חחח קצת התלהבתי טוב עכשיו רוץ ותעשה על פאציריסו הדיפה ומההדף של ההדיפה תעשה גחלת על דרגונייט
Printable View
חחח קצת התלהבתי טוב עכשיו רוץ ותעשה על פאציריסו הדיפה ומההדף של ההדיפה תעשה גחלת על דרגונייט
[QUOTE=ttrrtte;1220349]אוהד- אתה נותן את אבן לאיווי שמתחיל לזהור ולגדול. במקום האיווי שלך אתה רואה פוקימון דומה לפלאריאון בעל רעמה סגולה וכנפיים. זה הפוקימון היפה ביותר שראיתי מיימי אתה צועק!!! (יש לציין שעכשיו הוא גדול ממך פי 2 ולכן אתה יכול לרכב עליו)
יואב- חח מסתכן הוולפיקס הוא כבר התעל ואתה ממשיך להתקי חח,טורצ'יק דוח שוב את וולפיקס שנראה מותש
יונתן-כן ברור אמר בילי. אבל אז נראה עצוב. המוכר לא נראה מופתע[/QUOTE]
מי קבע שאני צועק?
אני דווקא לוחש!
אז... אני יוצא מהמקום המעוות הזה, אלא אם כן יש פה פוקימוני דרקון(מסוג דרקון).
האם יש??
[QUOTE=ttrrtte;1220369]אופק-ביילי מתחמק ובגלל שסנילי מתחיל להיות מותש ביילי פוגע וסנילי נופל מטה.
יאיר-חח אחד אחד.. טורצ'יק תוק אותם ופוגע דרטינייוצא אלייך בזעם דרקון ופאצ'ריסו בניצוץ[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני זורק על סנילי פוקדור[/COLOR]
יונתן-אימלה.... איזה סדר חח
בילי אמר ''מעולם לא ראיתי דרגונייט איני יכול השתנות אליו.. אני יכול להשתנות ל-
סייטר
בידוף
באדו
טורצ'יק
נאזלף
המעריץ-רשום,רק תאריך טיפה את הרקע תוסי עניין טיפה :) חוץ מזה היה צפוי תירשם ראיתי איך הסתכלתה חחח תגי לעלילה
אוהד-בשביל זה תצטרך לחפש...
אופק-נדונוד ראשון,שני,שישי,רביעי,חמישי,שישי נתפס!
יאיר- טורצ'יק דוח את פאצ'ריסו וגם את דרטיני (איך הגעתה לדרגונייט?) אבל הם חוזרים אלייך בעוד גל התקפה
[QUOTE=ttrrtte;1220379]יונתן-אימלה.... איזה סדר חח
סייטר
בידוף
באדו
טורצ'יק
נאזלף
המעריץ-רשום,רק תאריך טיפה את הרקע תוסי עניין טיפה :) חוץ מזה היה צפוי תירשם ראיתי איך הסתכלתה חחח תגי לעלילה
אופק-נדונוד ראשון,שני,שישי,רביעי,חמישי,שישי נתפס![/QUOTE]
"השתנת לדרגונייט בקרב שלנו...." אומר
אז אני מחפש
יונתן-צודק.. אופס חחח בילי משתנה
יונתן-אתה ממשיך בדרכך אבל מקבל שיחה
[QUOTE=ttrrtte;1220379]יונתן-אימלה.... איזה סדר חח
סייטר
בידוף
באדו
טורצ'יק
נאזלף
אופק-נדונוד ראשון,שני,שישי,רביעי,חמישי,שישי נתפס!
יאיר- טורצ'יק דוח את פאצ'ריסו וגם את דרטיני (איך הגעתה לדרגונייט?) אבל הם חוזרים אלייך בעוד גל התקפה[/QUOTE]
[COLOR="red"]אני ישמח וימשיך ללכת בשדה[/COLOR]
יופי עכשיו ההפך תעשה הדיפה על דרטיני (התבלבלתי קודם) וגחלת לפציריסו
[QUOTE=ttrrtte;1220383]יונתן-צודק.. אופס חחח בילי משתנה
יונתן-אתה ממשיך בדרכך אבל מקבל שיחה[/QUOTE]
... אמרתי לך מה אני רוצה שהם יעשו
רשמת לי בטעות יונתן- אתה ממשיך...
אני עונה לשיחה
[QUOTE]
תומר-סטארלי מתחמק ופוגע!!!! הפוקימון מתעלף במהרה [/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני אזרוק עליו פוקדור[/COLOR]
יאיר- טורצ'יק משתמש בגחלת אבל שוב שני הפוקימונים תוקפים,פתאום קרן אור מגיחה מבים העצים,ברגע שהיא נוגעת בדרטיני ופאצ'ריסו רשת נפרשת מעעליהם!
אופק- אתה מקבל שיחה
אוהד- אתה עונה לשיחה פרופסור או אומר לך שתוכל להישאר בשדה רק עוד כמה דקות אז תמהר!!
תומר-נתפס!!
יונתן- סייטר קופץ מעל בילי ולוקח תנופה עם כנפיו בילי מתכונן לנחיתה של סיי אבל ברגע האחרון הוא פונה ויורד מאחורי בילי, מפיל אותו ותופס את צווארו, בילי מתעצבן חוזר לצורתו המקורית ומשתמש בכדור צל על סיי!
[QUOTE=ttrrtte;1220406]יאיר- טורצ'יק משתמש בגחלת אבל שוב שני הפוקימונים תוקפים,פתאום קרן אור מגיחה מבים העצים,ברגע שהיא נוגעת בדרטיני ופאצ'ריסו רשת נפרשת מעעליהם!
אופק- אתה מקבל שיחה
אוהד- אתה עונה לשיחה פרופסור או אומר לך שתוכל להישאר בשדה רק עוד כמה דקות אז תמהר!!
תומר-נתפס!!
יונתן- סייטר קופץ מעל בילי ולוקח תנופה עם כנפיו בילי מתכונן לנחיתה של סיי אבל ברגע האחרון הוא פונה ויורד מאחורי בילי, מפיל אותו ותופס את צווארו, בילי מתעצבן חוזר לצורתו המקורית ומשתמש בכדור צל על סיי![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני עונה לשיחה[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1220406]יאיר- טורצ'יק משתמש בגחלת אבל שוב שני הפוקימונים תוקפים,פתאום קרן אור מגיחה מבים העצים,ברגע שהיא נוגעת בדרטיני ופאצ'ריסו רשת נפרשת מעעליהם!
אופק- אתה מקבל שיחה
תומר-נתפס!!
יונתן- סייטר קופץ מעל בילי ולוקח תנופה עם כנפיו בילי מתכונן לנחיתה של סיי אבל ברגע האחרון הוא פונה ויורד מאחורי בילי, מפיל אותו ותופס את צווארו, בילי מתעצבן חוזר לצורתו המקורית ומשתמש בכדור צל על סיי![/QUOTE]
"אוקיי,בוא נזרום סיי קפוץ ותשתמש במספרי איקס זורואוה תירה כדור צל וכשהור ינחת תשגר כדור צל שיתפוצץ על הרצפה ויעיף אותו ואז תוכל להפוך לדרגונייט ולתקוף,סייטר תנסה להתנגד,תשתמש במהלך שאיתו תפסנו את זורואה!"