקף במתקפה מהירה ובעזרתה הוא חומק ממכות הרעם ואז הוא תוקף את מגנמייט שחוטף מכה ונפגע מהמתקפה המהירה.[/B]
-
[QUOTE][B]elbaz2008
נוותר על ההחלפה, רק מעיל מתכת, שיטה מפרגת ההחלפה הזו.[/B]
[B]---------------------------[/B]
[B]סייטר תוקף במתקפה מהירה ובעזרתה הוא חומק ממכות הרעם ואז הוא תוקף את מגנמייט שחוטף מכה ונפגע מהמתקפה המהירה.[/B][/QUOTE]
"סייטר השתמש במת כנף ואז בגל ואקום!"אומר לו!
-
[QUOTE=PO ZON;710050][B]Tiger[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף בקרן ובייליף תוקפת בעלי תער, קרן הקרח חוסמת את עליי התער, קאקול מנסה לתקוף בזנב ברזל הזנב שלו זוהר הוא עומד לפגוע בביליף אבל שוב הוא לא מצליח בייליף מנצלת את הקרבה ותוקפת בחתך ופוגעת חזק בקאקול.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לקאקול לקום ולתקוף את בייליף בקרן קרח ואחר כך בזנב ברזל
-
[QUOTE=PO ZON;710050][B]Tiger[/B]
[B]אני חושב שהתבלבלתי בין זריקת אבנים לשבירת לבנים.[/B]
[B]----------------------------------[/B]
[B]נמסטים משתמש במתקפה מהירה וקבוטופס בציפורן מתכת, השניים פוגעים זה בזה אבל נמסטים נפגע חזק יותר הוא עף על קיר המכון ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר, אתה מפסיד בקרב מול המאמן, "נתנתה אחלה קרב" אמר המאמן והחזיר את קבוטופס[/B]
[/B][/QUOTE]
"תודה" אני אומר ומחזיר את נמסטים
"אז,למה בכלל הצטרפת לקבוצה הזו של הפרופ'?" אני שואל
--
אם ככה אז סבבה...
-
[CENTER][B]אנשים בעמוד 50 תצפה לכם הפתע רצינית, שהיא מתנה לכל המשתמשים, בקרוב יהיו אוונטים של צוות F ואגדיים, ככה ששווה לחכות, על פי התוכניות אנחנו עומדים לסיים את המשחק בסוף אוגוסט, ואני העבוד קשה שזה יקרה, אני אגיב המון החל מחודש הבא, ויהיה כיף, המשך משחק מהנה לכולם!:sunglasses:[/B][/CENTER]
[B]elbaz2008[/B]
[B]סייטר קופץ לכיוונו של מגנמייט ותוקף אותו במכת כנף ומפיל אותו לאדמה, ואז כאשר הוא על האדמה הוא תוקף אותו בגל וואקום, מגנמייט מחוסל "שיט, חזור מגנמייט, עכשיו יתחיל הקרב האמיתי, צא פלאטריי ציפורן מתכת" אמר קרוק והוציא פוקימון דמוי בטריה שריחפה באוויר.[/B]
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2430/30923294.png[/IMG]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול קם בקושי הוא תוקף בקרן קרח אבל התגובה שלו איטית ובייליף מצליחה לחמוק, בייליף תוקפת בעליי תער שוב, קאקול חומק, הוא צובר אנרגיה, זנבו מתחיל לזהור, הוא רץ במהירות אל בייליף ותוקף אותה בזנב ברזל, זנב בהרזל פוגע בראשה של בייליף ומעיף אותה על אחד העצים, גם קאקול נפגע, זנב הברזל שלו גרם לו לאבד אנרגיה, והוא חש כבר בזנבו כאשר הוא תק, בפעם הראשונה.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]"רציתי ללמוד מהפרופסור, הקבוצה הזו הייתה הדרך להתקשר עליו, להתחזק, וגם לעזור, עכשיו אני בעל כוח אדיר, בהתחלה הייתי מאמן חלש, בלי חוכמת קרב, דומה לך אבל יותר גרוע, אה ודרך אגב, השם שלי הוא ג'ונסון" אמר גונסון, לפתע מרינה מאמנת המכון חוזרת, נראה שהיא ריפתה את הפוקימונים שלה, "אז אתה רוצה להלחם מולי עכשיו?" שאלה אותך מרינה.[/B]