[QUOTE=Amitlv;1234037]משעמם לי נראלי אני אזוז עוד 10 דקות לבריכה[/QUOTE]
אבל היית פה בכלל בזמן של בערך 15:20+?
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1234037]משעמם לי נראלי אני אזוז עוד 10 דקות לבריכה[/QUOTE]
אבל היית פה בכלל בזמן של בערך 15:20+?
עמית יש לך בריכה בבית?
[QUOTE=BasiliskLizard;1234039]אבל היית פה בכלל בזמן של בערך 15:20+?[/QUOTE]
מה??
[QUOTE=Astral;1234040]עמית יש לך בריכה בבית?[/QUOTE]
יש לי על הגג בביניין!!
[quote=אדון יוגיהו המאתיים תשעים ותשע;1234038]מה זה השמונים ושלוש?[/quote]
השתעממתי אז הוספתי אבל אל תתיחס לזה, זה פשוט כיף לשנות את זה.
אני שונא את אלה שמשעמם להם אז הם מתחילים לשגע את כול מי שהוא שפוי
[QUOTE=Amitlv;1234042]מה??
יש לי על הגג בביניין!![/QUOTE]
היית פה בזמן הקרוב??
[QUOTE=BasiliskLizard;1234046]היית פה בזמן הקרוב??[/QUOTE]
ניראלי כילו בנוד או בפורום?
מה קורה גלעד?
[quote=איש חכם שאני אפסיק לריב איתו עכשיו!!;1234045]אני שונא את אלה שמשעמם להם אז הם מתחילים לשגע את כול מי שהוא שפוי[/quote]
מה הקשר לשגע, זה הרי לא עשה לך שום דבר עד שהזכרתי את זה ועכשיו שים לב אוקיי.
או ודרך אגב כמעט כולם בפורום הזה(שאין בו כל כך הרבה אנשים) אוהבים פוקימון אז את מי אתה לא שונא?
[QUOTE=בלסררה;1234031]יודע מה גם אני לא אחפור אני רק אומר שאתה שונא אותי X2 כי אני אוהב פוקימון ושונא יוגיהו.[/QUOTE]
:what::peee:
לא הבנת שפוקימון זה אנימה מפגרת?
אני ממליץ לך לעבור לקרוא תמנגה
[quote=בלסררה;1234054]מה הקשר לשגע, זה הרי לא עשה לך שום דבר עד שהזכרתי את זה ועכשיו שים לב אוקיי.
או ודרך אגב כמעט כולם בפורום הזה(שאין בו כל כך הרבה אנשים) אוהבים פוקימון אז את מי אתה לא שונא?[/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורום יוגי הו שוקק יותר מכול 4 פורומי הפוקימון בשבועות האחרונים,אני לא רואה בדיוק איך מדברים על פוקימון בנו''דים,כמו על האנימה הטיפשית,המשחקים הילדותיים,המקסימום זה הסיפורים הלא מושקעים והמ''תים ההזויים.
[QUOTE=Astral;1234059]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורום יוגי הו שוקק יותר מכול 4 פורומי הפוקימון בשבועות האחרונים,אני לא רואה בדיוק איך מדברים על פוקימון בנו''דים,כמו על האנימה הטיפשית,המשחקים הילדותיים,המקסימום זה הסיפורים הלא מושקעים והמ''תים ההזויים.[/QUOTE]
שכחת שגם המשחקים לא מושקעים של פוקימון
אתה צודק בכול מילה שאמרת
פעם במיליון יוצא מ''ת אחד של פוקימון שהוא באמת נחמד להיות בו,כמו קייל דה לייברי שלך ליאור
[QUOTE=Astral;1234064]פעם במיליון יוצא מ''ת אחד של פוקימון שהוא באמת נחמד להיות בו,כמו קייל דה לייברי שלך ליאור[/QUOTE]
זה להרוג תאגדיים
תודה
אני אוהב שמות אנגליים,קיבלתי את זה מ[b]יוגי הו [/b]שמה השמות העיבריים מפגרים לחלוטין