[b]אנא לא לחזור על זה.אני לא רוצה לראות תמונות כאלו כאן או בכל מקום אחר בפורום.[/b]
Printable View
[b]אנא לא לחזור על זה.אני לא רוצה לראות תמונות כאלו כאן או בכל מקום אחר בפורום.[/b]
[quote=monster;1313539]ביתה כתובה קללה בתמונה,לנראות תמונה?
אבי לא ידעתי.
אלכס מאיפה הבאת את התוכן מיני?היה שם רק קללה.[/quote]
משגיחים נראה לי יכולים לתת אחד לשני (גיליתי את זה מתי שעליתי עכשיו).
[QUOTE=Amitlv;1313538]מזתומרת?
לא הבנתי מילה וביקשתי את ההבדלים לא מה הכי טוב[/QUOTE]
שביראל לא שודרה האנימה ובאמריקה ככן.
בכל מקרה תראה בתרגום עברי או תרגום אנגלי. לך תדע איזה שינוים יש בגרסא האנגלית.
[QUOTE=The Charmander;1313540]הא אשכרה הלך לפתוח את הסיפור שלו, האייל הזה...[/QUOTE]
לצערי לא אגיב למשחק בין השורות לשיר הזה בגלל אצלות מצדי סליחה
[QUOTE=The Charmander;1313532]אייל? איך תפתח סיפור חדש, משחק בחת''ם ותנהל ספרות??? תגיד לי, מתי תתחיל להשקיע? אני מתחיל להתעצבן... אני הפסקתי לפתוח פעילויות וקטעים כי ביקשת -.-[/QUOTE]
אם קיימת אז מעכשו. אני אבקש מדקסטר(שכחתי איך קוראים לו) אני אפתח היום כנראה את הסיפור וזה שני מ"תים!
[quote=מאסטר ליאון;1313545]אם קיימת אז מעכשו. אני אבקש מדקסטר(שכחתי איך קוראים לו) אני אפתח היום כנראה את הסיפור וזה שני מ"תים![/quote]
מה? -.-
לא הבנתי מילה...
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313541][b]אנא לא לחזור על זה.אני לא רוצה לראות תמונות כאלו כאן או בכל מקום אחר בפורום.[/b][/QUOTE]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=43745"]תוכל להגיד לי איפה בידיוק ראית תוכן מיני בתמונה שפרסמתי?[/URL]
[QUOTE=The Charmander;1313540]הא אשכרה הלך לפתוח את הסיפור שלו, האייל הזה...[/QUOTE]
אני שלחתי לו מה לעשות כדי לקבל אישור לפתיחת פעילות, עד שהוא יענה אני אפתח את ההקדמה ותוכל לארגן לוגו?
[quote=~*DeXTeR*~;1313537][B]משגיחים הם גם משתמשים,כל משתמש יכול לקבל אזהרה...
החוקים תקפים על כולם ואף אחד לא נמצא מעל החוקים.
היו בתמונות קללות ותוכן מיני
[/B][/quote]
התוכן מיני טוב, הקללות ? זה פאקינג MEME בדיחת אינטרנט .
אלכס דמות רוה בחורה יפה ואז יוצא לה דימום מהאף בצורת בת ים זה נחשב תוכן מיני?
[quote=monster;1313550]אלכס דמות רוה בחורה יפה ואז יוצא לה דימום מהאף בצורת בת ים זה נחשב תוכן מיני?[/quote]
תכלס היה שם ציצי בקלואוס אפ אין לך מה להיתווכח מה שכן הביטצ' פליזז זה פאקינג מימ-MEME זה בדיחת אינטרנט מה הקשר קללות.
[QUOTE=The Sir;1313551]תכלס היה שם ציצי בקלואוס אפ אין לך מה להיתווכח מה שכן הביטצ' פליזז זה פאקינג מימ-MEME זה בדיחת אינטרנט מה הקשר קללות.[/QUOTE]
פרסמתי עוד תמונה שהוא צנזר שהיה שם אכן קללות.
אני מחשיב את זה כאצ'י ולא תוכן מיני.
רק לא להגיד שזה פונוגרפיה לא בא לי לחזור לדיון שהיה פעם בנוד .
הייתה תמונת פורנוגרפיה שפיספסתי..? אצ'י?
מאיזה אנימה ליאור? Lol
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1313474]קראתי פרק ראשון של המנגה והשתעממתי למוות[/QUOTE]
כי אתה מטומטם, את גינטאמה לא קוראים..
ליאור, הורדתי טורנט ועכשיו אני מוריד:
דת' נוט
יומן העתיד
סול איטר
דיג'ימון אדוונסצ'ר 01
ודי. גריימן
ביפנית עם תרגום עברי
עריכה: עכשיו גם פיירי טייל :)