-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
"אתה כאן לתפוס אותי כדי לנצח את פאקינג צוות בלו!"צועק דיאלגיה ואז הוא מוסיף:"אתה יכול לנצח אותי אבל רק עם אומץ, חוכמה ואהבה לפוקימון!"
אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו ואז מוציא את בלייזיקן ומצווה אליו להשתמש באגרוף שמיים.
בלייזיקן יוצא מהפוקדור שלו ואז תוקף באגרוף חזק מהשמיים את דיאלגיה.
דיאלגיה מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות ואז שולח קרן קרח שמצליחה להקפיא את בליזיקן אלב אחרי כמה שניות הוא יוצא במהירות.
"זה יהיה קרב קשה"אומר לך דיאלגיה בצחוק.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אורסרינג מבין ת מה שציוות אליו אבל הוא במקום להשתמש באגרוף אש הוא מרכז אנרגיה בידיו ואז שולח אותו לעבר סטרביה.
המתקפה של אורסרינג שוברת את הסופה, ואז פוגעת בסטרביה ומפילה אותו.
לאחר מכן אורסרינג רץ במהירות באגרוף אש, פוגע בסטרביה בחוזקה ומעלף אותו ישירות.
"ניצחת כך את הפוקימון העלוב הזה!"אומר הילד עם הסטרביה ואז זורק את הפוקדור של סטרביה אליך.
מה תעשה?[/QUOTE]
"סטרביה אתה לא עלוב! אורסרינג פרצוף מפחיד על הילד!" אומר לאורסרינג ואלטף את ראשו של סטארביה "אנחנו צריכים לעוף לאורבורג אתה חושב שתוכל לעזור לי?"
-
[quote=The Saw;1039568]
[B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מודה למרים על הפוקדור והיא הולכת משם לעבר יער אטרנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה זורק את הפוקדור לשמיים ואז יוצא ממנו איווי קטן וחמוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואז הוא קופץ אליך ומחבק אותך באושר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]-----------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][spoiler][URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/b849bd6380959064986ceee8189c8e95.png[/IMG][/URL][/spoiler][/COLOR][/B][/quote]
"שלום איווי" אגיד לו בחיבה "רוצה שנמצא קרב נגד מישהו ותלחם?"
אעלה את האיווי על כתפי, אתן יד לפליים ואשחרר את הרקרוס ללכת איתנו בחופשיות.
"איווי אני אקרא לך פוקס" אגיד לאיווי ואז אשאל את הרקרוס "אממ.. גם לך צריך שם, באגי מוצא חן בעינך?"
-
[quote=The Saw;1039577][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"אתה כאן לתפוס אותי כדי לנצח את פאקינג צוות בלו!"צועק דיאלגיה ואז הוא מוסיף:"אתה יכול לנצח אותי אבל רק עם אומץ, חוכמה ואהבה לפוקימון!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו ואז מוציא את בלייזיקן ומצווה אליו להשתמש באגרוף שמיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן יוצא מהפוקדור שלו ואז תוקף באגרוף חזק מהשמיים את דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות ואז שולח קרן קרח שמצליחה להקפיא את בליזיקן אלב אחרי כמה שניות הוא יוצא במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה יהיה קרב קשה"אומר לך דיאלגיה בצחוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"אל תזלזל בי!" אני קורא לעברו בזעם "קדימה בלייזיקן אתה יכול לעשות זאת! השתמש בהתפרצות, אבל כוון אותה אל רגליו!" אני מצווה עליו.
-
אתה מתעצבן מדבריו של דיאלגיה ואז מצווה על בלייזיקן להשתמש בהתפרצות.
בלייזיקן הופך לאדום ממש ואז מוציא מלא אבנים עם אש לעבר דיאלגיה לכיוון כפות רגליו.
דיאלגיה לא זז וממש סופג את המתקפה המדהימה הזאת ונוצר פיצוץ בכיוון של דיאלגיה.
בלייזיקן חוזר אליך שמח אבל אחרי כמה שניות אתה רואה את דיאלגיה צוחק ושולח מתקפה די מוזרה.
המתקפה פוגעת בבלייזיקן ואז הוא עף בגלל דיאלגיה.אתה מבין שזה על-חושי!
דיאלגיה מעיף אותו לקיר והוא נפגע קשות אבל בלייזיקן עדיין יכול להמשיך להילחם.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
איווי מעודכן
-------------
איווי מראה לך עם ראשו שהוא רוצה קרב נגד אנשים ואז הוא עולה על כתפיך לפני שאתה העלית אותו על כתפיך.
אתה נותן לפליים יד ואז מוציא שוב את הרקרוס החוצה, אומר לאיווי שמהיום קוראים לו פוקס ואז חושב בשביל הרקרוס.
אחרי כמה דקות הליכה אתה אומר להרקרוס שקוראים לו מהיום באגי והוא מתחיל לשמוח.
לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה אישה עם סרט על החולצה שלה עם פרינפלאפ.
מה תעשה?
----------------------
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/f0187c7fe3d759dc56d3e323b68755f7.gif[/IMG][/URL] ; [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/4c48138cd3a11f07b57524078e31eadb.png[/IMG][/URL][/SPOILER][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אתה פוקד על אורסרינג להשתמש בפרצוף מפחיד על הילד אבל הילד כבר עף עם נוקטאול של החבר שלו.
אתה מלטף את סטרביה ושואל אותו עם הוא מוכן לעזור לך.
סטרביה מראה לך את הכנף ומבין שיש אליו פצעים ובגלל זה הוא לא יכול לעוף.
בנתיים אורסרינג הולך לו לאט לעבר המערה בעצמו...
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039604][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מתעצבן מדבריו של דיאלגיה ואז מצווה על בלייזיקן להשתמש בהתפרצות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן הופך לאדום ממש ואז מוציא מלא אבנים עם אש לעבר דיאלגיה לכיוון כפות רגליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה לא זז וממש סופג את המתקפה המדהימה הזאת ונוצר פיצוץ בכיוון של דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן חוזר אליך שמח אבל אחרי כמה שניות אתה רואה את דיאלגיה צוחק ושולח מתקפה די מוזרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]המתקפה פוגעת בבלייזיקן ואז הוא עף בגלל דיאלגיה.אתה מבין שזה על-חושי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה מעיף אותו לקיר והוא נפגע קשות אבל בלייזיקן עדיין יכול להמשיך להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"בלייזיקן, לא!" אני קורא בזעם "קדימה אתה יכול להצליח, אני מאמין בך! השתמש במיקוד אנרגיה, ואז צא בציפור אמיצה! קדימה!" אני קורא לעברו.
-
[QUOTE]KillerBee
אתה פוקד על אורסרינג להשתמש בפרצוף מפחיד על הילד אבל הילד כבר עף עם נוקטאול של החבר שלו.
אתה מלטף את סטרביה ושואל אותו עם הוא מוכן לעזור לך.
סטרביה מראה לך את הכנף ומבין שיש אליו פצעים ובגלל זה הוא לא יכול לעוף.
בנתיים אורסרינג הולך לו לאט לעבר המערה בעצמו...
מה תעשה?[/QUOTE]
"תחזור סטרביה" אומר ואחזיר את סטרביה "אורסרינג מה אתה עושה?! אתה השתגעת?!" אומר וארוץ אחריו "איך אתה לא מתבייש להיכנס לשם בילעדיי!" אומר בשמחה ואכנס למערה עם אורסרינג "תהיה מוכן לכל מתקפת פתע ידידי" אומר שגם אני מתכונן ומפעיל את רפלקסי הלחימה שלי
-
אתה מעודד את בלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר לו כוח בגופו, קופץ ואז משתמש בציפור אמיצה על דיאלגיה.
כוח אדיר עוטף את בלייזיקן ואז הוא עף לעבר דיאלגיה, פוגע בו ואז נוצר פיצוץ ענקי בגלל המתקפה.
בגלל הפיצוץ נוצר מלא עשן בזירה ואז אתה לא רואה כלום בזירה.
אתה שומע כול מיני קולות מהצד של דיאלגיה ואז אתה שומע:"בלייזיקן לך לישון!"ואז שנעלם אתה רואה את בלייזיקן רדום אבל את דיאלגיה שרוט בגלל המתקפה.
דיאלגיה שולח לעבר בלייזיקן פלאש ברזל.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את סטרביה לפוקדור שלו ואז אתה צועק על אורסרינג והוא מתבייש בגלל זה.
אתה נכנס עם אורסרינג לתוך המערה ואז אתה רואה מלא אברוקים [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/04f8386e902e5c96a9513bbc9003d3ce.png[/IMG][/URL] זוהרים.
אורסרינג מתחיל להתעצבן אבל אברוק אחד רואה אותו ותוקף אותו בניב רעל חזק במיוחד.
אברוק פוגע בו ופתאום כולם תוקפים אותו בניב רעל.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[COLOR=#a0522d][SIZE=3][B][U][QUOTE] [/U][/B]
[COLOR=#a0522d][B][U][SIZE=3]KillerBee
[/SIZE]אתה מחזיר את סטרביה לפוקדור שלו ואז אתה צועק על אורסרינג והוא מתבייש בגלל זה.
אתה נכנס עם אורסרינג לתוך המערה ואז אתה רואה מלא אברוקים [/U][/B][/COLOR][URL="http://www.israup.net/"][COLOR=#a0522d][B][IMG]http://www.israup.net/images/04f8386e902e5c96a9513bbc9003d3ce.png[/IMG][/B][/COLOR][/URL][COLOR=#a0522d][B][U] זוהרים.
אורסרינג מתחיל להתעצבן אבל אברוק אחד רואה אותו ותוקף אותו בניב רעל חזק במיוחד.
אברוק פוגע בו ופתאום כולם תוקפים אותו בניב רעל.
מה תעשה?[/U][/B][/COLOR]
[B][U][/QUOTE][/U][/B]
[/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=black]"אורסרינג אתה זוכר אותם! אלה היצורים שהרגו את אמא שלך! אל תכנע להם תהרוג כל אחד מהם! תנסה להשתמש בפיצוץ ממוקד זה יחסל אותם מהר תאגור כוח בין הידיים שלך ואז תשחרר אותו עליהם בצורת כדור!" אומר לו בזעם ואוציא את לומברה "תעזור לו תשתמש באגרופי קרח על הזנבות שלהם שיידברו לרצפה!" אומר לו ואז אוציא את קומבי "תשתמשי בבאג באז! אורסרינג ולומברה תאטמו את האוזניים!"[/COLOR][/SIZE]
-
אורסרינג מתחיל להתעצבן ואז ההילה שלו גדלה ואז הוא מייצר כדור ענקי ואז הוא שולח אותו לעבר האברוקים.
האברוקים נפגעים מהכדור הזה ואז נוצר פיצוץ ותוך כדי שאתה מוציא את לומבריי ואז הוא משתמש באגרוף קרח שמקפיא לכול הארבוקים את הזנב שלהם.
ואז אתה מוציא את קומבי והיא משתמש בבאג באז לא לפני שאורסרינג ולומבריי עוטמים את אוזניים.
המתקפה של קומבי פוגעת בכול הארבוקים והם מתעלפים מחוץ הארבוק הראשון שתקף.
האברוק שנשאר תוקף בניב רעל את קומבי ואת לומבריי, פוגע בהם והם נרעלים.אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם.
ארבוק תוקף את אורסרינג בזנב ברזל.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039612][B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אורסרינג מתחיל להתעצבן ואז ההילה שלו גדלה ואז הוא מייצר כדור ענקי ואז הוא שולח אותו לעבר האברוקים.
האברוקים נפגעים מהכדור הזה ואז נוצר פיצוץ ותוך כדי שאתה מוציא את לומבריי ואז הוא משתמש באגרוף קרח שמקפיא לכול הארבוקים את הזנב שלהם.
ואז אתה מוציא את קומבי והיא משתמש בבאג באז לא לפני שאורסרינג ולומבריי עוטמים את אוזניים.
המתקפה של קומבי פוגעת בכול הארבוקים והם מתעלפים מחוץ הארבוק הראשון שתקף.
האברוק שנשאר תוקף בניב רעל את קומבי ואת לומבריי, פוגע בהם והם נרעלים.אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם.
ארבוק תוקף את אורסרינג בזנב ברזל.
מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
"אורסרינג לא!!!" אומר לאורסרינג וארוץ לעבר הארבוק הראשון שתקף 'הזנב שלו קפוא אז הוא כבד' אחשוב לעצמי ושתמש בזנב שלו כדי לקפוץ לו על הראש ואז אפוצץ לא את הראש באגרופים, אקפוץ מהראש שלו מתי שהוא מסוחרר "אורסרינג שוב פיצוץ ממוקד!"
-
[quote=The Saw;1039610][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מעודד את בלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר לו כוח בגופו, קופץ ואז משתמש בציפור אמיצה על דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כוח אדיר עוטף את בלייזיקן ואז הוא עף לעבר דיאלגיה, פוגע בו ואז נוצר פיצוץ ענקי בגלל המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בגלל הפיצוץ נוצר מלא עשן בזירה ואז אתה לא רואה כלום בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה שומע כול מיני קולות מהצד של דיאלגיה ואז אתה שומע:"בלייזיקן לך לישון!"ואז שנעלם אתה רואה את בלייזיקן רדום אבל את דיאלגיה שרוט בגלל המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה שולח לעבר בלייזיקן פלאש ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה בלייזיקן תתעורר! אתה יכול לעשות את זה! קדימה! אני מאמין בך! קום והשתמש בצוות כפול ולאחר מכן בלהביור!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=The Saw;1038480]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
"תודה רבה אבל זה לא יעזור לך מה שקומבאסקין יעשה!"צועק קורי ואז קומבאסקין מסתובב לו וכך מתחמק מהאס האווירי של גלמיאו ואז שולח אליו להביור.
יוצא מפיו של קומבאסקין אש ענקית שפוגעת בגלמיאו ישירות ואז מעלפת אותו במהירות.
"אוי לא...תחזור גלמיאו!"אומר קורי ואז הוא מחזיר את גלמיאו לפוקדור שלו תוך כדי שהוא בא אליך.
"טוב ניצחת אז קח את תג היכולת!"מוסיף קורי ואז מגיש לך את תג היכולת [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2fc3e94d9308eefe03f95707ff4df172.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד קומבאסקין קבלנו את התג הראשון שלי, אנחנו צוות מעולה תודה קורי, נתראה בהמשך, קומבאסקקין חזור מגיעה לך מנוחה" אגיד אחזיר את קומבאסקין אקח את התג והצא מהמכון לכיווןם מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי
-
[quote=The Saw;1039376][B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ספקטייל שולח עלי תער ענקיים לעבר ארידוס ולעבר נוקטאול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס לפי פקודתך משתמש בלהביור שמפורר את העלי תער של ספקטייל ופוגעים בנוקטאול ובארידוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]בגלל שארידוס מסוג חרק הוא נפגע קשות ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]נוקטאול נפגע מהמתקפה אבל הוא מצליח להחזיר אותה ולפגוע בסקפטייל ולהעלף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]האוגניק של ארידוס בורח אבל האוגניק של נוקטאול נשאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen] [/COLOR][/B][/quote]
[B]"סאלמנס תשתמש עליו בזעם דרקון!" אני אומר לסאלמנס בנחישות,[/B]
[B]"תחסל אותו בנשיכה!, קדימה! בכל הכוח!" אני אומר לסאלמנס בחיוך ומכון לראות את תוצאות הקרב הזה.[/B]
-
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
סלאמנס שולח זעם דרקון לעבר נוקטאול אבל נוקטאול מתחמק מהמתקפה בקלות בעזרת צוות כפול.
נוצר מלא נוקטאולים בזירה ואז כול הנוקטאלים שולחים על-חושי לעבר סלאמנס.
העל-חושי פוגע בסלאמנס ואז הוא עף לעבר העץ ונפגע ממנו קשות.
סלאמנס קם במהירות ומשתמש בנשיכה על כול הנוקטאולים אבל הוא מתבלבל בגלל כול הנוקטאולים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
אתה מחזיר את קומבאסקין ואז לוקח את התג במהירות כדי ללכת למרכז פוקימונים.
אחרי שאתה יוצא מהמכון אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז אחרי כמה דקות אתה מגיע ומרפא את הפוקימונים שלך.
האחות ג'וי לוקחת ממך את הפוקדורים ואז היא מגישה לך פתק שכתוב אליו:"תבוא לעיר ג'ובילייף ברגל כדי לפגוש אותנו בבניין הפוקאץ'."
ואז אחרי כמה דקות האחות ג'וי מגישה לך את הפוקדורים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה מעודד את בלייזיקן שהוא יתעורר אבל הוא לא מתעורר אלה יושן בחוזקה.
המתקפה של דיאלגיה פוגעת בבלייזיקן אבל זה נראה שהוא לא נפגע בכלל בגלל שהמתקפה היא מסוג ברזל.
"בלייזיקן!"נשמע הקול של בלייזיקן, בלייזיקן מייצר מלא כפילים ואז משתמש בלהביור שפוגע בדיאלגיה קשות.
דיאלגיה נופל על רגליו אבל לא מתעלף.
"זה לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא שולח משאבת הידרו לעבר בלייזיקן.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה לא יכול להרביץ לפוקימונים!
---------------
אתה מצווה על אורסרינג להשתמש בפיצוץ ממוקד ואז הוא שולח כדור ענקי לעבר ארבוק.
המתקפה נשלחת אבל אברוק שובר אותה בעזרת הזנב ברזל ופוגע באורסרינג קשות בבטן.
ארבוק שובר את הקרח שנמצא על גבו ואז שולח קרן על לעבר אורסרינג.יוצא מפיו של ארבוק קרן כתומה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]