-
סקוט-אתה יוצא ומתחיל להחשיך, הירח המלא עולה למעלה, לפתע אתה מרגיש את עצמך נסחף מעלה, לפתע אתה עומד באוויר, מול הירח, ומולך עומדת מיקה, ''אני מצטערת, זאת אשמתי כל הצרות האלה..'' היא אומרת, ''באתי להיפרד, אין לי הרבה זמן'' היא אומרת בזמן שהרוח נושבת בשערותיה ומעיפה אותן לכל עבר
-
[QUOTE=ttrrtte;1276656]סקוט-אתה יוצא ומתחיל להחשיך, הירח המלא עולה למעלה, לפתע אתה מרגיש את עצמך נסחף מעלה, לפתע אתה עומד באוויר, מול הירח, ומולך עומדת מיקה, ''אני מצטערת, זאת אשמתי כל הצרות האלה..'' היא אומרת, ''באתי להיפרד, אין לי הרבה זמן'' היא אומרת בזמן שהרוח נושבת בשערותיה ומעיפה אותן לכל עבר[/QUOTE]
"מיקה." אני אומר,מופתע,ואז אומר-"זה הכול אשמתי. אני מצטער." בקול כואב."להתראות,אני בחיים אל אשכח אותך." אני אומר.
-
סקוט-''סקוט...אני תמיד אשאר איתך..'' היא אומרת כאשר גופה מתחיל להפוך לאבק נוצצים, ''תמיד אשמור עלייך שם, מלמעלה, רק... תשמור עליה, על הילדה שראית קודם, שמור עליה...ולעולם אל תשכח, לא משנה כמה החיים כואבים, החיים הם מתנה...מתנה...מתנה'' מהדהד קולה בזמן שהיא כולה נהפכת לאבק נוצצים שמסתחרר מעלה ויוצר כוכב גדול וזוהר, אתה מורד חזרה ארצה לקרקע ומסתכל על הכוכב, הנשמה של מיקה
-
[QUOTE=ttrrtte;1276662]סקוט-''סקוט...אני תמיד אשאר איתך..'' היא אומרת כאשר גופה מתחיל להפוך לאבק נוצצים, ''תמיד אשמור עלייך שם, מלמעלה, רק... תשמור עליה, על הילדה שראית קודם, שמור עליה...ולעולם אל תשכח, לא משנה כמה החיים כואבים, החיים הם מתנה...מתנה...מתנה'' מהדהד קולה בזמן שהיא כולה נהפכת לאבק נוצצים שמסתחרר מעלה ויוצר כוכב גדול וזוהר, אתה מורד חזרה ארצה לקרקע ומסתכל על הכוכב, הנשמה של מיקה[/QUOTE]
"היא תמיד תהיה שם." אני אורמ לעצמי בחיוך קל. אני חוזר אל מרכז הפוקימונים,משכיר חדר,והולך לישון.בבוקר אני קם,מתלבש,לוקח את צ'ימצ'אר וגסטליי,ויוצא ממרכז הפוקימונים,ומתחיל ללכת לעיר השנייה.
~~~
אגב,כל השחקנים באותו עולם?
-
[QUOTE=ttrrtte;1276643]
דרייק-לא-גיבך-אפור באגון0כחול
''אוקיי' אומרה ילד ''דרך אגב אני מייק, אבל אתה יכול לקרא לי מיקמיק, ככה אמא שלי קוראת לי'', אתה נושף נשימת דרקון לאוויר, מייק מתלהב ומשתמש בעלי תער לכל כיוון, אתם לא רואים איש\פוקימון מלבדכם בזירה ומיק שואל ''מה עכשיו''?[/QUOTE]
לא אמרת שאנחנו בסירת קרבות?
~~~~~~
"אם אתה טריקו, אתה אמור להיות מהיר לא? אז אני אעלה על הגב שלך ותרוץ לקיר ואני אנגח בו. מה אתה אומר?" אני שואל אותו.
-
סקוט-כן, אתם תפגשו בהמשך
-_________________________
אתה הולך לנוח והרהר בדבריה של מיקה ''רק... תשמור עליה, על הילדה שראית קודם, שמור עליה..'' אתה חושב כל הזמן על הילדה הקטנה, וחושב לפתע עד כמה היא דומה למיקה, ונרדם, אתה קם ליום בהיר וחופשי ולא יודע מ לעשות
דרייק-זאת כנראה הייתה שגיאת הקלדה
אתה הולך לנוח והרהר בדבריה של מיקה ''רק... תשמור עליה, על הילדה שראית קודם, שמור עליה..'' אתה חושב כל הזמן על הילדה הקטנה, וחושב לפתע עד כמה היא דומה למיקה, ונרדם, אתה קם ליום בהיר וחופשי ולא יודע מ לעשות
דרייק-זאת כנראה הייתה שגיאת הקלדה
[QUOTE=ttrrtte;1276684]סקוט-כן, אתם תפגשו בהמשך
[/QUOTE]
"אוקיי חברים,זה נשמע לי יום מעולה בשביל לצאת לעיר השנייה,להתאמן,וגם לתפוס לנו עוד חבר לצוות. אבל קודם,אני צריך לעבור בחנות ולקנות עוד פוקדור." אני אומר בחיוך,ויוצא ממרכז הפוקדורים.אני מחפש את החנות,ואז נכנס וקונה פוקדור רגיל.
~~
אגב,איך מקבלים כסף במשחק?
-
דרייק- מייק מהנהן ואתם ממשיכים בבריחה, אתם עוברים על פניי חלון שדרכו אתה יכול לראות את שרלין יששנה בתוך כלוב קטן, מייק שואל מדוע אתה לא ממשיך
סקוט-אתה תראה בהמשךxd
[QUOTE=ttrrtte;1276722]
סקוט-אתה תראה בהמשךxd
~~~
את יודעת,לא משמ בראש שלי להיות שמרטף לילדות קטנות XD
-
סקוט-ממתי אני תייחסת למה שבראש שלך?xdxd
מעכשיו XD?
-
סקוט-אמ....לא?xdxd
הילדה הקטנה מהנהנת, היא נוגעת לעצמה בכתף, ואתה שם לב ששוב היד שלה זוהרת באור זהוב, אך הפעם חזק יותר ממקודם, ''אני יודעת שזה נשמע מוזר...אבל היא דיברה איתי, עמדתי מול הירח והיא.....דיברה איתי'', הילדה אומרת בחשש מתגובתך,
-
[QUOTE=ttrrtte;1276740]סקוט-אמ....לא?xdxd
הילדה הקטנה מהנהנת, היא נוגעת לעצמה בכתף, ואתה שם לב ששוב היד שלה זוהרת באור זהוב, אך הפעם חזק יותר ממקודם, ''אני יודעת שזה נשמע מוזר...אבל היא דיברה איתי, עמדתי מול הירח והיא.....דיברה איתי'', הילדה אומרת בחשש מתגובתך,[/QUOTE]
"היא דיברה גם איתי." אני אומר בטון רציני,אומר לה-"היא ביקשה ממני לשמור עלייך. אבל לצערי,אני צריך להמשיך במסעי. את יכולה לבוא איתי." אני אומר לה בחיוך.
~~~
למה אני חייב להיסחב בכל המחוז עם ילדה בת 6 XD?
-
סקוט-מי אמר שהיא בת 6?xd
''טוב..'' חושבת הילדה ואז אומרת ''אני אשמח לבוא'' היא מנגבת את הדמעות מהעין שלה, ''רק רגע'' היא אומרת ברעד קל ונעלמת כעבור כנה דקות היא חוזרת עם תיק ורוד ויפה, ''מיקה נתנה לי אותו'' היא לוחשת ''מה שמך?'' היא שואלת