[QUOTE=The Sir;1316189]אתה כאילו ה"מצחיק" של הפורום?
אני היחיד שלא ירד על שני המסכנים האלה כמה אפשר להידבק. שונא שעושים את זה.[/QUOTE]
לא,
איזה 2 מסכנים מסטר ליאון וmaster lion?
Printable View
אני היחיד שלא ירד על שני המסכנים האלה כמה אפשר להידבק. שונא שעושים את זה.[/QUOTE]
לא,
לא,
[quote=הנואש לווינר;1316191]מה אתם צוחקים?! לא הבנתי את המשחק בכלל! LOL
נקווה שהחדש היה יותר טוב S:
וצריך לעשות נתונים ע"י נתונים אחרים..
דוגמא-
1. לטראנקס יש שיער ורוד (נתון)
2. ורוד זה צבע של גייז (נתון)
3. טראנקס הוא גיי (עפ"י 2 ו1)
4. מגל אוהב את טראנקס (נתון)
5. מגל אוהב בן (עפ"י 4)
6. מגל אוהב בן שהוא גיי ( עפ"י 3 ו4)
מסקנה:
מגל גיי..
~~~~~~~~
מצטער אחי אני פשוט חייב לצחוק על טראנקס כדי להשוות, אל תיקח אישי Lol
לפחות תגידו לי אם עכשיו עשיתי טוב חח..[/quote]
לא, רק לא הוכחות לוגיות מסוג זה. כאן אין בכלל שום שמירה על כללי היסק נאותים ונכונים. כפי שכתבת (אתה נראה לי) בנושא על אמונה, אם מרשים הוכחות כאלה, אפשר להוכיח הכל: אני הולך ברחוב, אני עושה מה שבא לי, משמע הרחוב שייך לי. המסקנה הזו די קלושה מהמציאות....
[quote=ワンピース;1316182]אביזי, ביקשתי מליאור שיגיד לך שתקפיא לי את המשחק כי אין לי זמן בשיט, הוא עשה זאת?
ואם לא, תקפיא לי עכשיו (:[/quote]
אני ביקשתי ממנו בנוד.
יאי חזרת מקוה שלא תקבל עוד באן בזמן הקרוב.
[QUOTE=LordAbizi;1316197]לא, רק לא הוכחות לוגיות מסוג זה. כאן אין בכלל שום שמירה על כללי היסק נאותים ונכונים. כפי שכתבת (אתה נראה לי) בנושא על אמונה, אם מרשים הוכחות כאלה, אפשר להוכיח הכל: אני הולך ברחוב, אני עושה מה שבא לי, משמע הרחוב שייך לי. המסקנה הזו די קלושה מהמציאות....[/QUOTE]
כי בעיקרון, זה בכלל לא הוכחה לוגית..
זה סילוף המציאות, לאט לאט.. כי טראנקס לא גיי ומגל לא אוהב בנים..
זה בעצם, להפוך את הנתון למשהו אחר, ולהפוך אותו לדי קלוש מהמציאות.
[QUOTE=ACMilaneZi;1316186]אני בטכני של חייל האוויר P:
מה יש לך אתה כל יומיים בבאן?[/QUOTE]
זאת לא אשמתי שבפורום הזה כשאתה מביע את דעתך על מישהו מההנהלה או אומר למישהו מההנהלה שהוא לא יודע לנהל, אתה מקבל באן..
[QUOTE=monster;1316198]אני ביקשתי ממנו בנוד.
יאי חזרת מקוה שלא תקבל עוד באן בזמן הקרוב.[/QUOTE]
אהה.. לא מזיק לי לא להיות בפורום כמה ימים O:
הכל תלוי (אתה יודע במה)..
[quote=ワンピース;1316202]זאת לא אשמתי שבפורום הזה כשאתה מביע את דעתך על מישהו מההנהלה או אומר למישהו מההנהלה שהוא לא יודע לנהל, אתה מקבל באן..
הכל תלוי (אתה יודע במה)..[/quote]
פעם זה היה הרבה יותר גרוע,היה לך חתימה עם "אישה בלבוש לא צנוע" היו מורידים לך אותה.
[quote=הנואש לווינר;1316200]כי בעיקרון, זה בכלל לא הוכחה לוגית..
זה סילוף המציאות, לאט לאט.. כי טראנקס לא גיי ומגל לא אוהב בנים..
זה בעצם, להפוך את הנתון למשהו אחר, ולהפוך אותו לדי קלוש מהמציאות.[/quote]
"להפוך נתון למשהו אחר" זה בערך מה שאתה עושה בהוכחה לוגית תקנית. אבל שם, יש קשר בין מה שאתה מניח למה שאתה מוכיח, והוא שמה שאתה מוכיח [B]אכן נובע[/B] ממה שאתה מניח (לתכונה הזו קוראים, לפחות בספר של האו"פ, [B]ככל הסק נאות[/B]). בטח, אני יכול לפי נתון כלשהי להגיד מה שבא לי, אבל אז אני לא יכול להבטיח שזה יהיה נאות...
[QUOTE=ACMilaneZi;1316203]פעם זה היה הרבה יותר גרוע,היה לך חתימה עם "אישה בלבוש לא צנוע" היו מורידים לך אותה.[/QUOTE]
תגדיר לי לבוש לא צנוע..
היום אפשר להגיד על כל בחורה שנייה ברחוב שהיא בלבוש לא צנוע
תשים כל בחורה שנייה ברחוב בחתימה שלך = הורדה של החתימה
אחח, אלה היו זמנים..
[quote=ワンピース;1316205]תגדיר לי לבוש לא צנוע..
היום אפשר להגיד על כל בחורה שנייה ברחוב שהיא בלבוש לא צנוע
תשים כל בחורה שנייה ברחוב בחתימה שלך = הורדה של החתימה
אחח, אלה היו זמנים..[/quote]
מה שמזכיר לי את החנות "קצת אחרת - בגדים צנועים יהודיים" ברחוב סוקולוב בחולון. אם אי פעם יגיע סוף העולם - זה יתחיל מהחנות הזו. בחלון הראווה שלה יש פשוט ערמה של דברים ללא קשר מיוחד ביניהם ובלי איזשהו סדר. החנות תמיד סגורה. פעם עברתי לידה כשהדלת הייתה פתוחה, ובפנים היה איזשהו זקן בלבוש מזערי. מאוד מוזר. מאוד תמוה.
[QUOTE=ワンピース;1316202]זאת לא אשמתי שבפורום הזה כשאתה מביע את דעתך על מישהו מההנהלה או אומר למישהו מההנהלה שהוא לא יודע לנהל, אתה מקבל באן..
הכל תלוי (אתה יודע במה)..[/QUOTE]
תלוי אם מישהו יעצבן אותך D:
[QUOTE=LordAbizi;1316204]"להפוך נתון למשהו אחר" זה בערך מה שאתה עושה בהוכחה לוגית תקנית. אבל שם, יש קשר בין מה שאתה מניח למה שאתה מוכיח, והוא שמה שאתה מוכיח [B]אכן נובע[/B] ממה שאתה מניח (לתכונה הזו קוראים, לפחות בספר של האו"פ, [B]ככל הסק נאות[/B]). בטח, אני יכול לפי נתון כלשהי להגיד מה שבא לי, אבל אז אני לא יכול להבטיח שזה יהיה נאות...[/QUOTE]
נכון אבל לא נכון..
כאילו, אתה צודק, מה שעשיתי הוא לקחת נתון, ואז להשאיר קשר קלוש בינו לבין הנתון הבא..
אבל העיקרון הוא לקחת הוכחה לוגית תקנית, ועוד אחת כזאת, ואז לעשות את הקשר ביניהם..
כמו שתי הנתונים האלה שעשיתי לדוגמא-
1. לטראנקס יש שיער ורוד.
2. ורוד זה צבע של גייז.
לקחתי שתי נתונים מוכחים, שיש להם קשר קטן, ויצרתי מהם הוכחה לוגית אחרת.
לדקלמן-
3. טראנקס הוא גיי.
אביזי, ממה שהבנתי יש חנות של בגדים צנועים של יהודים ובה מסתובבים אנשים בביגוד מינימלי, כן?
[quote=הנואש לווינר;1316208]תלוי אם מישהו יעצבן אותך D:
נכון אבל לא נכון..
כאילו, אתה צודק, מה שעשיתי הוא לקחת נתון, ואז להשאיר קשר קלוש בינו לבין הנתון הבא..
אבל העיקרון הוא לקחת הוכחה לוגית תקנית, ועוד אחת כזאת, ואז לעשות את הקשר ביניהם..
1. לטראנקס יש שיער ורוד.
2. ורוד זה צבע של גייז.
לדקלמן-
3. טראנקס הוא גיי.[/quote]
מה הקשר ללעצבן אותי?
יענו אם מישהו יעצבן אותי אז באן כן יזיק לי?
לא מבין אותך..
[quote=הנואש לווינר;1316208]תלוי אם מישהו יעצבן אותך D:
נכון אבל לא נכון..
1. לטראנקס יש שיער ורוד.
2. ורוד זה צבע של גייז.
לדקלמן-
3. טראנקס הוא גיי.[/quote]
לא אלאה אותך בהגדרות הפורמליות של לוגיקה, אבל אם משתי עובדות נכונות מוכיחים עובדה שקרית, סימן שאתה עושה משהו לא טוב. והמסקנה הקונקרטית כאן היא שכלל ההיסק שאומר שאם למישהו יש צבע, והצבע קשור למשהו, אז גם הבן אדם קשור למשהו, אינו בהכרח נאות (כפי שהדוגמא דלהלן מוכיחה)
@שקד
לא, יש חנות שהיא תמיד סגורה ויש בה פשוט ערמות של זבל, ובפעמים שראיתי אותה פתוחה, היה זקן שכמעט לא לבש שום דבר בפנים. אבל ברור שהחנות הזו לא מספקת שרות לאף אחד...
Madrista4Ever
אני אגיב לתגובה שלך מחר אביזי אני על זמן..
שקד, התכוונתי שאם מישהו יעצבן אותך, תקבל באן על העלבה או אני יודע מה..