[QUOTE=Saber;1421375]וואלה?
כי אני יכול להגיד לך שהVN זה אולי אחד הדברים היותר מדהימים שיצא לי לקרוא בזמן האחרון
החרא הזה גרם לי לבכות[/QUOTE]
קראת הכל? כולל Heaven feel?
ואת כל הBad ending? במיוחד את 38
Printable View
כי אני יכול להגיד לך שהVN זה אולי אחד הדברים היותר מדהימים שיצא לי לקרוא בזמן האחרון
קראת הכל? כולל Heaven feel?
ואת כל הBad ending? במיוחד את 38
יש הבדל בינו לבין האנימה? [COLOR="Yellow"]הבנתי רק שמגלים שם ששירו הוא ארצ'ר[/COLOR]
אבל את זה ראיתי בסרט כבר..
ומעומרי הבנתי גם שזה מתחלק לחלקים לא?
[QUOTE=geostri;1421376]קראת הכל? כולל Heaven feel?
ואת כל הBad ending? במיוחד את 38[/QUOTE]
הכל הכל
כולל כל הטייגר דוג'וס P:
תכלס לא כזה נפלתי מHF, אני חייב להודות
[QUOTE=Rider;1421377]יש הבדל בינו לבין האנימה? [COLOR="Yellow"]הבנתי רק שמגלים שם ששירו הוא ארצ'ר[/COLOR]
אבל את זה ראיתי בסרט כבר..
ומעומרי הבנתי גם שזה מתחלק לחלקים לא?[/QUOTE]
אני לא יודע כי לא ראיתי את האנימה
האנימה אבל ממה שאני יודע מבוססת על שלושת החלקים של הVN, ובVN פשוט העלילה מתחלקת ל3 עלילות שונות (שאחת מהן זה הסרט של אנלימיטד בליידוורקס)
[QUOTE=Saber;1421378]הכל הכל
כולל כל הטייגר דוג'וס P:
תכלס לא כזה נפלתי מHF, אני חייב להודות
אני לא יודע כי לא ראיתי את האנימה
האנימה אבל ממה שאני יודע מבוססת על שלושת החלקים של הVN, ובVN פשוט העלילה מתחלקת ל3 עלילות שונות (שאחת מהן זה הסרט של אנלימיטד בליידוורקס)[/QUOTE]
תכלס הטייגר דוג'ו זה מה שעושה את הVN בלי זה אני בספק שהייתי מצליח לסיים אותו...
לפי מה שהבנתי (כי תכנית תאנימה אני גם לא ראיתי) האנימה מבוססת על העלילה הראשונה של הVN (שזה FATE ROUTE) ומשלבת דברים מהחלקים הנוספים (כמו זה שארצ'ר משתמש בUBW)
[QUOTE=geostri;1421379]תכלס הטייגר דוג'ו זה מה שעושה את הVN בלי זה אני בספק שהייתי מצליח לסיים אותו...
לפי מה שהבנתי (כי תכנית תאנימה אני גם לא ראיתי) האנימה מבוססת על העלילה הראשונה של הVN (שזה FATE ROUTE) ומשלבת דברים מהחלקים הנוספים (כמו זה שארצ'ר משתמש בUBW)[/QUOTE]
ראיתי ת'פרק האחרון רק בשביל לראות איך [COLOR="Yellow"]המוות של סייבר יהיה באנימה[/COLOR]
זה אמור להיות מבוסס על FATE בעיקר, כן
הראו אחרי זה בקליפ סיום שארצ'ר עושה UBW ושסאקורה היא המאסטרית של ריידר, אז זה משלב את שאר הROUTES באיזושהי צורה
מה שכן, ראיתי את הסרט של UBW כי אמרו לי שהוא טוב
ואני לא הבנתי ממנו כלום. כאילו, אני קראתי את הVN, ראיתי את זה ובכל זאת לא הבנתי כלום. זה היה ממש מבולגן, אבל ככה זה כשדוחפים 16 ימים של עלילה לשעתיים ):
טל בבקשה תעני על הה"פ
Shin Angyo Onshi או Vinland saga
מה יותר אפי וטוב?
בוקר טוב (:
להתחיל ב10 ולסיים ב12 זה אח
אני בכלל לא הלכתי ללימודים, חה.
[QUOTE=Wonderwall;1421390]אני בכלל לא הלכתי ללימודים, חה.[/QUOTE]
עד היום לא הגעתי לבצפר כבר מעל לחודש, IN YOUR FACE.
אתה מפספס מלא חומר.. חבל.
זה מסיבה רפואית, מה אני אעשה ><
במה חלית?
עברתי פגיעה עצבית ביד שמאל