-
[QUOTE=Tigraro;1214546]יחס בבקשה?[/QUOTE]
טוב אני לא מבין כלום בחפיסות אסודיה אז בזה אני לא כל כך אוכל לעזור.. אבל לגבי השאלה השנייה. 0 אומר את ה Reputation שלך. הוא קשור לכמה קרבות נלחמת ולא קשור לנצחונות/הפסדים. ז"א אתה יכול להיות 10000 הפסדים אבל עדיין Reputation טוב.
-
[quote=NivX10;1214713]בקשר לחפיסה היא סבבה.. הייתי מציעה לך ללכת על המנגון של Blue eys exsdia שזה מנגנון שליפה שפועל גם על אקסודיה וגם על דרקון כחול העיניים!
ששניהם מפלצות אכזריות!
וללכת על קלפי קסם של שליפה מהירה.. וזהו לגביי מלכודות לא שמים הרבה בדק הזאת.. זה מתרכז בשליפה מהירה אז שמים רק את מה שנחוץ!
שמים שמים את הקלפים של אקסודיה, שלושה כחולי עיניים, שלושה ביצים של כחולי עיניים ומפלצות עם הגנה גבוהה שאפשר לזמן רגיל בלי להקריב. חפש טיונרים אם הגנה גבוה כדי שתוכל גם לזמן כמה סינכרואים נחמדים.
ואז כל השאר אלו קצת קסמים שקשורים בשליפת דרקונים והרוב זה שליפה כללית. שים גם מיזוג עתידי כדי לזמן את הדרקון האולטימטיבי כחול העיניים!
ואיזה 4-5 קלפי מלכודת. שיהיה 40-41 קלפים סה"כ.
הייתי עוזר לך יותר אם שמות של קלפים אבל יש לי כל שנייה ניתוקים באינטרנט.. אז ככה שכל שנייה יהיה לי לוסט קנקשיין!
[U][B]ולגביי השאלה השנייה:[/B][/U]
זה rate כלומר יחס של ניקוד לפי נצחונות והפסדים!
זה יורד רק בצורה אחת, עם מישהו לוחץ לך A.S.S שזה אומר ששיחקת לא ספורטיבי (רק הרמאים לוחצים על זה)
מעלים את הרייט ע"י לחימה בחלונות הכחולים! אלה החלונות של החזקים שכבר הקרבות הם על ניקוד![/quote]
לא, חפיסת אקסודיה צריכה להתרכז באקסודיה, וצריכה לשמש כדי לזמן את אקסודיה.
אני מבין בחפיסות אקסודיה מספיק [=
לא מומלץ כי אז רוב הסיכויים שאקסודיה לא תשומש, בשביל בלו אייז אפשר לבנות דק לבד.
אני אשפר לבד, קראתי מדריך באנגלית ואני עובד על תרגום+מלא תוספות ועכשיו אפשר להגיד שאני מומחה באקסודיה דקים XD
-
שימו לב כולם! כתבתי קצת מידע על xyz הנה קישור [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44778[/url].
כולם בבקשה לכתוב תגובות. רן דור ניב מור עומר דניס בר ויש עוד הרבה אז אני לא ארשום את כולם.
-
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44779[/URL]
מדריך לאקסודיה דק **מומלץ** XD
סתם ברצינות.. ממש השקעתי בו והוא יכול לעזור בבניית חפיסות של אקסודיה לדואלינג נטוורק
-
[quote=Tigraro;1214751]לא, חפיסת אקסודיה צריכה להתרכז באקסודיה, וצריכה לשמש כדי לזמן את אקסודיה.
אני מבין בחפיסות אקסודיה מספיק [=
לא מומלץ כי אז רוב הסיכויים שאקסודיה לא תשומש, בשביל בלו אייז אפשר לבנות דק לבד.
אני אשפר לבד, קראתי מדריך באנגלית ואני עובד על תרגום+מלא תוספות ועכשיו אפשר להגיד שאני מומחה באקסודיה דקים XD[/quote]
חח חחחח ממש ממש לא אחי אתה חייב בלו אייס ותקלף שמביא בלו אייס ליד כשהוא מושלח לבית קברות שלוש פעמים מכל אחד מהם בשביל לצמצם שליפה ולאפשר שימוש נוח יותר בטרייד אין, מצטער אבל הדק נחמדה + דק אקסודיה אמורה לנצח ב90% על התור הראשון לא משנה מה או מי, ואני לא רואה תדק הזאת עושה את זה היא מגיע ל70% אולי חייב להוסיף גם תקלף שבכל פעם שאתה משתמש בקסם הוא מקבל ספיל קאונטר אחד ואחרי שיש לו שלוש אתה יכול למחוק שלוש ולשלוף קלף בקיצור יש מה לשפר תקרא קארד טיפס תראה ביילדים אחרים ותראה שזה יעבוד P:
-
[QUOTE=accelerator;1214869]חח חחחח ממש ממש לא אחי אתה חייב בלו אייס ותקלף שמביא בלו אייס ליד כשהוא מושלח לבית קברות שלוש פעמים מכל אחד מהם בשביל לצמצם שליפה ולאפשר שימוש נוח יותר בטרייד אין, מצטער אבל הדק נחמדה + דק אקסודיה אמורה לנצח ב90% על התור הראשון לא משנה מה או מי, ואני לא רואה תדק הזאת עושה את זה היא מגיע ל70% אולי חייב להוסיף גם תקלף שבכל פעם שאתה משתמש בקסם הוא מקבל ספיל קאונטר אחד ואחרי שיש לו שלוש אתה יכול למחוק שלוש ולשלוף קלף בקיצור יש מה לשפר תקרא קארד טיפס תראה ביילדים אחרים ותראה שזה יעבוד P:[/QUOTE]
חח עוד לא שיפרתי
ואיך שמים ספיל קאונטר בדואלינג?
ותודה על העצות, אמרתי בצחוק שאני מומחה תכל'ס אני אחד הגרועים בבניית דקים
אבל המדריך עזר לי אז תרגמתי והוספתי תוספות שיעזור לאחרים
-
[QUOTE=Tigraro;1214883]חח עוד לא שיפרתי
אבל המדריך עזר לי אז תרגמתי והוספתי תוספות שיעזור לאחרים[/QUOTE]
אי אפשר לשים counters ב DN אבל אתה יכול לרשום אותם בצ'אט. כמו: 1counter on library
-
אהה אוקיי, טיפשי מצידם Xd
חשבתי שאפשר..
תודה על התשובה
-
[quote=Tigraro;1214883]חח עוד לא שיפרתי
אבל המדריך עזר לי אז תרגמתי והוספתי תוספות שיעזור לאחרים[/quote]
אתה ממש לא גרוע ראיתי תביילד והוא נחמד מאוד כמו שאמרתי אבל אקסודיה פשוט צריכים להיות יותר מנחמדים
וכמו שאמרו אי אפשר לשים קאונטרים
-
עוד שאלה:
איך משתמשים ביכולת של Big Eye באתר?
איך מסדרים את 5 הקלפים הראשונים בדק?
-
אתה עושה מיל לכולם(זה משליך מהטופ לגרייב) ואז מחזיר לטופ לפי הסדר שאתה רוצה
-
[quote=accelerator;1214954]אתה עושה מיל לכולם(זה משליך מהטופ לגרייב) ואז מחזיר לטופ לפי הסדר שאתה רוצה[/quote]
על מה אני לוחץ כדי שזה יחזיר לי לדק בלי לערבב אותה?
-
[QUOTE=Tigraro;1215075]על מה אני לוחץ כדי שזה יחזיר לי לדק בלי לערבב אותה?[/QUOTE]
כל עוד אתה לא מסתכל על החפיסה היא לא תתערבב. (ואם לא ערבבת בכוונה כמובן). ברגע שהסתכלת היא מתערבבת אוטומטית. את יכול להחזיר ל TOP של החפיסה או ל Bottom שלה, תלוי מה אתה רוצה. אי אפשר להחזיר למקום אקראי בחפיסה. בשביל זה תשים ב TOP/BOTTOM ותערבב. (איזה חפירה הבאתי..)
-
זה מתחבר לי חמישים שנה מישהו יודע מה לעשות????????
-