-
[B]לי;[/B]
"לא.." אומרת שרון ואתה רואה שהיא מתיישבת על הספספל עליו ישן אברה ומחכה למשהו.
תוך כמה רגעים אתה רואה שמגיע לכיוונה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/minccino.png[/IMG] קטן שמביא לה כמה גרגירי יער.
"היי,הנה אתה מיני" היא אומרת והוא עולה על הכתף שלה.
"תכיר,זה מיני,הוא מיניסינו,קיבלתי אותו מהפרופ' באונובה" אתה ראה שמיני מסתכל עליך במבט תמוה,ואז מתחיל לדגדג אותך עם זנבו הקטן.
"חח..זה סימן שהוא מחבב אותך,טוב אתם רוצה להתחיל בשיעורי לימוד מטאור הדרקון?" היא שואלת.
-
[QUOTE=DarKodak;1115869][B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק עומדת עליך,וקופצת למים.
היא שוחה לעבר גולדין כדי להשתמש בשריטה,אך גולדין מהר צוללת ומתחמקת מהמתקפה.
היא מנסה לשרוט אותה שוב אך גולדין משתמשת בפעימת מים ומעיפה את פסידאק אחורה.
"אקדח מים!" אתה מורה עליה ופסידאק מתיזה על גולדין אקדח מים,אך אתה רואה שגולדין שוב פעם מתחמקת.
אתה שם לב שגולדין יוצרת גל גדול,ועולה עליו - אתה מבין שהיא משתמשת בגלישה! (Surf)
לפתע אתה רואה שצ'אק קורא לך "ג'ייסון! תקשיב,תרחיק את גולדין מהמים,כי המים זה מקום המחייה שלה,אין מצב שתנצח אותה במגרש שלה".[/QUOTE]
"תודה צ'אק!" אומר לצ'אק ואחזור במהירות לקרב.לאחר מכן אגיד לפסידאק:"פסידאק-השתמשי בזנב שוט כדי להרחיק את הגולדין מהמים ולאחר מכן השתמשי באקדח מים!" בתקווה שזה יעבוד.
-
[QUOTE=Kakashi;1115796]זה ג'ייסון!
------------
"אוקיי פסידאק, תשתמשי באקדח מים על הפוקימון!" אומר לפסידאק בזמן שאחפש מידע על הפוקימון בפוקידע.לאחר מכן אסתכל על צ'אק ואראה מה קורה בקרב שלו.[/QUOTE]
"אוקיי...." אסתכל על גלמיאו בנחישות "תשתמשי מהר במכה מזויפת! על אחד מהם! ואז בשריטה!" אוקה לה ואוציא את הפוקדע במטרה לגלות משהו מעניין על הפוקימון.
-
[QUOTE=DarKodak;1115888][B]לי;[/B]
"לא.." אומרת שרון ואתה רואה שהיא מתיישבת על הספספל עליו ישן אברה ומחכה למשהו.
תוך כמה רגעים אתה רואה שמגיע לכיוונה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/minccino.png[/IMG] קטן שמביא לה כמה גרגירי יער.
"היי,הנה אתה מיני" היא אומרת והוא עולה על הכתף שלה.
"תכיר,זה מיני,הוא מיניסינו,קיבלתי אותו מהפרופ' באונובה" אתה ראה שמיני מסתכל עליך במבט תמוה,ואז מתחיל לדגדג אותך עם זנבו הקטן.
"חח..זה סימן שהוא מחבב אותך,טוב אתם רוצה להתחיל בשיעורי לימוד מטאור הדרקון?" היא שואלת.[/QUOTE]
אני אומר למיסינו,הי חמודי אתה פוקימון נחמד " .אני אומר לשרון " המיסנו שלך נחחמד.טוב כן אני רוצ שגיבל כבר יתחיל באימוני על דראכו מטאור " .אני אומר לגיבל , טוב תקשיב לשרון היא עומדת ללמד אתך דראכו מטאור "
-
[B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק משתמשת בזנב שוט ומצליפה בזנבה על המים,אתה רואה שההגנה של גולדין נחלשת והיא זזה מעט אחורה.
גולדין משתמשת בניקור,אך פסידאק מרחיקה אותה באקדח מים ואז ישר שורטת אותה בשריטה.
[B]צ'אק;[/B]
[I]אני מחליף את מכה מזוייפת ב-"גל הלם" - Shock Wave[/I]
[I]~~~~~~~~~
[/I]גלמיאו שולחת גל הלפ לכיוון אחד מהוווינגאל,שנפגע קשה מאוד מיתרון הסוגים הכפול ונוחת על הקרקע.
גלמיאו רצה ומנסה לשרוט אותו אך הוא מתחמק מיד ושולח בועות שפוגעות בגלמיאו.
[I]*אני אכתוב בפוקדע בתגובה הבאה,תזכיר את זה שם*[/I]
[B]לי;[/B]
גיבל ניגש אל שרון והיא אומרת לו "תמקד את כל האנרגיה שבגוף שלך לכיוון הלב שלך,ואז תנסה לשחרר אותה".
גיבל מתאמץ אבל לא מצליח לעשות זאת, "קדימה,תנסה שוב,אתה יכול!" אתם מעודדים אותו.
הוא מנסה שוב אך רק עשן יוצא מפיו.
"משהו כאן לא בסדר..כמה זמן אתם חברים?" היא שואלת אותך ואתה אומר שכשבועיים.
"אוקי..ועד כמה גיבל שמח?" היא שואלת אותך ומחכה לתגובתך.
-
[QUOTE=DarKodak;1115993][B]ג
[B]לי;[/B]
גיבל ניגש אל שרון והיא אומרת לו "תמקד את כל האנרגיה שבגוף שלך לכיוון הלב שלך,ואז תנסה לשחרר אותה".
גיבל מתאמץ אבל לא מצליח לעשות זאת, "קדימה,תנסה שוב,אתה יכול!" אתם מעודדים אותו.
הוא מנסה שוב אך רק עשן יוצא מפיו.
"משהו כאן לא בסדר..כמה זמן אתם חברים?" היא שואלת אותך ואתה אומר שכשבועיים.
"אוקי..ועד כמה גיבל שמח?" היא שואלת אותך ומחכה לתגובתך.[/QUOTE]
אני אומר לשרון" נראה לי שהוא שמח.טוב בעצם מאיפה לי לדעת עד כמה גיבל מאושר שהוא נמצא אצלי.כנראה במקסימום שמחה הוא נמצא.יש לך מכשיר שבוד את השמחה של הפוקימון? המכשיר יכול לעזור לנו "
-
[QUOTE=DarKodak;1115993][B][B]צ'אק;[/B]
[I]אני מחליף את מכה מזוייפת ב-"גל הלם" - Shock Wave[/I]
[I]~~~~~~~~~
[/I]גלמיאו שולחת גל הלפ לכיוון אחד מהוווינגאל,שנפגע קשה מאוד מיתרון הסוגים הכפול ונוחת על הקרקע.
גלמיאו רצה ומנסה לשרוט אותו אך הוא מתחמק מיד ושולח בועות שפוגעות בגלמיאו.
[I]*אני אכתוב בפוקדע בתגובה הבאה,תזכיר את זה שם*[/I]
.[/QUOTE]
"גלמיאו! אני יודע שאת מהירה,תתחמקי בכל מתקפה שלו..." אומר לה "קדימה תשתמשי בצעקה ואז עוד פעם בגל הלם!" אפקוד עלייה.
"מעניין איך ג'ייסון מסתדר שם..." אמלמל לעצמי ואבדוק בפוקדע על ווינגאל והאם יש משהו שאוכל לנצל לטובתי בקרב...
-
[quote]ג'ייסון;
פסידאק משתמשת בזנב שוט ומצליפה בזנבה על המים,אתה רואה שההגנה של גולדין נחלשת והיא זזה מעט אחורה.
גולדין משתמשת בניקור,אך פסידאק מרחיקה אותה באקדח מים ואז ישר שורטת אותה בשריטה.[/quote]
"יופי פסידאק!" אומר לפסידאק בשמחה "עכשיו השתמשי באקדח מים ואז שוב בשריטה!"
-
[QUOTE=DarKodak;1114139][B]דרייק & סול;[/B]
אתם מוציאים את הפוקדע,אך מיד כל הפוקימונים עפים להם משם "אוף..רציתי לתפוס אותו" אומר דרייק.
"אלו צ'יימייקו,הם ידועים בשירה הנפלאה שלהם,אתם לא שמים לב שהם מוכרים לכם? מסינו! הם ההתפתחות של צ'ינגלינג!" אומרת סול ומחייכת לכיוונכם.
אתם יוצאים מחוץ לדירה ונועלים את החדר כשהתיקים עליכם.
אתם מתכוונים לצאת מהמקום כשלפתע אתם רואים מכתב על הרצפה,אחוק ממכם בערך כמטר.
אתם ניגשים אליו ורואים שכתוב עליו בגדול:
"אנו צריכים את עזרתך-דחוף!".[/QUOTE]
[QUOTE=cladino;1114206]
"וואו, מה זה אומרת 'צריכים את עזרתך'? מי זה 'אנחנו'?" אני שואל בתמיהה ומרים את המכתב אל מול השמש, לראות אולי מוצפן שם משהו.[/QUOTE]
"באמת למי הכוונה 'אנו'?" אשאל בתמיהה ואוסיף ואשאל, "ולמי הכוונה 'עזרתך'? אתם חושבים שמדובר במישהו מאיתנו?".
-
[B]לי;[/B]
אתה אומר שאתה חושב שהוא שמח,והיא עונה "טוב..בוא ננסה עוד שלוש פעמים,קדימה גיבל,תנסה שוב!".
גיבל מנסה שוב בערך כ-4 פעמים ולא מצליח.
"טוב,לצערי הוא לא הצליח,הפוקימון צריך להיות עם שמחה מלאה" היא אומרת ומחייכת אל גיבל הקטן.
"אולי כדאי שתעברו מכונים ביחד,ותנצחו בקרבות ביחד,זה ישמח אותו,אבל בשביל שמחה מלאה צריך לחכות" היא אומרת.
[B]צ'אק;[/B]
אתה בודק את פוקימון השחף בפוקדע:
[CENTER][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wingull.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/wingull.png[/IMG]
"ווינגאל,פוקימון השחף. הוא מרחף על זרמי אוויר מבלי להניע את כנפיו,הוא בונה את הקן שלו על צוקים תלולים בקצה של הים" [/CENTER]
[RIGHT]והפוקדע משתתק.[/RIGHT]
גלמיאוו משתמשת בצעקה,אך ווינגאל מיד תופס משב רוח ועף לשמיים,אתה רואה שהוא יורה מטר מים לכיוון גלמיאו שפוגע בה מרחוק ומעיף אותה אחורה (Water Gun) אתה רואה שהדיוק של ווינגאל ממש טוב.
גלמאיו שולחת גל הלם,אך ווינגאל מתחמק ושולח צווחה על קולית לכיוון גלמיאו,שמיד מתבלבלת (SuperSonic).
גלמיאו מנסה להשתמש בגל הלם אך מפספסת מהבלבול ופוגעת באחד בעצים.
ווינגאל משתמש במכת כנף ומעיף את גלמיאו אחורה,אתה רואה שגלמיאו פוגעת באבן וזועקת "גלמי!!".
לפתע,העיניים של גלמיאו נפקחות לרווחה והיא יוצאת מהבלבול,היא שולחת גם הלם חזק ומעלפת את ווינגאל במכה.
[B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק משתמשת באקדח מים וגולדין בפעימת מים,שתי המתקפות מתנגשות ומתיזות מים לכל הכיוונים.
אתה לא מצליח לראות כלום,ולפתע אתה רואה גל הלם שמגיע לכיוונך מכיוון הקרב של ג'ייסון,החשמל פוגע במים ואתה רואה שגולדין מעט פגעת מחלקייק החשמל וגם פסידאק.
פסידאק מנצלת את אי היכולת של גולדין לזוז בינתייים,ותוקפת אותה בשריטה,גולדין נפגעת ועפה אחורה מעולפת.
אתה רואה שגולדין מסתכלת עליכם בבהלה וצוללת במים תוך כדי שחייה למפל.
[B]דרייק & מייקל;[/B]
"באמת למי הכוונה 'אנו'?"שואל דרייק ומסתכל על מייקל וסול בתמיהה.
"אין לי מושג" סול ומייקל עונים פה אחד,וכך גם עונים לשאלתו השנייה של דרייק:
"ולמי הכוונה 'עזרתך'? אתם חושבים שמדובר במישהו מאיתנו?".
לבסוף,מייקל מרים את המכתב ובודק אם מוצפן בו משהו,אך שום דבר לא קורה.
לפתע הדף עצמו נופל מהמתכב וסול תופסת אותו בזריזות וקוראת אותו בלבה.
"טוב הבנתי..הבתצע שוד בעיר פטלבורג,ממש קרוב לכאן,אנו צריכים להגיע לשם מהר מאוד,למרות שהמכתב הזה בכלל ל בשבילנו,אבל לא משנה,בואו נלך לשם" היא אומרת לכם.
-
[QUOTE=DarKodak;1118152][B]
[B]צ'אק;[/B]
אתה בודק את פוקימון השחף בפוקדע:
[CENTER][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wingull.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/wingull.png[/IMG]
"ווינגאל,פוקימון השחף. הוא מרחף על זרמי אוויר מבלי להניע את כנפיו,הוא בונה את הקן שלו על צוקים תלולים בקצה של הים" [/CENTER]
[RIGHT]והפוקדע משתתק.[/RIGHT]
גלמיאוו משתמשת בצעקה,אך ווינגאל מיד תופס משב רוח ועף לשמיים,אתה רואה שהוא יורה מטר מים לכיוון גלמיאו שפוגע בה מרחוק ומעיף אותה אחורה (Water Gun) אתה רואה שהדיוק של ווינגאל ממש טוב.
גלמאיו שולחת גל הלם,אך ווינגאל מתחמק ושולח צווחה על קולית לכיוון גלמיאו,שמיד מתבלבלת (SuperSonic).
גלמיאו מנסה להשתמש בגל הלם אך מפספסת מהבלבול ופוגעת באחד בעצים.
ווינגאל משתמש במכת כנף ומעיף את גלמיאו אחורה,אתה רואה שגלמיאו פוגעת באבן וזועקת "גלמי!!".
לפתע,העיניים של גלמיאו נפקחות לרווחה והיא יוצאת מהבלבול,היא שולחת גם הלם חזק ומעלפת את ווינגאל במכה.
[/QUOTE]
"מדהים גלמיאו!" אגש אלייה בזמן שהיא מלקקת את כפות ידה.
"ניצחת אותו!" אשבח אותה ואז אפנה אל ווינגאל בשמחה "קדימה פוכדור!" אזרוק את הפוכדור ואחכה לבשורות...
ארים את הפוכדור שמתהפף על צידו בינתיים ובמתח אתסתכל עליו עם גלמיאו שקפצה על כתפי..
'קדימה,הלוואי שזה יצליח...' אומר לעצמי בלב במתח וסקרנות..
-
[b]צ'אק;[/b]
אתה ניגש אל גלמיאו,ורואה שהיא לא מלקקת את כפות ידיה אלא רצה לכיוונך במהירות וקופצת עלייך,אחרי זה היא מלקקת את פניך לאות שמחה.
אתה שמח בדיוק כמותה,מוציא פוכדור וזורק אותו על ווינגאל :
[b]נדנוד 1..[/b]
[b]נדנוד 2..[/b]
[b]נדנוד 3..[/b]
[b][spoiler]ונעצר! מזל טוב תפסת ווינגאל[/spoiler][/b]
-
[B]דרייק & מייקל;[/B]
"טוב הבנתי..הבתצע שוד בעיר פטלבורג,ממש קרוב לכאן,אנו צריכים להגיע לשם מהר מאוד,למרות שהמכתב הזה בכלל ל בשבילנו,אבל לא משנה,בואו נלך לשם" היא אומרת לכם.[/QUOTE]
סול החלה לרוץ במהירות ואני ומייקל אחריה.
'המכתב מיועד למישהו אחר, לא כדאי לנו להשאיר אותו שם?' חשבתי לעצמי אך הבנתי שזה כבר מאוחר מידי, סול רצה במהירות ואנחנו אחריה. כבר התרחקנו מהמרכז.
"כמה זמן יקח עד שנגיע לעיר פטלבורג?" אשאל ואחכה לתשובה.
-
[B]דרייק & מייקל;[/B]
"טוב הבנתי..הבתצע שוד בעיר פטלבורג,ממש קרוב לכאן,אנו צריכים להגיע לשם מהר מאוד,למרות שהמכתב הזה בכלל ל בשבילנו,אבל לא משנה,בואו נלך לשם" היא אומרת לכם.[/QUOTE]
[QUOTE=~JustDor~;1118164]סול החלה לרוץ במהירות ואני ומייקל אחריה.
'המכתב מיועד למישהו אחר, לא כדאי לנו להשאיר אותו שם?' חשבתי לעצמי אך הבנתי שזה כבר מאוחר מידי, סול רצה במהירות ואנחנו אחריה. כבר התרחקנו מהמרכז.
"כמה זמן יקח עד שנגיע לעיר פטלבורג?" אשאל ואחכה לתשובה.[/QUOTE]
"למה לרוץ? אפשר להגיע לשם תוך כמה דקות.יש לי רעיון להגיע לשם מהר," אני אומר בחיוך ממזרי וממשיך בטון עינייני:"סול, תגידי לרלטס ודריפבלים להתשמש בעל חושי על שלושתינו. אם מיסדריבוס יודע גם תגידי לו." אני אומר ולעצמי חושב:' אחרי הדבר הזה אולי אני אבקש מסול שתנסה ללמד את סולוסיס על חושי.' אני חושב בחיוך
-
[QUOTE=DarKodak;1118160][b]צ'אק;[/b]
אתה ניגש אל גלמיאו,ורואה שהיא לא מלקקת את כפות ידיה אלא רצה לכיוונך במהירות וקופצת עלייך,אחרי זה היא מלקקת את פניך לאות שמחה.
אתה שמח בדיוק כמותה,מוציא פוכדור וזורק אותו על ווינגאל :
[b]נדנוד 1..[/b]
[b]נדנוד 2..[/b]
[b]נדנוד 3..[/b]
[b][spoiler]ונעצר! מזל טוב תפסת ווינגאל[/spoiler][/b][/QUOTE]
יפה איך שאתה בונה מתח בסיפור עם הספוילר :)
~~~
"יש!" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר,בזמן הזה אקפוץ עם גלמיאו משמחה,אז אתפוס את הפוכדור מהאוויר ואומר בצהלה:
"יש! לכדנו ווינגאל!"
אז אוציא את ווינגאל מהפוכדור ואומר לו בשמחה "שלום! אני צ'אק,המאמן החדש שלך! נעים להכיר!" אשלח אליו חיוך רחב ורגוע,
לאחר מכן אכניס את גלמיאו ווינגאל לפוכדורים שלהם בזמן שאני בודק מה עם הקרב של ג'ייסון "ג'ייסון,איך מתקדם בקרב..? לכדתי ווינגאל!"