-
[QUOTE=Balenciaga;1327060][U]Sharpedo[/U]
אתה שולף את הפוקדור של מגנפליי, ומחזיר אותו לתוכו.
"זה מצויין שאתה נותן לו לנוח," אומר לך פטר. "אבל תזכור שהוא עדיין יכול להמשיך להילחם. הוא עוד לא הפסיד לגמרי, ואם אתה רוצה להמשיך להשתמש בו זה אפשרי." הוא מסביר לך.
אתה מהנהן בהבנה לכיוונו של פטר, וזורק את הפוקדור של נאודיל באוויר. נאודיל נוחת על הרצפה, מוכן לתקוף.
לפי פקודתך, עשרות כדורי אור ירקרקים ובוהקים יוצאים מגופו של מולאירי, ונכנסים לגופו של נאודיל. הכדורים יוצאים בכמויות גדולות, וככל שהן יוצאות כך פוקימון הפייה נראה תשוש יותר.
"מולאירי, תשתמש במסך אור!" קורא אדם.
לפתע, מאין מסך בוהק וכחלחל מופיע מול מולאירי, וחוסם את התקפתו של נאודיל. כדורי האור הירקרקים מפסיקים לצאת מגופו, ומולאירי המרחף באוויר נושם לרווחה.
"מצויין מולאירי, עכשיו תשתמש במתקפת להב כפול (Double-edge)!" קורא מאמן המכון.
[/QUOTE]
תוריד לנאודיל את מתקפת הספיגה כי הוא למד שאיבת מגה.
המעטה ההגנתי משפיע עדיין?
"נאודיל תחכה בסבלנות...תחכה להזדמנות הנכונה וכשהוא קרוב אליך תקפוץ הצידה במהירות! אל תבזבז זמן ותנשך אותו בברוטליות! קדימה!" אדריך את נאודיל
-
[quote=Balenciaga;1327060]
[U]NivX10[/U]
להפך, קרח אפילו חלש עליו פי 0.5, ומתכת ואבן ל אחד חזקים על קרח פי 2 (אבל בנפרד, ככה שזה לא פי 4).
------
נוגל מכוון אתם, ואתם הולכים אחרים. צעדיו אמנם איטיים ומגושמים, אך ללא ספק יכולת לסמוך עליו שיכיר את האיזור. תוך דקות בודדות, הגעתם למצוק סילעי קטן, המוגן מהרוח לגמרי.
"זה נראה כמו מקום מצויין." אומר גילברט, ומתחיל להוציא דברים מתיקו.
תוך דקות בודדות, אתם מסיים להכין את המחנה הקטן שלכם, והולכים לישון.
אתם מתעוררים בבוקר ביקיצה טבעית. ישנת היטב, והרגשת שהכוחות שלך התמלאו מחדש. האוויר היה חם ויבש, אבל זה כלל לא הפריע לך.
"לא נותר עוד הרבה זמן עד שנגיע להרי רימאיה." אומר לך גילברט שכבר הספיק לקום. "עוד כמה שעות הליכה, לא יותר. אבל אז נאלץ להתחיל לטפס..." הוא אומר בדאגה. "אנחנו עומדים לעשות מעבר חד בין איזור מדברי ונמוך, לאחד האיזורים הגבוהים במחוז. יש שם שלג על הפסגות, כך שאתה יכול לתאר לעצמך את הבדלי הגבהים." הוא אומר.[/quote]
"בסדר גמור!" אומר נחוש מכוון שאנחנו כבר ממש קרובים, אוציא חבל טיפוס מהתיק ואשים אותו מגולגל על הכתף, אהיה מוכן לקרוב לבוא.
בנתיים בעוד אנו מתקדמים אחפש אימון נחמד לנוגל, על מנת להתחיל ולחזק את עבודת הצוות שלי ושלו לקראת המכון..
-
[U]Sharpedo[/U]
כן הוא עדיין משפיע
-----
נאודיל עומד במקומו כשמולאירי טס אליו במהירות. הוא דרוך במקומו, מוכן לרגע שבו פוקימון הפייה יתקרב אליו מספיק כדי להתחמק.
נאודיל התחמק ממתקפתו של מולאירי, סטה הצידה, ומולאירי התנגש ברצפה בעוצמה אדירה. סדק גדול נוצר במקום בו הוטח גופו, ורסיסי בטון קטנים התעופפו באוויר והתפזרו.
"זו הייתה מכה קשה. אין ספק שמולאירי עשה נזק לעצמו." אמר פטר.
מולאירי התרומם על שני רגליו, אך נאודיל ניצל את הזמן והתקרב אליו במהירוצ. הוא נשך את איזור כתפו השמאלית של מולאירי בעוצמה אגירה, לא מרפה מבשרו. מולאירי צווח בכאב, וניסה להוריד את פוקימון התנין ממנו.
"מולאירי, קדימה, תשתמש בסטירה כפולה!" פוקד אדם במהירות.
פוקימון הפייה התחיל לסטור לנאודיל עם ידו הפנויה, אך פוקימון העשב שלך לא הרפה ממנו.
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט מתחילים לצעוד על החולות הנוצצים המדבריים. השמש זרחה בכתום בוהק ומסנוור, וכל נשימה שלך שאפת לתוכך אבק ואוויר חם.
"נמאס לי מהמדבר הזה." אמר גילברט. "אני לא יכול לראות יותר את הנוף הנורא הזה." הוא אמר.
אך בדיוק כשהוא סיים את המשפט, עברתם מאחורי גבעת חול גבוהה, וראיתם מולכם מחזה מדהים ביופיו - מולכם ניצב רכס ערים שהשתרע ממזרח למערב. לא יכולת לראות את הקצה הקצוות שלו, וגם לא יכולת לראות את פסגותיהם של ההרים. הפסגות היו מכוסים עננים, ומעטה שלג דקיק נראה באיזורים הגבוהים שכן היה ניתן לראות.
"השלג הזה נראה מזמין." אמר גילברט ומחה זיעה ממצחו. "אבל זה כל כך גבוה..."
לפתע, בזווית עיניך אתה קולט צמח ירוק ומוזר. אתה בוחן אותו בעיניך היטב, ואז מבין שמולך עומד פוקימון. צורתו של הפוקימון דמתה לקקטוס, והוא הביט בכם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/7a79db9e.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1327805][U]Sharpedo[/U]
כן הוא עדיין משפיע
-----
נאודיל עומד במקומו כשמולאירי טס אליו במהירות. הוא דרוך במקומו, מוכן לרגע שבו פוקימון הפייה יתקרב אליו מספיק כדי להתחמק.
נאודיל התחמק ממתקפתו של מולאירי, סטה הצידה, ומולאירי התנגש ברצפה בעוצמה אדירה. סדק גדול נוצר במקום בו הוטח גופו, ורסיסי בטון קטנים התעופפו באוויר והתפזרו.
"זו הייתה מכה קשה. אין ספק שמולאירי עשה נזק לעצמו." אמר פטר.
מולאירי התרומם על שני רגליו, אך נאודיל ניצל את הזמן והתקרב אליו במהירוצ. הוא נשך את איזור כתפו השמאלית של מולאירי בעוצמה אגירה, לא מרפה מבשרו. מולאירי צווח בכאב, וניסה להוריד את פוקימון התנין ממנו.
"מולאירי, קדימה, תשתמש בסטירה כפולה!" פוקד אדם במהירות.
פוקימון הפייה התחיל לסטור לנאודיל עם ידו הפנויה, אך פוקימון העשב שלך לא הרפה ממנו.
[/QUOTE]
"נאודיל מצוין! המשך כך!" אשבח אותו ואמהר להדריך אותו, "עכשיו תחזק את הנשיכה שלך ותטיח את מולאירי ברצפת המכון! בחוזקה! מיד לאחר מכן בלי לבזבז זמן תשתמש בשאיבת מגה!" אדריך את נאודיל ואחייך אליו
-
[quote=Balenciaga;1327805]
[U]NivX10[/U]
אתה וגילברט מתחילים לצעוד על החולות הנוצצים המדבריים. השמש זרחה בכתום בוהק ומסנוור, וכל נשימה שלך שאפת לתוכך אבק ואוויר חם.
"נמאס לי מהמדבר הזה." אמר גילברט. "אני לא יכול לראות יותר את הנוף הנורא הזה." הוא אמר.
אך בדיוק כשהוא סיים את המשפט, עברתם מאחורי גבעת חול גבוהה, וראיתם מולכם מחזה מדהים ביופיו - מולכם ניצב רכס ערים שהשתרע ממזרח למערב. לא יכולת לראות את הקצה הקצוות שלו, וגם לא יכולת לראות את פסגותיהם של ההרים. הפסגות היו מכוסים עננים, ומעטה שלג דקיק נראה באיזורים הגבוהים שכן היה ניתן לראות.
"השלג הזה נראה מזמין." אמר גילברט ומחה זיעה ממצחו. "אבל זה כל כך גבוה..."
לפתע, בזווית עיניך אתה קולט צמח ירוק ומוזר. אתה בוחן אותו בעיניך היטב, ואז מבין שמולך עומד פוקימון. צורתו של הפוקימון דמתה לקקטוס, והוא הביט בכם.
[IMG]http://i1258.photobucket.com/albums/ii532/lanvinlanvin11/7a79db9e.png[/IMG][/quote]
חחחחח הוא נראה מגניב...
--------
"אימון מעולה לנוגל" אמלמל בעודי מביט בו. אשלוף ביד אחד את הפוקדור של נוגל מהחגורה וביד השנייה את הפוקדע.
אוציא את נוגל והאחל לו בהצלחה בחיוך, "נוגל התקשחות, וחכה להתקפה של הפוקימון... לאחר ישתקוף נסה פשוט לספוג את המכה ולהתאושש מהר ואז תתקוף!"
'נעבוד איתו על הגנה וספיגה של המתקפות בכוח סבל...' אחשוב לעצמי.
-
[U]Sharpedo[/U]
עם היד השניה שלא תפוסה , חשבתי שכתבתי את זה
----
נאודיל מהדק את הנשיכה שלו בכתפו של מולאירי, ומולאירי מילל בכאב. פוקימון העשב שלך ניסה להטיח את יריבו ברצפה, אך מולאירי היה כבד לו מדי והוא לא הצליח ליצור את התנופה הדרושה.
"מולאירי, הדוף אותו במתקפת נשיקה מתוקה!" קורא אדם.
מולאירי מקרב את פיו ללחיו של נאודיל הצמוד אליו, ונושק לו. זוהר דהוי ואדמדם מופיע על המקום בו הייתה הנשיקה, ואז נעלם. בתגובה, שיניו של נאודיל מתחילות להרפות אט אט מכתפו של מולאירי. נאודיל נעמד על הרצפה, ומנסה לייצב את גופו על ארבעת רגליו. הוא מועד מעט, ומנסה לעמוד שוב.
"אוי לא, מולאירי בלבל אותו!" קורא פטר.
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך כלפי פוקימון הקקטוס, והפוקידע מתחיל לדבר.
"קייקטוס - פוקימון הקקטוס המדברי. קייקטוס נמצא באיזורי צחיחים, ומשום כך הוא נאלץ לאגור בתוכו מים על מנת לשרות בתנאים היבשים הקשים. קייקטוס מסוגל להשתמש בזרמים חשמליים על מנת להגן על עצמו. פוקימון זה הוא מסוג עשב וחשמל."
אתה שולף את הפוקדור של נוגל, ומשחרר אותו לאדמה. נוגל נוחת שלושה מטרים בודדים מקייקטוס, שמיד קולט את נוגל. פוקימון האבן שלך עומד מולו, זהוב ומבריק, ונראה כמעט כמו חפץ דומם.
לפי פקודתך, גופו של נוגל מתחיל לנצוץ באור בוהק וכסוף. היה לך ברור שהוא משתמש בהתקשחות, והמתנת להתקפתו של קייקטוס.
הראה כי הקייקטוס שעמד מולך מודע לחלוטין למה שהולך מולו, וכי נוגל מתכנן קרב איתו. הוא התחיל לרוץ לכיוונו של נוגל, וחבט בו באמצעות ידו הכבדה. נוגל התגלגל מטר לאחור, והתייצב על גופו במהירות. לא נראה שהוא נפגע כלל מהמכה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1327833][U]Sharpedo[/U]
עם היד השניה שלא תפוסה , חשבתי שכתבתי את זה
----
נאודיל מהדק את הנשיכה שלו בכתפו של מולאירי, ומולאירי מילל בכאב. פוקימון העשב שלך ניסה להטיח את יריבו ברצפה, אך מולאירי היה כבד לו מדי והוא לא הצליח ליצור את התנופה הדרושה.
"מולאירי, הדוף אותו במתקפת נשיקה מתוקה!" קורא אדם.
מולאירי מקרב את פיו ללחיו של נאודיל הצמוד אליו, ונושק לו. זוהר דהוי ואדמדם מופיע על המקום בו הייתה הנשיקה, ואז נעלם. בתגובה, שיניו של נאודיל מתחילות להרפות אט אט מכתפו של מולאירי. נאודיל נעמד על הרצפה, ומנסה לייצב את גופו על ארבעת רגליו. הוא מועד מעט, ומנסה לעמוד שוב.
"אוי לא, מולאירי בלבל אותו!" קורא פטר.
[/QUOTE]
"נאודיל!" אקרא בלחץ,אנסה לחשוב על משהו שיוכל לעזור, "נאודיל אני רוצה שתתרכז! תעצום עיניים,אל תזיז את גופך ותנסה לזרום עם הבילבול! תנסה להקשיב לקולות של מולאירי!" אנסה לדבר בקול שירגיע אותו ויכניס אותו למיקוד, "כשתשמע את מולאירי מתקרב אליך וכשתרגיש מוכן,תפקח עיניים ותנסה לנשוך אותו עוד פעם! תנסה לדמיין שכשאתה תנשך את מולאירי הבילבול יעבור אליו! ומיד לאחר מכן תרפה ותשתמש בשאיבת מגה!" אדריך את נאודיל באיטיות,שיירגע וינסה למלות את הפקודות הכי טוב שהוא יכול, 'אתה מסוגל..' אחשוב לעצמי בתקווה
-
[quote=Balenciaga;1327833]
[U]NivX10[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך כלפי פוקימון הקקטוס, והפוקידע מתחיל לדבר.
"קייקטוס - פוקימון הקקטוס המדברי. קייקטוס נמצא באיזורי צחיחים, ומשום כך הוא נאלץ לאגור בתוכו מים על מנת לשרות בתנאים היבשים הקשים. קייקטוס מסוגל להשתמש בזרמים חשמליים על מנת להגן על עצמו. פוקימון זה הוא מסוג עשב וחשמל."
אתה שולף את הפוקדור של נוגל, ומשחרר אותו לאדמה. נוגל נוחת שלושה מטרים בודדים מקייקטוס, שמיד קולט את נוגל. פוקימון האבן שלך עומד מולו, זהוב ומבריק, ונראה כמעט כמו חפץ דומם.
לפי פקודתך, גופו של נוגל מתחיל לנצוץ באור בוהק וכסוף. היה לך ברור שהוא משתמש בהתקשחות, והמתנת להתקפתו של קייקטוס.
הראה כי הקייקטוס שעמד מולך מודע לחלוטין למה שהולך מולו, וכי נוגל מתכנן קרב איתו. הוא התחיל לרוץ לכיוונו של נוגל, וחבט בו באמצעות ידו הכבדה. נוגל התגלגל מטר לאחור, והתייצב על גופו במהירות. לא נראה שהוא נפגע כלל מהמכה.[/quote]
עכשיו תפסתי פוקימון, ואני רוצה לעבוד על לפתח אותו ועל שיטת קרב שדוגלת בהגנה איתו (כמו טורטרה)
כדי לתפוס?
------------------
"מעולה איזו חסימה!" אומר בחיוך רחב לנוגל, ואז אוסיף להגיד לנוגל "שוב התקשחות, קשה והגנתי יותר. תן לו לתקוף פעם נוספת ואז ברגע שהוא תוקף והוא עוד קרב תשתמש בהפלה!"
-
[U]Sharpedo[/U]
לפי הוראותיך, נאודיל עומד במקומו ועוצם את עיניו בריכוז. הוא ממתין בסבלנות, ולא מנסה להתקדם.
"מולאירי, תגמור אותו במתקפת סטירה כפולה!" קורא אדם.
מולאירי טס לכיוונו של נאודיל במהירות, אך לפני שהוא פוקע בו, נאודיל פוקח את עיניו, רופץ לכיוונו של מולאירי ונושך את כך ידו הימנית. מולאירי צווח מכאב, ומטלטל את פוקימון התנין מידו. נאודיל נהדף לאחור, אך מתייצב במהירות על רגליו. הוא מתרכז במשך שניה בודדת, וכדורי אור ירקרקים ובוהקים מתחילים לצאת מגופו של מולאירי בזרם אדיר. הכדורים נכנסים לגופו של נאודיל, וכלל שהם נכנסים כך הוא נראה יותר מאושש. לאחר מספר שניות, הזרם מפסיק.
מולאירי נראה סחרחר מעייפות. הוא עמוד על שני רגליו ומיטלטל מצד לצד.
[U]NivX10[/U]
אתה שואל אם לתפוס את קייקטוס?
אין ספק שככל שיש יותר פוקימונים יותר קשה לפתח. תכלס נוגל הוא אחלה פוקימון, הגנתי ומגניב. יכול לקחת לו קצת זמן להתפתח, אבל זה יהיה שווה את זה בסופו של דבר.
קייקטוס גם מגניב, שילוב של עשב וחשמל לא בטוח תמצא עוד. אבל אתה תמצא גם פוקימוני עשב וגם פוקימוני חשמל, אם זה מה שמדאיג אותך חח
-----
שוב גופו של נוגל זוהר באור בוהק, וגופו מתקשה ומתחסן.
קייקטוס מתחיל לרוץ שוב אל נוגל, ופוגע בו עם ידו. קול מתכתי נשמע, ונוגל מצליח להישאר יציב במקומו. כשקייקטוס קרוב אליו, נוגל מנצל זאת וקופץ באוויר. הוא נוחת חזיתית על קייקטוס, ומפיל אותו לריצפה. נוגל מתיישר במהירות, ומחכה לפקודה נוספת.
-
[QUOTE=Balenciaga;1327868][U]Sharpedo[/U]
לפי הוראותיך, נאודיל עומד במקומו ועוצם את עיניו בריכוז. הוא ממתין בסבלנות, ולא מנסה להתקדם.
"מולאירי, תגמור אותו במתקפת סטירה כפולה!" קורא אדם.
מולאירי טס לכיוונו של נאודיל במהירות, אך לפני שהוא פוקע בו, נאודיל פוקח את עיניו, רופץ לכיוונו של מולאירי ונושך את כך ידו הימנית. מולאירי צווח מכאב, ומטלטל את פוקימון התנין מידו. נאודיל נהדף לאחור, אך מתייצב במהירות על רגליו. הוא מתרכז במשך שניה בודדת, וכדורי אור ירקרקים ובוהקים מתחילים לצאת מגופו של מולאירי בזרם אדיר. הכדורים נכנסים לגופו של נאודיל, וכלל שהם נכנסים כך הוא נראה יותר מאושש. לאחר מספר שניות, הזרם מפסיק.
מולאירי נראה סחרחר מעייפות. הוא עמוד על שני רגליו ומיטלטל מצד לצד.
[/QUOTE]
"נאודיל כל הכבוד! ידעתי שאתה יכול!" אומר בשמחה לנאודיל ואחייך אליו בשמחה, "עכשיו נאודיל! זאת ההזדמנות שלנו! תרוץ לכיוון מולאירי ותשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך!" אומר לנאודיל, "אם הוא משיב מלחמה תשתמש שוב בשאיבת מגה!" אוסיף אם מתקפת הדחיפה תיהדף
-
[U]Sharpedo[/U]
נאודיל מתחיל לרוץ אל מולאירי.
"מולאירי, תתחמק ותשתמש במטרונום!" קורא אדם מאמן המכון.
מולאירי ניסה להגיב בזמן, אך זה היה מאוחר מדי בשבילו. נאודיל רץ במהירות ודחף אותו בעוצמה אדירה. במכה הייתה הישר בבטנו של מולאירי, והוא נהדף לאחור, נופל על הרצפה בחבטה.
מולאירי היה תשוש לחלוטין, והתעלף מיד.
"ניצחת!" קרא פטר.
אדם הביט בפוקימון שלו בתקווה אחרונה שיקום ממקומו, אך לשווא. הוא הרים את הפוקדור שלו, והחזיר את מולאירי לתוכו.
"ניצחת ביושר." הוא אמר בחצי חיוך. הוא התקרב אליך, לץ את ידך, והרים בידו השניה את תג המכון. התג היה וורוד, נראה כמו שני כנפים קטנות. "זה שלך," הוא אמר. "אני בטוח שצתליח להשיג עוד כמה כאלה, ולהשתתף בליגת הפוקימונים."
-----
אני חייב ללכת. אני אמשיך אולי היום יותר מאוחר, אני כנראה חוזר בסביבות תשע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1327872][U]Sharpedo[/U]
נאודיל מתחיל לרוץ אל מולאירי.
"מולאירי, תתחמק ותשתמש במטרונום!" קורא אדם מאמן המכון.
מולאירי ניסה להגיב בזמן, אך זה היה מאוחר מדי בשבילו. נאודיל רץ במהירות ודחף אותו בעוצמה אדירה. במכה הייתה הישר בבטנו של מולאירי, והוא נהדף לאחור, נופל על הרצפה בחבטה.
מולאירי היה תשוש לחלוטין, והתעלף מיד.
"ניצחת!" קרא פטר.
אדם הביט בפוקימון שלו בתקווה אחרונה שיקום ממקומו, אך לשווא. הוא הרים את הפוקדור שלו, והחזיר את מולאירי לתוכו.
"ניצחת ביושר." הוא אמר בחצי חיוך. הוא התקרב אליך, לץ את ידך, והרים בידו השניה את תג המכון. התג היה וורוד, נראה כמו שני כנפים קטנות. "זה שלך," הוא אמר. "אני בטוח שצתליח להשיג עוד כמה כאלה, ולהשתתף בליגת הפוקימונים."
-----
אני חייב ללכת. אני אמשיך אולי היום יותר מאוחר, אני כנראה חוזר בסביבות תשע.[/QUOTE]
אין בעיה :)
"נאודיל! נהדר!" אקרא בהתרגשות וארוץ אליו ואחבק אותו, "נהדר היית מצוין,עכשיו תנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
"תודה רבה אדם,שמחתי להילחם מולך" אומר לו ואקח את תג המכון ואכניס אותו לתיקי.
"אצא מהמכון עם פטר בשמחה, "פטר קיבלתי את תג המכון שלי!" אומר לו בחיוך, "צריכים להמשיך בדרך! כשנפגשנו קבענו שנלך ביחד עד לכפר רוג'ין.." אומר לו ברצינות, "רוצה להיות שותף שלי?" אשאל אותו
-
[quote=Balenciaga;1327868]
[U]NivX10[/U]
אתה שואל אם לתפוס את קייקטוס?
אין ספק שככל שיש יותר פוקימונים יותר קשה לפתח. תכלס נוגל הוא אחלה פוקימון, הגנתי ומגניב. יכול לקחת לו קצת זמן להתפתח, אבל זה יהיה שווה את זה בסופו של דבר.
קייקטוס גם מגניב, שילוב של עשב וחשמל לא בטוח תמצא עוד. אבל אתה תמצא גם פוקימוני עשב וגם פוקימוני חשמל, אם זה מה שמדאיג אותך חח
-----
שוב גופו של נוגל זוהר באור בוהק, וגופו מתקשה ומתחסן.
קייקטוס מתחיל לרוץ שוב אל נוגל, ופוגע בו עם ידו. קול מתכתי נשמע, ונוגל מצליח להישאר יציב במקומו. כשקייקטוס קרוב אליו, נוגל מנצל זאת וקופץ באוויר. הוא נוחת חזיתית על קייקטוס, ומפיל אותו לריצפה. נוגל מתיישר במהירות, ומחכה לפקודה נוספת.[/quote]
אפשר לנסות ללמד אותו מתקפה?
-------
"נוגל נסה להוסיף במהירות דחיפה ליפני שהוא מתאושש!" אקרא אליו במהירות...
"ואז נסה קול מתחתי" אומר..
-
[U]Sharpedo[/U]
אתה מחזיר את נאודיל לפוקדור, ומכניס אותו חזרה לכיסך. החזקת את התג הורוד הקריר בידך, והבטת בו בשתיקה מספר שניות. הכנסת אותו לתיקך בריצוי, וליבך התמלא גאווה.
"זה היה קרב מצוין דילן," אומר לך פטר. "צמוד, בדיוק כמו שצריך להיות. אני בטוח שבהמשך הדרך המהלכים שלך גם ישתפרו." הוא אמר ברצינות.
יצאתם מהמכון, ונפרדתם מאדם.
התרחקתם מעט מהמכון, ואז עצרת במקומך והבטת בפטר. "רוצה להיות שותף שלי?" אתה שואל אותו.
הוא מביט בך בעיניו הכחולות, שיערותיו הג'ינג'יות הבוערות בהקו בשמש. "ברור שאני רוצה." הוא חייך אליך.
[U]NivX10[/U]
רצוי אפילו!
-----
נוגל התקדם במתקפת דחיפה לכיוונו של קייקטוס. אולם קייקטוס הצליח להתאושש במהירות, כיוון את ראשו כלפי פוקימון הסלע הקטן שלך, וזרם של מחטים החל לצאת משלושת המחטים הצהבהבים שעל ראשו. המחטים פגעו בנוגל, אולם כל מחט שפגעה קפצה ממנו והחליקה מגופו ברעש מתכתי.
"וואו, ההגנה של נוגל מדהימה," אמר גילברט. "אמחטים אפילו לא גורמות שריטה."
זרם המחטים הפסיק, ונוגל נראה מתרכז. לפתע, רעש צורם ומוזר החל לבקוע מכיוון גופו. הרעש היה מתכתי, וצבת באוזניך. אולם ידעת היטב שקייקטוס סובל הרבה יותר. פוקימון העשב התקפל, מנסה למנוע מהרעש לחדור לאוזניו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1327988][U]Sharpedo[/U]
אתה מחזיר את נאודיל לפוקדור, ומכניס אותו חזרה לכיסך. החזקת את התג הורוד הקריר בידך, והבטת בו בשתיקה מספר שניות. הכנסת אותו לתיקך בריצוי, וליבך התמלא גאווה.
"זה היה קרב מצוין דילן," אומר לך פטר. "צמוד, בדיוק כמו שצריך להיות. אני בטוח שבהמשך הדרך המהלכים שלך גם ישתפרו." הוא אמר ברצינות.
יצאתם מהמכון, ונפרדתם מאדם.
התרחקתם מעט מהמכון, ואז עצרת במקומך והבטת בפטר. "רוצה להיות שותף שלי?" אתה שואל אותו.
הוא מביט בך בעיניו הכחולות, שיערותיו הג'ינג'יות הבוערות בהקו בשמש. "ברור שאני רוצה." הוא חייך אליך.
[/QUOTE]
יש לי אוכל לפוקימונים?
"נהדר!" אומר לו בחיוך ואתן לו חיבוק חברי.
"אז קדימה! בוא נלך למרכז הפוקימונים ונמשיך לעיר המכון הבאה!" אומר לו בחיוך.
תוך כדי שאנחנו הולכים למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי אשאל את פטר, "מאיפה אנחנו צריכים ללכת?" אשאל אותו