-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 4 2008, 12:03 AM
[b] בקרב מגע יודעים תוך שנה כבר איך להגן על עצמך, באומנויות יפניות לוקח לפחות 10 שנים, לדוגמא אייקידו, בכדי ללמוד טכניקה בצורה טובה, אתם ממש לא יודעים על מה אתם מדברים...לא יודעים בשיט [/b][/quote]
כן אביב יפג חחח
-
עומר המצב הוא כזה שאני למדתי 3 שנים בקרב מגע, אז לא כדאי לך לצחוק עלי...
-
אני מצפה שכל משתמש בפורום יכנס עכשיו לסיפורים ויגיב באחד הנושאים
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 4 2008, 12:21 AM
[b] עומר המצב הוא כזה שאני למדתי 3 שנים בקרב מגע, אז לא כדאי לך לצחוק עלי... [/b][/quote]
ואני 4 שנים בכדוריד =]
אביב טוב שלא הלכת לגודו ממש היית בן 5 חחח
וכל מי שבקרב מגע ילד כאפות זה הכי לא עוזר מה למדת שם?
אסף חלאס זיינת תשכל כבר
-
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 3 2008, 04:54 PM
[b] משמעם לי... [/b][/quote]
משמעם?
-
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 3 2008, 04:56 PM
[b] אני כותב מהר, גאון [/b][/quote]
תודה
-
-
טרינר ניצן אומרים שעכשיו דארק יורד עליך, היא נתנה לי תמונה של נושא שפתח דארק במשחקים אחרים שבו הוא שם ספרייט ושואל איזה ספרייט יהיה שלך במשחק הערוך שלהם!
אני למדתי איך ללכת מכות, ג'ודו או קרב מגע זה לא לילדים בני 5, אתה לומד איך להגן על עצמך ואיך להילחם, זה עוזר המון, אני למדתי בדיוק איפה לפגוע, איך לפגוע, איך להשתחרר מחניקות, איך להגיב, ועכשיו מהירות התגובה שלי פי כמה מהירה ממה שהייתה לפני שלוש שנים, אני עוד שנתיים אקבל חגורה שחורה אם אעבור את הבחינה
-
-
[quote][i]Originally posted by Black Leg Stich[/i]@Jul 3 2008, 08:12 PM
[b] THATS RIGHT X2 [/b][/quote]
יונתן, מתי אתה ממשיך את הסיפור?
-
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
[מצטער דני אבל אתה הכנת את זה]
חבר שלי בפוקיבלוק אמר שיש משהו שאני חייב לראות! אז הוא שמר את התמונות ושלח לי באייסי, על מה אני מדבר? דארק ודני ציירו קומיקס, איכות יותר גרועה משטל מוסרי היה עושה בצייר, עם ירידות מפגרות עם היטמן והם פשוט כל ךכ ילדים מסכנים, הם כותבים איך הם כאלה שולטים וציידי נובים חזקים, פשוט לא מבין מה יש להם במוח XDDDDD
חח זה קורע, מי שיכול להיכנס אני ממליץ! XDD והם חושבים שהם לא הנובים! XDD
[דני מצטער אבל כל מה שיש שם זה בדיוק מה שרשמתי...]
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 3 2008, 11:16 PM
[b] XDDDDDDDDDDDDDDDDD
[מצטער דני אבל אתה הכנת את זה]
חבר שלי בפוקיבלוק אמר שיש משהו שאני חייב לראות! אז הוא שמר את התמונות ושלח לי באייסי, על מה אני מדבר? דארק ודני ציירו קומיקס, איכות יותר גרועה משטל מוסרי היה עושה בצייר, עם ירידות מפגרות עם היטמן והם פשוט כל ךכ ילדים מסכנים, הם כותבים איך הם כאלה שולטים וציידי נובים חזקים, פשוט לא מבין מה יש להם במוח XDDDDD
חח זה קורע, מי שיכול להיכנס אני ממליץ! XDD והם חושבים שהם לא הנובים! XDD
[דני מצטער אבל כל מה שיש שם זה בדיוק מה שרשמתי...] [/b][/quote]
אני מרחם עליהם...באמת...כואב הלב....
מצד שני...
[color=purple][SIZE=2][b]ההרשמה למשחק שלי ושל היטמן פתוחה!!! קישור בחתימה שלי! תרשמו עכשיו לפני שיתפסו את כל הכפרים הטובים![/b][/color][/SIZE]
-
כואב הכל ><
הכפר שלי הכי יפה ם