-
שאלה
מתי מקדישים?
והאיש מקוסמטיקה זה הבריון אחלה תפקיד :)
אני גם בזבוזי זה שפותח אחד השדרנים שאומר כאן שדורי ישראל..
אני זוכרת תטקסט של כולם חוץ משל שלי..
ואני יודעת שיש לי טעויות כתיב אני ממהרת ההורים שלי רוצים לגרום לי לעשות מליון מטלות ואממש אין לי כוח אליהם ונמאס להם מהתירוצים של כואב לי הראש והפעם זה אמיתי!
-
תסתכל בחתימה שלי.
יש שם ספוילר.
תלחץ עליו, תראה מה יש בספוילר.
הבנת?
סיגל, הבריון הראשון או השני? זה עם הבמבה,ביסלי נכון?
ובהכה את המומחה, נכון?
-
ראיתי.. התכוונת לבוסט?
הלכתי
סיגל- כל אלף הודעות
-
וואי, הטופ עשר נעלם.
איך מחזירים את זה?
-
אין לי מושג בנוגע לבמבמה ביסלי
זה הכה את המומחה פדרו פודרה או טלק :)
-
אה.
הבנתי!
100 אחוז.
או, התלחתי להחזיר את זה.
טוב ביי!!
-
מישהו מוכן להרשם למאסטר שף?
יש ווינר! (אם זה לא עוזר, הלך עלי ועל המאסטר...)
-
[quote=סיגל123;1037444]אין לי מושג בנוגע לבמבמה ביסלי
זה הכה את המומחה פדרו פודרה או טלק :)[/quote]
פעם שאלתי אותך בה"פ האם אני יכול להצטרף לצוות של הפרוייקט הקטן הזה שלך, אך לא קיבלתי תשובה מעולם.
-
[QUOTE=lipion;1037420]מה יש לכולם כותבים 'פסדר'?
כותבים 'בסדר' לא 'פסדר'![/QUOTE]
בסדר בסדר..
-
[QUOTE=LordAbizi;1037453]פעם שאלתי אותך בה"פ האם אני יכול להצטרף לצוות של הפרוייקט הקטן הזה שלך, אך לא קיבלתי תשובה מעולם.[/QUOTE]
אהה נכון
כן אתה מבין הפרויקט שלי לא כול כך מצליח אז חשבתי שבטח לא תרצה להיות בפרויקט שאנשים לא יכולים לחשוב על רעיון בשבוע..
אבל אם אתה רוצה
אתה מוזמן :)
-
מה נשמע?
תרשמו למאסטר שף!
סיגל, את רשומה!
-
[quote=סיגל123;1037457]אהה נכון
כן אתה מבין הפרויקט שלי לא כול כך מצליח אז חשבתי שבטח לא תרצה להיות בפרויקט שאנשים לא יכולים לחשוב על רעיון בשבוע..
אבל אם אתה רוצה
אתה מוזמן :)[/quote]
א. אני נורא עסוק עכשיו, אני צריך לכתוב שני דוח"ות מעבדה בכימיה, להכין תקציר של עד שני עמודים בנושא בכימיה שאינני מבין בו כלום, וכיוצא באלו.
ב. אולי הגישה שלך לא טובה. אחרי הכל, אין היגיון רב בלהכריח אנשים לבוא עם רעיון. אי אפשר ללמד להמציא רעיונות. רעיון זה משהו שצריך לבוא מהכותב עצמו. אם הפרויקט שלך עוסק בכתיבה, עליך ללמד אותם איך לכתוב, ולא מה לכתוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1037462]א. אני נורא עסוק עכשיו, אני צריך לכתוב שני דוח"ות מעבדה בכימיה, להכין תקציר של עד שני עמודים בנושא בכימיה שאינני מבין בו כלום, וכיוצא באלו.
ב. אולי הגישה שלך לא טובה. אחרי הכל, אין היגיון רב בלהכריח אנשים לבוא עם רעיון. אי אפשר ללמד להמציא רעיונות. רעיון זה משהו שצריך לבוא מהכותב עצמו. אם הפרויקט שלך עוסק בכתיבה, עליך ללמד אותם איך לכתוב, ולא מה לכתוב.[/QUOTE]
אויש הרבה כימיה.. דבר מעצבן...
ולב אני רוצה בעצם שהם רק יתחילו אם הרעיון ואני לא רוצה לעשות לכולם כזה כי לכול אחד יש שונה
אז אני בעצם עושה שיעור ראשון ועובדת על מה שהם הגישו לי ואז עוד שיעור ואז לאט לאט נהיה סיפור
טוב שתרצה והיה לך זמן אתה מוזמן להצטרף אני יומר לך את התוכניות שיש לי כבר בראש כי יש לי מלא ... (מה אתם רוצים בבית ספר משעמם לומדים את החומר 50 פעם ולביינתיים שהם עסוקים בשאלה אחת אני פותרת את כול העמוד מתמתיקה זה דבר משעמם הכול חוזר על עצמו למרות שכבר הבינו..)
-
[quote=סיגל123;1037465]אויש הרבה כימיה.. דבר מעצבן...
ולב אני רוצה בעצם שהם רק יתחילו אם הרעיון ואני לא רוצה לעשות לכולם כזה כי לכול אחד יש שונה
אז אני בעצם עושה שיעור ראשון ועובדת על מה שהם הגישו לי ואז עוד שיעור ואז לאט לאט נהיה סיפור
טוב שתרצה והיה לך זמן אתה מוזמן להצטרף אני יומר לך את התוכניות שיש לי כבר בראש כי יש לי מלא ... (מה אתם רוצים בבית ספר משעמם לומדים את החומר 50 פעם ולביינתיים שהם עסוקים בשאלה אחת אני פותרת את כול העמוד מתמתיקה זה דבר משעמם הכול חוזר על עצמו למרות שכבר הבינו..)[/quote]
כימיה זה לא כל כך מעצבן.
אבל שוב, לא צריך לעבוד על רעיון, צריך לעבוד על הכתיבה עצמה. קודם כל לשים לב לדברים כמו שגיאות תחביריות נפוצות, שאם הקורא הבקיא בדקדוק העברי כמוני רואה אותן, זה מיד מוריד בעיניו את ערך הסיפור.
אחר כך צריך להסביר על דברים כלליים כמו זה שסיפור שהמתח בסיפור הוא בצורת גל, הגעה לשיא של מתח, ואז פתרון, וחוזר חלילה.
אחר כך, להסביר איך ניתן לבנות פרק טוב באמצעות תיאורים, וכל מיני כלים ספרותיים אחרים.
וכיוצא באלו.
בסוף, אולי, אפשר לתת כיוון לאיך לחשוב על רעיון.
ככה אני הייתי מדמין פרוייקט שמטרתו ללמד איך לכתוב.
אם את מתכוונת לעבוד יותר על התוכן, אז אינני ממש מעוניין.
-
שלום.
אני לא פה.
מה נשמע?