זזתי בינתיים אחזור יותר מאוחר :)
Printable View
זזתי בינתיים אחזור יותר מאוחר :)
[quote=The Little Elbaz;1130017]חחחח אגב הורדתי תחתימה של ספרטה..[/quote]
כן ראיתי, אין יותר את האווטאר הזה (:
מה אתה עושה אם אביעד חוזר? חחח
[QUOTE=Naruto;1130019]כן ראיתי, אין יותר את האווטאר הזה (:
מה אתה עושה אם אביעד חוזר? חחח[/QUOTE]
אביעד זה ספרטה האמיתית..
לא דאוינים כאלה..
[quote=The Little Elbaz;1130020]אביעד זה ספרטה האמיתית..
לא דאוינים כאלה..[/quote]
+1
זה בדיוק מה שאני אומר (:
[QUOTE=Naruto;1130021]+1
זה בדיוק מה שאני אומר (:[/QUOTE]
חוץ מבקטע של הדת..אנחנו אותו קו מחשבה..חח
[quote=The Little Elbaz;1130022]חוץ מבקטע של הדת..אנחנו אותו קו מחשבה..חח[/quote]
אתה משלים אותי XD
חח סתם P:
[QUOTE=Naruto;1130024]אתה משלים אותי XD
חח סתם P:[/QUOTE]
חחחח..XDD
[quote=The Little Elbaz;1130025]חחחח..XDD[/quote]
אתה הנפש התאומה שלי,
שמפטרים אותי מהעבודה בעוד 40 שנה מעכשיו,
אני מתאבד ואתה איתי D;
[QUOTE=Naruto;1130026]אתה הנפש התאומה שלי,
שמפטרים אותי מהעבודה בעוד 40 שנה מעכשיו,
אני מתאבד ואתה איתי D;[/QUOTE]
כץ וגרג'ובה..עוד 40 שנה אני אהיה עשיר רצח ממכירת שוקו חם לאסקימוסים ותהיה לי אישה כוסית..(בקנה מידה של אסתי גיזבורג..)אז אם תרצה..10 שנה אחרי זה אני יגמור כמו זוהר..יתפסו אותי על סמים ואני יתאבד בכלא,ואני יוריש לך 15 אחוז מנכסיי ואת אסתילה..
[quote=The Little Elbaz;1130027]כץ וגרג'ובה..עוד 40 שנה אני אהיה עשיר רצח ממכירת שוקו חם לאסקימוסים ותהיה לי אישה כוסית..(בקנה מידה של אסתי גיזבורג..)אז אם תרצה..10 שנה אחרי זה אני יגמור כמו זוהר..יתפסו אותי על סמים ואני יתאבד בכלא,ואני יוריש לך 15 אחוז מנכסיי ואת אסתילה..[/quote]
עשינו עסק אני אחכה עשר שנים במכירת אלכוהול לקטינים ומכות מוות לשוטרים.
אני אקים בזמן הזה בית בושת יוקרתי (עד כמה שבארץ יכול להיות) ואני אמכור את הבנות לשחקני כדורגל מסטולים וראשי ממשלה עם שם משפחה של מקצוע למטרות הנאה.
העסק יגלגל ניליונים ואני אטוס להקים עוד אחד בעיראק, אני אפסיד הכל מהימורים לא חוקיים על מרוצי תרנגולות ואחזור לארץ ברגל.
עשר השנים יעברו ככה ואז אני אקבל ממך את הכסף ונתאבד, אני אוריש אותו לעוזרת הפיליפינית/אתיופית שלי כדי שהיא תוכל לפתוח את עסק חלומותיה, "מנקות במשרה מלאה להשכרה".
[QUOTE=Naruto;1130029]עשינו עסק אני אחכה עשר שנים במכירת אלכוהול לקטינים ומכות מוות לשוטרים.
אני אקים בזמן הזה בית בושת יוקרתי (עד כמה שבארץ יכול להיות) ואני אמכור את הבנות לשחקני כדורגל מסטולים וראשי ממשלה עם שם משפחה של מקצוע למטרות הנאה.
העסק יגלגל ניליונים ואני אטוס להקים עוד אחד בעיראק, אני אפסיד הכל מהימורים לא חוקיים על מרוצי תרנגולות ואחזור לארץ ברגל.
עשר השנים יעברו ככה ואז אני אקבל ממך את הכסף ונתאבד, אני אוריש אותו לעוזרת הפיליפינית/אתיופית שלי כדי שהיא תוכל לפתוח את עסק חלומותיה, "מנקות במשרה מלאה להשכרה".[/QUOTE]
זה איום!מה יעלה בגורל אסתי?
[quote=The Little Elbaz;1130030]זה איום!מה יעלה בגורל אסתי?[/quote]
בצער רב וביגון היא תמות ממחלה שנגרמה עקב טמטום שכלי קשה מכמות הס*ס הלא מוגן והמהנה.
[QUOTE=Naruto;1130031]בצער רב וביגון היא תמות ממחלה שנגרמה עקב טמטום שכלי קשה מכמות הס*ס הלא מוגן והמהנה.[/QUOTE]
לפחות היא תמות בגללי..
[quote=The Little Elbaz;1130032]לפחות היא תמות בגללי..[/quote]
היא חלתה שנתיים אחרי שעזבה אותך ומתה אחרי יום.
[QUOTE=Naruto;1130033]היא חלתה שנתיים אחרי שעזבה אותך ומתה אחרי יום.[/QUOTE]
היא עזבה אותי?
לפחות היה לי רומן מהצד..