-
הפעם החלטתי לשלב את הרמז בתוך הרצח,וגם לעשותו יותר קל:
הלילה היה החשוך ביותר מאז תחילת רציחותיהם של המאפיונרים,וזאת מכיוון שהירח היה קטן אוד באותו לילה,אנשי המאפיה שלחו נציג שיבצע את הרצח,וינקום בשמו של ניר שנרצח בבוקר שלפני זה,לפני שהרוצח נכנס לביתו של עומר,הוא חרט על הדלת עם סכין שעליו היה כתוב שמו בגדול,-כאן נמצא האיש השישי שמת מאנשי העירה,לאחר מכן הוא נכנס לחדרו של עומר והחליט על שיטת הרצח,-הוא יזריק לעומר סם רעיל ביותר שיהרוג אותו תוך מס' דקות,-וכם גם ישאיר כמה שפחות ראיות,לאחר שביצע את המעשה ברח המאפיונר מהבית,לפתע נכנס מישהו לחדר,-זה היה רופא אשר הזריק לעומר חומר נגד הרעל,-כן-כן,רופא הצליח להציל את חייו של עומר בשנית!,אבל זה לא הכל,גם הרופא אשר ראה את המעשה,כאשר חיכה שהמאפיונר ימות,כמעט לא הצליח לזהות את המאפיונר,-וגם עם רצה לתת לתושבי העיר רמזים עליו,-לא היה לו אפילו רמז אחד על הרוצח.
----------------------
תזכרו שעדין יש לכם את הרמז מהרצח שלפני הקודם,-שעם תסתכלו עליו כמה פעמיים התשובה תתגלה לכם בקלות רבה!
[size="5"]עכשיו בוקר[/size]
-
המאפיונר הוא גיא 100%
מור היה הנרצח השישי,ואמרתי כבר שהתשובה לרמז השישי היא שגיא אשם.
גיא זה דיינג'ר למי שלא יודע..
-
למה אתה ישר מעלה מסכנות?
דרך אגב סורי שלא הגבתי חזרתי מטיול ומחר אני יוצא לעוד טיול.
-
כבר היה רמז לגיא אז דנג'ר!
-
[QUOTE=danger;709755]למה אתה ישר מעלה מסכנות?
דרך אגב סורי שלא הגבתי חזרתי מטיול ומחר אני יוצא לעוד טיול.[/QUOTE]
כי ברמז,זה עם התפזורת והחיות זה ברור שזה אתה.
-
אני בטוח שעומר רופא והוא כל הזמן מרפא את עצמו איזה רמאי אתה עומר צריך להיות חוק שלרופא אסור לרפא את עצמו..
-
זה הפסד שלכם.
אם זה מור בכלל?
מור פעיל וכל פעם מנסה להסיט את זה למישהו אחר
-
[QUOTE=danger;709764]זה הפסד שלכם.
אם זה מור בכלל?
מור פעיל וכל פעם מנסה להסיט את זה למישהו אחר[/QUOTE]
אתה רק מנסה להסיט את האשמה ממך,ברור שזה אתה
-
בינתיים אני לא מצביע משנה הצבעה מדנג'ר לאף אחד
-
[QUOTE=killerbee;709763]אני בטוח שעומר רופא והוא כל הזמן מרפא את עצמו איזה רמאי אתה עומר צריך להיות חוק שלרופא אסור לרפא את עצמו..[/QUOTE]
לא הגיוני בכלל שהוא רופא..
איך הוא יכול לרפא את עצמו??
-
[QUOTE=Ace;709771]לא הגיוני בכלל שהוא רופא..
איך הוא יכול לרפא את עצמו??[/QUOTE]
במשחק האמיתי (קלפים) אני הייתי רופא ותכנית לפי החוקים זה מותר אני עשיתי את זה כל הזמן XD
-
[QUOTE=killerbee;709776]במשחק האמיתי (קלפים) אני הייתי רופא ותכנית לפי החוקים זה מותר אני עשיתי את זה כל הזמן XD[/QUOTE]
נראה לי בסוף אתה המאפיונר פה..
אומרים עליך בנושא המתים,וגם אתה כל הזמן נגד עומר,
אומר עליו תיאוריות.
וחוץ מזה,ניר היה מאפיונר והצביע לגיא,למה שמאפיונר יצביע למישהו שאיתו?
-
[QUOTE=Ace;709782]נראה לי בסוף אתה המאפיונר פה..
אומרים עליך בנושא המתים,וגם אתה כל הזמן נגד עומר,
אומר עליו תיאוריות.
וחוץ מזה,ניר היה מאפיונר והצביע לגיא,למה שמאפיונר יצביע למישהו שאיתו?[/QUOTE]
אני הצבעתי לאביב ואני לא אומר שעומר מאפיונר אני אומר שהוא רופא..
-
אני חושד במיכאל, לא יודע, גם מיכאל שנרצח אמר שיש לו תחושה שזה הוא וגם לי יש את אותה תחושה, אני עדיין לא מצביע.
-
[QUOTE=killerbee;709783]אני הצבעתי לאביב ואני לא אומר שעומר מאפיונר אני אומר שהוא רופא..[/QUOTE]
לא הגיוני לדעתי
באף אחת מגירסאות המאפיה שהיו פה רופא לא יכל לרפא את עצמו.
אתה אמרת אני הצבעתי לאביב! זה אומר שאתה מאפיונר!