חחחח הרוצחים פועלים טוב =]
Printable View
חחחח הרוצחים פועלים טוב =]
כן הא, הריב המזוייף שלך עם רותם ממש בלבל את כל מי שמשחק, הא?
לא אמרתי לך שרותם לא רוצח?
כן,רותם לא רוצח,היטמן נתן רשימה של רוצחים בהתחלת המשחק ורותם לא היה ברשימה...אז הוא לא רוצח...
אבל האזרחים עשו הרבה טעויות (אני לא אומר שאני הייתי משחק יותר טוב)
לא הבנתי למה הם הרגו את סקלטרון? (יש לי משהו לאמר פה אבל אני לא מעוניין לתת רמזים לאנשים ולא מעוניין להטעות אותם במידה ואני טועה)
הרצח על הקרים היה צפוי מדי, אני לא מבין למה השוטר והרופא לא פעילים, אם המשחק ימשיך ככה הרוצחים ינצחו...
[quote=kittym;1452286]לא אמרתי לך שרותם לא רוצח?
כן,רותם לא רוצח,היטמן נתן רשימה של רוצחים בהתחלת המשחק ורותם לא היה ברשימה...אז הוא לא רוצח...[/quote]
אם הוא אזרח למה אתה מגן עליו כל כך!!!
כנראה שהם לא יודעים שהם רופאים או שוטרים או שהם פשוט לא פעילים במשחק...
[quote=kittym;1452286]לא אמרתי לך שרותם לא רוצח?
כן,רותם לא רוצח,היטמן נתן רשימה של רוצחים בהתחלת המשחק ורותם לא היה ברשימה...אז הוא לא רוצח...[/quote]
איזה סיבה יש לי להאמין לך? אתה רוצח בעצמך. לפי התיאוריה שלי, אתם הסכמתם שאחד מכם ימות ראשון. לכן אתה לא בא בגישה של "טוב מתתי אז לא אכפת לי למכור את שאר הרוצחים", כי עצם ההרצחות שלך מתוכננת.
אז סלח לי אם אני לא מאמין לך.
איך שתרצה,אני נותן לכם פיסת מידע ואתם תחליטו מה תעשו איתה...בסופו של דבר ההחלטה היא שלכם...
אתה מדבר בדיוק באותה צורה שדיברת כשיניסת לשכנע אותנו שאתה אזרח. "אני אזרח. אני רוצה רק בטובתכם. אם תהרגו אותי זה יהיה הפסד שלכם. תעשו מה שאתם רוצים"
[b]לא אמין[/b].
מה שהיה במשחק היה...עכשיו זה משהו אחר...מנסה לגרום למשחק להתקדם יותר...ולא רק שהרוצחים ירצחו אזרחים כי ככה זה משעמם...המשחק משעמם אם לא הצלחתם מול הרוצחים....
אביזי op
אבל זה כל הקטע, בשבילך זה לא משהו אחר, כי אתה או רותם רציתם להרצח. מבחינתכם מי מכם שהיה אמור למות ביום הראשון ממשיך לשחק את המשחק ולנסות לבלבל את האזרחים שגם ככה מבולבלים, כי הם כבר יומיים רצוף לא הורגים את רותם!!!
למרות שמעניין אותי שתיכננתם הכל עד כדי כך ^^
גורם למשחק להיות מעניין יותר.
תראה לו מהזה איבזי!
תשלח אליו את כל צבא מאדים!
זו טקטיקה פשוטה של הקרבה זמנית. אני מניח שזה משול לclimbing silver או מה שזה לא יהיה שאסומה ושיקאמארו דיברו עליו.
אני לא מראה לאף אחד שום דבר. אם אני כבר שלושה ימים מנסה לשכנע את כולם שרותם רוצח ואף אחד לא שש להצביע לו, אז באמת שאין שום דבר שאני יכול לעזור... לא שאני גם מנסה לעזור לאף אחד כי אני בכלל לא משחק במשחק... אני עושה את זה בשביל הכיף שלי.