עברתי את קוג'ו האכזר, וברחתי מקין והבל במרדף מכוניות, וכעת לאחר cut-scene די ארוך עם השחקנים האמיתיים אני בסצנה מהסרט שבה יש את המדרף בכביש המהיר וניובי צריך לתפוס את מורפיוס.
Printable View
עברתי את קוג'ו האכזר, וברחתי מקין והבל במרדף מכוניות, וכעת לאחר cut-scene די ארוך עם השחקנים האמיתיים אני בסצנה מהסרט שבה יש את המדרף בכביש המהיר וניובי צריך לתפוס את מורפיוס.
[quote=made of stone;1433703]אומג
שמישהו יפתח חדש[/quote]
עוד שנה, כשהוא יגיע ל-100 עמודים xd
אם בחודש הוא עבר 43 עמודים לדעתי שנה זו הערכת-יתר מוגזמת.
[quote=lordabizi;1433717]אם בחודש הוא עבר 43 עמודים לדעתי שנה זו הערכת-יתר מוגזמת.[/quote]
למה אתה חייב להרוס לי את הצחוקים אביזי?
כי אני הבן אדם המשעמם ביותר עלי אדמות.
חחחח אני חושב שזה שיר חדש.. יעני הנו״ד הכי ארוך בעולם..
[QUOTE=LordAbizi;1433726]כי אני הבן אדם המשעמם ביותר עלי אדמות.[/QUOTE]
get in line bro
מה קורה? מי פה?
[quote=darknaruto;1433733]get in line bro[/quote]
מה גורם לך לחשוב שאתה יכול לנצח אותי בתחרות שעמום?
כדי להציל את הועלם כנסו לאשכול החדיש ביותר!
[quote=lordabizi;1433739]מה גורם לך לחשוב שאתה יכול לנצח אותי בתחרות שעמום?[/quote]
אני אוטאקו, אני משועמם מלכתחילה.
[quote=yort3m;1433738]מה קורה? מי פה?[/quote]
כרגיל רותם-אף אחד לא פה.
יאללה אני חוזר ללמוד מתמטיקה, יש לי 807 ביום שלישי ואז אני גומר מתמטיקה!אושר גדול!
אתה אוטאקו אומר שאתה מתעניין באנימה. לכן יש לך תחום עניין. בכך אתה פחות משעמם ממני.
[quote=lordabizi;1433749]אתה אוטאקו אומר שאתה מתעניין באנימה. לכן יש לך תחום עניין. בכך אתה פחות משעמם ממני.[/quote]
אבל גם לך יש תחומי עניין-מתמטיקה,מטריקס,נארוטו,קוד גיאס..
מתמטיקה היא לא באמת תחום עניין. מתמטיקה זה דרך חיים. כמו עינוי עצמי. זה לא תחום עניין, זו דרך חיים.
ובנוגע לשאר - אין להם יותר מדי עומק. אם ישימו אותך במקום של אוטאקואים אחרים תוכלו לדבר שעות על גבי שעות בנוגע לאנימות. באף אחד מהנושאים האלו אי אפשר לשרוף שעות בדיון עליו.
היי אנשים..