-
[quote=mudkipper;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [img][img]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/twilightwolf4/palmer.gif[/img][/img]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/quote]
צבע כחול כהה ,צבע שאפשר לראות את מה שכתוב .....
--------------------------------------------------------------
''או קיי ,צאו!'' אומר ואוציא את הפוקימונים מהפוקדורים
-
[quote=mudkipper;1459144][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[color="blue"][b]*שלום! סוף סוף סיימתי עם כל התיקונים ואני מוכן להמשיך את המשחק![/b][/color]
[color="green"][b]*אני מזכיר, האיוונט הבא יתחיל ב13/12. פרטים ייחשפו בהמשך...[/b][/color]
[color="red"][b]*חשוב מאוד! לקראת אחד האיוונטים הקרובים כל שחקן (פרט לשחר ואנדי) צריך לשלוח לי בה"פ שם של פוקימון שעונה על כל הקריטריונים הבאים:
1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקי הוידאו של פוקימון מותר)
2. הוא לא איווי (או התפתחויותיו)
3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי (גיבל, לרביטר, בלדום וכו' אסורים)
4. הוא לא אקסיו (או התפתחויותיו)
5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות (הקבוצות מופיעות בתגובה הראשונה במ"ת)
6. הוא התפתחות ראשונה (זה אומר שהוא לא התפתח מאף אחד)
זה חשוב מאוד!!! כל מי שלא ישלח לי את הפוקימון עד סוף החודש הזה לא יוכל להשתתף באיוונט וחבל![/b][/color]
[color="orange"][b]*בהצלחה!!![/b][/color]
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- תחנת הכוח, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לה שאם היא כל כך בטוחה בעצמה בואו תעשו עסקה- אם אתם תנצחו היא תשחרר את זאפדוס. אריאנה שואלת:"ואם תפסידו?" לין אומרת:"אנחנו נעזוב את תחנת הכוח וניתן לך להמשיך בשלך". אריאנה כמעט מאשרת ואתם שומעים מאחור צעקה:":תיקון קטן, אריאנה!". אתם מגלים שבא ומתקרב אליכם לא אחר מאשר סיקאמור, רכוב על ארטיקונו. ומולטרס לידו. "אם ננצח, תביאי לי את זאפדוס!" אריאנה אומרת:"או, זה כבר נהיה יותר מעניין... גם אני מתקנת- אם אני מנצחת, החבר החכמולוג שלכם פה מביא לי את ארטיקונו ומלוטרס. מוסכם?" היא שואלת. "מוסכם" עונה סיקאמור. הוא אומר לכם:"אייס, לין, אני מאמין בכם. תנצחו אותה ותוכיחו לי שאתם טובים!" אריאנה אומרת:"אין בעיה. בוא נתחיל! זאפדוס, צא! ג'ימי, תוציא דרגונייר!" היא אומרת וזאפדוס שלה מתכונן לקרב, בעוד ג'ימי החייל מוציא נחש קטן ומרחף. "זה יהיה פוקימון אחד לכל צד. הצד הראשון שיעלף את פוקימוני היריב ינצח ויזכה בחלק השני של שלישיית הציפורים" אומר סיקאמור שלקח פיקוד על שיפוט הקרב. אריאנה מסכימה ומחכה שתוציאו פוקימונים. לין אומרת:"אמפרוס, צא! תתפתח מגה, אני מאמינה בך!" היא אמרה. אמפרוס יצא מהפוקדור ולין הביאה לו את האמפרוסייט ולחצה על צמיד הקישור. צמיד הקישור ירה קרן סגולה שפגעה באמפרוס ושינתה אותו. לאמרפוס צמחה רעמה אפורה שבה משובצים כדורים אדומים כמו בזנבו ועל זנבו הופיעו המון כדורים. כולם מחכים שתוציא פוקימון. *אם תוציא את מיוטו (בגלל שזו משימה הוא איתך) הוא יוכל להתפתח לכל אחת משתי הצורות שלו, לבחירתך.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוקיי , צא מיוטו."אני אומר.
אני נותן למיוטו את המיוטו נייט y.
"מיוטו , תשתמש בשיגור למאחורי דרגונייר ולאחר מכן תשתמש בסופת שלגים."אני אומר לו, "ותשתמש בשיגור כדי להתחמק ממתקפת שנורות אליך."אני אומר למיוטו.
-
[quote]נועם
*וואו. אתה כותב תגובות ממש ממש ארוכות בשביל שחקן. ברצינות שאני כבר לא יודע מה לתת לך בתור פרס... קבל בתור פרס פוקימון תינוק(האפיני,בונסלי,מיים ג'וניור,איגליבאף,קלפה,טוגפי,פיצ'ו) לבחירתך.
*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר לעצמך שאתה חייב לעשות משהו, אחרת תפסיד מהר יותר ממה שחשבת. אתה נזכר במילותיו של השופט, שהרבה זמן לא קרה מקרה שפוקימוניו של טירון השתוו ברמה לפוקימוניו של בכירים. לפתע עולה בך רעיון. אתה אומר למגה לוקאריו ומגה פריז מה לעשות. לוקאריו קופץ לאוויר, בעוד פריז שולח משתים עשרה האצבעות בשתי ידיו קרניים תכולות וקפואות שמקפיאות את הזירה וגם קצת את הרגליים של לוקאריו. מגמורטר עשוי מאש ולכן הקרח מתחתיו נמס, בעוד גלייד מסתבך ונופל על הקרח, נפגע קל מהנפילה. פריז מרחף מעל הקרח ולוקאריו מחליק לעבר יריביו. לפתע לוקאריו משתכפל בפתאומיות הרבה מאוד פעמים וגורם לכ-20 מגה-לוקאריו להופיע. *מזל טוב! לוקאריו למד צוות כפול!!!*. כל הלוקאריוים ופריז מקיפים את מגמורטר וגלייד. פריז שולח כדורי חשמל גדולים שפוגעים במגמורטר ומעלפים אותו, בעוד כל שכפולי הלוקאריו טוענים כדורים כחולים מלאים באנרגייה, שולחים אותם לעבר גלייד ומעלפים אותו במהירות. כל הקהל מריע לך ושני הסוכנים מחזירים את גלייד ומגמורטר לכדוריהם בהשפלה. המנחה אומר:"והמנצח בקרב האימון הוא טורי!!! בתור פרס הוא יקבל 250 פ"ד ופוקימון לבחירתו!" הוא אומר ולידו מופיע מסך עם תמונות של הפוקימונים הבאים:האפיני, בונסלי, מיים ג'וניור, איגליבאף, קלפה, טוגפי, פיצ'ו.
מה תעשה?
[/quote]
[i]תודה!!!!נ.ב:כבר שלחתי הודעה,כתבתי שאני רוצה צ'ספין,אבל נראה לי שאני אשנה להראקרוס,כי המגה התפחות שלו נראה בוס וכי הוא לא התחלתי פה,לא פסואדו אגדי או אגדי הוא התפחות ראשונה,והוא לא אקסיו.שכחתי משהו?[/i]
"ווהו!!!" אומר ואנופף לקהל המקסים בהתלהבות,ואז אפנה לשני הסוכנים ואלחץ להם את היד. "וואו,זה היה קרב נהדר! אתם באמת מוכשרים,אני מקווה שיצא לי לעבוד איתכם מתישהו!" אומר ואפרד מהם,ואז אפנה למנחה. "טוב,זאת באמת בחירה קשה,כולם נהדרים!אמ.....אני חושב שאני בוחר בטוגפי!" אומר ואקח את ביצת הטוגפי. "אתה תהיה טוגקיס נהדר..." אלחש לו בשקט,ואז אצא מהאולם ואבדוק אם טארה חזרה לבסיס.
-
[B][B][COLOR="Silver"]הודעות-[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/COLOR]
[COLOR="Green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שפה הטעות שלו ומחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש בקבר אבן. הונצ'קרוו שולח קוץ שחור לעבר התקרה, והקוץ מפיל אבנים שלוכדות את קראסל בתוכם ופוגעות בו קשה. קראסל לא צמליח להשתחרר בגלל קונכייתו. ברנדון אומר:"קראסל, ריסוק קונכיה!" וקראסל מתאמץ, ואז מרסק את קונכיית האבן הענקית שעוטפת אותו. ברנדון אומר:"רק שתדע, בר, מתקפת ריסוק קונכיה היא מתקפה שבה פוקימון מרסק את הקונכיה שלו. כשהוא חוזר לפוקדור הקונכיה מופיעה מחדש. כשהוא מרסק את הקנוכיה הוא נהיה יותר פגיע למתקפות, אך יותר מהיר". מיד לאחר מכן, ללא הקונכיה הכבדה קראסל משתחל בקלות ובמהירות בין האבנים. ברנדון אומר:"קראסל, מספרי אקס!" וקראסל מאדים את צבתוטיו, רץ לעבר הונצ'קרוו וחובט בו כשידיו מוצלבות, משאיר לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
הונצ'קרוו-4/10 קראסל מעט יותר
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אנדי[/B]
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-ערב
*כסף-9,000 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל שאתה לא מסכים להפסיד עכשיו ושישתמש בניצוץ לכל מקום שאליו ברווירי פונה. אתה אומר לעצמך שממש עוד קצת ותוכל לקבל את ביצי הראלטס והסנוראנטית. בליצל רץ לעבר ברווירי, מקיף עצמו בניצוצות ורץ במהירות לעבר ברווירי, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. המנחה אומר:"ויש לנו מנצח! אנדי מנצח את לוקאס וזוכה בטורניר נימבאסה! קודם כל הפרס הכספי! אנדי זוכה ב3,000 פ"ד! המון כסף שהוא יוכל להשתמש בו לכל מיני מטרות שהוא יבחר! אנדי גם זוכה בפרסי הפוקימונים שלנו! שתי ביצים, של ראלטס זכר וסנוראנט נקבה, יחד עם שתי אבני שחר מחכים לאנדי בחדר הפרסים שלנו, מאחורי הקלעים! בנוסף, אנדי זוכה גם בזה!" הוא אומר ומניף גביע זהב נוצץ, שעליו יש פסים של אבני חן טורקיזיות יפות ומעוינים טורקיזים יפים. בנוסף לגביע יש שתי ידיות מוזהבות מעוטרות ברצועות בד צבעוניות. בתוך הגביע אתה רואה מספר קופסאות ומתנות שאתה אומר לעצמך שתפתח אחר כך. ליד הגביע אתה רואה על דוכן המנחה גם שש מדליות מוזהבות. "זהו הפרס הרשמי על הזכייה! הגביע היוקרתי של טורניר נימבאסה שלנו, שמיוצר מזהב ואבני חן היישר ממכרות קליי בדריפטוויל ורצועות בד שרק נתפרו ונארגו במפעלים בווירבאנק והובאו לפה! זהו הגביע הכי יוקרתי שיוצר לזכייה בטורניר עד היום! ואנדי זוכה בו, יחד עם מגוון אריזות המכילות הפתעות שונות. בנוסף, אנדי וכל אחד מחמשת הפוקימונים שלו שהשתתפו בטורניר יקבלו מדליית זהב מעוטרת כזכר לניצחון זה". אתה מוציא את היפאודון, לאקסיו, אבומסנוו, באדו ובליצל והמנחה מעניק לך ולחמישתם מדליות. "בנוסף, גם למקום שני מגיעים פרסים!" אומר המנחה ומניח על השולחן קופסה כסופה עם חלון זכוכית על המכסה שלה. הקופסה נעולה, משובצת ביהלומים ומחוברים אליה מאגדות של סרטים צבעוניים. "זוהי קופסת הפרס למקום השני. חוץ מהקופסה עצמה, שהיא יוקרתית במיוחד ומשובצת ביהלומים היקרים של קליי ובכסף הצלול והקר שמופק במרכז הר ריברסאל, הקופסה מלאה בכל מיני פרסים קטנים שאני מאמין שיעזרו ללוקאס ויזכירו לו את הישגו. בנוסף, לוקאס זוכה ב1,500 פ"ד ובמארז הפוקימונים הכסוף, שמכיל ביצי וולפיקס וסידוט בצירוף אבני עלה ואש, למען הפקת הנאה מקסימלית איתם. מקווה שנהניתם!" המנחה אומר והקהל מריע לך וללוקאס. אתם הולכים למאחורי הקלעים, לחדר הפרסים ומוצאים שם שתי אריזות, אחת זהובה ואחת כסופה. אתם פותחים אותה ומוצאים את הביצים שכל אחד מכם קיבל. אתם מכניסים אותם לקפסולות האינקובטור שחיכו לכם על השולחן ומניחים אותם בתוך התיק שלכם. בנוסף כל אחד מכן לוקח את שתי האבנים ומניח אותם עם שאר חפציו. לוקאס אומר:"מה כדאי לעשות עכשיו? אני מציע לחזור לחדר בבסיס ולבדוק מה יש בקופסת הכסף שלי וגביע המוזהב שלך. ובנוסף לשמור את הגביע והקופסה בחדר לציון הזכייה שלנו. היית נהדר אנדי. אני כבר מחכה להילחם בך שוב פעם עם הפוקימונים החדשים!".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-הקרע המרחבי, מימדו של פאלקיה
אתה מודה לפרופסור והולך עם ג'ייק וסיקאמור אל פסגת הקרע המרחבי. בדרך אתם פוגשים את סטיבן וסינתיה וסינתיה לוקחת חזרה את הפוקימון המסתורי, שגילית שהוא היה מיילוטיק. חמישתכם עולים ביחד לפסגה ורואים את פאלקיה עולה. ג'ייק אומר:"תומאס, פאלקיה נראה קשוח מאוד. הייתי ממליץ לך ישר לתפוס אותו ולא להילחם בו". סיקאמור מחזק את דברי ג'ייק ואומר:"אני עם ג'ייק. מומלץ לך רק לתפוס את פאלקיה, בלי קרב". לעומת זאת, סטיבן אומר:"אני דווקא אומר לך לנסות להילחם מולו. אני מתחייב עכשיו מולך שאם תפסיד, אני אתפוס את פאלקיה בשבילך ואתן לך פוקימון מתכת קטן". סינתיה אומרת:"לדעתי תעשה מה שברצונך, למרות שההצעה של סטיבן נשמעת די מפתה לדעתי".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*צבע טוב?
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מוציא את הפוקימונים מהפוקדור ומגלה יצור לבן קטן עם שובל לבן מאחוריו ושיער ירוק עם פס אדום באמצע, ולידו עקרב תכול קטן עם ארבע רגליים. ברנדון אומר:"אלו הם סקורופי וראלטס. ראלטס יודע בלבול וצוות כפול, וסקורופי יודע טיל סיכות (pin missile) וניב רעל (poison fang). נינקאדה, פוליוואג, צאו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאים סוג של זחל אפרפר של ציקאדה וראשן כחול קטן עם זנב גדול וספירלה על בטנו. ברנדון אומר:"פוליוואג, בועות על ראלטס! נינקאדה, חפירה על סקורופי!". פוליוואג יורה מפיו הקטן רצף של כמה בועות גדולות שנעות באיטיות לעבר ראלטס ומתפוצצות עליו, משאירות לו נזק קל. לאחר מכן נינקאדה מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניות מגיח מתחת לסקורופי וחובט בו בעוצמה, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
ראלטס-8/10 (פוליוואג יותר)
סקורופי-6/10 (נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מוציא את מיוטו, מגיש לו את המיוטונייט Y ולוחץ על צמיד הקישור. נשלחת קרן וורודה אל מיוטו, אשר גורמת לו לרחף, לזנבו לצאת מקצה ראשו, לגרום למין "טבעת" להופיע על ראשו ולהגדיל את אצבעותיו. אתה אומר לו מה לעשות. מגה מיוטו Y משתגר אל מאחורי דרגונייר, ומשם הוא שולח עליו סופת שלגים מקפיאת דם שפוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן לין אומרת:"מגה אמפרוס, דרקון מים!" ומגה אמפרוס של לין יוצר מים, מעצב אותם בצורת דרקון סיני נושף מים ושולח אותם בחוזקה לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ג'ימי מחזיר את דרגונייר בזעם ואריאנה רותחת מכעס. אריאנה אומרת:"זאפדוס, רעם על מיוטו!" וזאפדוס טוען את עצמו, גורם לכמויות חשמל אדירות מתחנת הכוח להתנקז אליו ואת כל הכוח הזה הוא שול בעוצמה לעבר מיוטו, פוגע בו בינוני. במהירות הבזק כל האנרגיה בתחנת הכוח מתרוקנת ותאורת החירום העוצמתית נדלקת. אריאנה צוחקת ברשעות.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו Y-13/16 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מגה אמפרוס- 12/12 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*אין בעד מה. רשמתי את הראקרוס.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה מריע ומנופף לקהל בהתלהבות, מאתר את קט וגות'יטל וגם את ג'יי רכוב על הוינאזור שלו מריעים לך מהאזור שליד הקהל. אתה בוחר את טוגפי ולוחש לו שהוא יהיה טוגקיס נהדר. לאחר מכן אתה עוזב את החדר ומחפש את טארה. היא בדיוק נכנסת לבסיס דרך המעלית. היא אומרת לך:"טורי, תפסתי פוקימון חדש! בוא נעשה עכשיו קרב, פוקימון לכל צד, החדש שלי ואחד שלך!" טארה אומרת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*אין בעד מה. רשמתי את הראקרוס.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה מריע ומנופף לקהל בהתלהבות, מאתר את קט וגות'יטל וגם את ג'יי רכוב על הוינאזור שלו מריעים לך מהאזור שליד הקהל. אתה בוחר את טוגפי ולוחש לו שהוא יהיה טוגקיס נהדר. לאחר מכן אתה עוזב את החדר ומחפש את טארה. היא בדיוק נכנסת לבסיס דרך המעלית. היא אומרת לך:"טורי, תפסתי פוקימון חדש! בוא נעשה עכשיו קרב, פוקימון לכל צד, החדש שלי ואחד שלך!" טארה אומרת.
מה תעשה?[/quote]
"היי,טארה! את לא מאמינה! כרגע ניצחתי שני סוכנים בכירים ואת הגאלייד והמגמורטר שלהם בקרב ראווה וקיבלתי ביצת טוגפי במתנה!" אומר לה. "יודעת מה,אשמח להילחם! מה את אומרת על קרב זוגות? יש לי כל כך הרבה פוקימונים שזקוקים לאימון...קאט,וגם מון ו-וויבור! אני חושב שמון ו-וויבור יהיו זוג מצויין!" לאחר שנגיע למתחם הקרב ונתחיל,אוציא את הפוקימונים שלי. "מון,וויבור,צאו!זרקור קרב!" מון תשתמש בשריטה ו-וויבור בבעיטת אקווה!"
-
[QUOTE=mudkipper;1460014][B][B][COLOR="Silver"]הודעות-[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/COLOR]
[COLOR="Green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*צבע טוב?
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מוציא את הפוקימונים מהפוקדור ומגלה יצור לבן קטן עם שובל לבן מאחוריו ושיער ירוק עם פס אדום באמצע, ולידו עקרב תכול קטן עם ארבע רגליים. ברנדון אומר:"אלו הם סקורופי וראלטס. ראלטס יודע בלבול וצוות כפול, וסקורופי יודע טיל סיכות (pin missile) וניב רעל (poison fang). נינקאדה, פוליוואג, צאו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאים סוג של זחל אפרפר של ציקאדה וראשן כחול קטן עם זנב גדול וספירלה על בטנו. ברנדון אומר:"פוליוואג, בועות על ראלטס! נינקאדה, חפירה על סקורופי!". פוליוואג יורה מפיו הקטן רצף של כמה בועות גדולות שנעות באיטיות לעבר ראלטס ומתפוצצות עליו, משאירות לו נזק קל. לאחר מכן נינקאדה מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניות מגיח מתחת לסקורופי וחובט בו בעוצמה, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
ראלטס-8/10 (פוליוואג יותר)
סקורופי-6/10 (נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
אחשוב ואכתוב לך את ההודעה הפרטית (צבע טוב מאוד)
----------------------------------------------
אוקיי ראלטס ,תשתמש בצוות כפול וכאשר תשתכפל תתקוף את פוליווג בבלבול
סקורפי ,תשתמש בניב רעל על נינקדה ותנסה להרעיל אתותו ,אני מאמין בכם!
-
[quote=mudkipper;1460014][b][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[color="red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/color]
[color="green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/color]
[color="blue"]*בהצלחה!!![/color][/b]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מוציא את מיוטו, מגיש לו את המיוטונייט y ולוחץ על צמיד הקישור. נשלחת קרן וורודה אל מיוטו, אשר גורמת לו לרחף, לזנבו לצאת מקצה ראשו, לגרום למין "טבעת" להופיע על ראשו ולהגדיל את אצבעותיו. אתה אומר לו מה לעשות. מגה מיוטו y משתגר אל מאחורי דרגונייר, ומשם הוא שולח עליו סופת שלגים מקפיאת דם שפוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן לין אומרת:"מגה אמפרוס, דרקון מים!" ומגה אמפרוס של לין יוצר מים, מעצב אותם בצורת דרקון סיני נושף מים ושולח אותם בחוזקה לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ג'ימי מחזיר את דרגונייר בזעם ואריאנה רותחת מכעס. אריאנה אומרת:"זאפדוס, רעם על מיוטו!" וזאפדוס טוען את עצמו, גורם לכמויות חשמל אדירות מתחנת הכוח להתנקז אליו ואת כל הכוח הזה הוא שול בעוצמה לעבר מיוטו, פוגע בו בינוני. במהירות הבזק כל האנרגיה בתחנת הכוח מתרוקנת ותאורת החירום העוצמתית נדלקת. אריאנה צוחקת ברשעות.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו y-13/16 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מגה אמפרוס- 12/12 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"חייבים לעצור אותו." אני אומר למיוטו, "תשתמש בסופת שלגים ולאחר מכן בעל חושי."אני אומר לו .
"לין , אנחנו חייבים לעצור את דאפדוס." אני אומר לה.
-
[quote=mudkipper;1460014][b][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[color="red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/color]
[color="green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/color]
[color="blue"]*בהצלחה!!![/color][/b]
[b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שפה הטעות שלו ומחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש בקבר אבן. הונצ'קרוו שולח קוץ שחור לעבר התקרה, והקוץ מפיל אבנים שלוכדות את קראסל בתוכם ופוגעות בו קשה. קראסל לא צמליח להשתחרר בגלל קונכייתו. ברנדון אומר:"קראסל, ריסוק קונכיה!" וקראסל מתאמץ, ואז מרסק את קונכיית האבן הענקית שעוטפת אותו. ברנדון אומר:"רק שתדע, בר, מתקפת ריסוק קונכיה היא מתקפה שבה פוקימון מרסק את הקונכיה שלו. כשהוא חוזר לפוקדור הקונכיה מופיעה מחדש. כשהוא מרסק את הקנוכיה הוא נהיה יותר פגיע למתקפות, אך יותר מהיר". מיד לאחר מכן, ללא הקונכיה הכבדה קראסל משתחל בקלות ובמהירות בין האבנים. ברנדון אומר:"קראסל, מספרי אקס!" וקראסל מאדים את צבתוטיו, רץ לעבר הונצ'קרוו וחובט בו כשידיו מוצלבות, משאיר לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
הונצ'קרוו-4/10 קראסל מעט יותר
מה תעשה?[/color]
[/quote]
אני רוצה מגבי
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן במ"ת
------------------------------
"נחמד, הפוקימון שלך ממש טוב" אגיד לו בחיוך
"הונצ'קרוו, קדימה תשתמש בדופק אפל ומיד אחר כך במתקפת כנפיים" אגיד להונצ'קרו
-
[COLOR="Orange"]*טוגפי הוא לא בביצה, קיבלת אותו בתור פוקימון
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר שלום לטארה ואומר לה שהרגע ניצחת שני סוכנים בכירים ואת הגלייד ומגמורטר שלהם. טארה פותחת את הפה לדבר אבל היא לא מספיקה להוציא מילה כי מהתיק שלך יוצא זוהר עוצמתי. אתה מחפש את מקור האור ומגלה שזו הביצה המסתורית שקיבלת לא מזמן. היא רועדת ויוצא ממנה אור, ולבסוף בוקע ממנה נר לבן עם להבה סגולה על ראשו *מזל טוב! מהביצה המסתורית בקע ליטוויק!!!*. טארה אומרת:"איזה חמוד הוא!!! איך תקרא לו? דרך אגב, תפסתי פוקימון חדש בליליקוב. באמת בא לי לבחון את החוזק שלו ואת וגם אני רוצה לחזק את מיאוסטיק שלי". אתה מציע לה קרב כפול והיא מסכימה. אתם הולכים לזירת הקרבות וכל צד מוציא שני פוקימונים. טארה אומרת:"ווילמר, קטהד (cathead) (השם חיבה של מיאוסטיק שלה), צאו!" ומהפוקדור יוצאים קטהד של טארה ולוויתן קטן ועגלגל בצבע כחול. אתה מוציא את מון וויבור ומגלה שמון כבר גדל לצורתו הבוגרת. טארה אומרת:"וואו טורי, מון שלך התבגר! אולי גם אבסול שלי התבגר. בכל מקרה, נבדוק אחר כך. תתחיל". אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מון רץ לעבר קטהד ושורט אותו בחוזקה, גורם לו נזק רגיל. וויבור עוטף את רגלו במים ומזנק לעבר קטהד, בועט בו עם רגלו העטופה מים בחוזקה. לאחר המתקפה נראה כי על קטהד חולפים זרמים חשמליים קטנים. אתה מבין שהמתקפה שיתקה את קטהד. המתקפה עושה לקטהד נזק בינוני. טארה אומרת:"קטהד, תשתמש בעין פלא! ווילמר, גלגול על מון!". קטהד מתרכז, וגורם לעין גדולה וורודה להופיע מול מון. קטהד עוצם עיניים והעין חודרת לתוך מון. נראה כי משהו דוהה מעט במון. טארה אומרת:"מתקפת עין פלא גורמת לפוקימוני אופל, כמו מון שלך, במקום להיות חסינים לסוג על-חושי סוג על-חושי יכול לעשות עליהם נזק! פשוט מתקפה שימושית!". לאחר מכן ווילמר מתגלגל במהירות ככדור לעבר מון, מתנגש בו ופוגע בו קל.
מצב חיים שלך:
מון-9/10 (קטהד פחות, ווילמר יותר)
וויבור-10/10 (ווילמר אותו דבר, קטהד פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]*אני עדיין מחכה לה"פ ממך בנושא איזה פוקימון אתה רוצה
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. ראלטס משכפל את עצמו הרבה מאוד פעמים. כל השכפולים זוהרים בוורוד ושולחים קרניים דקיקות וורודות לעבר פוליוואג. כל הקרניים פוגעות בפוליוואג ופוגעות בו קשה. לאחר מכן פוליוואג נראה מסוחרר. ברנדון אומר:"הרגע סחררת את פוליוואג שלי. מהלך מחוכם מאוד מצידך". לאחר מכן סקורופי מדשדש לו במהירות לעבר ניקאדה. הוא ממלא את שיניו בנוזל סגול ונושך את ניקאדה בחוזקה. ריח חריף של חומצה עולה באוויר. נינקאדה נפגע קשה מהמתקפה. ראשו מסתחרר והוא נהיה חיוור. "עכשיו אתה גרמת הרעלה לנינקאדה שלי" אמר ברנדון. "עכשיו תורי. פוליוואג, היפנוזה על ראלטס! נינקאדה, עלוקת חיים על ראלטס!". פוליוואג שולח טבעות וורודות שאמורות להגיע לראלטס, אך בגלל שפוליוואג מבולבל מגיעות אליו מאחור וגורמות לו להירדם. לאחר מכן נינקאדה שולח חרק קטנטן לעבר ראלטס. החרק עולה עליו ושואב ממנו אנרגיה. לאחר מכן החרק הקטן רץ בחזרה אל נינקאדה, קופץ עליו ומזין אותו בכמות אנרגיה רגילה. ראלטס נפגע קשה מהמתקפה. לאחר מכן נינקאדה נפגע קל מהרעל.
מצב חיים שלך:
ראלטס-4/10 (פוליוואג ונינקאדה יותר)
סקורופי-6/10 (פוליוואג אותו דבר, נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה אומר למיוטו שאתם חייבים לעצור את זאפדוס ואתה אומר לו מה לעשות. מיוטו זוהר בכחול וגורם לסופת שלגים עוצמתית להופיע. הסופה יוצאת קדימה ממיוטו, פוגעת קשה בזאפדוס ומקפיאה את הגנרטור החלופי של תחנת הכוח, גורמת לחשכה מוחלטת. אמפרוס של לין מחליט לבצע מעשה. כל הכדורים האדומים על זנב-המגה שלו מוארים בעוצמתיות ומראשו יוצאת שורה ארוכה של כדורים נוצצים מחוברים בחוט. אמפרוס שולט בחבל האור הארוך ותולה אותו מסביב לכל החדר בתחנת הכוח, גורם לחדר להיות מואר שוב. אתם רואים שג'ימי, החייל שליד אריאנה, קפא בגוש קרח בעקבות סופת השלג. לאחר מכן עיניו של מיוטו זוהרות בכחול. הוא לוקח שליטה על זאפדוס ומטיח אותו ברצפה בעוצמה רבה. לאחר מכן מיוטו משתעשע מעט וגורם לזאפדוס ללכת כמו תרנגולת. אתה, מיוטו, לין, אמפרוס ופרופסור סיקאמור שעומד בצד צוחקים בעוד אריאנה מובכת. זאפדוס נפגע משתי המתקפות מאוד מאוד קשה. לאחר מכן לין אומרת:"אמפרוס, מכת רעם!" ואמפרוס נטען, שולח רעם עוצמתי אל זאפדוס ופוגע בו קשה. לאחר מכן אמפרוס מתאמץ, צועק וגורם להבזק אור גדול להופיע בחדר. לאחר היעלמות ההבזק החדר מואר כולו באור חשמלי עוצמתי. *אמפרוס של לין למד [B]הארה[/B]*. אריאנה אומרת:"זאפדוס, טעינה פרבולית!" וזאפדוס נוצץ, מחשמל את אמפרוס ומיוטו ושואב את האנרגיה החשמלית אליו. מיוטו נפגע רגיל ואמפרוס קל. זאפדוס מתרפא בכמות אנרגיה רגילה. אריאנה אומרת:"לעולם לא תנצחו אותי! אתם עוד ץרגישו את זעמי! הונצ'קרוו, צא!" ומהפוקדור יוצא עורב גדול ושחור עם בטן נוצות לבנה. "הונצ'קרוו, דופק אפל על מיוטו!" אריאנה אומרת והונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות לעבר מיוטו, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו Y-7/16 (הונצקרוו יותר, זאפדוס פחות)
מגה אמפרוס-11/12 (הונצ'קרוו וזאפדוס פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="green"][B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
*אי אפשר מגבי כי הוא התחלתי במ"ת. תבחר פוקימון אחר.
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שהפוקימון שלו ממש טוב. הוא עונה:"למרות שאני ראש צוות סוכנים חשאיים, זאת מחמאה גדולה מצדי שמאמן בכיר שהשיג את כל 40 התגים של המחוזות קנטו עד יונובה אומר לי שהפוקימון שלי ממש טוב, למרות שכל פוקימוניו נשארו בביתו והוא מתחיל מסע חדש עם פוקימונים חדשים". אתה אומר להונצ'קרוו מה לעשות. הונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות לעבר קראסל, פוגע בו בחוזק בינוני. לאחר מכן הונצ'קרוו עף גבוה לאוויר, כנפיו זוהרות והוא דואה למטה, חובט עם כנפיו בחוזקה בקראסל, משאיר לו נזק רגיל ומעלף אותו. ברנדון אומר:"קראסל, חזור! ברכותיי בר! הרגע התקבלת לצוות אג'נטרה! מי ייתן והמסע שלך יהיה רצוף הרפתקאות, ריגושים, הנאות והצלחות! כדי להוכיח שאכן התקבלת לצוות אג'נטרה, אני נותן לך את סיכת הטירון, שמוכיחה שאתה טירון בצוות אג'נטרה. בנוסף, לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך הוא הבסיס ששובצת אליו הוא הבסיס החדש ביותר עד כה, בעיר לומיוס שבמחוז קאלוס. אבל, הבסיס עדיין בבניה לכן תועבר אליו רק כשהוא ייבנה לחלוטין. בינתיים, הבסיס שלך יהיה בעיר ויולט שבג'וטו. בהצלחה בר!" הוא אומר ועוזב את ההאנגר. *הערת שה"ם- תשתמש ב[B]משגר המאך[/B] כדי להגיע לויולט*
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*טוגפי הוא לא בביצה, קיבלת אותו בתור פוקימון
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר שלום לטארה ואומר לה שהרגע ניצחת שני סוכנים בכירים ואת הגלייד ומגמורטר שלהם. טארה פותחת את הפה לדבר אבל היא לא מספיקה להוציא מילה כי מהתיק שלך יוצא זוהר עוצמתי. אתה מחפש את מקור האור ומגלה שזו הביצה המסתורית שקיבלת לא מזמן. היא רועדת ויוצא ממנה אור, ולבסוף בוקע ממנה נר לבן עם להבה סגולה על ראשו *מזל טוב! מהביצה המסתורית בקע ליטוויק!!!*. טארה אומרת:"איזה חמוד הוא!!! איך תקרא לו? דרך אגב, תפסתי פוקימון חדש בליליקוב. באמת בא לי לבחון את החוזק שלו ואת וגם אני רוצה לחזק את מיאוסטיק שלי". אתה מציע לה קרב כפול והיא מסכימה. אתם הולכים לזירת הקרבות וכל צד מוציא שני פוקימונים. טארה אומרת:"ווילמר, קטהד (cathead) (השם חיבה של מיאוסטיק שלה), צאו!" ומהפוקדור יוצאים קטהד של טארה ולוויתן קטן ועגלגל בצבע כחול. אתה מוציא את מון וויבור ומגלה שמון כבר גדל לצורתו הבוגרת. טארה אומרת:"וואו טורי, מון שלך התבגר! אולי גם אבסול שלי התבגר. בכל מקרה, נבדוק אחר כך. תתחיל". אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מון רץ לעבר קטהד ושורט אותו בחוזקה, גורם לו נזק רגיל. וויבור עוטף את רגלו במים ומזנק לעבר קטהד, בועט בו עם רגלו העטופה מים בחוזקה. לאחר המתקפה נראה כי על קטהד חולפים זרמים חשמליים קטנים. אתה מבין שהמתקפה שיתקה את קטהד. המתקפה עושה לקטהד נזק בינוני. טארה אומרת:"קטהד, תשתמש בעין פלא! ווילמר, גלגול על מון!". קטהד מתרכז, וגורם לעין גדולה וורודה להופיע מול מון. קטהד עוצם עיניים והעין חודרת לתוך מון. נראה כי משהו דוהה מעט במון. טארה אומרת:"מתקפת עין פלא גורמת לפוקימוני אופל, כמו מון שלך, במקום להיות חסינים לסוג על-חושי סוג על-חושי יכול לעשות עליהם נזק! פשוט מתקפה שימושית!". לאחר מכן ווילמר מתגלגל במהירות ככדור לעבר מון, מתנגש בו ופוגע בו קל.
מצב חיים שלך:
מון-9/10 (קטהד פחות, ווילמר יותר)
וויבור-10/10 (ווילמר אותו דבר, קטהד פחות)
מה תעשה?[/quote]
[i]טוגפי וליטוויק?! אתה ממש מפנק אותי פה!!![/i]
"היי,ליטוויק!" אני אקח אותו לידיים שלי ואחבק אותו. "אתה בטח פוחד. אל תדאג,אני טורי ואני המאמן החדש שלך.
אנחנו נילחם ביחד ואתה תתחזק אני מבטיח!" אני אומר ומכניס אותו לפוקדור. לאחר מכן,אחרי שנתחיל את הקרב,אומר לוויבור ומון לתקוף. "אבסול,הגיע הזמן להגביר שלב! צא למגה!" אומר ואזרוק לעברו את אבן המגה. "וויבור,אתה תתקוף בריחוף ואז עוד בעיטת אקווה! מגה-מון,שריטה ואז נשיכה!!!"
-
[COLOR="Navy"]*אני עדיין מחכה לה"פ ממך בנושא איזה פוקימון אתה רוצה
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. ראלטס משכפל את עצמו הרבה מאוד פעמים. כל השכפולים זוהרים בוורוד ושולחים קרניים דקיקות וורודות לעבר פוליוואג. כל הקרניים פוגעות בפוליוואג ופוגעות בו קשה. לאחר מכן פוליוואג נראה מסוחרר. ברנדון אומר:"הרגע סחררת את פוליוואג שלי. מהלך מחוכם מאוד מצידך". לאחר מכן סקורופי מדשדש לו במהירות לעבר ניקאדה. הוא ממלא את שיניו בנוזל סגול ונושך את ניקאדה בחוזקה. ריח חריף של חומצה עולה באוויר. נינקאדה נפגע קשה מהמתקפה. ראשו מסתחרר והוא נהיה חיוור. "עכשיו אתה גרמת הרעלה לנינקאדה שלי" אמר ברנדון. "עכשיו תורי. פוליוואג, היפנוזה על ראלטס! נינקאדה, עלוקת חיים על ראלטס!". פוליוואג שולח טבעות וורודות שאמורות להגיע לראלטס, אך בגלל שפוליוואג מבולבל מגיעות אליו מאחור וגורמות לו להירדם. לאחר מכן נינקאדה שולח חרק קטנטן לעבר ראלטס. החרק עולה עליו ושואב ממנו אנרגיה. לאחר מכן החרק הקטן רץ בחזרה אל נינקאדה, קופץ עליו ומזין אותו בכמות אנרגיה רגילה. ראלטס נפגע קשה מהמתקפה. לאחר מכן נינקאדה נפגע קל מהרעל.
מצב חיים שלך:
ראלטס-4/10 (פוליוואג ונינקאדה יותר)
סקורופי-6/10 (פוליוואג אותו דבר, נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
כתבתי ה''פ ,אולי זה לא נשלח? ,אנסה שוב.................
-------------------------------------------------------------------------------------------------
''אוי לא ,בגלל שנינקדה יותר מסוכן והוא מורעל וירד לו חיים נתקוף קודם את פוליווג! 1 נגד 2 יהיה לנו יותר קל ,מבינים חברה?''
''ראלטס תשתמש בבילבול על פוליווג ואתה סקורפי נשיכת רעל על פוליווג''.
''ראלטס ,אחרי זה תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מהמתקפות וסקורפי ,תנסה גם אתה להתחמק
'אני מאמין בהם והם יוכלו לעשות זאת!' אחשוב לעצמי
-
[quote=mudkipper;1460688]
[color="green"][b][color="green"]בר[/color][/b]
*אי אפשר מגבי כי הוא התחלתי במ"ת. תבחר פוקימון אחר.
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שהפוקימון שלו ממש טוב. הוא עונה:"למרות שאני ראש צוות סוכנים חשאיים, זאת מחמאה גדולה מצדי שמאמן בכיר שהשיג את כל 40 התגים של המחוזות קנטו עד יונובה אומר לי שהפוקימון שלי ממש טוב, למרות שכל פוקימוניו נשארו בביתו והוא מתחיל מסע חדש עם פוקימונים חדשים". אתה אומר להונצ'קרוו מה לעשות. הונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות לעבר קראסל, פוגע בו בחוזק בינוני. לאחר מכן הונצ'קרוו עף גבוה לאוויר, כנפיו זוהרות והוא דואה למטה, חובט עם כנפיו בחוזקה בקראסל, משאיר לו נזק רגיל ומעלף אותו. ברנדון אומר:"קראסל, חזור! ברכותיי בר! הרגע התקבלת לצוות אג'נטרה! מי ייתן והמסע שלך יהיה רצוף הרפתקאות, ריגושים, הנאות והצלחות! כדי להוכיח שאכן התקבלת לצוות אג'נטרה, אני נותן לך את סיכת הטירון, שמוכיחה שאתה טירון בצוות אג'נטרה. בנוסף, לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך הוא הבסיס ששובצת אליו הוא הבסיס החדש ביותר עד כה, בעיר לומיוס שבמחוז קאלוס. אבל, הבסיס עדיין בבניה לכן תועבר אליו רק כשהוא ייבנה לחלוטין. בינתיים, הבסיס שלך יהיה בעיר ויולט שבג'וטו. בהצלחה בר!" הוא אומר ועוזב את ההאנגר. *הערת שה"ם- תשתמש ב[b]משגר המאך[/b] כדי להגיע לויולט*
מה תעשה?[/color][/quote]
מגנמייט :)
---------------------
"תודה ברנדון, אני לא יאכזב אותך, להתראות" אגיד לו
'עכשיו עד שהבסיס שלי יהיה מוכן אלך לחקור קצת בג'וטו על צוות ראמפאג' אחשוב לעצמי ואשתגר לבסיס שבויולט ואתחיל לחקור ולחפש ראיות על צוות ראמפאג
-
[quote=mudkipper;1460688][b][color="orange"]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה אומר למיוטו שאתם חייבים לעצור את זאפדוס ואתה אומר לו מה לעשות. מיוטו זוהר בכחול וגורם לסופת שלגים עוצמתית להופיע. הסופה יוצאת קדימה ממיוטו, פוגעת קשה בזאפדוס ומקפיאה את הגנרטור החלופי של תחנת הכוח, גורמת לחשכה מוחלטת. אמפרוס של לין מחליט לבצע מעשה. כל הכדורים האדומים על זנב-המגה שלו מוארים בעוצמתיות ומראשו יוצאת שורה ארוכה של כדורים נוצצים מחוברים בחוט. אמפרוס שולט בחבל האור הארוך ותולה אותו מסביב לכל החדר בתחנת הכוח, גורם לחדר להיות מואר שוב. אתם רואים שג'ימי, החייל שליד אריאנה, קפא בגוש קרח בעקבות סופת השלג. לאחר מכן עיניו של מיוטו זוהרות בכחול. הוא לוקח שליטה על זאפדוס ומטיח אותו ברצפה בעוצמה רבה. לאחר מכן מיוטו משתעשע מעט וגורם לזאפדוס ללכת כמו תרנגולת. אתה, מיוטו, לין, אמפרוס ופרופסור סיקאמור שעומד בצד צוחקים בעוד אריאנה מובכת. זאפדוס נפגע משתי המתקפות מאוד מאוד קשה. לאחר מכן לין אומרת:"אמפרוס, מכת רעם!" ואמפרוס נטען, שולח רעם עוצמתי אל זאפדוס ופוגע בו קשה. לאחר מכן אמפרוס מתאמץ, צועק וגורם להבזק אור גדול להופיע בחדר. לאחר היעלמות ההבזק החדר מואר כולו באור חשמלי עוצמתי. *אמפרוס של לין למד [b]הארה[/b]*. אריאנה אומרת:"זאפדוס, טעינה פרבולית!" וזאפדוס נוצץ, מחשמל את אמפרוס ומיוטו ושואב את האנרגיה החשמלית אליו. מיוטו נפגע רגיל ואמפרוס קל. זאפדוס מתרפא בכמות אנרגיה רגילה. אריאנה אומרת:"לעולם לא תנצחו אותי! אתם עוד ץרגישו את זעמי! הונצ'קרוו, צא!" ומהפוקדור יוצא עורב גדול ושחור עם בטן נוצות לבנה. "הונצ'קרוו, דופק אפל על מיוטו!" אריאנה אומרת והונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות לעבר מיוטו, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו y-7/16 (הונצקרוו יותר, זאפדוס פחות)
מגה אמפרוס-11/12 (הונצ'קרוו וזאפדוס פחות)
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"מיוטו, אתה בסדר?" אני שואל אותו .
"תשתמש בסופת שלגים , אבל תגדיל אותה כדי שהיא תפגע גם בהונצ'קרוו וגם בזאפדוס.", "לאחר מכן תשתמש בכדור אנרגיה על הונצ'קרוו."אני אומר למיוטו.
-
[COLOR="Orange"]*האמת מגיע לך
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה לוקח את ליטוויק לידיך ומחבק אותו. לאחר מכן אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. אתה נותן למון את האבסולייט ולוחץ על צמיד הקישור. קרן סגולה נורית אל מון והוא משנה צורה למגה-אבסול בפעם הראשונה. הלהב שעל ראשו גדל, שערו בקדמו צומח ופרוותו הלבנה עומדת בצורת כנפיים. לאחר מכן מון מקיף את טפריו בחומר שחור עמום (חצי שקוף), רץ לעבר קטהד, משסע בו את טפריו ומשאיר לו נזק קשה.*מזל טוב! אבסול למד [B]שסע לילי[/B]!!!*. לאחר מכן הוא נשך בחוזקה את ווילמר ולא עזב אותו בכלל. *מזל טוב! אבסול למד [B]לעיסה[/B]!!!*. המתקפה פוגעת בווילמר בינוני. לאחר מכן ווילמור מקיף את עצמו בגלים וורודים ומתחיל לרחף באוויר, מחזק בהרבה את ההגנות שלו. לאחר מכן הוא עוטף את רגלו במים, רץ לעבר קטהד ובועט בו בחוקה, מעלף אותו. לאחר מכן עיניו של וויבור זוהרות בוורוד, הרבה עיגולים וורודים מופיעים מסביב לווילמר, וויבור עושה תנועה בידו והעיגולים מתפוצצים על ווילמר בפיצוצים כסופים, משאירים לו נזק רגיל. *מזל טוב! וויבור למד[B]הלם על חושי[/B]!!!*. לאחר מכן טארה אומרת:"ווילמר, תמשיך בגלגול על מון!". ווילמר מתגלגל במהירות לעבר מון, הפעם משאיר לו נזק רגיל. (כל תור גלגול עושה נזק חזק יותר).
מצב חיים שלך:
מון-9/12 (קטהד התעלף)
וויבור-10/10 (ווילמר פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]*לא הגיעה הה"פ. פשוט תרשום בתגובה הבאה שלך, זה יהיה יותר מהיר.
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות (אסטרטגיית אלימינציה מאוד נכונה לדעתי). מסתבר שראלטס חולק מעט על דעתך, והוא מבצע את המתקפות בסדר שונה. קודם הוא משכפל את עצמו, ואז משתמש בבלבול על פוליוואג, מסב נזק קשה במקום רגיל. לאחר מכן סקורופי רץ לעבר פוליוואג הישן, מזריק אל שיניו נוזל סגול ונושך את פוליוואג, משאיר באוויר ריח חומצי, גורם לו נזק רגיל ומעלף אותו. ברנדון מחזיר את פוליוואג ואומר:"מהלך יפה מאוד מצידך ג'ייק. להיטפל אל החלש יותר היא אסטרטגיה חשובה מאוד שאני בטוח שתעזור לך בהמשך. עכשיו תורי אבל. נינקאדה, יריית בוץ על סקורופי!" הוא אומר ונינקאדה יורה מפיו זרנוק של בוץ סמיך שפוגע קשה בסקורופי, מותיר אותו חלש. לנינקאדה יורדת כמות נזק רגילה מההרעלה.
מצב חיים שלך:
ראלטס-4/10 (נינקאדה קצת יותר)
סקורופי-2/10 (פוליוואג התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="green"]*מגנמייט בסדר :)
*13 שחקנים עברו את הסיטואציה של לסיים את המבחן ואתה הראשון שהולך לחקור על צוות רמפא"ג. האמת שזה טוב לי ככה, אני אוכל לחשוף קצת מידע על מי פועל בג'וטו... וייקח שבוע-שבועיים אמיתיים עד שהבסיס בלומיוס יהיה מוכן.
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס (זמני)-ויולט, ג'וטו.
*gps-???
אתה נפרד מברנדון, מודה לו ואומר לו שאתה לא תאכזב אותו. לאחר מכן אתה משתגר לויולט, שהיא עיר יפה מאוד בג'וטו שהצבע הסגול בולט בה ומתחיל לרחרח אחר ראיות לצוות רמפא"ג. תאה רואה תנועה של הרבה אנשים לכיוון צפון העיר, אל מגדל הנבט הגבוה. אתה רואה שמחוץ למגדל עומדים שני אנשים בלבוש שחור שעל בגדיהם האותיות P Z וR בצבע טורקיז. ליד כל אחד מהם עומד נמר סגול עם חברבורות צהובות ששורט עם ציפורניים שחורות את המגדל, מתחילים להפיל אותו. אתה רואה סוכנים של צוות אג'נטרה מתחילים לרוץ לכיוון המגדל. (אם תזהה חלק מאיזה צוות האנשים האלו המידע עליהם יצטרף לדפי המידע בתחילת המשחק. רמז:לייפארד).
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה שואל את מיוטו אם הוא בסדר. הוא אומר לך בטלפתיה:"כן אייס, אני בסדר". אתה אומר למיוטו מה לעשות. מיוטו שולח סופת שלגים נרחבת שפוגעת גם בזאפדוס וגם בהונצ'קרוו, פוגעת קשה בהונצ'קרוו ומעלפת את זאפדוס. לאחר מכן מיוטו שולח כדור ירוק לעבר הונצ'קרוו, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן לין אומרת:"אמפרוס, תשתמש במתקפה חשמלית כלשהי!". אמפרוס נטען, ושולח קרן חשמלית עוצמתית לעבר הונצ'קרוו, מעלפת אותו. אריאנה זועקת:"לא! לעולם לא תתפסו אותי או תיקחו לי את זאפדוס! לעולם!!!" היא ואמרת ומנסה לרכוב על זאפדוס משם, אך להפתעתה יצור אדום-שחור מפלצתי בצורת האות Y עומד מאחרויה. סיקאמור אומר:"תגידי שלום ליבלטאל, פוקימון ההרס. הרס הוא מה שיקרה לך אם לא תתני לנו את זאפדוס". אריאנה נותנת את הפוקדור של זאפדוס באי רצון. לאחר מכן סיקאמור אומר:"יבלטאל, כנף שכחה חלשה על אריאנה!" ויבלטאל שולח קרן אדומה קטנה לעבר אריאנה, גורם לה לשכוח את כל היום הזה. סיקאמור אומר:"תספנו את אריאנה! אני הולך להעביר אותה למעצר אצל ברנדון. להתראות!" הוא אומר כשהוא מחזיק את אריאנה ומשתגר עם משגר המאך, יחד עם יבלטאל וזאפדוס. בינתיים אתם רואים שמיסטי ושאר הסוכנים הבכירים עילפו את כל החיילים וניצחו אותם. אתה פתאום מקבל הודעה לטלפון שלך שאומרת:"בואו אתה ולין לבסיס סרוליאן".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=mudkipper;1461011]
[COLOR="green"]*מגנמייט בסדר :)
*13 שחקנים עברו את הסיטואציה של לסיים את המבחן ואתה הראשון שהולך לחקור על צוות רמפא"ג. האמת שזה טוב לי ככה, אני אוכל לחשוף קצת מידע על מי פועל בג'וטו... וייקח שבוע-שבועיים אמיתיים עד שהבסיס בלומיוס יהיה מוכן.
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס (זמני)-ויולט, ג'וטו.
*gps-???
אתה נפרד מברנדון, מודה לו ואומר לו שאתה לא תאכזב אותו. לאחר מכן אתה משתגר לויולט, שהיא עיר יפה מאוד בג'וטו שהצבע הסגול בולט בה ומתחיל לרחרח אחר ראיות לצוות רמפא"ג. תאה רואה תנועה של הרבה אנשים לכיוון צפון העיר, אל מגדל הנבט הגבוה. אתה רואה שמחוץ למגדל עומדים שני אנשים בלבוש שחור שעל בגדיהם האותיות P Z וR בצבע טורקיז. ליד כל אחד מהם עומד נמר סגול עם חברבורות צהובות ששורט עם ציפורניים שחורות את המגדל, מתחילים להפיל אותו. אתה רואה סוכנים של צוות אג'נטרה מתחילים לרוץ לכיוון המגדל. (אם תזהה חלק מאיזה צוות האנשים האלו המידע עליהם יצטרף לדפי המידע בתחילת המשחק. רמז:לייפארד).
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
רגע מה זה אומר מאיזה צוות האנשים האלה?
R=rocket? P= plasma?
ככה אילו? לא יודע מה זה Z
-------------------------------
"ואוו עצרו, אתם הורסים את המגדל!" אגיד להם
"או שתעצרו או שאעצור אותכם" אוסיף ואחכה לתשובתם