-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים 'נחש אש' ו'שריון אש' שיוצר 'שריון אש' חזק ביותר הוא יוצר 'שריון להבה' אתה רואה שאביר צללים מתקרב אל ג'נט שנלחמת מול שניים אחרים אתה מסתער על אביר הצללים שמתגנב ומחסל אותו,אתה רואה אדים שחורים יוצאים מהשריון שלו והגוף השולט בשריון נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*בגלל שהוא ירוק ואתה פקח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה הולך בדלת הצהובה,אתה פותח אותה ורואה את הלנה נלחמת מול כימרה חשמלית תלת ראשית קטלנית ומסוכנת בהחלט [חשמלית תלת ראשית וקטלנית אהבתי [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]] אתה רואה שראש אחד היא מפילה בקלות את הראש השני היא מצליחה בזכות חרבה אבל הראש השלישי המסוכן ביותר הוא גם הקשה ביותר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן אגרוף לאוויר,אתה שולף קלף אחד ורואה שזה 'שליטה במים ובקרח' אתה רואה שהמים שבאגם יוצרים סופה קטנה ולוכדים את ההידרה הגדולה בעין הסערה,אך הראש הקטן מצליח לברוח ולצאת למתקפת אחד על אחד מולך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1210450][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים 'נחש אש' ו'שריון אש' שיוצר 'שריון אש' חזק ביותר הוא יוצר 'שריון להבה' אתה רואה שאביר צללים מתקרב אל ג'נט שנלחמת מול שניים אחרים אתה מסתער על אביר הצללים שמתגנב ומחסל אותו,אתה רואה אדים שחורים יוצאים מהשריון שלו והגוף השולט בשריון נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]TheJedi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*בגלל שהוא ירוק ואתה פקח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]אתה הולך בדלת הצהובה,אתה פותח אותה ורואה את הלנה נלחמת מול כימרה חשמלית תלת ראשית קטלנית ומסוכנת בהחלט [חשמלית תלת ראשית וקטלנית אהבתי [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]] אתה רואה שראש אחד היא מפילה בקלות את הראש השני היא מצליחה בזכות חרבה אבל הראש השלישי המסוכן ביותר הוא גם הקשה ביותר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן אגרוף לאוויר,אתה שולף קלף אחד ורואה שזה 'שליטה במים ובקרח' אתה רואה שהמים שבאגם יוצרים סופה קטנה ולוכדים את ההידרה הגדולה בעין הסערה,אך הראש הקטן מצליח לברוח ולצאת למתקפת אחד על אחד מולך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתחמק ושולף קלף בשנית.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לא מספיק לשלוף קלף וההידרה פוגעת לך ביד,אתה רואה שהסופה נגמרת וראש ההידרה הענק משתחרר וגם הוא יוצא למתקפה מולך,אתה בועט בראש הקטן ומחסל אותו אך הראש הגדול עדיין יכול להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1209006][SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף האור המסתורי צוחק ואומר לך:"לך כבר אני לא רוצה לפגוש שוב את נובה,בפעם האחרונה שנפגשנו היה לנו ריב" אתה מנסה לשכנע אותו הוא דוחף אותך לתוך הקבר וסוגר את הפתח,אתה רואה לפידים בוערים אתה יורד במדרגות ואתה רואה דמות שדומה לטייפון ולאקווס רק שהדמות הזו עשויה חול.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה בטח נובה"אני אומר ועומד בעמדת מוצא"אחיהם של אקוה וטיפון נכון?"אני שואל/קובע וישר שואל "אתה יכול לזור לי לצאת מכאן?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך:"אני בהחלט נובה,ואתה מכשף האוויר שתועלת האדמה לכדה היום,יש דרך לצאת מכאן,תעלה חזרה לבית הקברות ותחפש את היציאה באחד מהקברים,ואז תראה את תועלת הענק והיא תוביל אותך למעלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1210552][SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך:"אני בהחלט נובה,ואתה מכשף האוויר שתועלת האדמה לכדה היום,יש דרך לצאת מכאן,תעלה חזרה לבית הקברות ותחפש את היציאה באחד מהקברים,ואז תראה את תועלת הענק והיא תוביל אותך למעלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"למה שהיא תעשה את זה אם היא לכדה אותי??"אני שואל בבלבול "אה ויש למעלה איזה מכשף אור שסבגר עלי פה הוא אמר שאתם מכירים?"
-
[QUOTE]TheJedi
*בגלל שהוא ירוק ואתה פקח.
אתה הולך בדלת הצהובה,אתה פותח אותה ורואה את הלנה נלחמת מול כימרה חשמלית תלת ראשית קטלנית ומסוכנת בהחלט [חשמלית תלת ראשית וקטלנית אהבתי XD] אתה רואה שראש אחד היא מפילה בקלות את הראש השני היא מצליחה בזכות חרבה אבל הראש השלישי המסוכן ביותר הוא גם הקשה ביותר.[/QUOTE]
"הינה עזרה בשבילך הלנה!" אומר להלנה ואשלוף קלף מהחפיסה שלי, בתקווה שזה כדור חשמלי ואתקוף איתו את הראש השלישי של הכימרה.
-
[quote=Primo;1209923]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף אומר לך:"כאוס הוא אחד משלושת המכשפים שהצליחו לעצור את המכשף האפל,כאוס שליט האופל שהוא בצד של הטובים וגם תמיד יהיה,מאגיוס שליט הקסם וטיימוס מכשף הזמן,אי אפשר להרוס את הדרקונים,רק הם יכולים להרוס את השני,זה כמו שאי אפשר להרוס את שליטי הכוחות".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אבל איך מאחדים אותם?" אשאל "אם הם אור ואופל אז אני לא חושב שהם מחבבים כל כך זה את זה.."
-
[QUOTE=Primo;1210514][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לא מספיק לשלוף קלף וההידרה פוגעת לך ביד,אתה רואה שהסופה נגמרת וראש ההידרה הענק משתחרר וגם הוא יוצא למתקפה מולך,אתה בועט בראש הקטן ומחסל אותו אך הראש הגדול עדיין יכול להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זה רע" אגיד ואקפוץ אחורה. אז אשתמש בקלף ואנסה לחסל את ההידרה וללכוד אותה.
-
מוקפא לבקשת הפותח.
12/09/11: הופשר.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Yuseifudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה 'שליטה בברקים' אתה מצליח להפיח רוח חיים באחד משני הראשים שמתו,הלנה מקבלת רעיון וגם היא שולפת 'שליטה בברקים' ומפיחה בראש השני,שני הראשים יוצאים למתקפה נגד הראשון שמביס אותם בקלות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתחמק מההתקפה הקטלנית של ההידרה אתה מנסה לשלוף קלף אך אתה בטעות מעיף אותו מהיד שלך אתה רואה,אתה רואה נחש מים [לא הידרה נוספת] מתקיף את ההידרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]Duel Master[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]נובה אומר לך:"אני מכיר אותו,הוא מסתובב באזור הזה הרבה,הוא יודע פחות או יותר על כול מה שזז פה,הוא מכיר את השטח שלי יותר טוב ממני,תזכיר לי למה באת לפה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף הטבע אומר לך:"אני לא יודע,זה פשוט קורה,אבל כזה יקרה כולם ידעו,האדמה תרעד העננים יהפכו להיות שחורים ואז לבנים,ובסוף מכשף הכאוס האולטימטיבי יהיה בשמיים וישמיד את האפלה שמכסה את עולמנו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Yuseifudo
אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה 'שליטה בברקים' אתה מצליח להפיח רוח חיים באחד משני הראשים שמתו,הלנה מקבלת רעיון וגם היא שולפת 'שליטה בברקים' ומפיחה בראש השני,שני הראשים יוצאים למתקפה נגד הראשון שמביס אותם בקלות.[/QUOTE]
התגעגעתי למשחק....
---------------------------
"יופי!" אומר ואשתמש בראש של הכימרה שבשליטתי כדי לתקוף את הכימרה בזמן שאשלוף עוד קלף מהחפיסה שלי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Yuseifudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*גם אני וזה הידרה לא כימרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלוט בראש של ההידרה אך הראש הראשי משמיד את שני הראשים האחרים בקלות רבה,אתה רואה שהלנה פותחת עוד דלת ויוצא ממנה דרקון חשמלי בגודל בינוני שמתקרב אל ההידרה,אתה רואה ששני היצורים נלחמים זה בזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Aporia;1217350][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Yuseifudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*גם אני וזה הידרה לא כימרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלוט בראש של ההידרה אך הראש הראשי משמיד את שני הראשים האחרים בקלות רבה,אתה רואה שהלנה פותחת עוד דלת ויוצא ממנה דרקון חשמלי בגודל בינוני שמתקרב אל ההידרה,אתה רואה ששני היצורים נלחמים זה בזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"הלנה מה זה הדרקון הזה?" אשאל את הלנה ואוציא קלף מהחפיסה בתקווה שזה כדור חשמלי.
-
[QUOTE=Aporia;1217333][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Yuseifudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה 'שליטה בברקים' אתה מצליח להפיח רוח חיים באחד משני הראשים שמתו,הלנה מקבלת רעיון וגם היא שולפת 'שליטה בברקים' ומפיחה בראש השני,שני הראשים יוצאים למתקפה נגד הראשון שמביס אותם בקלות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתחמק מההתקפה הקטלנית של ההידרה אתה מנסה לשלוף קלף אך אתה בטעות מעיף אותו מהיד שלך אתה רואה,אתה רואה נחש מים [לא הידרה נוספת] מתקיף את ההידרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]Duel Master[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]נובה אומר לך:"אני מכיר אותו,הוא מסתובב באזור הזה הרבה,הוא יודע פחות או יותר על כול מה שזז פה,הוא מכיר את השטח שלי יותר טוב ממני,תזכיר לי למה באת לפה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף הטבע אומר לך:"אני לא יודע,זה פשוט קורה,אבל כזה יקרה כולם ידעו,האדמה תרעד העננים יהפכו להיות שחורים ואז לבנים,ובסוף מכשף הכאוס האולטימטיבי יהיה בשמיים וישמיד את האפלה שמכסה את עולמנו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתרחק באיטיות ומנסה לחפש את הקלף. אם אחד מהם נפגע משמעותית אני מנסה לתפוס אותו.