-
[QUOTE=שלושה מחוזות;975193][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש בניב אאש על הדלת.ניב האש פוגע בדלת ושורף אותו.השריפה פוגעת קשה בדלת וכמעט שוברת את הלת.אתה מוציא את השוריקן האש שלך.אתה הופך אותו לאש וזורק אותו על הדלת.שוריקן האש שובר את הדלת לרסיסים.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את סטיליקס לפוקדור ואקח את השוריקן שלי.
אני אכנס לתוך הבניין בשביל להמשיך את מסעי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;974484][B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק את הפוכדוןר שהוצאת מתיקך על מוקרו.הפוכדור מכניס אליו את מוקרו באור אדום.לאחר מכן הפוכדור נופל על החול ומתחיל לזוז.הפוכדור זז ימינה ואז שמאלה ואז ימינה שמאלה ולבסוף נעצר.לכדת מוקרו.פולויאג שמח מהמילים שאמרת לו[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"נו פוליווג מה אתה אומר נמשיך אתה יכול עוד להלחם?, אם כן אז קדימה בוא נמשיך" אגיד לפליווג ואחכה לתשובה ממנו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;975105][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה אומר לצ'ימצ'אר מילות שמחה שמשחמות אותו מאוד.אתבה עושה פרצוף מאוכזב בלי שמישהו יראה את זה.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.ואתה וטום ממשיכים ללככת במערת הקרח אלסק.לאחר כמה דקות אתם יוצאים מהמערה ומגיעים לעיר סנוי.שם אתם מרגישים קור כבד.לאן תלך? מקדש מרכז פוקימונים או מכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה צוחק על האנשים ואז מוציא את הפוכדור של מדקיפ.מדקיפ משתמש בעלית מפלים.העלית המפלים שוטפת לגמרי את האנשים.אתה נכנכס לבור עם מאמאסווין.ומחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.מאמאסווין משתמש ברסיס קרח על פתח הבור.אתם הולכים בבור ונתקלים בעוד 5 לווחמים של ניוטק.אחד אומר"הבוס רוצה לראות אותך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]לוק
אתה מתחיל להתעצבן וכוח הרוצח שלך עולה.הילה שחורה מקיפה אותך.אך אתה מצליח להרגיע את כוח הרוצח שלך שינוח את עת.סינדקוויל באש שלו אוגר כוח רב ואז משחחר את זה בתור להביור.סוינב מחליק על הקרח כדי לא להיפגע אך הוא נפגע רק מחלק הלהביור.סוינב בכול כוחו יורה קרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סניזל משתמש ברסיסי קרח על האיש שבורח.חלק מרסיסי הקרח פוגעים באיש.אך הוא ממשיך לרוץ.בינתיםם אקן מרים אותך לאוויר ועף אל האיש.כאשר שאתה מעל האיש אתה קופץ אליו שולף את הסכין שלך ודוקר אותו בראשו.האיש מתמוטט ומת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
כאשר צ'ארמיליון קרוב מאוד לפאלי.פאלי יורה בועות ואקדח מים על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מספיק להתחמק ונפגע קצת מהתקפות.אליס אומרת"צ'ארמיליון ניב אש פעם נוספת"צ'ארמיליון משתמש בניב אש פעם נוספת על פאלי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זהו נמאס לי מהפוקימון המסריח הזה" אומר ואחשוב 'צונזר' "תשתמש בלהביור על כל הזירה ותהפוך אותה לאדמה ואז תחסל אותו עם גלגל להבות!" הכוח שלי מתפוצץ ממני ואתחיל לכונן אותו בתוך הסכין כדי לשמור על כוח
-
[quote=שלושה מחוזות;975105][B][COLOR=Red]לוקאס
אתה אומר לצ'ימצ'אר מילות שמחה שמשחמות אותו מאוד.אתבה עושה פרצוף מאוכזב בלי שמישהו יראה את זה.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.ואתה וטום ממשיכים ללככת במערת הקרח אלסק.לאחר כמה דקות אתם יוצאים מהמערה ומגיעים לעיר סנוי.שם אתם מרגישים קור כבד.לאן תלך? מקדש מרכז פוקימונים או מכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Green][/COLOR][/B][/quote]
"בא נלך למכון ישר בסדר חברים?" אומר והוציא את הפוקדורים,אך אזרוק רק את של צימצאר ואומר לו:"אתה יכול לחמם אותנו בבקשה?,קר פה" אחייך אליו ברעידות ואתחיל ללכת אל המכון
-
[quote=שלושה מחוזות;975105][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]כאשר צ'ארמיליון קרוב מאוד לפאלי.פאלי יורה בועות ואקדח מים על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מספיק להתחמק ונפגע קצת מהתקפות.אליס אומרת"צ'ארמיליון ניב אש פעם נוספת"צ'ארמיליון משתמש בניב אש פעם נוספת על פאלי[/COLOR][/B][/quote]
"אקדח מים!" אורה לפאלי כדי לגרום לצ'ארמיליון לא לתקוף וכשיעצור אורה לו "סטירה כפולה!"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי יורה אקדח מים על צ'ארמיליון שיעצור אותו.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מן האקדח המים.ניב האש פוגע קצת בפאלי.פאלי תוקף בסטירה כפולה את צ'ארמיליון.צ'ארמילון מתחמק גם מהסטירה הכפולה של פאלי.אליס אומרת "צ'ארמיליון גחלת על פאלי" צ'ארמיליון יורה גחלת אל פאלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדורים שלך אך מוציא רק את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר מחמם אותך ואת טום בדרך למכון הקרח של העיר סנוי.אתה טום וצ'ימצ'אר מתהלכים בעיר סנוי לעבר המכון של העיר.כעבור 2דקות אתם מגיעים לפתח מכון הקרח של העיר סנוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מתחיל להתעצבן.סינדקוויל יורה להביור לעבר כול הזירה.הלהביור ממיס את כול הזירה ונשאר רק אדמה.כך סוינב לא יכול להחליק על הקרח.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק מהגלג הלהבה ונפגע.סוינב אוגר כוחות ומשגר מטר פצצות בוץ אל סינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג עונה לך בשמחה"פולי פולי פולי".פולויאג קופץ בשמחה.אתה מבין שפולויאג רוצה להמשיך להיחלחם ויש לו עוד כוחות להילחם.אתה ופולויאג ממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור דקה אתם מגיעים לסוף של סופות המוות ואתם רואים כבר את העיר קלרק באופק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלך ולוקח את השוריקן ושם בתיקך.אתה נכנכס לבית.לאחר שאתה נכנכס דלתות הבית ננעלות בחוזקה.מולך עומדים הרבה פסלים ענקיים של אנשים.אורות נדלקים ובצד השני של האורות עומד [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG]אומר לך"אם ברצונך להמשיך עליך להביס אותי בקרב צללים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
האיש אומר לך"אנחנו האנשים הרעים למה שתסמוך עליהנו.אתה יודע מה אם תביס אותי בקרב צצלים הקיר שמאחורינו יפתח לך.ותוכל להתקדם קצת.אז מה אתה אומר אתה נלחם בקרב צצלים"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;975591][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלך ולוקח את השוריקן ושם בתיקך.אתה נכנכס לבית.לאחר שאתה נכנכס דלתות הבית ננעלות בחוזקה.מולך עומדים הרבה פסלים ענקיים של אנשים.אורות נדלקים ובצד השני של האורות עומד [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGiima.png[/IMG]אומר לך"אם ברצונך להמשיך עליך להביס אותי בקרב צללים"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה הכוונה בקרב צללים?"אני אשאל את האיש המסתורי והתכונן לאוציא את הפוקדור של צראמליון מהכיס.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי צלי.קרב צצלים זה פשוט מאאוד.כאשר הפוק'מון שלך נפגע גם המאמן של הפוקימון שנפגע חוטף את הנזק.קרב צצלים זה מאוד מפחיד ומוסכן אפשר למות מזה.אז ילד יש לך אומץ להילחם נגדי לקרב 1 על 1 בקרב צצלי נגדי.אני מקווה שישש לך אומץ"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;975607][B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי צלי.קרב צצלים זה פשוט מאאוד.כאשר הפוק'מון שלך נפגע גם המאמן של הפוקימון שנפגע חוטף את הנזק.קרב צצלים זה מאוד מפחיד ומוסכן אפשר למות מזה.אז ילד יש לך אומץ להילחם נגדי לקרב 1 על 1 בקרב צצלי נגדי.אני מקווה שישש לך אומץ"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן יש לי את האומץ להילחם בקרב צללים!"אני אצעק ואוציא את צראמליון מהפוקדור שלו.
-
[quote]ניר
האיש אומר לך"אנחנו האנשים הרעים למה שתסמוך עליהנו.אתה יודע מה אם תביס אותי בקרב צצלים הקיר שמאחורינו יפתח לך.ותוכל להתקדם קצת.אז מה אתה אומר אתה נלחם בקרב צצלים" [/quote]
אני אומר לו: "אתה תפתח לי את החדר או שתמות, קפיש?"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;975591]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג עונה לך בשמחה"פולי פולי פולי".פולויאג קופץ בשמחה.אתה מבין שפולויאג רוצה להמשיך להיחלחם ויש לו עוד כוחות להילחם.אתה ופולויאג ממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור דקה אתם מגיעים לסוף של סופות המוות ואתם רואים כבר את העיר קלרק באופק[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"רצינו להלחם לא ללכת לעיר אז בוא נמשיך" והלך לחפש עוד פוקימונים להתאמן עם פליווג
-
[quote]ברוס
אוושאאט משתמש בצעקה על האבנים החדות.הצעקה פוגעת באבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות לכול עבר.חלק מן האבנים פוגעות בדנגרו ובחלק באוושאט.אוושאט מתאושש מהפגיעה ומשתמש באקדח מים על דנגרו.דנגרו מתחמק בקלות מהאקדח המים.דנגרו משתמש שוב באבנים חדות [/quote]
"תקפוץ ותשתמש בדחיפה!" אומר לאושווט.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;974484][B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק את הפוכדוןר שהוצאת מתיקך על מוקרו.הפוכדור מכניס אליו את מוקרו באור אדום.לאחר מכן הפוכדור נופל על החול ומתחיל לזוז.הפוכדור זז ימינה ואז שמאלה ואז ימינה שמאלה ולבסוף נעצר.לכדת מוקרו.פולויאג שמח מהמילים שאמרת לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ואז באגרוף אש על הגחלת ועל טריקו.הגחלת משימה את הקליע הזרעים של טריקו.הגחלת ואגרוף האש פוגעים בטריקו ומביסים אותו.טום מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך חזק.אתה בא לעיר סנוי שם נמצא המכון ה1 שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאאט משתמש בצעקה על האבנים החדות.הצעקה פוגעת באבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות לכול עבר.חלק מן האבנים פוגעות בדנגרו ובחלק באוושאט.אוושאט מתאושש מהפגיעה ומשתמש באקדח מים על דנגרו.דנגרו מתחמק בקלות מהאקדח המים.דנגרו משתמש שוב באבנים חדות [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל יורה להביור אל אחד מן הבורות.הבורות מחוברים לאחד ולהשני וכך הלהביור מגיע לבור שנמצא סוינב.סוינב במהירות יוצא מהבור שהוא הסתתר בו.מיד שסוינב יוצא מהבור.סינדקוויל תוקף בגלגל להבה את סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע.סוינב יורה רסיסי קרח אל סינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.רוקר מוציא מתוך הכיס שלו את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/408.png[/IMG] תג מכון האדמה.תג כרינדוס.רוקר מגיש לך אותו ואומר לך"מזל טוב על התג .בהצלחה בהבסת שאר המכונים שנותרו לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה יוצא מהשוק ומגיע לעיר סנוי.אתה הולך אל עבר דרך 2.כעבור דקה אתה מגיע לדרך 2.בדרך 2 אתה שומע"הצילו מישהו".אתה רץ אל הצעקות ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/IMG] מאיים על אישה חסרת אונים.האיש מחזיק בסכין בידו הימנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
מותר 2 מתקפות בתגובה.
סאנד משתמש בשריטה ופוגעת בבאטראפי קשה.לאחר מכן סאנד משתמש בחפירה על באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מהחפירה בגלל סופת החול ונפגע.סאנד משתמש בשריטה ובחפירה על באטארפי מס' פעמים.אתה מבחין שאליס עבודת עצות .באטארפי חסרת אונים ועומדת להפסיד לסאנד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתעלם מן הפיצוץ וממשיך בדרך 2.כעבור הליכה של כמה מטרים אתה מבחין בבניין עצום שחוסם לך את דרך 2.ולא תוכל להמשיך בדרך עד שתעבור את הבניין הזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקח את התג והולך לדרך הבא ומחפש פוקימונים
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;975591][B][COLOR="Green"]אייס
פאלי יורה אקדח מים על צ'ארמיליון שיעצור אותו.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מן האקדח המים.ניב האש פוגע קצת בפאלי.פאלי תוקף בסטירה כפולה את צ'ארמיליון.צ'ארמילון מתחמק גם מהסטירה הכפולה של פאלי.אליס אומרת "צ'ארמיליון גחלת על פאלי" צ'ארמיליון יורה גחלת אל פאלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדורים שלך אך מוציא רק את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר מחמם אותך ואת טום בדרך למכון הקרח של העיר סנוי.אתה טום וצ'ימצ'אר מתהלכים בעיר סנוי לעבר המכון של העיר.כעבור 2דקות אתם מגיעים לפתח מכון הקרח של העיר סנוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מתחיל להתעצבן.סינדקוויל יורה להביור לעבר כול הזירה.הלהביור ממיס את כול הזירה ונשאר רק אדמה.כך סוינב לא יכול להחליק על הקרח.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק מהגלג הלהבה ונפגע.סוינב אוגר כוחות ומשגר מטר פצצות בוץ אל סינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[B][COLOR="Blue"]ניר
האיש אומר לך"אנחנו האנשים הרעים למה שתסמוך עליהנו.אתה יודע מה אם תביס אותי בקרב צצלים הקיר שמאחורינו יפתח לך.ותוכל להתקדם קצת.אז מה אתה אומר אתה נלחם בקרב צצלים"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל להשתמש בגלגל האש שלו לתוך אחד הבורות ולצאת מאחורי סווינב
-
[quote=שלושה מחוזות;975591][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פאלי יורה אקדח מים על צ'ארמיליון שיעצור אותו.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מן האקדח המים.ניב האש פוגע קצת בפאלי.פאלי תוקף בסטירה כפולה את צ'ארמיליון.צ'ארמילון מתחמק גם מהסטירה הכפולה של פאלי.אליס אומרת "צ'ארמיליון גחלת על פאלי" צ'ארמיליון יורה גחלת אל פאלי[/COLOR][/B][/quote]
אחכה עד שהגחלת תהיה קרובה לפאלי ואורה לו "תחמוק ותשתמש באקדח מים כדי להעיף אותך מטווח הגחלת!"
'הוא חזק' אחשוב על צ'ארמיליון.
"הצלפת זנב!" אורה לפאלי "תשתמש בבועות שיעטפו אותך ובאקדח מים כדי להקנות לך תנופה!"