[quote=Teemo;1387242]תגיד לי מאיפה אתה יודע את זה ראבק :D[/quote]
מדי פעם פיסת חדשות עפה ליד האוזן שלי, ולכן נגזר עליה להצרב במוח שלי לעולמי עד. זוהי דרכו של עולם, או שאני אזכור משהו לעולמי עד, או שאני אשכח ממנו כאילו מעולם לא התקיים.
Printable View
[quote=Teemo;1387242]תגיד לי מאיפה אתה יודע את זה ראבק :D[/quote]
מדי פעם פיסת חדשות עפה ליד האוזן שלי, ולכן נגזר עליה להצרב במוח שלי לעולמי עד. זוהי דרכו של עולם, או שאני אזכור משהו לעולמי עד, או שאני אשכח ממנו כאילו מעולם לא התקיים.
[quote=LordAbizi;1387243]מדי פעם פיסת חדשות עפה ליד האוזן שלי, ולכן נגזר עליה להצרב במוח שלי לעולמי עד. זוהי דרכו של עולם, או שאני אזכור משהו לעולמי עד, או שאני אשכח ממנו כאילו מעולם לא התקיים.[/quote]
וואי החלטה קשה חחח
[quote=Teemo;1387244]וואי החלטה קשה חחח[/quote]
זו לא החלטה. התהליך הזה קורה באופן אקראי ואין לי שום שליטה עליו. אני יכול לנסות לכוון אותו, אבל שום דבר לא מבטיח לי שזה יעזור.
אלון גם אני הצלתי לך את התחת כמה פעמים עם הe של ויין <<
סבבה, מה איתך ניץ?
מצחיק רק איך שהם מתעלמים דווקא כשאנחנו יכולים להגיד משהו בנושא
[quote=LordAbizi;1387245]זו לא החלטה. התהליך הזה קורה באופן אקראי ואין לי שום שליטה עליו. אני יכול לנסות לכוון אותו, אבל שום דבר לא מבטיח לי שזה יעזור.[/quote]
תגיד מה אתה רוצה להיות?
[quote=Teemo;1387248]תגיד מה אתה רוצה להיות?[/quote]
אני רוצה לעסוק במה שלא מעניין אף אחד, ושלא תהיה לו כל חשיבות, ולהעלם מן העולם הזה בלי להתיר זכר.
[QUOTE=LordAbizi;1387249]אני רוצה לעסוק במה שלא מעניין אף אחד, ושלא תהיה לו כל חשיבות, ולהעלם מן העולם הזה בלי להתיר זכר.[/QUOTE]
חשפן? ):
[quote=The Brain;1387250]חשפן? ):[/quote]
אה וכמובן עדיף שמה שזה לא יהיה שאני אעסוק בו יצרוך תקשורת כמה שיותר מינימלית עם בני אדם.
[quote=LordAbizi;1387249]אני רוצה לעסוק במה שלא מעניין אף אחד, ושלא תהיה לו כל חשיבות, ולהעלם מן העולם הזה בלי להתיר זכר.[/quote]
למה
אתה תוכל להיות אחד כזה שיזכר בהיסטוריה , רק פוש אחד ותוכל לעשות את זה
[QUOTE=LordAbizi;1387251]אה וכמובן עדיף שמה שזה לא יהיה שאני אעסוק בו יצרוך תקשורת כמה שיותר מינימלית עם בני אדם.[/QUOTE]
מהנדס וויברטורים? ):
[quote=Teemo;1387252]למה
אתה תוכל להיות אחד כזה שיזכר בהיסטוריה , רק פוש אחד ותוכל לעשות את זה[/quote]
ואיך זה יעזור לי בדיוק...? השקרים שמספרים על אדם אינם עוזרים לו בארץ הפרות הנצחית אליה הוא הולך כדי להשפט עם מותו, אלא רק האמת שבתוכו.
[QUOTE=The Brain;1387253]מהנדס וויברטורים? ):[/QUOTE]
זה אחלה כסף.
[QUOTE=Pinky;1387255]זה אחלה כסף.[/QUOTE]
עם קליינטים כמוך, איך לא ):
[quote=LordAbizi;1387254]ואיך זה יעזור לי בדיוק...? השקרים שמספרים על אדם אינם עוזרים לו בארץ הפרות הנצחית אליה הוא הולך כדי להשפט עם מותו, אלא רק האמת שבתוכו.[/quote]
חבל אתה תפספס הזדמנות שלא תחזור אליך