הי גלעד
Printable View
הי גלעד
[quote=ארו סאנין;1167045]שליטה בצמחים ואם אני מקיף את עצמי בצמחים אתה לא יכול לפגוע בי עם ואקום וגם לוקח זמן לעשות ואקום ובזמן הזה אני יכול לברוח[/quote]
לא לוקח לי זמן לעשות וואקום אני עושה את זה בשנייה וזה מפוצץ כל מה שבתוכו, לפי פוקימון רוח חזקה מעשב XD ותמיד יש לי את ליאור נגד הצמחים שלך
היי ליאור
[QUOTE=KillerBee;1167047]לא לוקח לי זמן לעשות וואקום אני עושה את זה בשנייה וזה מפוצץ כל מה שבתוכו, לפי פוקימון רוח חזקה מעשב XD ותמיד יש לי את ליאור נגד הצמחים שלך[/QUOTE]
רוח חזק מעשב? איזה טיפשות בגלל זה שונא סוג עשב
איך זה שיש לך גם כוח ואקום ורוח?
[QUOTE=KillerBee;1167031]אני עדיין יכול לפוצץ לכולם את הראש עם וואקום, לכן הכוח שלי הכי חזק! (גם יותר משלך)[/QUOTE]
חשבתי על הכוחות של כולכם.
אני יכול ליצר כדור של קרח סביבי כך שאין איפה לעשות ואקום, ואז אני יכול לתקוף מחוץ לכדור.
צמחים מתים בקרבת קור גדול מדי. אני יכול לשאוב מים מצמחים.
לאונו אין יכולות היפנוט אבל לאחרת יש. (אני לא זוכר למי).
ואני גם יכול להשתמש במים כמו בלהבים ולחתוך הכל.
[QUOTE=monster;1167049]רוח חזק מעשב? איזה טיפשות בגלל זה שונא סוג עשב
איך זה שיש לך גם כוח ואקום ורוח?[/QUOTE]
אני עושה בועת וואקום מסביב לאנשים והם מתפוצצים זה חלק מהכוח של שליטה באוויר תקרא
הוא כאילו מבטל האת האויר במקום אחד ויוצר וואקום ואל תדאג יש לי גם דברים נגד ליאור ולוקח זמן ליצור ואקום לפי המדע ופוקימון זה מטומטם איך רוח חזק יותר מצמחים איך??????????
[quote=ארו סאנין;1167052]הוא כאילו מבטל האת האויר במקום אחד ויוצר וואקום ואל תדאג יש לי גם דברים נגד ליאור ולוקח זמן ליצור ואקום לפי המדע ופוקימון זה מטומטם איך רוח חזק יותר מצמחים איך??????????[/quote]
צמחים לא יכולים להביס אש
ונכון רוח חזק מעשב זה מטומטם
רגע אין רוח בפוקימון סוג רוח בפוקימון זה רוח רפאים כאילו לא WIND אלה GOEST
[quote=ארו סאנין;1167052]הוא כאילו מבטל האת האויר במקום אחד ויוצר וואקום ואל תדאג יש לי גם דברים נגד ליאור ולוקח זמן ליצור ואקום לפי המדע ופוקימון זה מטומטם איך רוח חזק יותר מצמחים איך??????????[/quote]
כי זה לא רוח, זה מעופף.
[quote=גלעד2111;1167055]כי זה לא רוח, זה מעופף.[/quote]
עדיין ליאור בצד שלי והוא ישרוף את הצמחים שלך בזמן שאני אפוצץ אותך
אל תדאג יש לי קוצים וצמחים רעילים יש לי תחמושות מלאה :)
ויאיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!ראיתי עכשיו את הבארון טיגר באנימה איטס סו קוללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=KillerBee;1167056]עדיין ליאור בצד שלי והוא ישרוף את הצמחים שלך בזמן שאני אפוצץ אותך[/QUOTE]
ועדיין אין לכם שום סיכוי מולי בגלל שאני גם מייצר מים.(אם הייתי גם יכול לנשום מים זה היה בכלל מגניב וטוב.)
מאי, כשתתעוררי תגידי לי אם אני יכול גם לנשום במים.
ליאור זוכר את זה Eustass Kid??? גלעד מה אתה בצד של הרעים?
[quote=ארו סאנין;1167057]אל תדאג יש לי קוצים וצמחים רעילים יש לי תחמושות מלאה :)
ויאיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!ראיתי עכשיו את הבארון טיגר באנימה איטס סו קוללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
אש חזק על רעל לפי פוקימון
חכה שתגיע לתנין הענק
טוב מגיב
וגם אוויר יכול לחתוך את הצמחים עם הוא יהיה מהיר ..