-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849276][
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]לי קם ומתעצבן ואומר לך:"אני לא בוכה אף פעם ועל זה אתה תשלם,גלסיאון קרן קרח!",אתה שומע קול מוכר שאומר:"מגבי להביור!",אתה רואה מגבי מגן עליך והוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שקוראים לה להביור,אתה רואה את צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו מאחוריך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"למה אתה נמצא פה?ולמה אתה מגן עלי מפני הגליסאון של לי.יש לי פוקימון אש שיכול להתמוד עם הגליסאון של לי" אני אומר ללי"תרצה קרב?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848120][
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לצערי אין תחרויות סרט במחוז הזה,מצטערת את צריכה לבחור בלהיות פוקימון מאסטר,את רוצה נגדי קרב,סתם שאלה זה הולך להיות בטח קרב מעניין עם תנצחי אני אתן לך מידע מדויק איפה נימצא מרארובא,פוקימון האש חרק".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב ,אבל זה הקרב הראשון של סקווירטל נגד מאמן ,אז אני מסרבת להילחם
נגד פוקימון שחזק עליו ." אני אומרת לקלירו ."אבל תדעי , שלי תמיד אהיו טריקים
להתחמקות והתקפות בשרוול." אני אומרת לה וצועקת לסקווירטל ," הקרב הראשון שלך,
סקווירטל!" בעוד מחכה שהוא יבוא
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה סוג של רוח בצורתו של דיאוקסיס והיא אומרת:"רק פעם אחת מותר לרוח שומרת להציל את מי שהיא שומרת אליו,אני עשיתי את זה עכשיו הכול תלוי בך,ודרך אגב ברי לחץ הורס הכול,את האימונים,את האמון בין מאמן לפוקימון זה דבר שפשוט הורס הכול,בגלל זה העלמתי והשמדתי את כול ברי הלחץ באזור",אתה רואה את הצל של דיאוקסיס פשוט נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"פשוט תגיד תודה ותשתוק אחרי זה בסדר,מונפרנו,רוטום צאו לתקיפה!",אתה רואה גם רוטום וגם מונפרנו יוצאים מין הפוכדורים,אתה רואה את לי אומר בזעם:"אספיון קרן בלבול על צ'רלס!",אתה רואה משהו פוגע בצ'רלס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"אז אני אשתמש בפוקימון מסוג מים ואבן,צא מרקגרגו,אני בוחרת בך ידידי הוותיק",את רואה לפניך מרקגרגו יפה מאוד אך די מוזר עם העיניים הגדולות שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]לקלירו יש מרקגרגו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [B][/B][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849484][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"פשוט תגיד תודה ותשתוק אחרי זה בסדר,מונפרנו,רוטום צאו לתקיפה!",אתה רואה גם רוטום וגם מונפרנו יוצאים מין הפוכדורים,אתה רואה את לי אומר בזעם:"אספיון קרן בלבול על צ'רלס!",אתה רואה משהו פוגע בצ'רלס.[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"טוב איך שתרצה תשתחר לבד מהקרן הבילבול הזאת" אני אומר לליאו"בוא נלך למרכז הפוקימונים.הקרב הזה לא מענין אותי" אני הולך למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849484][
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"אז אני אשתמש בפוקימון מסוג מים ואבן,צא מרקגרגו,אני בוחרת בך ידידי הוותיק",את רואה לפניך מרקגרגו יפה מאוד אך די מוזר עם העיניים הגדולות שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]לקלירו יש מרקגרגו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [B][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סקווירטל ,חבטה" אני אומרת לו .
"ואז גלגול ,אבל תתגלגל אל רקקגרגו" אני אומרת לו
ומקווה שזה יצליח.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849335][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"כן,מכון ג'ול-ריו הוא מתמחה בסוגי אש,אומנם יש פוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד שמשנה את סוגו,יש למנהיג המכון את רוטום מה שנותן לו פוקימון אחד שבעה סוגים,רוח,חשמל,אש,קרח,עשב,מים וכנף בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הם משלטים טרור בכול מקום,כולם מפחדים מהם היותם סוג רוח,מאמנים רבים מנסים לעצור אותם ובעזרת זה העיר נהרסת",אתה שומע קול נשי רגוע שאומר לך:"מה שצריך זה פוקימון רוח אופל כמו ספיריטוב שלי,נעים מאוד סינת'יה",אתה רואה מאחוריך את אלופת סינו לשעבר סינת'יה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לג'פרי תוך כדי שאני רץ לעיר מורפי: "תודה רבה לך על המידע נפגש שוב במשך המסע שלי להתראות" והלך לעיר מורפי במהירות לרפא את הפוקימונים שלי
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את ניק הילד עם הקורפיש שלא יודע לשחות,אתה רואה אותו משחק עם קורפיש במים,אתה רואה אותו נילחם במים נגד הוופר של ליאו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*עכשיו אתה נפגש עם היריב שלך...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מגיע לעיירה הקטנה מרופי די במהירות,אתה מרגיש רוח קרה מתחילה לנשב,אתה רואה נער עם כובע חום שמשחק לו במטבע שאומר לך:"שלום ילדון שמי הוא לון ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]את רואה את מרקגרגו משתמש בתותח להבה שפוגע בסקווירטל אך לא משפיע אליו בצורה משמעותית בגלל מהלך ההגנה של סקווירטל ובגלל היות המתקפה סוג אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]תגידו אתם לא יודעים לכתוב שמות של פוקימונים ובכללי אתם לא יודעים לכתוב,פעם בשלוש הודעות אני מוצא אצל מישהו טעות כתיב,אנא ממשכם הימנעו זאת.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;849447][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה אומרת לך:"אני פה כדי לבקר ידידים אבל ברגע ששמעתי שיש פוקימונים שמנצלים את כוחם העל טבעי למטרות רשע,אני פה עם הפוקימון האסור ספיריטוב ועוד כמה פוקימונים כדי לעצור אותם,רוצה לעזור לי ילד?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ברור שאני רוצה לעזור" אני אומר לה בשימחה "תגידי אחרי שנסלק את הפוקימוני רוח את רוצה נגדי קרב?" אני שואל אותה בחשש
-
[quote=מאסטר אספיון;849484][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה סוג של רוח בצורתו של דיאוקסיס והיא אומרת:"רק פעם אחת מותר לרוח שומרת להציל את מי שהיא שומרת אליו,אני עשיתי את זה עכשיו הכול תלוי בך,ודרך אגב ברי לחץ הורס הכול,את האימונים,את האמון בין מאמן לפוקימון זה דבר שפשוט הורס הכול,בגלל זה העלמתי והשמדתי את כול ברי הלחץ באזור",אתה רואה את הצל של דיאוקסיס פשוט נעלם.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טוב.." אומר ואקח את הפוקימונים שלי ליער ואשאל אותם:"אתם מרגישים יותר טוב?" אחייך אל שניהם ואומר לאלקיד:"אני יודע שאתה עצוב שבאבל התפתחה אז בא תנסה גם אתה להיתפתח אבל בשביל זה תצטרך לאמין בעצמך כמו שמיגמרו עשתה בבקשה אלקיד תחשוב על כל הזמנים שלנו יחד מאז שתפסתי אותך בעיירה עד לעכשיו מה עברנו יחד עם הכרת דיאוקסיס בבקשה תתפתח לאלקטבז!" אחייך אליאו ואומר לבאבל:"תעודדי אותו אני יודע שזה יעזור לו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;850243][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את ניק הילד עם הקורפיש שלא יודע לשחות,אתה רואה אותו משחק עם קורפיש במים,אתה רואה אותו נילחם במים נגד הוופר של ליאו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]תגידו אתם לא יודעים לכתוב שמות של פוקימונים ובכללי אתם לא יודעים לכתוב,פעם בשלוש הודעות אני מוצא אצל מישהו טעות כתיב,אנא ממשכם הימנעו זאת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל ליאו ואומר לו"תגיד למה אתה נלחם מול ניק?ודרך אגב נצח את ניק הזה" אני אומר לניק"הי זוכר אותי ?תגיד מה עם הכויות שעשיתי לך?עברו לך?"
-
אחרי שמיג'ומרו השתמשה באקדח מים היא התפתחה לפוטיצ'אמירו
-
כינוי:כינוי שלכם בפורום.
שם במשחק:גוי שוולי
תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zine5hm0k2to.bmp[/IMG][/URL]גיל: בין 12
פוקימון התחלתי:טוטודייל
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות: לתפוס צ'יקוריטה, לפתח את טוטודייל.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;850243][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*עכשיו אתה נפגש עם היריב שלך...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מגיע לעיירה הקטנה מרופי די במהירות,אתה מרגיש רוח קרה מתחילה לנשב,אתה רואה נער עם כובע חום שמשחק לו במטבע שאומר לך:"שלום ילדון שמי הוא לון ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]את רואה את מרקגרגו משתמש בתותח להבה שפוגע בסקווירטל אך לא משפיע אליו בצורה משמעותית בגלל מהלך ההגנה של סקווירטל ובגלל היות המתקפה סוג אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]תגידו אתם לא יודעים לכתוב שמות של פוקימונים ובכללי אתם לא יודעים לכתוב,פעם בשלוש הודעות אני מוצא אצל מישהו טעות כתיב,אנא ממשכם הימנעו זאת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לו: "שלום לי קוראים בר, אם אתה רוצה קרב אין לי זמן, אני ממהר למרכז הפוקימונים כי הפסדתי בקרב לימישהו שאתה לא מכיר וכל הפוקימונים שלי לא יכלים להלחם, אולי אחרי הריפוי אני ילחם בך" והלך משם במהירות
למרכז הפוקימונים
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את באבל אומרת:"פוצ'י פוצ'!",אתה רואה את בטרי מנסה להתפתח,אתה רואה אור חזק מאוד אך האלקיד שלך לא יכול להתפתח אתה רואה מאמן צעיר מתחמק לו מאחורי השיחים עם רשת צייד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*נצח את הניק הזה,אולי ליאו תנצח את הניק הזה לזה התכוונת?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ניק אומר לך:"כן אני זוכר אותך הכוויה הזו נורא שורפת,בגלל זה אני במים,אגב קורפיש תנצח את הוופר הזה בעזרת קרן בועות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רץ אל מרכז הפוקימונים האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא לוקחת את הפוכדורים שלך והיא מרפאת אותם,אתה רץ חזרה אל עבר היריב שלך שמחכה לך והוא אומר לך:"נו בר אפשר את הקרב הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה אומרת לך:"לצערי ילד אני לא אלחם נגדך היותך רק מאמן מתחיל ואני לא רוצה לנצח כול-כך בקלות,תוציא את הפיג'יוטו שלך ואתה ואני נלחם נגד ההונטר שמאיים על ג'ול-ריו בסדר?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שימו לב רק למי שיש ניסיון רחב במ''ת יכול להתקבל ולא משתמש שרשום למאה מ''ת אבל הגיב בהם רק פעם אחת![/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ומי שיספים לי את המ''ת לעולם אך לעולם לא יכול להירשם![/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;851075][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את באבל אומרת:"פוצ'י פוצ'!",אתה רואה את בטרי מנסה להתפתח,אתה רואה אור חזק מאוד אך האלקיד שלך לא יכול להתפתח אתה רואה מאמן צעיר מתחמק לו מאחורי השיחים עם רשת צייד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/quote]
*כבקשתך
"בטרי אל תידאג אתה תצליח בהמשלך אתה פשוט צרימך להישתתף בעוד קרבות" אומר לו ואחייך ואז אומר לילד:"אתה רוצה נגדי קרב? ולמה אתה עם רשת?" אחכה לתשובה