-
[quote=Raptor;835778]וואי הגוונים של הקבוצות בפורום מעצבנים
הכל צבעים קרים
כחול,תכלת,תורכיז,אפור,שחור,סגול,ירוק
סתכלו בעמוד הראשי באלה שפרסמו תגובות אחרונות
רק אדמינים,צוות מאי (שאין פה שמזמן לא ראיתי כאלה),ווינרים והיכל התהילה אפשר לראות בבולט כזה[/quote]
כן, הצבעים יבשים מאוד, הצבע של המשגיחים כמעט לא נראה ברקע הזה, רק בתגובה רואים בבירור.
-
-
[QUOTE=Raptor;835778]וואי הגוונים של הקבוצות בפורום מעצבנים
הכל צבעים קרים
כחול,תכלת,תורכיז,אפור,שחור,סגול,ירוק
סתכלו בעמוד הראשי באלה שפרסמו תגובות אחרונות
רק אדמינים,צוות מאי (שאין פה שמזמן לא ראיתי כאלה),ווינרים והיכל התהילה אפשר לראות בבולט כזה[/QUOTE]
את צודקת ב-100%.
אני דורש לשנות את צבע הקבוצה שלי לוורוד פוקסיה!!
-
[quote=Akainu;835793]זיו חזר[/quote]
מי חזר? יש כינוי?.
-
[QUOTE=Avi;835797]מי חזר? יש כינוי?.[/QUOTE]
חמוסי מכיר?
-
[quote=Avi;835788]כן, הצבעים יבשים מאוד, הצבע של המשגיחים כמעט לא נראה ברקע הזה, רק בתגובה רואים בבירור.[/quote]
כע
שדניס ירד מניהול פעם קודמת לא שמתי לב בכלל
מיסטי ומשגיחים די דומים
כאילו אם אתה לא שם לב אתה לא תקלוט שמישהו ירד למיסטי
-
[quote=Raptor;835800]כע
שדניס ירד מניהול פעם קודמת לא שמתי לב בכלל
מיסטי ומשגיחים די דומים
כאילו אם אתה לא שם לב אתה לא תקלוט שמישהו ירד למיסטי[/quote]
האמת גם אני, גם פו זון שירד לא שמתי לב לזה שירד כי הוא היה מיסטי, צריך לעשות קצת הבדל לפי דעתי.
-
איזה מעצבן זזה ששואלים אם אפשר להצטרף למשחק שלך ועוד כתוב שאין מקום
-
-
איזה באסה לי,יש לי 2 פוקימונים שחלשים נגד חשמל,ואחד שחשמל חלש נגדו והוא בסדר נגד חשמל,אבל במכון הרביעי יש שניים שהם גם מעופפים,והוא מסוג עשב ):
-
-
היי ניר.
ליאור - אהה חמוס, כן אני מכיר אותו, בפורום ירוק במשחק א' ב' הוא השתתף ובזכותו קיבלתי את ה200 הודעות הראשונות שלי, אגב גם אתה עזרת.
-
וואי אני צמאה
אני הולכת לשתות משהו
-
[QUOTE=Avi;835813]היי ניר.
ליאור - אהה חמוס, כן אני מכיר אותו, בפורום ירוק במשחק א' ב' הוא השתתף ובזכותו קיבלתי את ה200 הודעות הראשונות שלי, אגב גם אתה עזרת.[/QUOTE]
אה המשחק הזה שננעל אחרי עמ'200
-
[URL="http://pokemons.co.il/forum/online.php"]משתמשים פעילים[/URL]: 160 (52 משתמשים ו- 108 אורחים)