יש כבר פורום מוסיקה, התכוונת בקשת ניהול..?
Printable View
יש כבר פורום מוסיקה, התכוונת בקשת ניהול..?
[QUOTE=Imperia;1190359]סבבה, קרוב להקדשה.[/QUOTE]
מגניב...אני ראשון כן? :P
[QUOTE=Druddigon man;1190360]יש כבר פורום מוסיקה, התכוונת בקשת ניהול..?[/QUOTE]
כן.
[quote=Machine X;1190361]מגניב...אני ראשון כן? :P[/quote]
לא, אבל אתה תהיה בטופ 10.
[QUOTE=Imperia;1190362]לא, אבל אתה תהיה בטופ 10.[/QUOTE]
תודה אחי :)
אגב,אתה יודע תוך כמה זמן עונים לך אם התקבלת לניהול או לא?
[quote=Machine X;1190363]תודה אחי :)
אגב,אתה יודע תוך כמה זמן עונים לך אם התקבלת לניהול או לא?[/quote]
שמע, זה יכול לקחת יום אבל יכול לקרות שבוע.
הלכתי להקדיש.
תוך שלושה ימים בערך
אוף,עדיין לא ענו לי ועברו כבר איזה שבועיים :(
הלכתי להכין אוואטרים..
[quote=Machine X;1190366]אוף,עדיין לא ענו לי ועברו כבר איזה שבועיים :([/quote]
בקש שוב
אוי כמה שיש כאן אנשים תינוקיים ומפגרים... אני מקווה בשביל כל אותם האנשים שיקבלו קצת שכל כשיתבגרו...
מי שמבזבז את כל היום שלו ברצון לקבל אזהרות ובאנים ומנסה לעבור על חוקים, מבחינתי לא צריך לחשוב פעמיים... להעיף אותם על טיל. כשהייתי אדמין ידעתי איך לטפל בדברים האלה...
למה Yami לא בבאן? משתמש שאומר שהוא רוצה לפרוש כשיקבל באן, איזה רמז אתם צריכים לכמה רע שהוא יעשה לפורום? ה40 אלף הודעות של בן אדם כזה[שאני מניח שרובן ספאם מפגר על פי התנהגות הבן אדם] לא ישתוו גם ל400 הודעות של אדם שרוצה לעשות טוב לקהילה.
[QUOTE=Blackbeard;1190372]אוי כמה שיש כאן אנשים תינוקיים ומפגרים... אני מקווה בשביל כל אותם האנשים שיקבלו קצת שכל כשיתבגרו...
מי שמבזבז את כל היום שלו ברצון לקבל אזהרות ובאנים ומנסה לעבור על חוקים, מבחינתי לא צריך לחשוב פעמיים... להעיף אותם על טיל. כשהייתי אדמין ידעתי איך לטפל בדברים האלה...
למה Yami לא בבאן? משתמש שאומר שהוא רוצה לפרוש כשיקבל באן, איזה רמז אתם צריכים לכמה רע שהוא יעשה לפורום? ה40 אלף הודעות של בן אדם כזה[שאני מניח שרובן ספאם מפגר על פי התנהגות הבן אדם] לא ישתוו גם ל400 הודעות של אדם שרוצה לעשות טוב לקהילה.[/QUOTE]
צודק...אגב אחי, אתה ממש ותיק פה אז אני יכול לשאול אותך משהו?
[QUOTE=Blackbeard;1190372]אוי כמה שיש כאן אנשים תינוקיים ומפגרים... אני מקווה בשביל כל אותם האנשים שיקבלו קצת שכל כשיתבגרו...
למה Yami לא בבאן? משתמש שאומר שהוא רוצה לפרוש כשיקבל באן, איזה רמז אתם צריכים לכמה רע שהוא יעשה לפורום? ה40 אלף הודעות של בן אדם כזה[שאני מניח שרובן ספאם מפגר על פי התנהגות הבן אדם] לא ישתוו גם ל400 הודעות של אדם שרוצה לעשות טוב לקהילה.[/QUOTE]
אני מנסה למחוק מדריכים ולסגור פעיליות, ולא שעושים משהו :O
נמאס לי מהתנהגות התינוקית של הפורום אז אני פשוט יעלם ממנו לאט לאט
דניס ועמית קקה מנהלים
כן, הוא קילל אותי אבל זרמתי.. O:
[QUOTE=Machine X;1190373]צודק...אגב אחי, אתה ממש ותיק פה אז אני יכול לשאול אותך משהו?[/QUOTE]
שאל אותי :sunglasses:
סתם חח..
יואב,גם אם תקבל תשובה,איך אתה יודע שזו תשובה חיובית?