u have a point
לילה טוב
Printable View
u have a point
לילה טוב
הגעתי למסקנה שלא ארכאוס ולא מיו יצרו את עולם הפוקימונים, אלא דיטו.
End Of The Story
כן האנימה הזאת אחת הטובות ביותר נתתי לה 10 (אני ננתי לרוב 8-9 )
הגעתי למסקנה שאפילו כשאני אגיד דברים שיזעזעו את עולם הפוקימון, יתעלמו ממני.
[quote=♣לשתות♣;1400098]הגעתי למסקנה שאפילו כשאני אגיד דברים שיזעזעו את עולם הפוקימון, יתעלמו ממני.[/quote]
Meh אני כבר מכיר את הקטע ש דיטו= מיו מעוך בטח גיימפריק רצו לעשות עם זה משהו ובסוף וויתרו כנ"ל עם קלפרי וגנגר אילו פוקימון היה יותר יצירתי כמו הפאנדום שלו..
(קראתי נאזלוק שהפך את כל עניין הליגה לצבא)
[QUOTE=♣לשתות♣;1400096]הגעתי למסקנה שלא ארכאוס ולא מיו יצרו את עולם הפוקימונים, אלא דיטו.
End Of The Story[/QUOTE]
כי אפשר להפריך את זה כי דיטו הוא כולם.
מה אם כולם זה דיטואים שנתקעו במצב הזה?
דיטו= תא אם כך כולם בנויים מתאים על כן כולם דיטו
חוץ מבליץ׳ כל האנימות זה חרא
טל את באמת ראית את שתי העונות של Sno או פשוט ראית את הסרט שסיכם את שתיהן ואת סתם משקרת שראית?
חוץ מזה את אמרת שאת לא אוהבת את זה בגלל אצ'י? משהו השתנה בך תוך 24 שעות?
כל המנגינות של דרגון בול קאי נשמעות כל כך דומה שהרבה פעמים אני טועה כשאני מנסה להבין איזה קטע יצא לי...
[QUOTE=LordAbizi;1400112]כל המנגינות של דרגון בול קאי נשמעות כל כך דומה שהרבה פעמים אני טועה כשאני מנסה להבין איזה קטע יצא לי...[/QUOTE]
ערבים ואינדיינים שונאים אותי כמה עצוב ;)
[quote=!!!;1400113]ערבים ואינדיינים שונאים אותי כמה עצוב ;)[/quote]
לקתרינה (הדמות שאתה משחק) יש התנהגות מאוד... רמזנית.... כשהשמדתי אותה פעם אחת היא אמרה בתרגום חופשי: "אתה כבשת אותנו, אז פרוש הדבר שאני שבויה שלך. זו לא הגרועה שבאפשרויות."
[QUOTE=LordAbizi;1400114]לקתרינה (הדמות שאתה משחק) יש התנהגות מאוד... רמזנית.... כשהשמדתי אותה פעם אחת היא אמרה בתרגום חופשי: "אתה כבשת אותנו, אז פרוש הדבר שאני שבויה שלך. זו לא הגרועה שבאפשרויות."[/QUOTE]
הפואנטה??
[quote=!!!;1400115]הפואנטה??[/quote]
אין פואנטה. אנשים בגילי אינם מעלים עוד טיעונים. אין פה טיעון.
[QUOTE=LordAbizi;1400116]אין פואנטה. אנשים בגילי אינם מעלים עוד טיעונים. אין פה טיעון.[/QUOTE]
אני עדיין לא מבין מה זאת המדינה הזאת אסקיה הם סוג של ערבים?